ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΩΡΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΑΘΗΝΑ 10-4-2011 .

Το ρολόι της ιστορίας έχει κινήσει για να καταγράψει τα πιο αποφασιστικά επεισόδια στο δρόμο για την δημιουργία νέων γεωπολιτικών ισορροπιών. Η ώρα ανάληψης της εθνικής ευθύνης έρχεται για όσους έχουν τα κότσια να την αναλάβουν προκειμένου να ανέλθει η Ελλάς στο φως της ανάκαμψης και της αναγέννησης. Σχέδια φανερώνονται, προθέσεις ξεσκεπάζονται, εγκατάλειψη εθνικών θέσεων ερμηνεύεται και ο καθένας λαμβάνει την θέση που του αναλογεί και έχει επιλέξει. Θέση που βρίσκεται είτε στο πλευρό του Ελληνικού Έθνους είτε απέναντι από αυτό στην εχθρική παράταξη. Οι διπλοί ρόλοι τελειώνουν.


Στην Κύπρο την στιγμή που κορυφώνεται το ζήτημα του ελέγχου ενεργειακών πόρων και γεωστρατηγικού ελέγχου, μαθαίνουμε ότι η γνωστή ιστοσελίδα Wikileaks παρουσιάζει έγγραφο που αναφέρεται στη σύγκρουση του ΑΚΕΛ με τον αείμνηστο ελληνόψυχο πρόεδρο Τάσο Παπαδόπουλο, γεγονός που μάταια προσπαθεί να διαψεύσει ο σημερινός επικεφαλής του κομμουνιστικού κυβερνητικού κόμματος Άντρος Κυπριανού. Επιπλέον αποκαλύπτονται στην πράξη οι επικίνδυνες προθέσεις της ελλαδικής και της κυπριακής ηγεσίας στο ζήτημα του γνωστού Ενιαίου Αμυντικού Χώρου, ενός δόγματος του οποίου η διατήρηση επιβάλλεται και για λόγους εθνικούς και για λόγους οικονομικούς. Με Χριστόφια και Δρούτσα όμως να ακυρώνουν με δηλώσεις τους την έννοια της Μητέρας Πατρίδος.


Ακούσαμε τώρα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Βενιζέλο σε ερώτηση για τον Ενιαίο Εθνικό Χώρο να τον ακυρώνει επί της ουσίας όταν απάντησε πως «αυτό που ισχύει είναι η μόνιμη διαρθρωμένη συνεργασία δύο κρατών – μελών της ΕΕ που συνδέονται με εθνικούς και ιστορικούς δεσμούς και μοιράζονται το ενδιαφέρον για την ίδια περιοχή της Μεσογείου»! Δύο κράτη λοιπόν Ελλάδα και Κύπρος, ακριβώς αυτό που επιδιώκει τόσα χρόνια να παγιώσει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Δικαιολογημένα λοιπόν στην τελευταία σύσκεψη στην Κύπρο των δύο κοινοβουλευτικών επιτροπών άμυνας ο Σωκράτης Χάσικος είπε ότι το ενιαίο αμυντικό δόγμα είναι νεκρό, ο Ζαχαρίας Κουλίας μίλησε για τον κίνδυνο αποδοχής «δώρων» που θα καταστρέψουν τον κυπριακό Ελληνισμό και ο Σωτήρης Σαμψών ζήτησε την ελληνική στήριξη της Κύπρου και την κυπριακή στήριξη της ελληνικότητάς της.


Την ώρα που ο κ. Βενιζέλος δηλώνει ότι όλα τα συμμαχικά αεροσκάφη υποβάλλουν σχέδια πτήσεων πλην των τουρκικών όπως ξέρουμε, πηγή του πενταγώνου έδινε να καταλάβουμε ότι αυτό συμβαίνει μόνον όταν τα συμμαχικά αεροσκάφη απογειώνονται από ελληνικά αεροδρόμια. Όσα απογειώνονται από άλλα αεροδρόμια περνώντας νότια της Κρήτης δεν υποβάλλουν σχέδια πτήσεως! Για να έρθει ο Τούρκος αντιπρόεδρος Αρίντς να μας πει πως «οι Έλληνες σε λίγο θα ανοίξουν μαντήλι να ζητιανεύσουν», με τα καθεστωτικά κόμματα εξουσίας να μιλάνε για ασόβαρες δηλώσεις που τάχα δεν εκπροσωπούν την τουρκική κυβέρνηση και για μη απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων όταν χαρίζονται προσβάσεις στα πολεμικά πλοία και αεροσκάφη της Τουρκίας εντός συνόρων ως νατοϊκή υποχρέωση ή για λόγους τουρκικών στρατιωτικών ασκήσεων.


Στο μεταξύ αλλάζει με νέο νομοσχέδιο ο τρόπος ανάδειξης των μουφτήδων στην Ελεύθερη Θράκη Μας και όχι τάχα εκλογής (!) αυτών μέσα από μια λίστα που θα τη διαχειρίζεται ένα εκλεκτορικό σώμα θεολόγων που θα απαρτίζεται από 30 – 50 μέλη. Η θητεία των νέων μουφτήδων που θα αναδεικνύουν πλέον τα όργανα του τουρκικού προξενείου θα είναι πενταετής. Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν γραφίδες σαν αυτή του κ. Ζούλα στην Καθημερινή γράφουν τα γνωστά ανθελληνικά παραμύθια για τον Ελληνικό Στρατό ως το πιο αντιπαραγωγικό τμήμα του δημοσίου και ο «παραγωγικός» Πάγκαλος ανέφερε σε συνέντευξη στον Γ. Τράγκα για την «επιτυχία» της «ελληνικής» κυβέρνησης το 1996 στα Ίμια να μην έχει νεκρούς στρατιώτες διαπράττοντας ύβρη μέγιστη με προσβολή νεκρών.


Παράλληλα και ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Τσεκερίδης αποκάλυψε στην Νέα Υόρκη τους λεχθέντες φόβους Ελλήνων διπλωματών για τουρκική επιθετικότητα εφόσον προχωρήσουμε στην ανακήρυξη AOZ στο Καστελόριζο, υπάρχουν διεθνείς χάρτες που το εμφανίζουν όντως δίχως ΑΟΖ. Επιβεβαιώνεται έτσι ότι ο λόγος που δεν γίνεται η διαβόητη ανακήρυξη είναι η επικείμενη προδοτική συγκυριαρχία στο Αιγαίο. Η δε Τουρκία ετοιμάζεται να σηκώσει έναν τρίτο πυρηνικό σταθμό που τον θέλει οπωσδήποτε δίπλα μας, στην κατεχόμενη πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη με την πολιτική «μας» ηγεσία κοιμώμενη.


Στο μεταξύ η προσκυνημένη κυβέρνηση ελληνόφωνων πολιτικάντηδων ανέχεται την δεύτερη δολοφονία που διαπράττει το αλβανικό μόρφωμα σε βάρος της μνήμης του βορειοηπειρώτη εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα. Αυτό συμβαίνει όταν ο θάνατος του Αριστοτέλη αποδίδεται στον ίδιο λόγω αυτοκινητιστικού δυστυχήματος. Τα διαβήματα και οι ανησυχίες των Αθηνών δεν πείθουν.


Όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι ΗΠΑ και οι νατοϊκοί της σύμμαχοι ετοιμάζουν στρατιωτική άσκηση στην Μαύρη Θάλασσα με προφανή σκοπό την πρόκληση σε βάρος της Ρωσίας. Άσκηση που πιθανότατα θα εξαναγκάσει τη Ρωσία να κατηφορίσει υπερασπιζόμενη τα εθνικά της συμφέροντα.


Είναι φύσιν αδύνατο να πορευτούμε με δουλικές κυβερνήσεις και παραδομένο καθεστώς. Η Ελλάς χρειάζεται πολιτική ηγεσία ικανή να απαιτεί τα δικαιώματά της κι όχι να λειτουργεί ως επαίτης του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Η Πατρίδα μας οφείλει να είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε μια διαδικασία ανακατανομής γεωπολιτικών ρόλων και γεωγραφίας ζωτικών χώρων. Αυτό μπορεί να το πράξει μόνο η Μεγάλη Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: