ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 1-5-2011 .


Οι υποχωρήσεις στα εθνικά ζητήματα και οι ενδοτικοί διάλογοι συνεχίζουν να ξεγλιστρούν σαν τον κλέφτη στο πολιτικάντικο σκότος σε βάρος του Ελληνικού Έθνους. Την ίδια στιγμή η μισητή Τουρκία που το καθεστώς θέλει να κάνει το λαό μας να τη δει φιλικά περικυκλώνει επικίνδυνα την Πατρίδα μας, εξυπηρετώντας παράλληλα τους στρατηγικούς σχεδιασμούς του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Στην Κύπρο είχαμε την απόπειρα νεοκυπρίων κομμουνιστών να κάψουν πριν λίγες μέρες τρεις ελληνικές σημαίες χρησιμοποιώντας δόλια ένα τοπικό λαμπριάτικο έθιμο. Με τον Πατριώτη Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο να παρεμβαίνει καταλυτικά λέγοντας ότι «η σημαία αποτελεί ό,τι ιερότερο διαθέτουμε και γι’ αυτό πρέπει να προσέξουμε την πατρίδα και την κρατική μας υπόσταση, αφού αν μας λείψει η πατρίδα και ιδιαίτερα το έθνος, δεν θα πάμε καθόλου καλά».

Παρακολουθήσαμε τον Πρόεδρο Χριστόφια να συνεχίζει τις προκλητικές συνομιλίες με τον κατοχικό ηγέτη Ερόγλου για τα ζητήματα της εσωτερικής ασφάλειας και της ομοσπονδιακής αστυνομίας(!) υποβιβάζοντας κάθε ώρα και στιγμή την Κύπρο από νόμιμο καθεστώς σε απλή κοινότητα. Ό,τι δηλαδή είχε αρνηθεί να πράξει ο ελληνόψυχος αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος. Και παράλληλα η Τουρκία επιδιώκει να πετύχει πολυμερή διάσκεψη με την Ελλάδα και τον Οργανισμό για τις αερομεταφορές προκειμένου να νομιμοποιήσει το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Στο ζήτημα των Σκοπίων είχαμε προσφάτως την μετονομασία του εθνικού σταδίου του νεοταξικού μορφώματος σε «Φίλιππος ο Β της Μακεδονίας». Ο δε πρόεδρος του αριστερού ενδοτικού συνονθυλεύματος Τσίπρας δίνοντας συνέντευξη στην σκοπιανή τηλεόραση «Κάναλ 5» μας θύμισε ότι το κόμμα του δεν θεωρεί μείζονα πρόβλημα το θέμα της ονομασίας του μορφώματος που αφού η πολιτική τάξη των γραικύλων το άφησε να λιμνάσει στα χώματα της σκλάβας Βόρειας Μακεδονίας Μας ως ένα ακόμα τμήμα ανθελληνικού κλοιού από πάνω μας, μπορεί να λάβει το όνομα!

Και ενώ οι πολιτικάντηδες ρίχνουν ολοένα και πιο βαθιά την πατρίδα μας στον νεοταξικό βόρβορο με την εθνοκτόνα και σημαδεμένη απάθειά τους, η Τουρκία προβαίνει σε συστηματικές κινήσεις επεκτατικής γεωπολιτικής στρατηγικής σε βάρος μας. Προχωρεί με απόλυτη συνέπεια στα νεοοθωμανικά της σχέδια που γνωρίζει βέβαια άριστα ότι περνούν από την υποδούλωση της Ελλάδος από απόψεως επικυριαρχίας και εν συνεχεία από απόψεως εθνικής εκμηδένισης. Οι Τούρκοι γνωρίζουν αυτό που αγνοούμε εμείς. Δεν χωράει και η Ελλάς και η Τουρκία στην ίδια περιοχή. Και ασφαλώς δεν έχει κανένα νόημα η ταύτιση συμμάχων και επιδιωκόμενων στόχων.

Ανακοίνωσε λοιπόν ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν την κατασκευή διώρυγας στον Βόσπορο που θα συνδέει τη Μαύρη Θάλασσα με τη θάλασσα του Μαρμαρά. Θα αποσυμφορήσει μας λένε τον Βόσπορο. Η αλήθεια είναι ότι τα ενεργειακά παιχνίδια και οι νατοϊκές ασκήσεις στις ζώνες μείζονος ενδιαφέροντος της Ρωσίας την έχουν εγκλωβίσει άσχημα σε βαθμό τέτοιο ώστε να αναγκαστεί αργά ή γρήγορα να κατηφορίσει με άγριες διαθέσεις προς την περιοχή μας αναζητώντας διέξοδο. Η συγκεκριμένη διώρυγα που επιθυμεί να φτιάξει η Τουρκία εξυπηρετεί μια χαρά τα σχέδια του σιωνιστικού νεοταξισμού εγκλωβίζοντας παράλληλα την Ελλάδα και θέτοντας ακόμη μεγαλύτερα εμπόδια στον ελληνορωσικό αγωγό Πύργου – Αλεξανδρούπολης.

Στο μεταξύ η Τουρκία οικοδομεί τη στρατηγική συμμαχία με το έτερο νεοταξικό μόρφωμα του Κοσσυφοπεδίου στηριγμένη στην ισλαμική θρησκεία και την κοινή οθωμανική παράδοση. Ο Τούρκος πρέσβης στην Πρίστινα ανέφερε ότι «η Τουρκία και το Κοσσυφοπέδιο διατηρούν φιλικές και αδελφικές σχέσεις οι οποίες προκύπτουν από τα βάθη της ιστορίας». Ο δε αναφερόμενος ως ερευνητής των τουρκοαλβανικών σχέσεων Σελάμ Σκόνδρα διαπιστώνει αλλαγές στις σχέσεις με την διακυβέρνηση Ερντογάν για λόγους θρησκευτικούς αλλά και εξωτερικής πολιτικής στα Δυτικά Βαλκάνια που κατευθύνεται, λέει, περιφρουρητικά για το Κοσσυφοπέδιο, την Βοσνία και την Αλβανία.

Παράλληλα η Τουρκία εμφανίζεται ως διαμεσολαβητής ανάμεσα σε Σερβία και Κοσσυφοπέδιο. Επιπλέον ο Τούρκος Πρόεδρος Γκιουλ συναντήθηκε στην Βοϊβοντίνα με τους πολιτικούς ηγέτες Σερβίας και Βοσνίας – Ερζεγοβίνης και αναφέρθηκε στην αντικατάσταση των παλαιών συγκρούσεων από ένα κλίμα συνεργασίας στο ευρωπαϊκό όραμα που πρώτη η ελληνόφωνη κατοχική ηγεσία έχει στρώσει για λογαριασμό των τουρκομογγόλων. Κι αυτό για να μην κουραστούν να ζητήσουν και νέα ελληνικά εδάφη! Στο μεταξύ καταρρίπτεται εκ νέου ο μύθος των κακών σχέσεων Νεοταξισμού και ΗΠΑ με την Τουρκία δήθεν λόγω της θέσης των τελευταίων για την αρμενική γενοκτονία, όταν ο πρόεδρος Ομπάμα απευθύνει κοινές εκκλήσεις με τον Ερντογάν για τη «συμμόρφωση» Λιβύης και Συρίας, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος ευχαριστεί τον Τούρκο για τις υπηρεσίες της χώρας του.

Και πως άραγε αντιδρά το ελληνόφωνο καθεστώς στις κυκλωτικές κινήσεις των εχθρών μας προκειμένου να απωλέσουμε συμμαχικά ερείσματα, εναλλακτικές γεωστρατηγικές επιλογές και διεκδίκηση εθνικών δικαίων; Δίδοντας εθελόδουλα γη και ύδωρ σε χάρτες, τουρκικούς επιχειρηματικούς εισοδισμούς και ξεπούλημα στρατοπέδων δια λόγους «εξορθολογισμού» που μας υπαγορεύει το εθνοκτόνο μνημόνιο!

Να γίνει λοιπόν άμεσα κατανοητό πως η επιβίωση της Ελλάδος περνάει μονάχα μέσα από το μεγάλωμα αυτής και την καταστροφή των εχθρών της. Μέσα δηλαδή από τον ελληνικό γεωπολιτικό θρίαμβο. Πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται η τέλεια συντριβή των προσκυνημένων πολιτικών του ντόπιου νεοταξισμού και η οριστική νίκη του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΑΘΗΝΑ 30-4-2011 .


Σε μια εθνική κοινότητα η πληθυσμιακή ατμομηχανή που στηρίζει και αναπτύσσει το Κράτος είναι αναμφίβολα η Εθνική Εργατική Τάξη και η Νεολαία του. Είναι εκείνο το ζωντανό κύτταρο που με την παραγωγή του εθνικού προϊόντος και την δημιουργία του εθνικού εισοδήματος εξασφαλίζει την αυτάρκεια και την ελευθερία των πολιτικών κινήσεων και πρωτοβουλιών του Εθνικού Κράτους. Η εργασιακή ειρήνη και επάρκεια της εθνικής κοινότητας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την συνοχή της κοινωνίας και την υπεροχή του Κράτους στη διεθνή πολιτική σκηνή όταν υπάρχει συνεργασία των τριών κυριοτέρων συνιστωσών, της Κρατικής Εξουσίας, της Εργασίας και της Εργοδοσίας μέσα από τον σχηματισμό μιας ενιαίας Παραγωγικής Διαδικασίας.

Το συμφέρον του Έθνους είναι η συνεργασία των μερών του παραγωγικού ιστού κι όχι η διαίρεση αυτού σε υποτιθέμενες αντιμαχόμενες τάξεις. Μια διαφοροποίηση που εφευρέθηκε προκειμένου να αδυνατίσει το εθνικό κράτος για να χάσει την δυνατότητα της εξέλιξης σε Μεγάλη Δύναμη ώστε να υπαχθεί στη δουλική μορφή του πολυεθνικού κράτους που μη μπορώντας να εγείρει αυτόνομη δράση γίνεται έρμαιο των διεθνιστικών πλουτοκρατικών εξελίξεων. Ταυτόχρονα η προσχηματική πάλη των τάξεων ποδηγετεί την ίδια την παραγωγική διαδικασία αφού οι φυτευτές κοινωνικές συγκρούσεις δεν επιτρέπουν τη συνεννόηση όχι μόνο της εκάστοτε κυβέρνησης με τον παραγωγικό ιστό αλλά ούτε και ανάμεσα στην ίδια την εργατική τάξη.

Ο συνδικαλισμός ως μηχανισμός προστασίας της εργατικής τάξης και προώθησης των συμφερόντων αυτής αναδείχτηκε στα πλαίσια των δολιοφθορών που υπέστη κατ’ ουσία το εθνικό κράτος. Αναδύθηκε εντός ενός ετερόφωτου και δουλικού κράτους που δεν θέλει ενωμένο τον εργαζόμενο, αφού πολύ απλά ο εργαζόμενος, είτε το θέλουν απάτριδες και διεθνιστές είτε όχι, έχει Πατρίδα και ξέρει πως η προάσπιση της εργασίας είναι συνυφασμένη με την ελευθερία και την παραμονή της εργασιακής του τύχης στα δικά του χέρια. Έτσι το δημοκρατικό όπως τάχα το ονομάζουν κράτος σπέρνει τα κομματικά του ζιζάνια στις συνδικαλιστικές παρατάξεις.

Είναι λοιπόν απολύτως κατανοητός ο λόγος που το σύνολο των εργατικών δικαιωμάτων και νομοθετημάτων στην Πατρίδα μας προωθήθηκαν και εξασφαλίστηκαν σε περιόδους ακμής του Ελληνικού Έθνους. Δηλαδή σε περιόδους που το Καθεστώς υπήρξε Εθνικό και Λαϊκό και την εξουσία ασκούσε ο Ελληνικός Εθνικισμός. Διότι στις συγκεκριμένες ιστορικές στιγμές ο λαός δραστηριοποιούταν ως μια, ενιαία και συμπαγής μάζα δίχως εξωτερικές παρεμβάσεις αφού οι όποιες πιέσεις αφήνονταν εκτός εθνικών ορίων και με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα και τον πλέον αμείλικτο. Και τούτο διότι δεν υπήρχε η κομματική διάσπαση της εθνικής και της κοινωνικής δραστηριότητας δεξιά και αριστερά, αλλά το Εθνικιστικό Κράτος διατηρούσε την ενότητα Πολιτείας και πολιτών δίνοντας ενεργό ρόλο και πρόσθετα κίνητρα στον Έλληνα Εργαζόμενο καλύπτοντας τις ανάγκες της Ελληνικής Νεολαίας για εργασιακή δημιουργία.

Ο Πατέρας του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού και του Όχι, ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν απολύτως φυσιολογικό να υπάρξει και ο Πατέρας του Δικαίου της Ελληνικής Εργατικής Τάξης. Εκείνος που προσέδωσε στο σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας την ενότητα και την ταχύτητα μιας καλοκουρδισμένης πολιτειακής ατμομηχανής. Γρήγορα λοιπόν η Εθνική Κυβέρνηση της 4ης Αυγούστου και του κόμματος των Ελευθεροφρόνων του Ι. Μεταξά προχώρησε στην ρύθμιση της οκτάωρης ανθρωπίνως εξορθολογισμένης απασχόλησης, της υποβοηθητικής υπερωριακής αμοιβής, των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, του ασφαλιστικού συστήματος, του ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος. Είναι γνωστό ακόμη πως ο Ι. Μεταξάς ενσωμάτωσε στην κυβέρνησή του τον πρώην Αριστερό συνδικαλιστή Δημητράτο με εντολή να εφαρμοστούν τα φιλεργατικά μέτρα όπως και συνέβη.

Πολιτική σκέψη όμως και έργο της Εθνικής Κυβέρνησης του Εθνάρχη και Εθνικοκοινωνιστή Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά είναι και ο ερχομός, η τέλεση και η θεσμική κατοχύρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Ελλάδα. Διότι οι μεγάλες εξαγγελίες θέλουν και μεγάλα έργα, η δε Εθνική Λαϊκή Ενότητα των Εργαζομένων απαιτεί στιβαρή αποφασιστικότητα. Απαιτεί συνέπεια λόγων και έργων δηλαδή ως απόδειξη εθνικής ευθύνης και ειλικρίνειας. Η Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά ως ημέρα Τιμής των θυσιών των Εργαζομένων αλλά και ως ανάδειξη του κεντρικού ρόλου της Εργατικής Τάξεως δίχως επιμέρους διακρίσεις στην υπηρεσία του Ελληνικού Έθνους φέρει την σφραγίδα της Ελληνικής Εθνικοκοινωνικής Παράταξης, της Παράταξης όλων των Ελλήνων. Η Εθνικιστική Εργατική Πρωτομαγιά αναδεικνύει τα κοινά συμφέροντα των Ελλήνων Εργαζομένων που δεν έχουν κανένα άλλο χρώμα πλην ενός και μόνο, του γαλανόλευκου λάβαρου του Ελληνικού Έθνους. Και οι Έλληνες Εργαζόμενοι έχουν κατοχυρώσει την Πίστη τους στο Ελληνικό Κράτος με το ίδιο τους το Αίμα.

Ναι λοιπόν, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ. Ανήκει μονάχα στην Καθαρή και Έντιμη Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού που επιθυμεί να καταστεί αυτόφωτη και αληθινά Μεγάλη Δύναμη. Και θα το δείξει για μια φορά ακόμη με τη συμμετοχή του στην Ελληνική Πρωτομαγιά την Κυριακή 1η Μάη στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα στις 12 το μεσημέρι.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/







ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 29-4-2011 .


Γλυκιά μου Ελλάδα, εσένα που σε σταυρώνουνε χρόνια ολόκληρα μαύρες ψυχές ανθελληνικές, εσένα που γέννησες θεούς, μάρτυρες και ήρωες, που σε αγάπησε πολύ και ισόβια ο Θεός, για εσένα γράφω τούτο το γράμμα. Γιατί πιστεύω ότι ήρθε πια ο χρόνος της ανάβασης από το πένθιμο ζοφερό σκότος στο αναστάσιμο φως της ελληνικής αναδημιουργίας. Που πάει να πει πως ήρθε η ώρα να περάσουμε στην κρίσιμη φάση της Εθνικής Αντεπίθεσης.

Δεν είναι δύσκολο για τον ευφυή και δημιουργικό λαό μας να φτάσει στον σκοπό. Και ο σκοπός ενός λαού που είναι πλασμένος να άρχει και να εκπολιτίζει είναι να εξουδετερώσει τους λάτρεις της δουλείας που τον περιβάλλουν. Και ύστερα, ευθύς αμέσως να χτίσει μια Νέα Ελλάδα εμπιστοσύνης για τον ελληνικό λαό και φόβητρο για τους εχθρούς της.

Αυτό λοιπόν που χρειάζεται να αντιληφθούμε γλυκιά μου Ελλάδα είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με πολλούς κομματικούς αντιπάλους που θέλουνε τάχα, κατά πως σου λένε, να σε σώσουνε, αλλά έχουμε να κάνουμε με δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις στο ιερό σου έδαφος. Από την μια πλευρά είναι οι εραστές και υπέρμαχοι του καθάριου ελληνικού πολιτισμού, του ανόθευτου ελληνικού έθνους, της μεγάλης ελληνικής πατρίδος, του ευημερούς και αδέσμευτου ελληνικού λαού. Και από την άλλη πλευρά βρίσκεται το ενιαίο καθεστωτικό πολυκομματικό κράτος που θέλει να παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στους σύγχρονους βάρβαρους της σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης και να αφήσει τους Έλληνες δίχως Πατρίδα, δίχως γη, δίχως Παράδοση και Εθνική Κληρονομιά.

Γλυκιά μου Ελλάδα, καλά το κατάλαβες. Από την μια πλευρά του λόφου έχει παραταχθεί ο δικός σου ευλογημένος στρατός Θεού και Ελλάδος και από την άλλη ο διεθνιστικός προβατόσχημος λύκος του ανθελληνισμού. Έλληνες Εθνικιστές εναντίον μισελλήνων τυράννων και ανθελλήνων ολετήρων. Ολετήρες που σαν τον καιρό του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, Εφιάλτες και Σκλάβοι ζητούν γη και ύδωρ. Ζητούν τους πνευματικούς και υλικούς χυμούς της ζωής και της αέναης νιότης με τους οποίους κινεί την ανθρωπότητα η φιλόσοφος μα και Αρχιστράτηγος Ελλάδα.

Ο σκοπός της επανόδου σου στο θρόνο της Οικουμένης Μάνα μου Ελλάδα δεν αντέχει να αφήνεται μπρος στη τρανή σου θωριά η όψη μικρών ανθρώπων που μολύνουν τον πολιτισμό σου θεσμικά και φτιάχνουν χάρτες που ξεχνούν τους Ακρίτες σου στο Καστελόριζο. Δεν αντέχει την όψη άθλιων ανεκτικών όπως τους λένε σήμερα να ανέχονται στους δρόμους μας παρελάσεις κίναιδων όταν δεν ανέχονται και διώκουν Έλληνες που ματώνουν γι’ αυτό τον τόπο. Δεν αντέχει στην όψη μπακαλάκηδων μακελάρηδων να πουλάνε μπροστά σου αισιοδοξία και πίσω σου τον μόχθο του Έλληνα Εργάτη σε ξένους εμπόρους λαών, πρώην και επιδόξων εκ νέου κατακτητών.

Το επόμενο, εξίσου σημαντικό σκέλος της ενέργειάς μας γλυκιά μου Ελλάδα είναι να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, τα σύμβολά μας, το Εθνικό και Λαϊκό Όραμα, την Πατρίδα που αποφάσισαν κάποιοι να μας κομματιάσουν. Να συντρίψουμε τα σκυλιά της ανομίας και να σκορπίσουμε και το όνομά τους από την Γη του Ελληνικού Φωτός. Να στραφούμε ενάντια στους εχθρούς του Γένους έτσι όπως υπαγόρευσε σοφά ο Ιερός Όρκος της Φιλικής Εταιρίας. Να τρέφουμε μίσος στις καρδιές μας κατά των εχθρών της Πατρίδος για την αποτίναξη του συνεχιζόμενου ζυγού κι όχι λυκοφιλίες και κοτζαμπασισμούς με παραχώρηση έξωθεν κυριαρχίας και έσωθεν ψηφαλακίων.

Να αφαιρέσουμε ω γλυκύτατή μου Πατρίδα από τα μολυσμένα χέρια σφετεριστών την Ιερότατη Ελληνική Σημαία, μπροστάρισσα όλων των εθνικών μας αγώνων και ποτισμένη από το Τίμιο Αίμα Καθαρόαιμων Ηρώων Ελλήνων και κάθε εθνικό μας σύμβολο. Τα σύμβολα αυτά ταιριάζουν μονάχα σε άξιους απογόνους ελευθερωτών της Πατρίδος που το δικό τους Αίμα, η δική τους τρανή Ελληνίδα Ράτσα στον κύκλο του ιστορικού χρόνου μένει να ολοκληρώσει την κανονική εθνική μας αποκατάσταση και την κανονική τάξη πραγμάτων. Μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων υπέρ της Μεγάλης Ελλάδος και ενάντια στους διεκδικητές Ελληνικής Γης.

Σε αυτή την νομοτελειακή κίνηση της αποκατάστασης της ιστορικής δικαιοσύνης και του απαράγραπτου Ελληνικού Δικαίου ο Εθνικός Στρατός και ο Ελληνικός Λαός θα δρέψουν από κοινού τους ωραίους επαναστατικούς καρπούς. Επαναστατικοί καρποί εθνικοί και κοινωνικοί, μονάχα ελληνικοί. Απόλυτα εθνικοκοινωνικοί. Και η απελευθερωτική των Ελλήνων Επανάσταση θα είναι απαλλαγμένη από περιττούς οίκτους, δίχως σκέψεις για παραδόσεις και υποχωρήσεις. Ο Ελληνικός Στρατός θα είναι το κάστρο της Φυλής μας και ο ελληνικός λαός η ατελείωτη δεξαμενή της Ράτσας μας σε μια πορεία που αντί παραδόσεως της Ακριτικής Ελλάδος οδηγεί στην επιστροφή της Πρωτεύουσας Κωνσταντινουπόλεως στην αγκαλιά της Μεγάλης Ελλάδος. Αυτή είναι η γλυκιά Ελλάδα για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό http://www.youtube.com/watch?v=j68kdMsyOVA&feature=related.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/




ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 28-4-2011 .



Μία από τις πλέον παραδεκτές πραγματικότητες που η ίδια η θεία πρόνοια ενέσπειρε στην φύση είναι αναμφισβήτητα η ύπαρξη των ανθρωπίνων φυλών και η σύνδεση αυτών κατά έναν μοναδικό τρόπο με κάθε Έθνος και χώρα. Ουδείς μπορεί να καταρρίψει έτσι ότι η λευκή φυλή κατοίκησε και κατοικεί κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, η κίτρινη φυλή στην Ασία, η μαύρη φυλή στην Αφρική και οι γνωστοί μας ερυθρόδερμοι Ινδιάνοι στην Αμερική μέχρις ότου οι μετέπειτα «φιλάνθρωποι» εξουσιαστές εξολοθρεύσουν μέγα μέρος αυτών. Πάντως η βασική χωροθέτηση των φυλών διατηρήθηκε ακόμη και μετά τις ιστορικά διαπιστωμένες και λογικές μετακινήσεις πληθυσμών από τόπο σε τόπο.

Όμως οι γνωστοί «φιλάνθρωποι» ανακάλυψαν ότι η φυσική ανθρωπογεωγραφία των πραγμάτων τούς είναι πρόβλημα. Ο σκοπός τού αποστάτη της ανθρωπότητος είναι η κατάργηση του εθνικού κράτους και των θεσμών του και η υπαγωγή του σ’ ένα πολυεθνικό πολτό, τη γνωστή παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση, με το σκήπτρο εξουσίας στον παγκόσμιο κυβερνήτη, «ιερέα», δικαστή και ό,τι διάολο θέλει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Όμως η ύπαρξη της Φυλής έχει από πίσω της κάμποσα ακόμη ενοχλητικά στοιχεία για το Σύστημα. Έχει το στοιχείο του κοινοτικού τρόπου ζωής και της συντροφικότητας που συσπειρώνει τον λαό γύρω από τα κοινά γνωρίσματα, την φυσιολογική αδιαλλαξία στη νομή της εθνικής γης, την εξίσου φυσική ροπή προς αναζήτηση ζωτικών χώρων και κυριαρχίας, την χωριστή προσωπικότητα και ευφυΐα της κάθε εθνικής κοινότητος.

Και για να πετύχουν τον σκοπό τους εφάρμοσαν μια παλιά και δοκιμασμένη συνταγή. Έθεσαν απατηλές ελευθερίες μεταξύ των λαών και τις περιόρισαν εντός των τειχών των δημοκρατικών πολιτευμάτων. Έδωσαν εξουσίες σε λαοπρόβλητους ηγετίσκους που κανείς δεν ξέρει τα σκοτεινά τους απόκρυφα και τις κρυφές διαδρομές. Και έδωσαν εντολές να ανακατέψουν με το πέρασμα των χρόνων την πληθυσμιακή σύνθεση των λαών με προσχήματα λαθρομεταναστευτικά και ψυχοπονιάρικα.

Όμως το ανακάτεμα της φυλετικής τράπουλας δεν έδιωξε φυσικά ούτε τις αδικίες που φόρτωσαν ξεδιάντροπα οι νεοταξικοί ολετήρες στους λαούς ούτε άμβλυναν εγκληματικότητα και πολέμους. Τουναντίον, το κακό μεταγγίστηκε από Έθνος σε Έθνος, η ασφάλεια της κοινότητος τέθηκε υπό αμφισβήτηση και διεκδίκηση, η παρακμή των λαών φούντωσε και κακοφόρμισε. Η ομοιογένεια της Φυλής τέθηκε υπό σοβαρή αμφισβήτηση, αλλά τα αντανακλαστικά και το ένστικτο επιβίωσης του λαού, ιδίως των ατίθασων Ελλήνων, δεν επέτρεψε ποτέ τον αφανισμό της.

Το κυρίαρχο δημοκρατικό τάχα και υποκριτικά αντιπροσωπευτικό καθεστώς θέλησε να προστατέψει την καταστρεπτική επιδρομή του σε βάρος της Φυλής. Να καταστρέψει με μανία μάλιστα τη γλώσσα, τη θρησκεία, τον πολιτισμό, την εκπολιτιστική και πολιτική ανωτερότητα της Ελληνικής Φυλής. Να δημιουργήσει το σκηνικό μιας εσωτερικής συγκρουσιακής κατάστασης που θα στηριζόταν στη δράση ενός διεθνιστικού στρατού από σωματοφύλακες του καθεστωτικού πολυφυλετικού οράματος ώστε και τις λαϊκές μάζες της εθνικής κοινότητας να τιθασεύσει εκφοβίζοντας αυτές και το πάτημα να εξασφαλίσει για την νομική κατοχύρωση της φυλετικής και εθνικής εξόντωσης. Μια εκστρατεία που εξαπλώνεται παράλληλα σε όλη την Ευρώπη έχοντας ως κυρίαρχο στόχο τη Λευκή Φυλή.

Βρέθηκε λοιπόν ο σωματοφύλακας του καθεστωτικού πολυφυλετικού οράματος στο πρόσωπο της ανέκαθεν διεθνιστικής και αντεθνικής Αριστεράς. Μια Αριστερά που πάντοτε παγίδευε τους λαούς με τις κοινωνικές της τάχα διεκδικήσεις που τώρα αντικαθίστανται από συνθήματα όπως το «εργάτες ξένοι αδέρφια μας» που έγινε «όλοι είμαστε μετανάστες», για να προχωρήσει στο αίτημα της πλήρους νομιμοποίησης και ενσωμάτωσης των μεταναστών αφού τάχα είμαστε όλοι ίδιοι. Με το αίτημα της Αριστεράς να ταυτίζεται πλήρως μ’ αυτό των δήθεν φιλελεύθερων και σοσιαλιστικών εχθρών.

Όμως η φύση η ίδια εκδικείται. Έρχεται λοιπόν η επιστήμη σήμερα με αδιαμφισβήτητους τρόπους να ενισχύσει και να υπερασπιστεί την θεία απόδοση της εθνικής πολιτείας του Ηρόδοτου με το όμαιμο και το ομόφυλο. Ο διάσημος νομπελίστας βιολόγος Τζέϊμς Γουότσον ήρθε να εξηγήσει ουσιαστικά το αίνιγμα του ανθρώπινου DNA ανακαλύπτοντας τον διπλό του έλικα. Ειδικότερα ο γνωστός βιολόγος έχει προβεί σε ενοχλητικές για το νεοταξικό βόρβορο δηλώσεις που σχετίζονται με τις γενετικές διαφορές σε θέματα όπως η ευφυΐα. Και αυτός ήταν ο λόγος του προπηλακισμού του από τους γνωστούς άγνωστους παρακρατικούς της Αριστεράς στην διάλεξη που έδωσε στο Πανεπιστήμιο των Πατρών http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0B2VaX_jOT8. Και από κοντά έρχονται οι αντιρατσιστικοί νόμοι περί εχθροπάθειας. Όμως ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός στέκεται διαπρύσιος κήρυκας υπέρ της εθνικής και φυλετικής ιδιοπροσωπείας του Ελληνικού λαού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot/


Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 27-4-2011 .


Τούτες τις εορταστικές ημέρες που διανύσαμε κοντά στις οικογένειές μας και την μητέρα φύση, μέσα σε κλίμα πανηγυρικό και ολάνθιστο, γεμάτο από ελληνικές μυρωδιές στο τραπέζι μα και την περίλαμπρη από την ανοιξιάτικη φορεσιά της λουλουδοστόλιστη ελληνική ύπαιθρο, μας δόθηκε η ευκαιρία να αναγεννηθούμε κι εμείς. Να αναστήσουμε και τις δικές μας υπάρξεις και να λαμπρύνουμε τον ελληνικό μας ορίζοντα, βλέποντας με τα μάτια της ψυχής μας και με καθαρή ελληνική συνείδηση τι προσπαθούν να μας πάρουν οι ποικιλώνυμοι εχθροί της Πατρίδος μας από τα χέρια και γιατί. Να αναζητήσουμε και να ανακτήσουμε την ζωντανή σχέση του Έλληνα με τη Μάνα Ελλάδα.

Ένα από τα κυριότερα στοιχεία που μας έχει στερηθεί είναι η επαφή με την Ελληνική Φύση και η διαβίωση με τα συστατικά της στοιχεία. Είναι ο σεβασμός στην Ελληνική Γη που αφομοιώνεται με την μυρωδιά του αγρού αλλά και του ιδρώτα του ανθρώπινου κάματου για την καλλιέργεια και την συλλογή των αγαθών. Είναι η αίσθηση των χυμών της ζωής που προσφέρονται πλουσιοπάροχα από τον Θεό ως χάρμα οφθαλμών σε περιδεείς Έλληνες που έχουν βαλθεί να εγκαταλείψουν αυτό το δώρο και τους καρπούς που κρύβει αυτή η γη. Έχουμε βαλθεί να γίνουμε καλοί μαθητές του αστικού τρόπου κατανάλωσης τυποποιημένων προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, εγκαταλείποντας ξοπίσω μας στην ύπαιθρο χώρα τους θησαυρούς της γης, τους ανθρώπους της μα και την γη την ίδια.

Η προσήλωση σε μια εθνικιστική οικολογική συνείδηση δεν είναι είδος εμπορεύσιμο και δεν μπορεί να εξεταστεί ποτέ ξέχωρα από την Πατρίδα. Δεν έχει καν μια μόνο διάσταση αλλά συνδέεται ξεκάθαρα με τη ζωή του Έθνους. Πάντα έτσι συνέβαινε για την Ελλάδα από τους αρχαίους κιόλας χρόνους, από το λυκαυγές των δημιουργών του ανθρωπίνου πολιτισμού Ελλήνων. Αυτή είναι η οικολογική αντίληψη που σχημάτισε πρώτος ο Ελληνικός Εθνικισμός. Δεν μπορεί κανείς να αγαπήσει και να υπηρετήσει το Έθνος και τον λαό του αν δεν είναι κομμάτι του και αν δεν το ζήσει από κοντά. Αν δηλαδή δεν ανατραφεί με το περιβάλλον της Φυλής του. Και αυτό το περιβάλλον έχει μακρά ιστορία και αποστολή. Η Ελληνική Γη είναι Τροφός και Πατρίδα μαζί. Και ο Έλληνας είναι ταυτόχρονα Παραγωγός και Πρόμαχος. Πράγμα που σημαίνει ότι η ενασχόληση του Έλληνα με τη γη του είναι αναγκαία συνθήκη ώστε να στέκει δίπλα της όχι μόνο ως ον ευεργετούμενο αλλά και προστάτης αυτής από καταστροφείς και εισβολείς.

Όταν μιλούμε λοιπόν για φυσιολάτρες, θα πρέπει να τους αναζητήσουμε ανάμεσα στους συνειδητούς πατριδολάτρες κι όχι ανάμεσα σε πολιτικάντηδες, συστημικούς οικολόγους και πατριδέμπορους. Όταν αγαπάς την Ελληνική Φύση, τότε αγαπάς την Ελληνική Πατρίδα. Όταν αγαπάς την Ελληνική Πατρίδα, τότε δεν σκορπάς Ιστορία, Θρησκεία, Γη και Λαό. Όταν κρατάς σφιχτά στα χέρια και την καρδιά σου τα πατρογονικά κληροδοτήματα, τότε γίνεσαι ασπίδα και δόρυ για την φύση και τους ανθρώπους της Φυλής σου, για την αρτιότητα και την λευτεριά των οποίων μάχεσαι με την ίδια ιερή και ασυγκράτητη ορμή. Τότε καταλαβαίνεις πραγματικά τι σημαίνει απώλεια και πως δεν μπορείς να χαίρεσαι όταν κάποια αδέλφια σου λυπούνται και δεν μπορείς να έχεις πλήρη Ανάσταση του Γένους όταν κάποια αδέλφια σου εξακολουθούν να δίνουν αγώνα επιβίωσης ώστε να βαστάξουν την ελληνικότητα τη δική τους και της γης τους.

Όταν σήμερα ανεχόμαστε δωσίλογους ηγέτες να υποτάσσουν έναν ολόκληρο λαό στην εξευτελιστική αναμέτρηση με αγορές και μετοχές, οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου πέρασαν άλλη μια Ελληνική Λαμπρή στην Γη του Βασιλιά της Ηπείρου Πύρρου, στην ηρωοτόκο πατρίδα του Σπυρομήλιου αλλά και του Αριστοτέλη Γκούμα με τον θερμό πόθο της Λευτεριάς και το βλέμμα στραμμένο στην Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα. Ζουν με την αναβίωση της αυτονομίας του 1914 που θα φέρει πλέον την οριστική δικαίωση. Και έχουν στο μυαλό τους τον μακαριστό μητροπολίτη Δρυινουπόλεως Σεβαστιανό, φλογερό Πατριώτη Ιεράρχη, να εύχεται και να προσμένει την ώρα που ποθούμε όλοι οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που θα αναφωνήσουμε και το Βόρειος Ήπειρος Ανέστη μαζί με το Χριστός Ανέστη http://www.youtube.com/watch?v=ibuU6pTLJPk.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ

ΑΘΗΝΑ 26-4-2011 .

Οφείλουμε ως γνήσιοι Έλληνες να ιεραρχήσουμε τις ζωές μας, τις επιλογές μας, τα υπάρχοντά μας και τις Αξίες μας. Γιατί αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και να βρούμε πραγματικές λύσεις για τα προβλήματά μας, τότε πρέπει να παύσουμε να λειτουργούμε σαν ένας λαός χύμα, αφήνοντας χώρος στις ζωές τις δικές μας και του Έθνους σε σαπιορήτορες του μέγιστου ανθελληνισμού.

Ποιος μωρέ μπορεί να επιλέξει για πολιτική και για συνδικαλιστική εξουσία ανθρώπους που την ημέρα μάχονται τάχα στο πλευρό του λαού και το βράδυ συνεδριάζουν σε ανήλιες λέσχες και κομματικά γραφεία για να χρεώσουν οικογένειες ολόκληρες με ξένα χρέη, να συρρικνώσουν την ελληνική αγορά εργασίας, να μετατρέψουν την χώρα σε παγκόσμιο φτωχοκομείο, να διανείμουν την Πατρίδα στα νύχια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και να μετατρέψουν τους εισβολείς σε μειονότητες; Και όλα αυτά για την εξασφάλιση ενός μεροκάματου που τώρα μειώνεται και μια εργασιακή θέση που στις μέρες τούτες τις δόλιες χάνεται.

Η κατάρα του υλισμού που πρόσκαιρα έχει επισκιάσει τις Ιδέες, έρχεται τώρα να απειλήσει τα τείχη της αείποτε άπαρτης Ελλάδος. Να προσπαθήσει να σωριάσει σε ερείπια το εναπομένων κράτος από την τρανή όψη της Αρχέγονης αλλά και της Μεσαιωνικής Ελλάδος. Μαζί με τον αποτρόπαιο και ξενικό υλισμό αναφύεται ο κακός εαυτός του Έλληνα με τη μορφή του εφήμερου ανθρώπου και πολίτη, που τώρα όμως σέρνεται στα τέσσερα σε αλλογενή θελήματα και ξεχνά την άλλη του φύση, εκείνη του οπλίτη που του επέτρεπε παράλληλα με τη φιλοσοφία και τον πολιτισμό, να μάχεται και να λευτερώνει ελληνισμό.

Χρειαζόμαστε εκείνη την Ελλάδα που δεν έβαζε το πολίτευμα πάνω από την Πατρίδα, αλλά την Πατρίδα πάνω από το πολίτευμα. Και δεν εκδιδόταν στους νταβατζήδες και γυρολόγους βάρβαρους της οικουμένης κατεβαίνοντας με φόρα σαν σήμερα του κακού τη σκάλα, αλλά έσπερνε παντού λόγο και παρουσία ελληνική. Μια Ελλάδα που μάτωνε τρέφοντας από το παγερό χάδι του θανάτου και το ζεστό ελληνικό αίμα το δέντρο της λευτεριάς ώστε να ξεπηδήσουν νέες γερές γενιές Ελλήνων στο δρόμο της Αναγέννησης και της Αναδημιουργίας πρότερων μεγαλείων. Είχαμε όμως τότε Λεωνίδα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, Αθανάσιο Διάκο, Παπαφλέσσα, Κολοκοτρώνη, Μεταξά και Παπαδόπουλο. Είχαμε όμως και προδότες. Εφιάλτες ελληνόφωνους, νενέκους, πολιτικάντηδες, επίορκους των ελληνικών όπλων που πρόδιδαν άπαντες αφελή ανοχή και εσφαλμένη εμπιστοσύνη.

Το κοινό στοιχείο των κεφαλών της Ελληνικής Φυλής είναι πρόδηλο κοινωνώντας στα γάργαρα νερά της ελληνικής ιστορίας. Συνοψίζεται στην ακλόνητη πίστη στο ύψιστο και ακατάβλητο δόγμα ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ. Όμοια φωνή δίπλα στους εξίσου ανυπέρβλητους κανόνες θυσιαστικού αγώνος και ηρωισμού της Μητέρας Λακεδαίμονος που διατάζει Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ και ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Τότε το Ελληνικό Έθνος είχε ηγέτες άξιους που φτιάχνανε κάστρα και τείχη ανίκητα με τα κορμιά τους, που ανέχονταν υπομονετικά φυλακές και ατιμώσεις από άτιμους και προσκυνημένους, που χαλάλιζαν ή ρίσκαραν τη ζωή τους γιατί ήταν καμωμένοι να προχωρούν μπροστά και να μην κρύβονται.

Χρειαζόμαστε και πάλι ηγέτες που ταυτίζουν το Ελληνικό Έθνος και την Ελληνική Κοινωνία με τους δεσμούς του Αίματος και την διάθεση του Νικητή, αποφασισμένους πως ή θα φτιάξουν Ελλάδα αδούλωτη και υγιή ή θα σκορπίσει ο άνεμος την τέφρα τους. Έως ότου ένας νέος άνεμος επαναστατικός φέρει την αναγέννηση του αιώνιου Έλληνα Φοίνικα. Εκ της τέφρας μας αναγεννιόμαστε. Υποτάσσοντας ύλη και θέληση σε Ιδέα και Πίστη για Θεό, Ελλάδα και Λαό.

Τότε είναι βέβαιο ότι θα παύσουμε να δίδουμε έδαφος στον περιούσιο επιβήτορα των ΗΠΑ που μας ζητάει τα ρέστα γιατί τάχα κακοφερνόμαστε στους λατρεμένους λαθρομετανάστες του και προβαίνουμε τάχα σε αντισημιτικές ενέργειες νεοταξικά στημένες. Και ακόμα θα κόψουμε τη γλώσσα στις έχιδνες που «ανακαλύπτουν» ανύπαρκτες εθνικές μειονότητες με τις ανόσιες τουρκοποιήσεις των Πομάκων και την ξετσίπωτη άρνηση του ελληνισμού αιώνων στους Βλάχους, τους Αρβανίτες και τους Μακεδόνες αδερφούς μας. Το λέω αυτό εγώ, ένας Αρβανίτης, ένας Έλληνας απόγονος Δωριέων δηλαδή. Και φυσικά θα πάψουμε να δίνουμε συγχωροχάρτια σε όσους πουλάνε Ελλάδα και «ξεχνάνε» το Καστελόριζο από χάρτες.

Ελλάς ή Τέφρα λοιπόν. Ιδού η ασφαλής ελληνική οδός με τον Εθνικοκοινωνισμό στην κεφαλή. Με το κεφάλι ψηλά για μια Μεγάλη Ελλάδα μόνο για Έλληνες. Και ας δούμε τούτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=d0qmcqjDHUg&feature=share.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ

ΑΘΗΝΑ 25-4-2011 .



Το ανελεύθερο ελληνόφωνο καθεστώτος «μας» ταλαντεύεται και διαψεύδει τάχα τις «φήμες» περί αναδιάρθρωσης του χρέους. Σκέπτεται αν είναι χρήσιμη η επέκταση της υποθήκευσης του Ελληνικού Έθνους με «βελτιωμένους» και «κουρεμένους» όρους αποπληρωμής και τόκων ή όχι. Συζητούν οι πολιτικές δυνάμεις του ντόπιου νεοταξισμού το διευρυμένο κυβερνητικό μοντέλο της εθνικής τάχα συνεννόησης που θα μας αναδιαρθρώσει, όταν έρχεται η επέκταση των μειώσεων μισθών, συντάξεων, επιδομάτων και υπερωριών. Όταν οι κοινωνικές δομές αλλοιώνονται, όταν οι αντεθνικές προβοκάτσιες εντείνονται και όταν η μόνη αληθινά αναγκαία αναδιάρθρωση είναι αυτή του πολιτικού σκηνικού.

Η γερμανική κυβέρνηση δια εκπροσώπων της διακηρύττει ότι η Ελλάς θα καταφύγει στη λεγόμενη «λύση» της αναδιάρθρωσης χρέους οπωσδήποτε μέχρι το καλοκαίρι. Η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση από την άλλη πλευρά προέβη σε μια απεγνωσμένη διάψευση δημοσιευμάτων που λένε ότι η Ελλάδα έχει ζητήσει από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση την έναρξη διαδικασιών για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ υποτίθεται ότι προσπαθεί να μαζέψει τα στελέχη του που πριμοδοτούν την φρικτή παραμονή του εθνοκτόνου μνημονίου, όταν οι διεθνείς νταβατζήδες της κυβέρνησης το βλέπουν να κάθεται στην πλάτη μας ακόμη και 30 χρόνια! Και από την άλλη ο υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου βλέπει ως εναλλακτική «λύση», μετά την σίγουρη αποτυχία επαναφοράς στις αγορές το 2012, την προσφυγή στον μόνιμο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ με την έλευση ενός νέου μνημονίου απολύτως πιθανή.

Μέσα σ’ αυτό το γενικευμένο μπάχαλο το επιτόκιο του δανεισμού εκτοξεύτηκε σε επίπεδα ανεξέλεγκτα και το spread ξεπέρασε τις 1144 μονάδες. Και ύστερα η κυβέρνηση και το υπουργείο οικονομικών βάζει εισαγγελείς να αναζητήσουν την ταυτότητα αυτών που διαρρέουν τις φήμες και επιβαρύνουν το κλίμα στην ελληνική οικονομία. Ας κοιτάξουν τον καθρέφτη και τον περίγυρό τους. Θα δουν τον εαυτό τους, θα δουν δεξιούς και αριστερούς να βλέπουν θετικές αναδιαρθρώσεις, επαναδιαπραγματεύσεις όρων του μνημονίου και κυβερνήσεις συνεργασίας που θα εξετάσουν αν συμφέρει(!) η αναδιάρθρωση, θα δουν κολλητούς τους διεθνείς οικονομολόγους σαν κι αυτούς τους 46 από τους 55 που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters αναφωνώντας πως η Αθήνα θα προχωρήσει σε όσα διαψεύδει.

Το πατριωτικό μας καθήκον επιτάσσει γενικευμένη ανατροπή καθεστωτικής αντίληψης. Το ίδιο συμβαίνει και στα κοινωνικά και εθνικά ζητήματα. Στο θέμα της λαθρομετανάστευσης που επίσης σκορπίζεται ελληνικό χρήμα για τη συντήρηση του προβλήματος εντός των τειχών με παράλληλη απώλεια ελληνικών θέσεων εργασίας, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η είσοδος λαθρομεταναστών από τον Έβρο με την συμμετοχή αλλοδαπών σε διπλό ρόλο λαθρομετανάστη και λαθροδιακινητή. Σε μια περίπτωση στις Πετράδες Διδυμοτείχου συνελήφθησαν ένας Σύριος και ένας Μπαγκλαντεσιανός να μεταφέρουν με πλαστική βάρκα επτά λαθρομετανάστες.

Στο μεταξύ στην Ηγουμενίτσα οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί για τα καλά ενάντια στην έλευση και την παραμονή σε καταυλισμό πλησίον του λιμανιού εκατοντάδων λαθρομεταναστών που μηχανεύονται κάθε τρόπο προκειμένου να μεταβούν στην Ιταλία. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις οι συλληφθέντες λαθρομετανάστες φέρουν πλαστά τουρκικά διαβατήρια. Η κυβέρνηση όμως δεν ενοχλείται διόλου αφού επιθυμεί να φτιάξει αντί προστατευτικούς φράκτες μικρά ξενοδοχεία με χλιδάτες ανέσεις, πανάκριβα φυσικά, αναζητώντας και ορισμένους εισαγόμενους ψηφοφόρους. Μας λέει βέβαια ότι θα αυξήσει τις ποινές για όσους απασχολούν λαθρομετανάστες με ειδικό νόμο.

Θα τιμωρήσει άραγε η σοσιαλιστική κυβέρνηση και τον εαυτό της που είναι ο πρώτος παραβάτης όταν χαρίζει ιθαγένειες και δικαίωμα λαθραίων ψήφων; Και ακόμα όταν αγνοεί έγγραφα σαν κι αυτό του wikileaks με αναφορές σαν αυτή μεταξύ του λιμενάρχη Μυτιλήνης και Αμερικανού υπαλλήλου της πρεσβείας το 2008 που καταλήγει στην μετατροπή της Ελλάδος ως πύλη εισόδου εξτρεμιστών ισλαμιστών.

Μα η ελληνόφωνη κυβέρνηση, θεραπαινίδα όπως όλο το καθεστωτικό σύστημα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει προκλήσεις και στημένες ενέργειες σε βάρος της κοινωνικής συνοχής και της εθνικής ανεξαρτησίας. Κάνει ό,τι μπορεί μάλιστα για να δώσει γη και ύδωρ σε Τούρκους και θιασώτες της μικρής και πολυφυλετικής Ελλάδος και για να μειώσει την επιρροή του ανερχόμενου Ελληνικού Εθνικισμού.

Είδαμε για παράδειγμα την αναγραφή του Καστελόριζου στο διαδικτυακό χάρτη της google με το τουρκικό όνομα Meis αλλά εξακολουθούμε να μην βλέπουμε ουσιαστική ελληνική αντίδραση. Είδαμε όμως στην τουρκική φυλλάδα Χουριέτ τον κ. Πάγκαλο να μας αποκαλεί τεμπέληδες και τους Τούρκους εργατικούς μετά της δεούσης διαψεύσεως! Είδαμε επιπλέον τον περίεργο εμπρησμό μιας ακόμη εβραϊκής συναγωγής, τούτη τη φορά στην Κέρκυρα και ακούσαμε τον κ. Πεταλωτή να «ανακαλύπτει» ελληνική τάχα «μισαλλοδοξία και αντισημιτισμό έννοιες ασυμβίβαστες με τον ελληνικό πολιτισμό και ξένες προς την ιδιοσυγκρασία του ελληνικού λαού», όταν στα Χανιά πρωτύτερα σε ανάλογη περίπτωση είχε αποδειχτεί εμπλοκή αγγλοαμερικανών πρακτόρων. Αλλά το κράτος μαζί με το Δήμο Αθηναίων είναι απασχολημένοι με τη διοργάνωση της γιορτής της κιναιδικής υπερηφάνειας και δεν έχουν καιρό για άλλες σκοτούρες!

Η αναδιάρθρωση που χρειαζόμαστε έχει ένα μόνο χαρακτήρα. Εθνικό και Λαϊκό. Ένα Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς που θα επαναφέρει στην ελληνική κοινωνία ευπρέπεια, εργασιακή επάρκεια και οικονομική ανεξαρτησία και στο Κράτος την εθνική του ασφάλεια και ταυτότητα, απομακρύνοντας κατεστημένους ενόχους και «συμμαχικά» φίδια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ 24-4-2011 .


Οι διεργασίες που δρομολογούν «σύμμαχοι» και «γείτονες» από την μια πλευρά και η ταχεία οπισθοχώρηση των γραικύλων πολιτικάντηδων του καθεστώτος από την άλλη στα εθνικά μας ζητήματα δημιουργούν ένα ψυχρό κλίμα καμωμένο να επιτύχει την παράδοση Πατρίδος και λαού. Επιδιώκεται δηλαδή με διαδρομές παράλληλες η διαμόρφωση αποπροσανατολισμού και ηττοπάθειας των Ελλήνων την στιγμή που κάτω από το επικοινωνιακό σκοτάδι και την μονομερή αναφορά στο οικονομικό ξεπούλημα η σοσιαλιστική κυβέρνηση και το καθεστώς ολόκληρο προχωράνε στο έσχατο στάδιο της συνθηκολόγησης και της μείωσης της εθνικής κυριαρχίας.

Οι πολιτικές καταστάσεις ωστόσο για την Τουρκία δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Ο σχεδιασμός του Τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν, σύμφωνα με την εφημερίδα της «γείτονος» VATAN, να μεταφέρει την πρωτεύουσα της Τουρκίας από την Άγκυρα στην Κωνσταντινούπολη δεν εμπνέει αίσθηση σιγουριάς και αυτοπεποίθησης για τον ενεργούντα. Οι Τούρκοι γνωρίζουν πως κάτω από το βάρος της έχθρας που γεννάει στον διεθνή περίγυρο ο ισλαμικός προσανατολισμός τους και τα ενεργειακά παιχνίδια, η Αιώνια Πρωτεύουσα του Ελληνικού Έθνους δεν έχει μέλλον σκλάβου για πολύ καιρό ακόμη. Η μεταφορά της τουρκικής πρωτεύουσας εικάζεται μετά από δηλώσεις του Ερντογάν για την περιφερειακή διχοτόμηση της Πόλης σε ευρωπαϊκή και ανατολική.

Όμως το ψευτορωμέϊκο που μας κυβερνάει ρίχνει νερό στον μύλο της Τουρκίας. Παράλληλα την στιγμή που οι κάτοικοι του Μεσολογγίου αποδιώκανε τους πολιτικάντηδες από τους εορτασμούς της ηρωικής εξόδου των εθνομαρτύρων κατά την εθνεγερσία http://www.dailymotion.com/video/xi9z4d_yyyyyyyyy-yyyyyyyyyy-yyy-yyyyyyyyy_news#from=embed, το υπουργείο δήθεν Εθνικής Άμυνας αναλώνεται στο κλείσιμο του στρατοπέδου του Μεσολογγίου που φέρει το ένδοξο όνομα 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων, παύοντας να δέχεται στρατεύσιμους. Φήμες διαδίδουν πως υπάρχει πιθανότητα να στεγαστούν εκεί λαθρομετανάστες.

Ερωτηματικά προκαλεί η αναφορά για πολλοστή φορά του διαδικτυακού χάρτη της μηχανής αναζήτησης Google σε ελληνικό έδαφος με τη χρήση της τουρκικής ονομασίας. Τούτη τη φορά πρόκειται για τη νήσο Μεγίστη, το Καστελόριζο που λιγουρεύονται οι Τούρκοι και απαιτούν την μη συμμετοχή του σε μια ανακήρυξη της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Το Καστελόριζο αναφέρεται με το τουρκικό όνομα Meis, ενώ κατά τη διαδοχική μεγέθυνση του χάρτη η ελληνική ονομασία ποτέ εμφανίζεται και πότε εξαφανίζεται με την τουρκική ονομασία να παραμένει σε όλες τις περιπτώσεις. Η εκκωφαντική σιωπή του κράτους «μας» δημιουργεί κλίμα σιωπηρής αποδοχής.

Το δε «ελληνικό» υπουργείο Πολιτισμού ανάρτησε στην ηλεκτρονική του σελίδα χάρτη της ελληνικής επικράτειας χωρίς το Καστελόριζο. Ενώ λοιπόν διακυβεύεται εντόνως η εθνική μας κυριαρχία, η αλλοπρόσαλλη και «περίεργη» κίνηση του υπουργείου Πολιτισμού δίνει απλόχερα και οικιοθελώς γη και ύδωρ. Στον χάρτη αυτό η ελληνική επικράτεια είναι σε φόντο άσπρο και οι άλλες χώρες μαζί με Καστελόριζο, Στρογγύλη και Ρω είναι σε γκρίζο φόντο. Ανευθυνότητα και ενδοτισμός είναι έννοιες που φαίνεται ότι συγκατοικούν.

Οι Τούρκοι ζητούν με τη δράση των εδώ πρακτόρων της Άγκυρας αυτόνομο τουρκικό πανεπιστήμιο στη Θράκη. Ήδη οι άνθρωποι της Άγκυρας ψάχνουν για χώρο στην Κομοτηνή προκειμένου να στεγάσουν το ίδρυμα. Η ενέργεια αυτή ακολουθεί την δια νόμου επερχόμενη κατάργηση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης για μουσουλμάνους δασκάλους που ζήτησε η Τουρκία, δίνει η σοσιαλιστική κυβέρνηση και στρώνει το έδαφος για Τούρκους δασκάλους στη Θράκη Μας.

Στην Κύπρο θόρυβος ξεσηκώθηκε από τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Νταβούτογλου σε Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βερολίνο ότι η Τουρκία δεν πρόκειται ποτέ επίσημα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Κύπρο που άλλωστε ως κατακτητής δεν την αναγνωρίζει. Η δε κυρίαρχη θέση της Τουρκίας τοποθετείται στην αναβάθμιση του διεθνούς κύρους του ψευδοκράτους! Το κυπριακό κατεστημένο του Χριστόφια και των συνοδοιπόρων του παραμένει προσκολλημένο στις «ευρωπαϊκές» πλάτες και τις διζωνικές πλεύσεις που φέρνουν πιο κοντά τον Τούρκο. Και αυτά την ώρα που είχαμε ένα ακόμα περιστατικό πυροβολισμών Κύπριων ψαράδων από Τούρκους στρατιώτες στην θαλάσσια περιοχή Κάπαρη τούτη τη φορά της Αμμοχώστου, τρέποντας αυτούς σε φυγή.

Στο μεταξύ μαθαίνουμε από τηλεγράφημα του wikileaks την παραδοχή του Τούρκου υφυπουργού εξωτερικών Απακάν στον Αμερικανό πρέσβη στην Τουρκία τον Ιούνιο του 2009 ότι η «γείτονα» σκοπεύει να τηρήσει τις υπερπτήσεις των αεροσκαφών της πάνω από το Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και το υπόλοιπο Αιγαίο προκειμένου να εκβιάσει την Ελλάδα ώστε να δεχτεί την αλλαγή του καθεστώτος στο Αιγαίο. Ο Τούρκος αξιωματούχος κάνει λόγο για την χρήση αυτού του διπλωματικού χαρτιού φτάνοντας ακόμα και σε θερμό επεισόδιο.

Όμως η ελληνική κυβέρνηση επιλέγει να διαρρήξει τις χρήσιμες συμμαχικές μας σχέσεις με τη Ρωσία ναρκοθετώντας αυτές μετά το πισωγύρισμα στο θέμα του αγωγού Πύργου – Αλεξανδρούπολης και με τη νέα φυγή από την αγορά των πλέον αξιόπιστων αρμάτων μάχης BMP -3. Οι Ρώσοι είπαν λοιπόν ένα λογικό όχι στην αγορά ελληνικών ομολόγων.

Τον εχθρό τον ξέρουμε. Όμως το ισχυρότερο καρκίνωμα που αντιμετωπίζουμε είναι ο πολιτικάντικος ενδοτισμός στα σωθικά του Κράτους μας. Μόνη λύση είναι η παύση των υποχωρητικών διαλόγων και η επιδίωξη της απομόνωσης και της τελειωτικής συντριβής Τούρκων και Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Πολιτική που μπορεί να επιτύχει μόνο ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός με την ενότητα του ελληνικού λαού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΠΟΝΤΟ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 23-4-2011 .


Η προδοσία σε βάρος του ελληνικού έθνους με την ταυτόχρονη πλήρη εγκατάλειψη των Ελλήνων στις σκλάβες πατρίδες δεν έχει όρια και μέτρο σύγκρισης. Θαρρεί κανείς πως ο Καιάδας και το Γουδί θα πάρουν όψη ανθρώπινη και θα γυρέψουν τις ζωές όσων πληγώνουν την Ελλάδα, όσων τρώνε την σάρκα της και όσων εγκαταλείπουν ανθρώπους που υπομένουν καρτερικά κάποιον να τους θυμηθεί.

Δεν είναι δυνατόν να ζωντανεύουν βήμα – βήμα τα σχέδια για την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, για τον ουσιαστικό εκτουρκισμό της Ελλάδος και οι επαίσχυντες πράξεις είτε να αποκρύβονται είτε να λαμβάνουν σχήμα αγοραίο και οικονομικίστικο. Με το σενάριο της πώλησης εθνικής γης έναντι χρεογράφων. Συγχαρητήρια στους προδότες των Αθηνών που κάνουν τους ηγέτες ενώ είναι απλώς τοποτηρητές και υπηρετούν άριστα το τουρκικό κράτος. Ξεχνούν όμως ότι ατυχώς βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα. Και ακόμη ξεχνούν ότι η Ελληνίδα Νέμεση εξακολουθεί να κατοικεί ανάμεσά μας.

Την ίδια στιγμή που πωλείται η Ελλάς, οι αδελφοί μας στη Θράκη κάνουν μαύρες σκέψεις που αφορούν τον προσφυγικό εφιάλτη που έχουν ζήσει στο πρόσφατο παρελθόν μετά την μικρασιατική καταστροφή οι οικογένειές τους. Έλληνες υπερήφανοι και νοικοκυραίοι, Μικρασιάτες και Πόντιοι που εκδιώχτηκαν από το μαχαίρι του Τούρκου προκειμένου είτε να αναγκαστούν να εξισλαμιστούν είτε να εξοντωθούν για να ολοκληρωθεί η γενοκτονία του Ελληνισμού της Ιωνίας. Καθαροί Έλληνες με άσβεστη μαχητικότητα και πατριωτισμό που δημιούργησαν αντάρτικα σώματα, κήρυξαν αυτόνομες πολιτείες, πολέμησαν να αποτινάξουν το ζυγό, έκαναν τα πάντα για να μείνουν στην αγκαλιά της Μητέρας Ελλάδος. Μια Ελλάδα που ωστόσο σπαρασσόταν από εξουσιαστικούς διχασμούς και μειοδοτικές προσεγγίσεις των ίδιων συμμάχων που τώρα μας ρίχνουν στη φωτιά της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Ίδια μικρόβια και ίδιοι σάρακες, ασθένειες διαχρονικές στο Σώμα της Πατρίδος, ταλάνιζαν τον λαό μας και τότε. Μια κατάρα κατατρέχει το Έθνος μας και τους Έλληνες Ακρίτες Ιωνίας και Πόντου από της πτώσεως κιόλας της Μεσαιωνικής Ελληνικής Αυτοκρατορίας του Βυζαντίου. Από τότε ακόμα που με την Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας τα αδέλφια μας ορθώσανε ελληνική σημαία με θαρραλέο τρόπο απέναντι στον τουρκικό λύκο της μογγολικής στέπας.

Αλλά και τον καιρό που τα ποντιακά αντάρτικα σώματα κάνανε κατοικία τους τα βουνά του Πόντου και στέγη τον ουρανό της ιδιαίτερης πατρίδος τους και στη συνέχεια όταν κάλυψε τη γη τους το θυσιαστικό Αίμα με την δολοφονική ενέργεια της ποντιακής και της μικρασιατικής γενοκτονίας, δεν έπαψαν ποτέ να λαλούν θρύλους, πόθους και γλώσσα ελληνική. Και όταν το ψευτορωμέϊκο δείλιασε και έσκυψε τον αυχένα, οι Ακρίτες μας στάθηκαν όρθιοι πολεμώντας για αυτοδιάθεση και λευτεριά γαλανόλευκη με τον ποντιακό αετό στο μέσον του σταυρού της σημαίας μας και την καρδιά τους, φτιάχνοντας τη δημοκρατία του Πόντου ως ταμπούρι ύψιστου πατριωτισμού και υμνώντας την εθνική τους καταγωγή.

Μα και μετά την τουρκική επικράτηση, μέσα από ανείπωτες θηριωδίες το ποντιακό στοιχείο και μαζί του ολάκερο το ελληνικό στοιχείο της μακραίωνης ελληνικής γης δεν έσβησε και μαζί του δεν σβήσανε και οι πόθοι για την επιστροφή στα πατρογονικά χώματα. Η αναγέννηση της Ελλάδος δεν εγκαταλείφτηκε ποτέ. Μια υπόθεση που δεν αφορά βέβαια τους ψοφοδεείς ταγούς του σημερινού νεοελληνικού κρατιδίου σε πολιτικούς, οικονομικούς και λοιπούς θεσμούς που ασφαλώς είναι περαστικοί και προσωρινοί.

Η υπόθεση αυτή αφορά τους γηγενείς μάρτυρες του ελληνισμού. Τους Πόντιους παππούδες που μετάγγισαν με το εθνικό όραμα της δικαίωσης τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Τους εθνομάρτυρες αυτούς που είτε προσφυγοποιήθηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα από το 1919 και εντεύθεν είτε μετεβλήθησαν σε κρυπτέλληνες και τουρκόφωνους Έλληνες μένοντας σιμά στους τάφους των προγόνων τους, περιμένουν την ώρα της Ανάστασης της Μεγάλης Ελλάδος προετοιμαζόμενοι για την στιγμή της καθαρτήριας φλόγας. Πράγμα που θα συμβεί τώρα που η προσωρινή ασθένεια της Ελλάδος θα ξυπνήσει τον Πατριωτισμό και τον Εθνικισμό των Ελλήνων και το κυνήγι του θησαυρού θα οδηγήσει τις Μεγάλες Δυνάμεις την μια ενάντια στην άλλη.

Στον αλησμόνητο Πόντο Μας αφιερώνουμε τούτο τον γεμάτο ελληνική προσμονή ύμνο http://www.youtube.com/watch?v=sFPDW4x0tBk&feature=related.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 22-4-2011 .


Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους. Με την ευλογία του Θεού και την ενέργεια των Ελλήνων καλή Ανάσταση και στο Μεγάλο Ελληνικό Έθνος.


H Ανάσταση του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού ήλθε μέσα από τον Επιτάφιο Θρήνο. Η Ελλάς διάγει σήμερα τον βίο της μέσα από την έξωθεν και διά άνομων έσωθεν χειρών επιβολή του δικού της θρήνου. Με την ευχή του Θεού και το χέρι των Ελλήνων θα επιβάλουμε Ελληνική Αναγέννηση και Λευτεριά.


Προσκυνούμε τα Πάθη σου Κύριε. Δύναμη Μάνα Ελλάδα. Καλή Ανάσταση γλυκιά μας Ελλάδα.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΑΘΗΝΑ 22-4-2011 .


Βρισκόμαστε στον καιρό των «επαναστάσεων» που ξεσπούν με μοντέρνους τρόπους και βίαιες εκδηλώσεις. Το διαδίκτυο ξεσηκώνει αλλά και καθοδηγεί σε κάθε βήμα τους εξεγερμένους πολίτες. Χρησιμοποιούνται δε ως λόγοι της επανάστασης αίτια υπαρκτά και στοχοποιούνται πρόσωπα που παλαιότερα κατείχαν υψηλή δημοτικότητα στους λαούς τους. Για να διωχτούν κατόπιν με εκδηλώσεις ορμητικές και δράσεις αμείλικτες. Με την παρουσία του νεοταξικού παράγοντα να διαθέτει προϋπηρεσία και συμμετοχή τόσο στις γραμμές των καθεστώτων όσο και στις γραμμές των επαναστατών, έστω και σε διαφορετική χρονική στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση ο καθεστωτικός παράγοντας δεν θεωρείται αναπότρεπτη πραγματικότητα και ισόβιο θέσφατο όταν αυτός επιχειρεί να καταστρέψει ένα ολόκληρο λαό και να αποκαθηλώσει ένα ολόκληρο έθνος από το βάθρο της ιστορίας του, διακινδυνεύοντας αυτή τούτη την ύπαρξη και την επιβίωσή του. Πουθενά στον κόσμο δεν δικαιολογείται η προσήλωση ή έστω η ανοχή της λαϊκής βάσης σε μια πολιτική κατάσταση όταν οι εκφραστές αυτής προσπαθούν να κρατηθούν προβαίνοντας σε μετατόπιση ευθυνών και με ενοχικούς συμψηφισμούς. Και φυσικά η αντίδραση των πολιτών δεν επιχειρείται να μπει σε καλούπια. Όμως η επανάσταση δεν ασκείται ως προσχηματική γυμναστική της αριστεράς προκειμένου να δαγκώσει μερίδιο εξουσίας από σοσιαλιστές και φιλελεύθερους.

Στην πατρίδα μας οι ολετήρες της πολιτικής ζωής έχουν αναγορεύσει το επαναστατικό στοιχείο, την αμφισβήτηση δηλαδή της αντεθνικής εξουσίας και την βούληση για την ανατροπή αυτής, σε ενέργεια αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική. Έχουν ταυτίσει το πολίτευμα με την πατρίδα και τον κοινοβουλευτισμό με τον κομματισμό. Ορθώς πράττουν αφού και την ελληνική σημαία με το ζόρι την έχουν στην Βουλή των Ανθελλήνων και τα νεοταξικά τους κόμματα εξυπηρετούν μονάχα τα εσωτερικά τους συμφέροντα, τους ολίγιστους βαστάζους του Συστήματος και τα αφεντικά της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Όμως για εμάς τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, για ολόκληρο τον ελληνικό λαό, η Ελευθερία είναι πάνω από την δημοκρατία και η Πατρίδα είναι πάνω από το κοινοβούλιο. Η δε λαϊκή αντίδραση δεν είναι αυτή που καίει με φλόγες αριστερές Έλληνες που πένονται για να ευνοήσει λαθρομετανάστες και κήρυκες του πολυφυλετισμού και των πολυεθνικών αλλά αυτή που αναδεικνύει τον λαό σε ρυθμιστή των τυχών του Έθνους.

Στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για να στοιχειοθετήσουν και να επιβάλουν μια επανάσταση από οπουδήποτε αλλού. Η ίδια μάλιστα η επανάσταση είναι τέχνη που χρειάζεται βαθιά συναίσθηση του εθνικού καθήκοντος και αυτοφυή γνώση του λαού από τον οποίο πηγάζει. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επαναστατικά κινούμενοι πρέπει να πιστεύουν με απόλυτο τρόπο στην ύπαρξη της Φυλής, στα πεπρωμένα του Έθνους για αυτόνομη παρουσία και να συνδέονται έναντι του λαού με τους ακατάλυτους δεσμούς του Αίματος. Διότι αν αυτά τα στοιχεία εκλείπουν, τότε η επανάσταση θα ποδηγετηθεί από ξένα συμφέροντα, θα εκτραπεί της αρχικής πορείας της και τελικά θα αποτύχει.

Μια επανάσταση λοιπόν έχει κάθε λόγο ύπαρξης και οπωσδήποτε νομιμοποίηση όταν είναι Εθνική και Λαϊκή. Και μόνος σκοπός της είναι να ανατραπεί η πολιτική διοίκηση που έχει δώσει τα κλειδιά της εξουσίας σε ξένα και αντιλαϊκά συμφέροντα και να εγκατασταθεί ένα άλλο πολιτικό σχήμα που θα εξασφαλίσει εθνοφυλετική συνοχή, κοινωνική ασφάλεια, εργασιακή επάρκεια, οικονομική αυθυπαρξία, εθνική ανεξαρτησία και υπεροχή. Καθήκον της εθνικής επαναστάσεως είναι η ενότητα του λαού καθ’ όλη τη διάρκεια της τελέσεως αλλά και της εγκατάστασης αυτής στην εξουσία. Αυτό σημαίνει ότι διχαστικές και εγκληματικές πρακτικές δεν είναι καθόλου επαναστατικές. Η δε υπεξαίρεση της λαϊκής ετυμηγορίας για την εξυπηρέτηση κρυφών και δόλιων σκοπών ασφαλώς δεν μπορεί να τύχει καμίας δημοκρατικής επίφασης, αλλά να οδηγηθεί στο κενό. Λαός, Στρατός και Σώματα Ασφαλείας οφείλουν να υπηρετούν το Ελληνικό Έθνος και ουδένα άλλο.

Σε ό,τι αφορά τα ζητούμενα που διακυβεύονται είναι τόσο η οικονομική ανεξαρτησία όσο και η εθνική κυριαρχία με την διασάλευση της πρώτης να στρέφεται σε βάρος της δεύτερης. Όταν οι διεθνείς εκτιμητικοί οίκοι πιστοληπτικής ικανότητας, οι και ονομαζόμενες αγορές της αντεθνικής παγκοσμιοποίησης, μας λέγουν εν χορώ να διαλέξουμε ανάμεσα στην χρεοκοπία και την πτώχευση, ιδίως την ελεγχόμενη δήθεν πιο ήπια και μόνιμη κάτοικο μεταξύ ημών, τότε μας ζητούν να συνθηκολογήσουμε γνωρίζοντας φυσικά εκ των προτέρω το ΝΑΙ των πολιτικάντηδων, όνειδος έναντι του ενδόξου ΟΧΙ του Εθνάρχη Μεταξά.

Όταν οι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους αφού δεν μας επιτρέπεται να αξιοποιήσουμε τον πλούτο της ελληνικής φύσης, δεν μπορούμε να σηκώσουμε τείχος στον εχθρό, όταν συντρίβονται οι νόμοι του κράτους και υποθηκεύεται η ελευθερία των παιδιών μας στα παζάρια των τοκογλύφων της παγκόσμιας διακυβέρνησης http://www.youtube.com/watch?v=qMtsJ8LYvfc&feature=player_embedded , τότε κανείς δεν νομιμοποιείται να κατηγορεί ή να λοιδορεί τον διαμαρτυρόμενο ελληνικό λαό http://www.youtube.com/watch?v=cWdFcEyb6mQ&feature=player_embedded και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το δικαίωμα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την ανάληψη των τυχών του Ελληνικού Έθνους.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 1984 ΜΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΑΘΗΝΑ 21-4-2011 .


Η σήψη και η παρακμή του ελληνικού κράτους είναι μια συστημική παθογένεια που ερχόταν από καιρό κατά πάνω μας ενώ τις κρίσιμες στιγμές των πολιτικών αποφάσεων ακυρωνόταν η επιβεβλημένη στιγμή της καθάρσεως και της τιμωρίας των ενόχων. Πολλές φορές μάλιστα η αποτροπή της ώρας των ευθυνών γινόταν και εξακολουθεί να γίνεται με το πρόσχημα της περιλάλητης δημοκρατίας. Μη θιχτούν οι κήνσορες και οι ινστρούχτορες του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Τι κι αν αυτοί οι «κύριοι» και οι «κυρίες» διέλυσαν παιδεία, οικονομία, εργασία, εθνική κυριαρχία. Το μόνο που νοιάζονταν και νοιάζονται ήταν και είναι να αρπάζουν ψήφους και δημόσιο χρήμα, συντρίβοντας τον Έλληνα Εργάτη, τον Έλληνα Παραγωγό, τον Έλληνα Επιχειρηματία, τον Έλληνα Νέο και φυσικά να εκδικηθούν τον Ελληνικό Στρατό που έστειλε τον καιρό του Αρχηγού της Εθνικής Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου Γ. Παπαδόπουλου το πολιτικάντικο συρφετό στον κουβά με τα απόνερα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Βέβαια ο πάτος του κακού δεν είχε φτάσει μονομιάς στο έσχατο σημείο και οι προμηθείς είχαν εξ αρχής δει την ρίζα της συμφοράς. Όμως είχαν μια ατυχία. Δεν είχαν πιστοποιητικά δημοκρατικής νομιμότητας και φρονήματος ούτε και νοιάζονταν να παραλάβουν ποτέ τους τέτοιου είδους παράσημα. Είχαν προτιμήσει τα παράσημα στα πεδία των μαχών υπέρ της ελευθερίας της Πατρίδος και φυσικά είχαν κάνει εγκαίρως την επιλογή τους προτιμώντας την Πατρίδα από την φκιασιδωμένη «δημοκρατία» του καθεστώτος.

Δυστυχώς οι επιλογές που ακολούθησαν το χρονικό ενός υπόδουλου σε ρουσφέτια και δανεικές εξουσίες κράτους ήταν αυτές που ταιριάζουν στους επιμηθείς που προσπαθούν σε αποσπασματικό κι όχι σε συγκροτημένο επίπεδο να γλιτώσουν τις ζημιές που άφηναν και αφήνουν ξωπίσω οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες και τα όμοια μ’ αυτούς ενεργούμενα σε συνδικαλιστικό, οικονομικό και ακαδημαϊκό επίπεδο την ώρα που τα υγιή στοιχεία έπρεπε σύμφωνα με το Σύστημα να ξεριζωθούν στα πλαίσια της ανήθικης αποχουντοποίησης. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είχε φροντίσει να προσθέσει τον εθνικό λόγο της αγωνίας του ακόμα και από τις φυλακές του εκδικητικού ξενοκίνητου καθεστώτος.

Τηρουμένων των αναλογιών οι συνθήκες που κλήθηκε να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει ο Αρχηγός της Εθνικής Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967 ήταν το πιθανότερο πιο ήπιες από τις σημερινές. Τότε υπήρχε η προηγηθείσα ασυνεννοησία των κομμάτων ενώ οι πολιτικοί της εποχής υπερείχαν ποιοτικά των κατοπινών μέχρι και τις μέρες μας. Προϋπήρξε αναμφισβήτητα η φαυλοκρατία και φυσικά η φυγοπονία που έφταναν στο ρουσφέτι και τις ενδοτικές συζητήσεις με τους εχθρούς της Πατρίδος. Σήμερα όμως η εξουσία της Πατρίδος έχει εκχωρηθεί απευθείας σε ξένα ανθελληνικά κέντρα εξουσίας, η προδοσία εκτελεί κυβερνητικά χρέη, τα ανταλλάγματα των τοκογλυφικών γραμματίων προσφέρουν εθνικά εδάφη, η ανηθικότητα γίνεται καλλιτεχνικό θέαμα, η παιδεία αφελληνίζεται, η ιστορία ποδοπατείται, ο Στρατός στοχοποιείται.

Όμως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είχε μιλήσει από τις φυλακές του καθεστώτος. Είχε αναφερθεί στην άμεση ανάγκη της υλικής και κυρίως της ηθικής ανακάμψεως της Ελλάδος. Είχε αναφερθεί στην ανάγκη να επιστρέψει η Ελληνική Παιδεία στην αποστολή της διάπλασης υψηλού εθνικού φρονήματος και θρησκευτικού συναισθήματος, αντιλαμβανόμενος την επιδρομή των πολιτικάντηδων με σκοπό αυτό που μεθοδεύουν τώρα, την αποβολή Πατρίδος και Θεού από μια μη εθνική εκπαίδευση. Είχε αναφερθεί ακόμη στην παραλυσία της δημόσιας διοίκησης από την επιδρομή των κομματικών πρακτόρων ακριβολογώντας και αιτούμενος δικαίως την συμβολή του λαού μας για την ανάκαμψη αυτής προκειμένου να εξυπηρετεί ισοτίμως τους πολίτες κι όχι να βολεύει κομματικούς στρατούς παχαίνοντας συστημικά πορτοφόλια.

Είχε επισημάνει την ανάγκη της θεραπείας της νόσου του κομματικού Τύπου και της εξυγίανσης της οικονομίας με την συμμετοχή των ιδιωτών που σήμερα χάνουν τα μαγαζιά τους, μικρότερα ή μεγαλύτερα, αν τυγχάνουν Έλληνες και φυσικά αν δεν είναι εργολάβοι κρατικών δημόσιων έργων και χωματερών. Είχε αναφερθεί ακόμη στη διαστρέβλωση της ελληνικής ιστορίας προκειμένου ένοχοι και εθνικοί ολετήρες να εμφανισθούν ως κριτές και τιμητές. Σαν και τους γνωστούς τουρκόφιλους. Είχε ακόμη ζητήσει μακριά από αχρείαστα πάθη και μίση τη συσπείρωση των υπέρ της Πατρίδος αγωνιζόμενων με πνεύμα ενότητος προ των κινδύνων που ζώνανε την Ελλάδα http://www.youtube.com/watch?v=CbAfJGzhbsE.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός κινείται στο πνεύμα της Μεγάλης Ελλάδος και της συσπειρώσεως των Ελλήνων μέσα σ’ ένα Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που εμπνεόμενο από ηγέτες σαν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τον Πατριάρχη της Εθνικιστικής Παρατάξεως Ιωάννη Μεταξά υπακούει στην φωνή της Φυλής μας: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΟΝΟΝ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΑ! Προδότες φωλιάζουν παντού, ακόμα και δίπλα σε μεγάλους ηγέτες. Οι Εθνικές Συνειδήσεις και τα Εθνικά Έργα όμως πάντα επιβραβεύονται και υπερνικούν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/







ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΑΘΗΝΑ 20-4-2011 .


Μια αγνώριστη χώρα, ξένη προς την Πατρίδα που μάθαμε στο σχολείο αλλά και αυτήν που γνωρίσαμε εμείς από τα πρώτα βήματα, απλώνεται ολόγυρά μας από χέρια μολυσμένα και μυαλά νοσηρά. Καλούμαστε να κρατήσουμε όρθια την ελληνικότητά μας και το εθνικό φρόνημα των παιδιών μας απείραχτο από μια επιχείρηση αφελληνισμού που έχει παρεισφρήσει ακόμα και στην εκπαιδευτική διαδικασία με την διοχέτευση του επικίνδυνου αντιρατσιστικού δηλητηρίου και την διαστρέβλωση της ελληνικής ιστορίας. Διαδικασία που έχει περάσει από τις ένδοξες σελίδες του κρυφού σχολειού που κράτησε ζωντανή την πνευματική διάσταση της Φυλής μας στο πολυπολιτισμικό σχολείο που βαφτίζει παράλογα τον κάθε αλλοδαπό Έλληνα και τον πολυφυλετικό μαζοχισμό ανθρωπισμό και αθωώνει τον Τούρκο σφαγέα φορτώνοντας συνολικά τον ελληνικό λαό με ανύπαρκτες ενοχές.

Το ιστορικό ψεύδος και ο πολυφυλετικός αχταρμάς μπήκαν σε εκπαιδευτικά βιβλία, γραπτές εξετάσεις και παιδικά θέατρα εκπαιδευτικής τάχα κατεύθυνσης για νηπιαγωγεία και δημοτικά! Είναι ο απόλυτος ορισμός της πιο βρώμικης πνευματικής γενοκτονίας και της πλέον ανερυθρίαστης πλύσης εγκεφάλου απέναντι στους νεαρούς βλαστούς του Ελληνικού Έθνους που παγιδεύονται την στιγμή που ο μαθησιακός τους ορίζοντας είναι άγραφο χαρτί και επομένως δεκτικός απέναντι σε κάθε είδους ανοησίες και προδοτικές τερατολογίες. Τερατολογίες που άλλωστε πέρασαν προσφάτως ακόμη και στις τηλεοπτικές οθόνες χορηγών του Συστήματος είτε ως σειρές είτε ως ιστορικές ανορθογραφίες ύψιστου ανθελληνισμού.

Ένα εφιαλτικό σενάριο παίζεται με τρόπο ώστε να μας μετατρέψουν σε προσωπικότητες που σαν άλλος Οδυσσέας να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε την Ελλάδα που αφήσαμε πίσω μας. Την Ελλάδα που είχε αλάνες γεμάτες ελληνικά χαμόγελα και καρδιές γεμάτες πύρινο πατριωτισμό που πάλλονταν από τον ενθουσιασμό να τιμωρήσουμε τους εχθρούς που δολοφόνησαν τους προγόνους μας και κλέψανε ελληνική γη. Τώρα πια έχουν γεμίσει την Ελλάδα μας με τα εγγόνια του Πήλιου Γούση και του Εφιάλτη να καμώνονται τους «ηγέτες» και να συνομιλούνε με τους τοκογλύφους απογόνους των «Μεγάλων» Δυνάμεων και τους δολοφόνους απογόνους του Δράμαλη, ενώ παράλληλα έχουν γεμίσει τη χώρα με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες και απογόνους αυτών που ήθελε να σπείρει σε τούτη τη γη ο Ιμπραήμ με τη βρώμικη εκστρατεία του στο Μοριά.

Τώρα πια οι εισβολές και ο βιασμός της Ελλάδος γίνονται μέσα από τις γιομάτες σιωνιστικό επεκτατισμό μπίζνες και δάνεια, τις ανήθικες συνομιλίες, τις «ειρηνικές» συγκυριαρχίες, τις τουριστικές αφίξεις ανθελλήνων, τα ανώδυνα τάχα ταξίδια Τούρκων πολιτικών. Βλέπουμε την χρησιμότητα της λεηλασίας που βαφτίζεται επιχείρηση σωτηρίας από τα βολικά οικονομικά αδιέξοδα όταν έχουν βαλθεί ακόμη και οι Τούρκοι να μας «σώσουν». Μάθαμε από το kavalanet.gr το ενδιαφέρον τουρκικής κρατικής τράπεζας να πάρει θέση στο μετοχικό σχήμα της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ στη Ξάνθη αντί της ΑΤΕ. Μάθαμε ακόμη το ενδιαφέρον της τουρκικής εταιρίας ULKER να αγοράσει όλως τυχαία την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανθρακικού Κομοτηνής.

Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών όμως έχει φροντίσει να μας πει ότι «η Αδριανούπολη, η Θεσσαλονίκη, η Κομοτηνή, η Φιλιππούπολη ζούσαν όλες μαζί. Πάλι έτσι θα γίνουν»! Μας λέει ο Τούρκος ότι θέλει να πάρει πίσω Ελλάδα και Βαλκάνια, όταν αυτά είναι ακόμη διάσπαρτα από σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, συγκαλούνται εκ νέου οι διαπραγματευτικές ομάδες Ελλάδος και Τουρκίας προκειμένου να συζητήσουν τα διμερή προβλήματα που χρήζουν επιλύσεως. Δηλαδή την ικανοποίηση των τουρκικών απαιτήσεων σε Θράκη και Αιγαίο αφού η «ελληνική» πλευρά δεν έχει θέσει ούτε ένα θέμα διεκδίκησης από τους κλέφτες και δολοφόνους ελληνικών εδαφών και ψυχών Τούρκους.

Όμως εμείς παραμένουμε σε πείσμα των πονηρών καιρών όρθιοι Έλληνες. Επιμένουμε να μιλάμε στα παιδιά μας για ιστορίες και θρύλους που υμνούν την Πατρίδα μας. Να τα μαθαίνουμε να διεκδικούν Ελλάδα και να τιμούν όσους χύσανε το αίμα τους για να είναι εκείνα ελεύθερα ζώντας παράλληλα έντιμο βίο. Και εμείς να στεκόμαστε δίπλα τους κρατώντας ψηλά τις σημαίες της Ελλάδος και της Εθνικής Ιδέας έχοντας παραταχθεί σ’ ένα αγώνα επιβίωσης μα και κυριαρχίας, μακριά από τον επιθανάτιο βρόγχο του εφήμερου υλισμού και της ολέθριας φυλετικής πανσπερμίας. Οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε γνήσιοι απόγονοι του θυσιαζόμενου Λεωνίδα αλλά και του επανακάμπτοντος Οδυσσέα που γυρνούμε με ελληνική ορμή ασυγκράτητη να πάρουμε πίσω την Πατρίδα που μας κλέψανε και συνεχίζουνε να μας κλέβουνε ξένοι και ξενοκίνητοι. Και για τους βιαστές της Μεγάλης Ελλάδος και των Ελλήνων δεν υπάρχει έλεος. Υπάρχει μόνο φωτιά και τσεκούρι. http://www.youtube.com/watch?v=QRyr2vg3_L0&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ 19-4-2011 .


Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να δείξει την αφοσίωσή της στα νεοταξικά αφεντικά της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αυτό ακριβώς πράττει και στο ζήτημα του φακελώματος των Ελλήνων μέσα από τις επερχόμενες ηλεκτρονικές κάρτες σαν την φοροκάρτα και την Κάρτα του Πολίτη. Βέβαια το ρουφιάνεμα στις πονηρές μέρες που διάγουμε στο σύγχρονο ραγιαδιστάν, στο γνωστό μας ψευτορωμέϊκο, το ονομάζουνε ηλεκτρονική συμμάζεμα για το καλό του πολίτη. Για να αντιμετωπιστούν τάχα τα άλυτα ζητήματα της γραφειοκρατίας, της άδικης κατανομής της φορολογητέας ύλης, της εύκολης και δίκαιης γενικά συναλλαγής με το δημόσιο.


Στην ουσία δημιουργούν κατ’ αρχήν το πρόβλημα, στη συνέχεια και με τη βοήθεια της συστημικής και επομένως ασύλληπτης διαφθοράς το διογκώνουν δίχως να δίνουν τις αυτονόητες λύσεις που χρειάζονται και στη συνέχεια έρχονται να δώσουν τη «λύση» που έχουν παραλάβει ως εντολή από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Γιατί μην μου πείτε ότι αν δεν υπήρχε η σκοπίμως δαιδαλώδης γραφειοκρατία και η διαφθορά θα υπήρχαν ποτέ οι ηλεκτρονικές κάρτες.


Το ζήτημα είναι σοβαρό. Αφορά ολόκληρο τον ελληνικό λαό ανεξαρτήτως ιδιαίτερων πεποιθήσεων. Είναι ζήτημα που ακουμπά τις θρησκευτικές συνειδήσεις των Ελλήνων, ό,τι κι αν πιστεύουν, αφορά τις ατομικές ελευθερίες και φυσικά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ήδη οι Κάρτες του Πολίτη ξεκίνησαν δοκιμαστικά από την Ελληνική Αστυνομία με συνέπειες ακόμη και απόλυσης για όσους αρνούνται την παραλαβή, ενώ έρχονται οι φοροκάρτες όπως λέγεται από τον Μάιο.


Μας λένε πως θα τις πάρουν όσοι θέλουνε. Όμως οι δημοσιογραφικές πηγές που διαδραματίζουν τον συνήθη ρόλο του σπασμένου κυβερνητικού τηλεφώνου, των σκόπιμων δηλαδή διαρροών, λένε ότι ο «ωτακουστής» έρχεται για να μείνει. Δεν διακυβεύεται απλώς και μόνον η διαρκής παρακολούθηση των πολιτών. Υπάρχουν άλλωστε τα κινητά τηλέφωνα, οι κάμερες που έφερε η εξίσου συστημική τρομοκρατία, οι δορυφόροι και άλλα τινά. Το θέμα είναι ότι θέλουν επιπλέον να εκβιάσουνε την υποταγή του λαού στις προσταγές του Νεοταξισμού με τον έλεγχο νου και περιουσιών και ταυτόχρονα να καθυποτάξουν ελευθερία σκέψης και ιδεών.


Μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συζήτηση για το ζήτημα της φοροκάρτας και της Κάρτας του Πολίτη έγινε προσφάτως στον Αντένα και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Στην συγκεκριμένη εκπομπή καλεσμένος ήταν ο καθηγητής της πληροφορικής οικονομίας κ. Μ. Γιαννακουδάκης. Ο κ. καθηγητής λέγεται πως ήταν προηγούμενα επικριτικός έναντι του προϊόντος που μας φέρνει η σοσιαλιστική κυβέρνηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Εξ ου και η συμμετοχή του σχετικού υπουργείου μαζί με το εσωτερικών στο κυβερνητικό σχήμα.


Ο καθηγητής στην συγκεκριμένη εκπομπή ωστόσο εμφανίστηκε καταδεκτικός απέναντι στις ηλεκτρονικές κάρτες, αποδεχόμενος τις αυτονόητες όπως τις ονόμασε διευκολύνσεις στην υπηρεσία του πολίτη. Ένα κράτος ωστόσο που νοιάζεται για ξένες και όχι ημεδαπές έγνοιες. Εν πάση περιπτώσει, όπως ελέχθη στη σχετική κουβέντα, η φοροκάρτα έρχεται για λόγους κρατικού εισπρακτικού συμφέροντος έναντι των εμπόρων. Όσων δεν έχουν γονατίσει ακόμα από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών.


Ο καθηγητής αναφέρθηκε στην επικαλούμενη επίλυση των προβλημάτων γραφειοκρατίας από τη φοροκάρτα, αλλά και στο υπαρκτό πρόβλημα του άγνωστου περιβάλλοντος και των προθέσεων ως προς την διαχείριση της βάσεως δεδομένων που θα συλλέξει τα στοιχεία του υποψήφιου κατόχου. Τι θα συμβεί μεταξύ του υπουργείου οικονομικών και των τραπεζών που δεν αναλαμβάνουν φυσικά το κόστος της δημιουργίας των καρτών για την ψυχή του παππού τους. Και εδώ προσθέτουμε τι θα γίνει αν τα προσωπικά δεδομένα γίνουν αντικείμενο αγοραπωλησίας από τις τράπεζες και καταλήξουν στα αφεντικά της παγκόσμιας διακυβέρνησης;


Συζητήθηκε ακόμη τι πρόκειται να συμβεί από την διαρροή των καταναλωτικών συνηθειών μας. Θα μείνει αυτή η λαίλαπα μονάχα στην εμπορική εκμετάλλευση; Και εδώ προσθέτουμε εμείς θα παραμείνει το κακό μόνο στις διατροφικές επί παραδείγματι συνήθειες για τον κτηνώδη έλεγχο της ανθρώπινης ζωής ή θα επεκταθεί και στον έλεγχο των πολιτικών πεποιθήσεων από τους «αντιρατσιστές» για την διενέργεια εκβιασμού στον λαό, αφού θα ξέρουν οι κρατούντες από το τι τρώμε μέχρι τι εφημερίδα αγοράζουμε; Ο καθηγητής Γιαννακουδάκης είπε ότι υπάρχουν τρόποι προστασίας του πολίτη, όπως οι κρυπτογραφικοί αλγόριθμοι, αλλά δεν αναμένει να χρησιμοποιηθούν, ενώ στο ζήτημα του φακελώματος απήντησε λέγοντας «τι είχαμε, τι χάσαμε». Σε ό,τι αφορά τις Κάρτες του Πολίτη, θα μας λύσουν τάχα τη διαφθορά που φέρανε ταγοί διεφθαρμένοι!


Το σάπιο οικοδόμημα δεν φτιάχνεται, κατεδαφίζεται. Έτσι και το νεοταξικό ψευτορωμέϊκο πρέπει να κατεδαφιστεί από ένα Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς καμωμένο για Έλληνες που δεν πωλούν ούτε Πατρίδα ούτε Πίστη ούτε αξιοπρέπεια ούτε ελευθερία. Ας δούμε το βίντεο της τηλεοπτικής συζήτησης εδώ http://www.youtube.com/watch?v=J5KKi2d0dNE&feature=player_embedded#at=92


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΘΗΝΑ 18-4-2011 .


Η Πατρίδα δεν βρίσκεται στα χέρια των Ελλήνων. Η οικονομική υποδούλωση έχει μετατραπεί σ’ ένα περίστροφο που στρέφεται απειλητικά στην καρδιά του Ελληνικού Έθνους. Τι σόι καμώματα είναι αυτά να ανάγεται στο γνωστό παιχνίδι της κολοκυθιάς η πιθανότητα και κυρίως η απόφαση για το εάν αναδιαρθρωθεί ή όχι το χρέος που φορτώνουν στην Ελλάδα; Και τι είδους συναινέσεις μπορούν άραγε να ζητηθούν προκειμένου να δώσουμε μια μικρότερη χώρα με διαλυμένες δημόσιες υπηρεσίες στους παγκόσμιους τοκογλύφους και τους επίβουλους εθνικής γης που μας περιτριγυρίζουν;


Το δούλεμα από το ΔΝΤ του Στρος Καν πέφτει σύννεφο. Μας είπανε λοιπόν ότι το 2011 το ελληνικό ΑΕΠ, δηλαδή το εθνικό μας προϊόν, θα συρρικνωθεί κατά 3% και ότι η ελληνική οικονομία θα επιστρέψει με θετικά πρόσημα το 2012 με ανάπτυξη 1,1%! Την ίδια ώρα μας λένε ότι η ανεργία θα φτάσει φέτος στο 14,8%, ενώ το 2012 θα αυξηθεί στο 15%. Η θεραπεία θα πετύχει προφανώς λόγω της αποβιώσεως του ασθενούς. Ή αλλιώς οι Έλληνες θα καταστούν υπηρέτες νεοταξικών και πολυεθνικών συμφερόντων μέσα στην ίδια την Πατρίδα τους.


Το ΔΝΤ χαρακτηρίζει το σχέδιο των αποκρατικοποιήσεων της κυβέρνησης Παπανδρέου, το ξεπούλημα και της τελευταίας ελληνικής πέτρας δηλαδή, ως το καλύτερο νέο των τελευταίων μηνών. Το ΔΝΤ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Τρισέ και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ρομπάι διαψεύδουν την αναδιάρθρωση αν φυσικά ακολουθήσουμε έως τέλους την θανατερή συνταγή του μνημονίου.


Ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου αποδέχτηκε την αδυναμία προσδιορισμού ημερομηνίας εξόδου από την κρίση. Ανέφερε ότι τα νέα μέτρα λαϊκής αφαίμαξης θα λεηλατήσουν 26 δισεκατομμύρια ευρώ έως το 2015, αλλά θα ανακοινωθούν μετά την Λαμπρή. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε δύο διαψεύσεις που ωστόσο θα καταρρεύσουν. Ότι τάχα δεν θα κάνει πρόωρες εκλογές και φυσικά ότι δεν θα γίνει αναδιάρθρωση. Με την παραγωγική και την εργατική τάξη να έχουν φτάσει στα όρια της ανέχειας και την λαϊκή οργή να ξεχειλίζει.


Στο μεταξύ οι διαβεβαιώσεις περί αναδιαρθρώσεως έρχονται η μια μετά την άλλη. Ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και Ασφάλεια μας προτείνει την αλλαγή των όρων αποπληρωμής του χρέους της Ελλάδος, ενώ αναζητάει έναν τρόπο που δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί χρεοκοπία. Τάδε έφη ο ΓΓ του ΟΑΣΑ Gurria στο Bloomberg. Ο τραπεζικός οίκος Lazard, κυβερνητικός σύμβουλος από την άνοιξη του 2010, μαθαίνουμε ότι έχει βάλει μπρος την διαδικασία νέας συμφωνίας με τους ιδιώτες πιστωτές της χώρας στο τεχνικό σκέλος του κουρέματος ομολόγων και επαναπροσδιορισμού του χρέους σε βάθος χρόνου. Και το επενδυτικό fund της Pimco μας καλεί να επιλέξουμε ανάμεσα στη χρεοκοπία ή την ελεγχόμενη πτώχευση της αναδιάρθρωσης.


Στο μεταξύ το κράτος έχει παραδοθεί στον μηδενισμό πράξεων και πρωτοβουλιών στην καθημερινότητα του πολίτη. Μετά λοιπόν το μάλωμα των ενταύθα πολιτικών υπαλλήλων από το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών για κακές συνθήκες κράτησης των λαθρεποίκων, τάχα αντισημιτικές συμπεριφορές και καταπιέσεις ως ανύπαρκτων εθνοτήτων καθαρόαιμων ελληνικών πληθυσμών, είδαμε την κυβέρνηση να σπεύδει να σχεδιάσει εγκαταστάσεις ξενοδοχειακού χαρακτήρα στον Έβρο για τους λαθρομετανάστες.


Όμως την ίδια στιγμή είχαμε τις συλλήψεις ενός «κακόμοιρου» Σύρου με κάρτα αιτήσαντος ασύλου στην Καβάλα για διακίνηση πέντε λαθρομεταναστών και στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης άλλοι έξι αλλοδαποί συνελήφθησαν για τη διακίνηση 25 λαθρομεταναστών με προορισμό την Αθήνα. Σε μια άλλη περίπτωση η Αστυνομία Ηγουμενίτσας συνέλαβε στην Αθήνα έναν 24χρονο Ιρακινό που βίασε μαζί με συμπατριώτη του 11χρονο Αφγανό σε καταυλισμό στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας.


Επιπλέον τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας είναι υπό διάλυση γιατί κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς γάζες και άλλο ιατρικό υλικό λόγω χρεών, αφού οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συλλόγου Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών αναστέλλουν τις παραδόσεις. Προμηθευτές των δημοσίων νοσοκομείων καταγγέλλουν ότι τα νοσοκομεία προτιμούν να εφοδιάζονται με αναλώσιμο υλικό από δύο γερμανικές πολυεθνικές στην τριπλάσια τιμή. Οι ίδιοι κάνουν λόγο για αδιέξοδο στις μικρές οικογενειακές τους επιχειρήσεις.


Παράλληλα η κυβέρνηση προχωράει στη συρρίκνωση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Έτσι λοιπόν στον νέο προγραμματισμό των ετών μέχρι το 2020 το προσωπικό θα μειωθεί στις 135000 άτομα από τα 143000 αρχικά, αλλά η μείωση του έμψυχου υλικού αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη. Αυτό οφείλεται στην μείωση των προσλήψεων Επαγγελματιών Οπλιτών, τη μείωση της θητείας και τη γήρανση του πληθυσμού. Και αυτά όταν οι ελληνοτουρκικές επιτροπές διαφορών οδηγούν στη συζήτηση και προώθηση μονομερών τουρκικών διεκδικήσεων. Οι δε ακαδημαϊκοί δάσκαλοι καταγγέλλουν την δέσμευση μη εξόρυξης των ενεργειακών μας πόρων, την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και την οικονομική υποδούλωση της Ελλάδος διά του εθνοκτόνου μνημονίου.


Τούτες τις κρίσιμες ώρες λοιπόν ένα εγερτήριο σάλπισμα απλώνεται σε κάθε γωνιά της καθημαγμένης Πατρίδος μας μόνο για Έλληνες. Ένα σάλπισμα που καλεί απλά και ξεκάθαρα να διαγράψουμε μαζί με χρέη και εθνικά δεσμά, τους ολετήρες του πολιτικού συστήματος που μας παραδίδουν στα νύχια του νεοταξικού τέρατος. Να γκρεμίσουμε την τυραννία των διεφθαρμένων και να ορθώσουμε ένα Εθνικό Λαϊκό Καθεστώς ικανό να εθνικοποιήσει άμεσα τους πόρους του κράτους μας και να θωρακίσει την Πολιτεία με καθαρά εθνοφυλετικό προσανατολισμό.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ 17-4-2011 .


Ανοίγει διάπλατα η σύγχρονη κερκόπορτα της Ελλάδος διά χειρών θρασύτατα καλουμένων ως τάχα ελληνικών. Και εισέρχεται βήμα – βήμα ο εχθρός ο πολυεθνικός και νεοταξικός μέσα στην Ελληνική Πολιτεία παραλαμβάνοντας τα επίχειρα της συνθηκολόγησης από τους δωσίλογους του ντόπιου νεοταξισμού από το ένα έως το άλλο σημείο των ορίων του Ελληνικού Έθνους. Η παράδοση δηλαδή ξεκινάει από το σημείο εκείνο που θα έπρεπε να σημάνει η οριστική αναγέννηση της Φυλής μας και η λευτεριά αλύτρωτων Ελλήνων που κάποιοι «σύμμαχοι» κρατούν ως ομήρους στα χέρια συμμορίτικων κρατικών και νεοταξικών μορφωμάτων.


Στην αιματοβαμμένη Ήπειρο, την κουτσουρεμένη Γη Μαρτύρων και Ηρώων, το κράτος των ελληνόφωνων νενέκων εμμένει στο σχεδιασμό της απομάκρυνσης στρατοπέδων. Τη στιγμή μάλιστα που στο αλβανικό κράτος δολοφονούνται και καταπιέζονται οι Βορειοηπειρώτες όταν αυτό διεκδικεί την υπό ξαρμάτωμα Ελεύθερη Ήπειρο. Η επιχειρούμενη απόσυρση των ταγμάτων πεζικού από Κόνιτσα και Φιλιάτες είναι η πτώση του κάστρου και η πρόσκληση των αλβανικών διεκδικήσεων από την «ελληνική» κυβέρνηση.


Δικαίως ο ελληνόψυχος μητροπολίτης Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας, άξιος διάδοχος του μακαριστού Σεβαστιανού, αντικρίζει στην δια του σκότους της νυκτός επιχειρούμενη εγκατάλειψη την Πολιτεία να μεταβάλλεται σε μάστιγα για την ακριτική του Επαρχία. Δικαίως λέγει ο Έλληνας πάνω απ’ όλα Ιεράρχης ότι η κατάρα του Έθνους θα συνοδεύει τους ολετήρες και πως «οι νεότεροι Ηρόστρατοι θα σβήσουν και θα χαθούν, η Ελλάδα όμως και η αιματοβαμμένη Επαρχία μας θα μένει και θα φρονηματίζει τις επερχόμενες γενεές».


Οι δε προσκυνημένοι ταγοί του Διεθνιστικού Νεοταξισμού γίνονται αποδέκτες μιας αμερικάνικης έκθεσης που ζητάει καλύτερες συνθήκες υποδοχής για τους εισαγόμενους λαθρομετανάστες με αναφορές περί ύποπτων αντισημιτικών εκδηλώσεων σε συναγωγές που προκαλούν «συμμαχικοί» πράκτορες. Μας ζητείται ακόμη η αναγνώριση της ύπαρξης εντός Ελλάδος εθνοτήτων τάχα μου Τούρκων, Πομάκων, Βλάχων, Ρομά, Αρβανιτών και Μακεδόνων. Αλλά οι Πομάκοι, οι Βλάχοι, οι Αρβανίτες και οι Μακεδόνες δεν περιμένουν κανένα ξεβράκωτο βάρβαρο για να βροντοφωνάξουν ότι είναι μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ. Το δε χλιδάτο παλάτι για την υποδοχή των λαθρεποίκων σχεδιάζεται για τον Έβρο.


Στη Θράκη Μας μετά από μια έρευνα για ναρκωτικά συνελήφθησαν δύο μουσουλμάνοι «Έλληνες» που έφεραν στα κινητά τους τηλέφωνα παράνομα φυσικά δεκάδες φωτογραφίες από ελληνικά στρατόπεδα. Οι ίδιοι μάλιστα έχουν υπηρετήσει σε στρατιωτικές μονάδες υψίστης σημασίας στον Έβρο. Στα κινητά τους είχαν ακόμη τα σύμβολα των Γκρίζων Λύκων και της «ανεξάρτητης τουρκικής Δ. Θράκης».


Παρακολουθούμε ακόμη τουρκικούς ομίλους σαν την τράπεζα Ζιράατ και την Ούλκερ να θέλουν να βάλουν χέρι στην ξανθιώτικη καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ και την ομάδα της Κομοτηνής Πανθρακικό. Και ακόμη να εξαγοράζονται σημαντικές εκτάσεις και ακίνητα με κόστη υπερτιμημένα. Με τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών Νταβούτογλου να δηλώνει πως η Ροδόπη και η κατεχόμενη Αν. Θράκη Μας θα αποτελέσουν πάλι μια ενότητα, εκφράζοντας ευθέως την τουρκική διεκδίκηση.


Στο μεταξύ συνεχίζονται στην Αθήνα οι διερευνητικές επαφές Ελλάδος – Τουρκίας με τις διαβουλεύσεις να κινούνται γύρω από τις τουρκικές απαιτήσεις στο Αιγαίο. Απαιτήσεις που εκφράζει η Τουρκία στην συγκυριαρχία και την συνεκμετάλλευση του Ελληνικού Αρχιπελάγους, την χάραξη συνόρων – χτένα μεταξύ των νησιών μας, την υφαρπαγή εθνικού εδάφους και ενέργειας. Άλλωστε το ψευτορωμέϊκο σ’ αυτές τις ραγιάδικες συνομιλίες δεν έχει θέσει κάποια διεκδίκηση.


Στο ζήτημα των Σκοπίων είδαμε τον επίδοξο συνέταιρο μιας ευρείας κεντροαριστερής κυβέρνησης οικολόγο της πλάκας Τρεμόπουλο να ψηφίζει υπέρ της ενάρξεως των διαπραγματεύσεων για την είσοδο των Σκοπίων στην «Ε»Ε με τις ψευτομακεδονικές τους επικλήσεις σε όνομα και γλώσσα. Παράλληλα η Τουρκία αναλαμβάνει τη διαχείριση, την εκμετάλλευση και τη λειτουργία των σκοπιανών αεροδρομίων, εξακολουθώντας να κυκλώνει την Ελλάδα. Τα δε δημοσιεύματα που δείχνουν κρυφές διαπραγματεύσεις Ελλάδος – Σκοπίων με φόντο ονόματα όπως «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη» και «Άνω Μακεδονία» βρίσκουν την Αθήνα να βουβαίνεται και τα Σκόπια να διαψεύδουν βολικά και αποπροσανατολιστικά την εφημερίδα Μακεδονία.


Στην Κύπρο το ΑΚΕΛ χαρακτηρίζει με θράσος την ΕΟΚΑ Β, τον Γρίβα Διγενή και τους Έλληνες Εθνικιστές προδότες κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Λες και απουσίαζε από το κάρφωμα της ΕΟΚΑ στους κατακτητές Άγγλους τον καιρό του αγώνα για λευτεριά. Ο Χριστόφιας ζητάει τη συνδρομή της «Ε»Ε του νεοταξίτη Ρομπάι, όταν εκείνος ενθαρρύνει τις δύο κοινότητες, τον θύτη εξισωμένο με το θύμα, να λειτουργήσουν σε πνεύμα συμβιβασμού για να φτάσουν στις συγκλίσεις που εκκρεμούν και να φέρουν την Τουρκία στην πολιτική συνδιοίκηση της Κύπρου Μας. Με τους «συμμάχους» του ΟΗΕ να ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες της απογραφής πληθυσμού προκειμένου να παγιωθεί η αλλοίωση των πληθυσμιακών δεδομένων.


Εμείς προσυπογράφουμε την αφίσα του φλαμανδικού εθνικιστικού κόμματος «Ενδιαφέρον για τους Φλαμανδούς» που δείχνει πως χώρες σαν την Τουρκία δεν έχουν καμία θέση στην Ευρώπη. Η Τουρκία δεν έχει καμία θέση φυσικά και στα εδάφη της κατεχόμενης Ιωνίας και του Πόντου Μας. Η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες που σκέφτονται ελληνικά και πράττουν έργα για μια ισχυρή και Μεγάλη Ελλάδα. Ανήκει στους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές και στην πλειονότητα του λαού της κι όχι σε ελληνόφωνους ολετήρες.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο ΦΘΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 16-4-2011 .


Γιατί και πως μπορούμε να ανεχόμαστε τόσες προσβολές και τόσα τραύματα σε βάρος της Πατρίδος και του λαού μας; Πως γίνεται να δεχόμαστε ένα από τα πιο κτηνώδη και βάρβαρα εγκλήματα, αυτό της προσβολής μνήμης νεκρών, και να καταλογίζουμε ως αντιπροσωπευτική απάντηση εκ μέρους του «ελληνικού» κράτους έναντι των κρατικών μορφωμάτων που έχει σπείρει ολόγυρά μας η νεοταξική Δύση την τυπικότητα ενός χλιαρού διαβήματος ή την αμφισβήτηση των δολοφονικών χτυπημάτων σε βάρος Ελλήνων;


Είναι βέβαιο ότι αν δεν χρειαζόταν ο σιωνιστικός νεοταξισμός την ανθελληνική δράση των προσωρινών μας γειτόνων, τώρα ουδένα εκ των κρατικών νεοπλασμάτων θα υφίστατο στη θέση του. Δράση που στοχεύει με την συνδρομή ελληνόφωνης ανικανότητας και προδοσίας στον κατακερματισμό της Ελλάδος.


Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι οι εγκληματικές παρεμβάσεις της Εσπερίας σε βάρος μας ουδέποτε ικανοποιήθηκαν με τις διαβόητες σταυροφορίες των Φράγκων, την άλωση της Πόλης και την Πτώση της Ελληνικής Αυτοκρατορίας του Βυζαντίου και την υποτιθέμενη ανοχή των «συμμάχων» στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821, τους Βαλκανικούς Πολέμους και την έξοδο από τον συμμοριτοπόλεμο υπέρ των εθνικών όπλων. Πάντοτε ενέσπειραν ζιζάνια.


Το 1821 αρχικώς τον πρόγονο του Νεοταξισμού, την Ιερά Συμμαχία και στη συνέχεια ξένους τοποτηρητές δικαστές και ελληνόφωνους κοτζαμπάσηδες, αλλά και γραικύλους πολιτικάντηδες φτυστούς με τους σημερινούς. Πιο πριν, στον καιρό της Αυτοκρατορίας Μας διχασμούς πολιτικούς και θρησκευτικά διλήμματα με την ευγενική χορηγία Εσπερίας και «Αγίας Έδρας» των Παπικών «χριστιανών».


Στους Βαλκανικούς πολέμους νέους διχασμούς και «ευρωπαϊκές» λόγχες μέσα στην πρωτεύουσα Αθήνα και τα λιμάνια μας. Στον καιρό του συμμοριτοπολέμου «συμμαχικές» χρηματικές και εξοπλιστικές βοήθειες ακόμη και στον υποτιθέμενο κομμουνιστικό εχθρός τους που πολέμαγε για λιγότερη Ελλάδα κατά τις επιθυμίες της «αντικομμουνιστικής» Δύσης σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Βοήθειες που μας στέρησαν μεταξύ άλλων την Βόρειο Ήπειρο.


Οι «συμμαχικές» παρεμβάσεις μάς στέρησαν το αληθινό πολιτικό αυτεξούσιο και την ελευθερία της αυτοδιαθέσεως του Ελληνικού Έθνους προσφέροντας την ταπεινωτική ακολουθία των κατοπινών μέχρι τις μέρες μας δεινών με την εμφύτευση στα σπλάχνα της Φυλής μας ελληνόφωνων ταγών. Αυτό που είναι εξαιρετικά εξοργιστικό είναι να προσφέρονται θυσία στο βωμό του νεοταξικού αίσχους οι ήρωες μας με την αμφισβήτηση της υπάρξεως νεκρών στα Ίμια δια του ανεκδιήγητου αντιπροέδρου της «ελληνικής» κυβέρνησης Πάγκαλου και μετά με την νέα ιεροσυλία σε βάρος του νεότερου εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα που θανατώθηκε από παρακρατικά αλβανικά τομάρια με την αλβανική …δικαιοσύνη να αποφαίνεται πως ο Αριστοτέλης «πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκάλεσε ο ίδιος»! Αλλά η κυβέρνηση που εξευρωπαΐζει όλα τα ανθελληνικά μορφώματα έκανε διάβημα και σωθήκαμε!


Η Ελλάς ουδέποτε είχε ειλικρινείς συμμάχους ανεξαρτήτως ταυτόσημων στοιχείων ή μη. Θρησκευτικών ή άλλων. Για φυλετικούς δεσμούς ούτε συζήτηση. Η Ορθόδοξη Ρωσία πάντα υπέβλεπε την Κωνσταντινούπολη και τα γεωστρατηγικά μας πλεονεκτήματα. Οι Ευρωπαίοι θέλανε πάντα τα ίδια θέλγητρα και όλοι μαζί επιδιώκανε τη λεηλασία των ενεργειακών μας πόρων. Οι πολιτικάντηδες ημών δικοί τους άνθρωποι και αυτοί και οι ευθύνες του λαού μας για την σπατάλη εμπιστοσύνης τεράστιες το δίχως άλλο. Είτε επέλεγαν τον φιλελεύθερο είτε τον σοσιαλιστικό καπιταλισμό ή εμπιστεύονταν τον κομμουνιστικό διεθνισμό, δηλαδή ένα εκ των απατηλών προσωπίδων του Νεοταξισμού. Επρόκειτο δηλαδή για επιλογή κλέφτη και δολοφόνου με την επίδραση απατεώνων της πολιτικής.


Όμως αυτή είναι η Ευρώπη και η Δύση. Αυτοί είναι οι Φράγκοι που δεν διαθέτουν καν αμιγή εθνική ηγεσία. Υποβλέπουν και μισούν παράλληλα την Ελλάδα. Την μισούν διότι απειλούνται τα δικά τους κίβδηλα σκήπτρα. Σκήπτρα που προέρχονται από ενέργειες αρπαγής και κινήσεις σφετερισμού της ηγεμονικής ελληνικής παρουσίας. Φθόνος που προέρχεται από την ελληνική πολιτισμική υπεροχή και τον εξανθρωπισμό της οικουμένης. Οι «φίλοι» μας γνωρίζουν επαρκώς πως αν οι δυνάμεις του Ελληνικού Έθνους επανασυνδεθούν με πνεύμα ενότητος και επιθυμία συγκροτήσεως μιας Μεγάλης και Ισχυρής Ελλάδος, τότε η βασιλεία που τους επιτρέπει έως τώρα το νεοταξικό τέρας δια ίδιο όφελος προκειμένου να δράξει την παγκόσμια διακυβέρνηση θα λήξει. Θα αφανιστούν και μαζί τους θα ξεκουμπιστεί και το αφεντικό τους.


Μας μισούν επιπλέον οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί διότι γνωρίζουν ότι η πολιτειακή οργάνωση, η γλωσσολογική θεμελίωση, η αρμονία του εθνικού και φυλετικού κράτους, ο πατριωτισμός και η ελευθερία του Έθνους, η καλαισθησία των Εθνών, είναι άπαντα ελληνικά. Μεγάλα και πραγματικά ευρωπαϊκά αναστήματα σαν τον γνωστό μας Φρειδερίκο Νίτσε είχαν διακηρύξει την αλήθεια, αποδίδοντας στην μεν Ελλάδα ευγνωμοσύνη, στους δε μισέλληνες σύμπλεγμα κατωτερότητος και καθαρό δόλο http://www.youtube.com/watch?v=4S2UMPUeotU.


Η Ελλάς όμως θα διατηρήσει την εθνοφυλετική της καθαρότητα. Θα διώξει τους Εφιάλτες και τους βάρβαρους. Θα μεγαλώσει δικαιώνοντας το Ελληνικό Αίμα. Θα φτιάξει Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Γιατί έρχεται στην εξουσία ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ