ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

ΑΘΗΝΑ 16-8-2009 .

Η πολιτική ζωή της Πατρίδας μας χαρακτηρίζεται από τα γνωρίσματα της διαφθοράς και της υποκρισίας σε τέτοιο βαθμό ώστε να προκαλούν σε ακραία μορφή τα φαινόμενα της μειοδοσίας και της δόλιας εσωστρέφειας. Οι αφορμές για την απόρριψη και την καταδίκη των ταγών της άρχουσας πολιτικής τάξης έχουν δοθεί κατ’ επανάληψη τόσο στα θέματα της εσωτερικής μιζέριας όσο και σ’ αυτά της διεθνούς εικόνας της Ελλάδος. Οι αποδείξεις από τα έργα και τις ημέρες τους καταδεικνύουν με τον πλέον σαφή τρόπο ότι οι ηγέτες ‘μας’ δημιουργούν στρατιές αδύναμων Ελλήνων σε μια μικρή Ελλάδα. Με τα δεδομένα να συρρικνώνονται καθημερινά.

Δεν είναι δυνατόν να χρειαστούν τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια για να αντιληφθούμε ότι το καθεστωτικό περιβάλλον που μας κυβερνάει στηρίζεται στο άπλετο και άπλυτο χρήμα, στην λαϊκή αποπλάνηση, την μαύρη προπαγάνδα και την στήριξη οργανωμένων συμφερόντων, οικονομικής και πολιτικής φύσεως, εσωτερικής ή εξωτερικής κατανάλωσης. Και φυσικά να καταστεί κατανοητό ότι η πολιτική αναποτελεσματικότητα εντός των συνόρων σχετίζεται με την επιτυχή υπηρέτηση και εξυπηρέτηση ξένων εντολέων και σχεδιασμών. Η συνακόλουθη οικονομική αφαίμαξη του λαού μας είναι μια φυσιολογική όσμωση μιας σάπιας πολιτικής ύπαρξης.

Η εξαπάτηση της λαϊκής μάζας από τους κατευθυνόμενους ταγούς είναι πράξη που αποτελεί το πολιτικό τουλάχιστον αδίκημα της απιστίας έναντι των αφελών υποστηρικτών μιας κίβδηλης και ουτοπικής φαντασίωσης ενός ανύπαρκτου ιδεατού πολιτικού τοπίου, όσο και συνειδητή ενέργεια αποστέρησης της κοινωνικής προόδου και της εθνικής ενδυνάμωσης. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν δύναται να δικαιολογηθεί ο όψιμος και αβάσιμος αιφνιδιασμός της άρχουσας τάξης για την τυπική απόδειξη της τουρκικής βαρβαρότητας και εγκληματικότητας, όπως αυτή μας παρουσιάστηκε μέσα από την αποκάλυψη της εύρεσης των οστών των πέντε Ελληνοκυπρίων στρατιωτών και μιας ολόκληρης οικογένειας ατάκτως ριγμένα μέσα σ’ ένα πηγάδι στην μαρτυρική Κύπρο Μας. Ουδέποτε στο παρελθόν οι Τούρκοι έχουν δείξει σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και το αίσθημα δικαιοσύνης. Γιατί πολύ απλά δεν είναι άνθρωποι αρχών, αλλά γυρολόγοι εγκληματίες, γνήσιοι απόβλητοι της μογγολικής στέπας. Το απέδειξαν στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης, στα χρόνια της μεγάλης δουλείας μας, στην Μικρασιατική καταστροφή, στον εξανδραποδισμό του Ελληνισμού της Πόλης το 1955, στην Κυπριακή Τραγωδία, στα Ίμια, στις δολοφονίες των αξιωματικών μας και των Ισαάκ και Σολωμού.

Η αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή και η διεκδίκηση εθνικού μας εδάφους σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο συνεχίζονται ακόμα και σήμερα που οι ανεκδιήγητοι ηγετίσκοι ‘μας’ υποστηρίζουν με δουλικό ίστρο την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ. Να θυμηθούμε τον μουσουλμάνο κατάσκοπο που φωτογράφιζε με επαγγελματισμό στρατιωτικές εγκαταστάσεις και την δημοσιογραφική φωτογράφηση των στρατιωτών μας στην Ρω. Να έχουμε πάντα στο μυαλό μας τους θανάτους των ηρωικών μας πιλότων για την ασφάλεια της Μεγάλης Ελλάδος Μας. Γι’ αυτό δεν μπορούμε να δεχτούμε τις υποκριτικές κλάψες των κατεστημένων δυνάμεων και των κυβερνήσεων στην Μητροπολιτική Ελλάδα και την Κύπρο Μας για τον σεβασμό των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, όπως και των κανόνων καλής τάχα γειτονίας. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα εξαναγκάζουν τους γνωστούς υποτελείς να κάνουν λόγο για την αυτονόητη διαπίστωση αιχμαλώτων που έχουν δολοφονηθεί. Όμως οι αποδείξεις εκατοντάδων παρόμοιων δολοφονιών που έχουν υπάρξει στο παρελθόν έχουν καταπνιγεί στα σκοτεινά συρτάρια της ανομίας και της ιστορικής παραχάραξης, για να μην θιγεί η τερατώδης ελληνοτουρκική ‘φιλία’.

Το ΠΑΣΟΚ μάλιστα έκανε λόγο για ηθικούς αυτουργούς δολοφονικών ενεργειών που κινούνται με την παραλλαγή του Ευρωπαίου. Μόνο που οι εκπρόσωποί του ξεχνούν επιλεκτικά ότι μαζί με το κυβερνών κόμμα, η δική τους παράταξη συμφωνεί ακόμη και μετά τα πρόσφατα γεγονότα στον εξευρωπαϊσμό της Τουρκίας. Παράλληλα η βουλευτής της σοσιαλιστικής παράταξης Μερεντίτη πρόσφατα αντέδρασε με εμφανή τα σημάδια του εκνευρισμού εξαιτίας της συγγραφής του βιβλίου ‘Β. Ήπειρος-χθες, σήμερα, αύριο’ που συνέγραψε ο συνταγματάρχης ε.α Β. Ζιώγας. Στη συγγραφή αυτή βοήθησαν και δήμαρχοι του Νομού Τρικάλων, ενώ η συγκεκριμένη βουλευτής απεύθυνε τις κατηγορίες περί σωβινισμού. Κάποιοι δεν επιθυμούν να γίνει γνωστό το θέμα της Β. Ηπείρου Μας και η νομοτελειακή και δίκαιη επανελλήνισή της. Είναι οι ίδιοι πολιτικάντηδες που δεν θέλουν να μάθουν οι Έλληνες ότι οι περισσότεροι από τους μισούς εγκληματίες είναι λαθρομετανάστες, ενώ διατηρούν την αποκλειστικότητα στις πλαστογραφίες και στις παραβιάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας. Κάποιοι άλλοι συνάδελφοί τους τρέμουν τις αποκαλύψεις Χριστοφοράκου για τις ταμειακές βουτηχτές της Καθεστηκυίας Τάξεως, γιατί θα επιταχυνθεί ο χρόνος λήξης τού πολιτικάντικου παρασιτισμού.

Η Ελλάς όμως δεν είναι το μαγαζάκι κανενός. Η ιστορία και οι ψυχές των ηρώων μας είναι η πνοή μας και η ζωή των παιδιών μας και τού Ελληνισμού ολάκερου είναι αδιαπραγμάτευτη. Η θέση της Ελλάδος και ο προορισμός της είναι η ισχυροποίηση και το μεγάλωμα. Η θέση της Τουρκίας και κάθε εχθρού μας, μαζί με τα προξενεία και τους πράκτορές τους, είναι η αποβολή από τα σκλαβωμένα ελληνικά χώματα. Δικαίωμα και υποχρέωσή μας είναι η εγκατάσταση Εθνικοκοινωνικής Διακυβέρνησης της Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: