ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΗ, ΔΕΝ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΑΘΗΝΑ 6-4-2011 .


Τελικά πόση απάθεια και πόσο μίσος μπορεί να υπάρχει στις καρδιές κάποιων ασπόνδυλων όντων για την Ελλάδα, τον λαό και τον πολιτισμό μας; Τι σχέση μπορούν να έχουν με τον γνήσιο και πηγαίο ελληνισμό μας οι ταγοί που εννοούν να μας διοικούν εν μέσω μυρίων προδοσιών όταν ο λαός μας έχει εξαντλήσει μαζί με τις αντοχές του και τις ανοχές του; Ιδιαίτερα όταν απέναντι σε ενόχους και ενοχές οι λαϊκές ανοχές είναι απαγορευτικές. Διότι η συνεχιζόμενη ανοχή δεν είναι απλώς μαζοχισμός αλλά διολισθαίνει πλέον καθαρά στο επίπεδο της συνενοχής.


Δεν με νοιάζουν διόλου οι ανεκτικοί δια λόγου συμφέροντος. Αυτοί είναι τελειωμένοι. Ένα βάρος περιττό για το Ελληνικό Έθνος, όμοια με τα πολιτικά τους αφεντικά. Όμως οι πολλοί και κυρίως οι παραπληροφορημένοι ή ανυποψίαστοι με νοιάζουν αρκεί να έχουν Ελλάδα στην καρδιά τους. Πόσοι άραγε γνωρίζουν για ένα ακόμη έγκλημα που διαπράττει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός με τα ενταύθα πολιτικά του ενεργούμενα μέσα από την επιχειρούμενη κατάχωση του Βωμού των Δώδεκα Θεών και του Ελέους που ανακαλύφτηκε τυχαία στην Αρχαία Αγορά των Αθηνών. Ανακάλυψη που έγινε κατά τις εργασίες του ΗΣΑΠ προκειμένου να ανασκευαστούν οι γραμμές του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. Μια ανακάλυψη που πραγματοποιήθηκε από μια επιθυμία της μοίρας που δεν συμφωνεί με τις καθεστωτικές επιθυμίες. Επιθυμίες που σχετίζονται με τα κέρδη, την νεκρική ηρεμία που δεν πρέπει να μεταβληθεί από την ηθική ανάταση των Ελλήνων και με την διάψευση της φυλετικής συνέχειας των Ελλήνων στο διάβα των αιώνων.


Ο Βωμός των Δώδεκα Θεών και του Ελέους δεν σχετίζεται ασφαλώς με τα μικροσυμφέροντα ενός ανθελληνικού κράτους διότι αποδεικνύει την αντιποίηση ταυτότητος των γραικύλων πολιτικάντηδων που δεν διαθέτουν ίχνος ελληνικού στοιχείου επάνω και μέσα τους. Το δε κράτος που αδιαφορεί για την υπεράσπιση του πολιτισμού ενός λαού ανώτερου είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι δεν ενδιαφέρεται για το έθνος που υποτίθεται ότι διοικεί, ενώ στην πραγματικότητα λειτουργεί ως κατακτητής αυτού του έθνους και αυτού του λαού. Όταν μάλιστα οι διορισμένοι ταγοί δεν ενδιαφέρονται για τις ζωές των Ελλήνων και την ακεραιότητα της Πατρίδος που έχουν παραδώσει στην πολυπολιτισμικότητα λαθρόβιων ανθελλήνων και τοκογλύφων του σιωνιστικού νεοταξισμού, τότε αντιλαμβανόμαστε γιατί και ποιοι θέλουν την εξαφάνιση του Βωμού. Είναι οι ίδιοι ακριβώς που μεθοδεύουν τις Κάρτες του Πολίτη, που θέλουν να διαρρήξουν τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους μας, που μεθοδεύουν την πανθρησκεία, που θέλουν τους δικούς τους σκοτεινούς άρχοντες σε πολιτικό και θρησκευτικό επίπεδο, που θέλουν νεκρή την Ελλάδα.


Δεν έχω κρύψει ποτέ μου ότι την θρησκευτική μου αναφορά και την στερεή μου πεποίθηση ότι ο Έλληνας δεν μετέβαλλε την ουσία της υπάρξεώς του ουδέποτε στο διάβα των αιώνων. Είμαι χριστιανός ορθόδοξος και Έλληνας Εθνικιστής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν εννοώ να παραδώσω στους εχθρούς της Πατρίδος μου ούτε ένα ίχνος της Παραδόσεως και της φυσιογνωμίας του Ελληνικού Έθνους. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να γεμίσουν την Πατρίδα μου με Τζαμιά κατάλοιπα της τουρκικής κατάκτησης ως δείγμα της προσπάθειας επιβολής μιας νέας τουρκοκρατίας και να θάψουν τον Βωμό. Δεν δέχομαι να διατάσσει την Πατρίδα μου ο προαιώνιος εχθρός και παράλληλα να βιάζεται η ελληνική φύση που για μια ακόμη φορά βοά από τα έγκατα της ελληνικής γης μιλώντας για το εύρος του μεγαλείου της Ελληνικής Φυλής. Δεν εννοώ ακόμη να αφήνονται ασύδοτοι άνθρωποι που προσπάθησαν και προσπαθούν να διχάσουν τους Έλληνες όταν κάποιοι και από την δική μου θρησκεία δεν μιλούν για τις ευθύνες επί παραδείγματι στην θανάτωση του Πατροκοσμά του Αιτωλού ή δεν υπερασπίζονται τις αναφορές της Καινής Διαθήκης εναντίον αυτών των ευθυνών που οι ίδιοι οι υπαίτιοι ανέλαβαν.


Κανείς δεν έχει ούτε το ηθικό ούτε το πολιτικό ούτε το εθνικό ανάστημα να καταχώνει τον Βωμό των Δώδεκα Θεών και του Ελέους και να ακουμπάει την Ελληνική Ιστορία με τα μιαρά του χέρια. Ειδικά όταν το ανάστημα των επίβουλων, γραικύλων ή άλλων, είναι ποώδες απέναντι στο τρανό ανάστημα του Ελληνικού Έθνους που εξανθρώπισε την οικουμένη και προσέδωσε ένθεη προσωπικότητα στο ανθρώπινο γένος. Ένα Έθνος που σκέπασε με σκήπτρο ελληνικό και μεσολάβηση Θεϊκή όλα τα ελεύθερα έθνη. Θέλουν να μας διοικήσουν, να μας σφραγίσουν, να μας αφελληνίσουν, να μας σκλαβώσουν βάρβαροι «δυνατοί». Θέλουμε να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας και να ηγεμονεύσουμε ως Ελεύθερο και Δυνατό Έθνος. Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και Έλληνας Εθνικιστής. Επομένως όπως δεν παραδίδω την Πίστη μου, δεν παραδίδω και τον Βωμό των Δώδεκα Θεών και του Ελέους. Γιατί είναι η Ελλάδα μου και γιατί δεν έχω έλεος για τους εχθρούς της http://www.youtube.com/watch?v=hsf-bTiQHLI&feature.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: