ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 1-5-2011 .


Οι υποχωρήσεις στα εθνικά ζητήματα και οι ενδοτικοί διάλογοι συνεχίζουν να ξεγλιστρούν σαν τον κλέφτη στο πολιτικάντικο σκότος σε βάρος του Ελληνικού Έθνους. Την ίδια στιγμή η μισητή Τουρκία που το καθεστώς θέλει να κάνει το λαό μας να τη δει φιλικά περικυκλώνει επικίνδυνα την Πατρίδα μας, εξυπηρετώντας παράλληλα τους στρατηγικούς σχεδιασμούς του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Στην Κύπρο είχαμε την απόπειρα νεοκυπρίων κομμουνιστών να κάψουν πριν λίγες μέρες τρεις ελληνικές σημαίες χρησιμοποιώντας δόλια ένα τοπικό λαμπριάτικο έθιμο. Με τον Πατριώτη Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο να παρεμβαίνει καταλυτικά λέγοντας ότι «η σημαία αποτελεί ό,τι ιερότερο διαθέτουμε και γι’ αυτό πρέπει να προσέξουμε την πατρίδα και την κρατική μας υπόσταση, αφού αν μας λείψει η πατρίδα και ιδιαίτερα το έθνος, δεν θα πάμε καθόλου καλά».

Παρακολουθήσαμε τον Πρόεδρο Χριστόφια να συνεχίζει τις προκλητικές συνομιλίες με τον κατοχικό ηγέτη Ερόγλου για τα ζητήματα της εσωτερικής ασφάλειας και της ομοσπονδιακής αστυνομίας(!) υποβιβάζοντας κάθε ώρα και στιγμή την Κύπρο από νόμιμο καθεστώς σε απλή κοινότητα. Ό,τι δηλαδή είχε αρνηθεί να πράξει ο ελληνόψυχος αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος. Και παράλληλα η Τουρκία επιδιώκει να πετύχει πολυμερή διάσκεψη με την Ελλάδα και τον Οργανισμό για τις αερομεταφορές προκειμένου να νομιμοποιήσει το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Στο ζήτημα των Σκοπίων είχαμε προσφάτως την μετονομασία του εθνικού σταδίου του νεοταξικού μορφώματος σε «Φίλιππος ο Β της Μακεδονίας». Ο δε πρόεδρος του αριστερού ενδοτικού συνονθυλεύματος Τσίπρας δίνοντας συνέντευξη στην σκοπιανή τηλεόραση «Κάναλ 5» μας θύμισε ότι το κόμμα του δεν θεωρεί μείζονα πρόβλημα το θέμα της ονομασίας του μορφώματος που αφού η πολιτική τάξη των γραικύλων το άφησε να λιμνάσει στα χώματα της σκλάβας Βόρειας Μακεδονίας Μας ως ένα ακόμα τμήμα ανθελληνικού κλοιού από πάνω μας, μπορεί να λάβει το όνομα!

Και ενώ οι πολιτικάντηδες ρίχνουν ολοένα και πιο βαθιά την πατρίδα μας στον νεοταξικό βόρβορο με την εθνοκτόνα και σημαδεμένη απάθειά τους, η Τουρκία προβαίνει σε συστηματικές κινήσεις επεκτατικής γεωπολιτικής στρατηγικής σε βάρος μας. Προχωρεί με απόλυτη συνέπεια στα νεοοθωμανικά της σχέδια που γνωρίζει βέβαια άριστα ότι περνούν από την υποδούλωση της Ελλάδος από απόψεως επικυριαρχίας και εν συνεχεία από απόψεως εθνικής εκμηδένισης. Οι Τούρκοι γνωρίζουν αυτό που αγνοούμε εμείς. Δεν χωράει και η Ελλάς και η Τουρκία στην ίδια περιοχή. Και ασφαλώς δεν έχει κανένα νόημα η ταύτιση συμμάχων και επιδιωκόμενων στόχων.

Ανακοίνωσε λοιπόν ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν την κατασκευή διώρυγας στον Βόσπορο που θα συνδέει τη Μαύρη Θάλασσα με τη θάλασσα του Μαρμαρά. Θα αποσυμφορήσει μας λένε τον Βόσπορο. Η αλήθεια είναι ότι τα ενεργειακά παιχνίδια και οι νατοϊκές ασκήσεις στις ζώνες μείζονος ενδιαφέροντος της Ρωσίας την έχουν εγκλωβίσει άσχημα σε βαθμό τέτοιο ώστε να αναγκαστεί αργά ή γρήγορα να κατηφορίσει με άγριες διαθέσεις προς την περιοχή μας αναζητώντας διέξοδο. Η συγκεκριμένη διώρυγα που επιθυμεί να φτιάξει η Τουρκία εξυπηρετεί μια χαρά τα σχέδια του σιωνιστικού νεοταξισμού εγκλωβίζοντας παράλληλα την Ελλάδα και θέτοντας ακόμη μεγαλύτερα εμπόδια στον ελληνορωσικό αγωγό Πύργου – Αλεξανδρούπολης.

Στο μεταξύ η Τουρκία οικοδομεί τη στρατηγική συμμαχία με το έτερο νεοταξικό μόρφωμα του Κοσσυφοπεδίου στηριγμένη στην ισλαμική θρησκεία και την κοινή οθωμανική παράδοση. Ο Τούρκος πρέσβης στην Πρίστινα ανέφερε ότι «η Τουρκία και το Κοσσυφοπέδιο διατηρούν φιλικές και αδελφικές σχέσεις οι οποίες προκύπτουν από τα βάθη της ιστορίας». Ο δε αναφερόμενος ως ερευνητής των τουρκοαλβανικών σχέσεων Σελάμ Σκόνδρα διαπιστώνει αλλαγές στις σχέσεις με την διακυβέρνηση Ερντογάν για λόγους θρησκευτικούς αλλά και εξωτερικής πολιτικής στα Δυτικά Βαλκάνια που κατευθύνεται, λέει, περιφρουρητικά για το Κοσσυφοπέδιο, την Βοσνία και την Αλβανία.

Παράλληλα η Τουρκία εμφανίζεται ως διαμεσολαβητής ανάμεσα σε Σερβία και Κοσσυφοπέδιο. Επιπλέον ο Τούρκος Πρόεδρος Γκιουλ συναντήθηκε στην Βοϊβοντίνα με τους πολιτικούς ηγέτες Σερβίας και Βοσνίας – Ερζεγοβίνης και αναφέρθηκε στην αντικατάσταση των παλαιών συγκρούσεων από ένα κλίμα συνεργασίας στο ευρωπαϊκό όραμα που πρώτη η ελληνόφωνη κατοχική ηγεσία έχει στρώσει για λογαριασμό των τουρκομογγόλων. Κι αυτό για να μην κουραστούν να ζητήσουν και νέα ελληνικά εδάφη! Στο μεταξύ καταρρίπτεται εκ νέου ο μύθος των κακών σχέσεων Νεοταξισμού και ΗΠΑ με την Τουρκία δήθεν λόγω της θέσης των τελευταίων για την αρμενική γενοκτονία, όταν ο πρόεδρος Ομπάμα απευθύνει κοινές εκκλήσεις με τον Ερντογάν για τη «συμμόρφωση» Λιβύης και Συρίας, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος ευχαριστεί τον Τούρκο για τις υπηρεσίες της χώρας του.

Και πως άραγε αντιδρά το ελληνόφωνο καθεστώς στις κυκλωτικές κινήσεις των εχθρών μας προκειμένου να απωλέσουμε συμμαχικά ερείσματα, εναλλακτικές γεωστρατηγικές επιλογές και διεκδίκηση εθνικών δικαίων; Δίδοντας εθελόδουλα γη και ύδωρ σε χάρτες, τουρκικούς επιχειρηματικούς εισοδισμούς και ξεπούλημα στρατοπέδων δια λόγους «εξορθολογισμού» που μας υπαγορεύει το εθνοκτόνο μνημόνιο!

Να γίνει λοιπόν άμεσα κατανοητό πως η επιβίωση της Ελλάδος περνάει μονάχα μέσα από το μεγάλωμα αυτής και την καταστροφή των εχθρών της. Μέσα δηλαδή από τον ελληνικό γεωπολιτικό θρίαμβο. Πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται η τέλεια συντριβή των προσκυνημένων πολιτικών του ντόπιου νεοταξισμού και η οριστική νίκη του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: