ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Είμαι Εγώ, Ο Εθνικιστής!

ΑΘΗΝΑ 26-10-2010 .

Στους σημερινούς δίσεκτους καιρούς οι αμπελοφιλόσοφοι του καιρού μας και τα επικοινωνιακά παπαγαλάκια του Συστήματος μας μιλούν για τον θάνατο των ιδεολογιών. Κάποιοι άλλοι ομόσταυλοι αυτών λένε ότι οι ιδεολογίες υπάρχουν και απλώς έχουν συγκλίνει υπό το βάρος της Νέας Εποχής. Προφανώς της εποχής που βασιλεύουν οι βασιλείς των πιστώσεων και της ασύνορης οικουμένης.

Και εδώ κολλάμε. Στο αν δηλαδή πέθαναν ή συγκλίνανε. Κατά την άποψή μου απλώς στηθήκανε από τον μεγάλο αδελφό προκειμένου να κομματιάσουνε την ενότητα των Ελλήνων και μετά εμφανίστηκε στην θέση τους το πραγματικό κόμμα των πολιτικάντικων κομμάτων του Νεοταξισμού προκειμένου να πουλήσουν τα ρημαγμένα κομμάτια της Ελλάδος στον Νεοταξικό σκύλο.

Ιδεολογία είναι μονάχα το σχήμα των πολιτικών απόψεων που καλύπτεται από έναν πολιτικό φορέα ο οποίος προκύπτει μέσα από τα σπλάχνα της Φυλής και πορεύεται με γνώμονα το καλό και την υπεροχή αυτής δίχως συμβιβασμούς και φοβικά σύνδρομα. Και τέτοιου είδους ιδεολογία είναι μονάχα ο Εθνικισμός.

Ο Εθνικισμός είναι έμφυτος, όπως έλεγε και ο μεγάλος ποιητής μας Κωστής Παλαμάς. Είναι μια απολύτως φυσική κατάσταση που αναπτύσσεται στους κόλπους μιας εθνικά και φυλετικά καθαρής κοινότητας. Και ο Εθνικιστής καθοδηγεί τα βήματα μιας ανώτερης κοινωνίας ανθρώπων που χαρακτηρίζεται από την αναλλοίωτη σύσταση του γενετικού κώδικα, σταθερή πολιτισμική αναφορά υψηλού επιπέδου, ενιαία γλώσσα και θρησκεία.

Ο Εθνικιστής γνωρίζει να είναι όπου χρειάζεται συντηρητικός και όπου άλλου χρειάζεται προοδευτικός. Είναι ο ιδεολόγος που προτάσσει την προστατευτική συντήρηση των παραδόσεων και της ιδιοπροσωπείας του Γένους και την αληθινή πρόοδο των τεχνικών και των μέσων επίτευξης των λειτουργιών του κράτους. Είναι δηλαδή ο ιδεολόγος που υπερασπίζεται την συντήρηση της ελληνικής γλώσσας και την αυτοφυή πρόοδο των στρατιωτικών εξοπλισμών του κράτους.

Ο Εθνικιστής είναι ο ιδεολόγος που δεν αρκείται στην καλή προαίρεση της κοινωνίας των υποτιθέμενων συμμάχων προκειμένου να προσμένει την παθητική άμυνα της Εθνικής Κοινότητας από εξωκοινοτικές παρεμβάσεις ούτε βασίζει την προστασία της Πολιτείας σε σχέσεις και συνθήκες με εμπορικούς όρους. Δεν αντικαθιστά ποτέ το όπλο με το χρήμα και τον πολίτη του Έθνους με τον γυρολόγο πολίτη του κόσμου που αλλάζει υπηκοότητες σαν τα πουκάμισα. Και φυσικά δεν δανείζεται πόρους και παραγωγικές διαδικασίες, αλλά ορθώνει στερεές και εθνικές παραγωγικές δραστηριότητες από το χωράφι έως την πολεμική βιομηχανία.

Ο Εθνικιστής είναι το πρότυπο του πολίτη - οπλίτη που γνωρίζει άριστα να προσαρμόζεται τόσο στην κοινωνία όσο και στο πεδίο της Τιμής, αφού εκπαιδεύεται από νεαρή ηλικία να συντρέχει διαρκώς τον διπλανό του και να προσφέρει το συλλογικό προϊόν της εργασίας και της στρατιωτικής εκπαίδευσης στο κοινό ταμείο που λέγεται Πατρίδα. Ξέρει να είναι επίμονος και υπομονετικός. Να μην υποχωρεί από τον στόχο της Πολιτείας και να μην την παραδίδει τραυματισμένη όπως κάνουν οι ψεύτικοι ιδεολόγοι του καιρού μας.

Ο Εθνικιστής βαδίζει πάντα ορθός και υπερήφανος στο δρόμο της Νίκης και της αλώβητης Ελευθερίας πειθόμενος στα διδάγματα των αρχαίων καιρών και της Πολιτείας του Λεωνίδα και του Μ. Αλεξάνδρου που μας έδειξαν τον δρόμο της θυσίας και τον δρόμο της επικράτησης του ελληνικού πολιτισμού. Μια καθαρά Εθνική και Φυλετική Πολιτεία που ήξερε να σκέφτεται και να πράττει και όχι να ποδηγετείται από έτερες δυνάμεις. Η Πολιτεία του Έλληνα Εθνικιστή στηρίζεται στην ανάπτυξη της δικής της Δύναμης. Η Φυλή είναι ο ενεργός φορέας του Έθνους και ο αγώνας αυτού δίνεται για την ανωτερότητα της Εθνικής Κοινότητας, τόσο στον περίγυρό της όσο και στον ίδιο τον εαυτό της.

Και η έννοια της Ελευθερίας για τον Εθνικιστή προσδιορίζεται τόσο στο εθνικό όσο και στο οικονομικό και θρησκευτικό επίπεδο. Ο Εθνικιστής δεν είναι το χαζοχαρούμενο και προσκυνημένο παιδάκι που χαίρεται όταν σέρνεται στα σκλαβοπάζαρα του δανεισμού και δεν νοθεύει τα πιστεύω του αρνούμενος τον Θεό του. Ειδικά ο Έλληνας Εθνικιστής είναι ιδεαλιστής και δανείζει αξιακά πρότυπα, υποτάσσοντας την ύλη στην ανάγκη για την ύπαρξη της Μεγάλης Ελλάδος. Δεν είναι λοιπόν υπερβολή να πούμε ότι ο Εθνικιστής είναι ο μόνος γνήσιος Ιδεολόγος του Ξίφους της Δικαιοσύνης και του Τίμιου Αγώνα. Ένας αγωνιστής που δρα σαν Ξυπνητήρι της φυλετικής συνείδησης.

Ας δούμε τώρα αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=KU2aESlQ38Q

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: