Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 15-11-2009.
Σε νέα φάση εισέρχεται η άσκηση της εξωτερικής πολιτικής τόσο στα Βαλκάνια όσο και στην ευαίσθητη περιοχή της Ασίας, που τροφοδοτεί με προβλήματα, μεθοδεύσεις και ευκαιρίες την περιοχή μας και όχι μόνο. Τα παιχνίδια της διεύρυνσης των επιρροών και της παρουσίας των εμπλεκομένων χωρών, είτε με την πολιτική είτε με την φυσική παρουσία και διεκδίκηση, θα καθορίσουν την διαμόρφωση συμμαχικών συμπεριφορών και την επέκταση ή την συρρίκνωση εθνικών κυριαρχιών.

Κάποιοι ασφαλώς θα σπεύσουν να προσδώσουν στην έννοια της διεκδίκησης το μονοδιάστατο σχήμα της πολεμικής σύγκρουσης κάτω από την εύκολη και βολική γι’ αυτούς κατηγορία της πατριδοκαπηλίας. Είναι οι γνωστοί πατριδοκάπηλοι και ρουφιάνοι του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που σπεύδουν να κατηγορήσουν τους Πατριώτες με τα κουσούρια που χαρακτηρίζουν τους ίδιους, την ίδια στιγμή που σκορπίζουν στον λαό τον φόβο και το αίσθημα μιας ανίσχυρης Ελλάδος που πρέπει διαρκώς να υποχωρεί αμαχητί.

Η στρατηγική της διεκδίκησης σήμερα κατέχει εξέχουσα θέση στην διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής προς όφελος των εθνικών συμφερόντων και δεν συνδέεται μόνον με την χρήση στρατιωτικών μέσων. Μέσα που ασφαλώς μια χώρα θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο σε περίπτωση που δεν θα έχει απομείνει άλλος τρόπος για την υπεράσπιση του Έθνους.

Οφείλουμε να αναπτύξουμε τις παραδοσιακές φιλίες, την Ορθόδοξη παράδοση και τους Έλληνες της διασποράς και της αλύτρωτης Ελλάδας. Να δώσουμε στους δικούς μας ανθρώπους τα εχέγγυα να επιτύχουν πνοή και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στους πυρήνες της Ελλάδος που ήδη έχουν δημιουργηθεί ανά την οικουμένη και δίνουν τον δικό τους ιερό και αγνό αγώνα για την κατίσχυση των εθνικών μας δικαίων μέσα από μια ιδιότυπη εθνική μοναξιά.

Σήμερα η ανάπτυξη των στρατιωτικών συνεργασιών, η επέκταση της οικονομικής υπεροχής που σχηματοποιεί η αγορά της ενέργειας και των αγωγών, η αλληλεγγύη με βάση το θρησκευτικό συναίσθημα, ακόμα και η προάσπιση πληθυσμών με βάση την εθνική καταγωγή, αποτελούν τις υγιείς και στέρεες βάσεις για την αύξηση της διεθνούς παρουσίας και επιρροής των Πατρίδων. Σημεία στα οποία η Καθεστηκυία Τάξη της Ελλάδος είναι ενδοτικά ανύπαρκτη.

Στο ζήτημα των Σκοπίων η πολιτική μας ηγεσία παραδίδει το οχυρό της Μακεδονίας μέσα από βιαστικά χρονοδιαγράμματα και παραδοχές της «Βόρειας Μακεδονίας» του Νεοταξισμού. Ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου έσπευσε μάλιστα να στείλει τον Έλληνα εκπρόσωπο νωρίτερα των προθεσμιών για να ενημερώσει, λένε, τον Νίμιτς για το σύνολο των επαφών της πολιτικής μας ηγεσίας με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό, την Αμερικανίδα υπουργό εξωτερικών και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ. Με οδηγίες άγνωστες και ενδοτισμό μπόλικο.

Τούτες τις στιγμές όποιος δηλώσει μέσα στα Σκόπια την ελληνικότητά του βιώνει ένα κλίμα τρομοκρατίας. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον Έλληνα δάσκαλο Θανάση Στεργίου από το Μοναστήρι που αναφέρεται από το Σκοπιανό περιοδικό Φόκους ως «κατάσκοπος» της Ελλάδος. Ο Έλληνας δάσκαλος έχει γίνει στόχος της σκοπιανής προπαγάνδας, γιατί αποκαλεί τα Σκόπια ΦΥΡΟΜ, γιατί πήγε τους Έλληνες μαθητές εκδρομή στην Ελλάδα και γιατί υποστηρίζει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας. Αυτός ο γενναίος Έλληνας εκτιμά την ύπαρξη της Ελληνικής μειονότητας στα Σκόπια στα 200000 άτομα.

Στο ζήτημα της Κύπρου η Βρετανία, μέσω των διαβόητων διεθνών «ειρηνευτικών» οργανισμών, δηλώνει ότι προτίθεται να παραχωρήσει μέρος των στρατιωτικών βάσεων που κατέχει στην κυβέρνηση της Κύπρου, αν ευοδωθεί η πολιτική αιχμαλωσία της Μεγαλονήσου με το νέο σχέδιο τύπου Ανάν. Αν δηλαδή πραγματωθεί η διζωνική συγκυριαρχία με τη συμμετοχή των ανδρείκελων της Άγκυρας και την έγκριση κυβερνήσεων και δημοψηφισμάτων από εξαπατημένους πολίτες.

Παράλληλα στοχοποιείται ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος διότι αρνείται την ενδοτική μεθόδευση της εκ περιτροπής προεδρίας που παγιώνει τις αξιώσεις της Άγκυρας σε βάρος της Κύπρου. Οι συνομιλίες της κυπριακής κυβερνήσεως συνεχίζονται με τις βρετανικές προκλήσεις να συνηγορούν στην διατήρηση της παρουσίας Τούρκων και Βρετανών κατακτητών στην Κύπρο Μας και τις βρετανικές βάσεις να λαμβάνουν χαρακτήρα δήθεν ελεύθερου βρετανικού εδάφους που «χαρίζεται» στους νόμιμους κατόχους, τους Κύπριους αδελφούς μας.

Παράλληλα οι Σκοπιανοί, που μας μιλούν θρασύτατα για ελληνικές φοβίες από τον καιρό του συμμοριτοπολέμου, κινδυνεύουν από Αλβανούς και Βουλγάρους. Οι δε Τούρκοι πελαγοδρομούν ανάμεσα στους εναγκαλισμούς με τις μουσουλμανικές χώρες, τα χάδια στους Κούρδους, τις έριδες Ισλαμιστών και Κεμαλικών και την ρήξη σχέσεων με το Ισραήλ. Τα δε συστημικά ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένου του πολύ Τριανταφυλλόπουλου, μας παρουσιάζουν τα ψέματα του νυν αντιπροέδρου του Τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και μόνιμου υφυπουργού εξωτερικών της Τουρκίας Οιμέν επί Ιμίων περί της τουρκικότητάς τους ως δήθεν κύριο αίτιο της γκρίζας παράδοσης του Αιγαίου.

Οι επιλογές των σοβαρών Εθνικών Κρατών δεν γίνονται μεμονωμένα και δεν παζαρεύουν τις τύχες των λαών με κομματικά κριτήρια. Λαμβάνονται με πάγιο και εθνικό χαρακτήρα, με ενιαία στρατηγική, με παλλαϊκή και οικουμενικά εθνική συστράτευση όπου γης και με γνώμονα το άπλωμα της δυνάμεως και της παρουσίας της Φυλής. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό όπου βρίσκεται και ο τελευταίος Έλληνας, εκεί βρίσκεται και η Ελλάς. Ναι λοιπόν, διεκδικούμε τα πάντα χωρίς να παραχωρούμε τίποτα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου