ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ


ΑΘΗΝΑ 8-6-2011.

Μας λένε πως έχουμε δημοκρατία. Και ακόμη μαθαίνουμε πως το καθεστώς της πατρίδος μας, κατεξοχήν κατοχικό αφού έχει εκχωρήσει πλήρεις εξουσίες στους «συμμαχικούς» οργανισμούς και τους χρηματοδοτικούς μηχανισμούς «διάσωσης», πασχίζει για το καλό Πατρίδος και λαού και μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας! Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν αντικαταστήσει τη βούληση του ελληνικού λαού με τα συμφέροντα του σιωνιστικού νεοταξισμού και έχουν βαφτίσει το συστημικό ψεύδος αλήθεια.

Φαίνεται πως για τους προσκυνημένους εξουσιαστές «μας» εντολέας τους είναι ο νεοταξισμός και το καλό της πατρίδος εξυπηρετείται από την εξαφάνιση αυτής μέσω χρεοκοπίας, λαϊκής φτωχοποίησης και λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας και εγκληματικότητας! Και ενώ λοιπόν τρομοκρατούνται από την αναμονή της σκλήρυνσης της αντιδράσεως του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση έβγαλε οπτικοακουστικό υλικό που παπαγαλίζει την δήθεν ευεργετική ενέργεια του μνημονίου ενάντια τάχα στη χρεοκοπία, την διαφάνεια στις προσλήψεις, τη δήθεν τακτοποίηση του δημοσίου μέσω του αυτοδιοικητικού «Καλλικράτη», τη «μεταρρύθμιση» του ασφαλιστικού, την δήθεν δίκαιη και ασφαλή κοινωνία, τη «μείωση» της φορολογίας και άλλα τινά παραμύθια http://www.dailymotion.com/video/xj3v88_yy-yyyyyyyyyyy-yyyyyy-20-yyyyy-yyyyyy_news#from=embed.

Η κυβερνητική προπαγάνδα έρχεται να προβεί σε μια μαζική πλύση εγκεφάλου του ελληνικού λαού που επιχειρεί να τον πείσει να αποδεχτεί την εξόντωσή του. Να αποδεχτεί την εξοντωτική φορολόγηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Πατρίδος ως ευεργετική ενέργεια, τις απολύσεις ως διαφάνεια όταν οι πολιτικάντηδες φορτώνουν ακόμη το κράτος με συγγενείς και λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων, τη διάσπαση δήμων που καλοβλέπουν οι «γείτονες» γενική καλλικράτειο τακτοποίηση, τις αμφίβολες συντάξεις μεταρρυθμίσεις, την αλλοδαπή εγκληματικότητα ασφαλή κοινωνία, την άγρια φορολόγηση μείωση.

Αυτή η εικόνα συνοψίζει με τον πλέον επαρκή τρόπο την δημοκρατική αντίληψη του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος και το πνεύμα της προπαγανδιστικής τακτικής που χρησιμοποιεί αυτό. Αποδεικνύει ότι οι εξουσιαστές της Πατρίδος μας έχουν δομήσει το πλέον ξενοκίνητο καθεστώς που έχει ποτέ εμφανιστεί στην πολιτική ζωή του τόπου.

Η δήθεν αντιπροσωπευτική αστική κοινοβουλευτική «δημοκρατία» αποτελεί το αντιπροσωπευτικό όργανο του διεθνιστικού νεοταξισμού που απεχθάνεται την ύπαρξη ελεύθερου λαού με εθνικά διαμορφωμένη συνείδηση. Στην πραγματικότητα το νεοταξικό κράτος είναι εχθρός του λαού και επομένως του έθνους. Το ευκόλως αντιληπτό ψεύδος λοιπόν εξυπηρετεί το καθεστώς και μάλιστα διπλά. Πείθει τμήμα του λαού για την επώδυνη καθεστωτική «λύση» του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Πατρίδα και εξαγριώνει τους περισσότερους προσπαθώντας να διχάσει τους πολίτες.

Επομένως η αρνητική έννοια και χρήση της προπαγάνδας παίρνει σάρκα και οστά ως παραπληροφόρηση και παραποίηση της αλήθειας από τους «δημοκρατικά» εκλεγμένους πολιτικούς. Το δε δημοκρατικό πολίτευμα, η λαϊκή έκφραση που μας ενδιαφέρει όπως κι αν ονομαστεί το πολίτευμα που θα την προωθήσει, δολοφονείται από τους υποτιθέμενους εκφραστές και υπερασπιστές του. Η αντικατάσταση της λαϊκής βάσης της εθνικής κοινότητας από τα ξένα συμφέροντα είναι ο κυρίαρχος στόχος του καθεστώτος που επιχειρεί να ισοπεδώσει την πολιτική προπαγάνδα και να διευρύνει το ενοχικό σύνδρομο ακόμη και στις τάξεις του εθνικισμού προκειμένου να αποκλειστεί η αναζήτηση οργανωμένης κίνησης διεξόδου και αντιμετωπίσεως των εθνικών και κοινωνικών ζητημάτων.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός μετέρχεται της διαδικασίας της Λαϊκής Ενημέρωσης, της Πολιτικής Προπαγάνδας δηλαδή προκειμένου να καταστήσει σαφείς τις πολιτικές του θέσεις στις λαϊκές τάξεις και να σπάσει τη συνομωσία της σιωπής που επιβάλλει το νεοταξικό καθεστώς. Η κατανόηση των θέσεων από το εκλογικό σώμα καθιστά αυτομάτως το πολίτευμα λαϊκό και εθνικά χρήσιμο, αφού αντιμετωπίζει τον μεν εκλογέα ως υπεύθυνο πολίτη με δικαιώματα και υποχρεώσεις, το δε καθεστώς ευθυγραμμισμένο με τα εθνικά συμφέροντα. Αυτή η εθνική και λαϊκή προπαγάνδα όχι απλά βοηθάει την εξεύρεση πατριωτικών λύσεων, αλλά αποκλείει την πιθανότητα μονομερώς επιβαλλόμενων δυσχερειών.

Αν λοιπόν υπολογιστεί η προσήλωση του Ελληνικού Εθνικισμού στην εθνοφυλετικά καθαρή και ασφαλή κοινωνία, στην αποκλειστικά εθνικοποιημένη και συνδεδεμένη με την θωράκιση της χώρας οικονομία και την προφυλαγμένη από εχθρικές επιβουλές ριπών και ομολόγων πατρίδα, τότε εύκολα καταλήγουμε γιατί το καθεστώς φροντίζει να εξουδετερώνει την πατριωτική προπαγάνδα και να κατευθύνει την αναζήτηση λύσεων στην απογοήτευση του κόσμου. Όμως η πραγματική επίλυση των αδιεξόδων της πατρίδος πρέπει να έχει σαφή κατεύθυνση και ιδεολογικό υπόβαθρο.

Η ασφαλέστερη κατεύθυνση σαφώς δίδεται από την πηγαία αναζήτηση του ελληνικού λαού στα πνευματικά του αποθέματα και στις υγιείς επιθυμίες για αξιοπρέπεια και ουσιαστική ελευθερία. Είναι το Ελληνικό Αίμα στις φλέβες και η Ελληνική Σημαία στα χέρια. Είναι οι Ελληνικές Αξίες που προπαγανδίζει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός κι όχι τα αριστερά καπελώματα και οι σοσιαλφιλελεύθερες ψευδολογίες και υπεκφυγές στις οποίες το ΠΑΣΟΚ στο δρόμο για τις πολυκομματικές διακυβερνήσεις διαπρέπει. Είναι η φυσιολογική τάση ενός λαού να προστρέχει στις δικές του εθνικές επιλογές και δυνάμεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: