ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ


ΑΘΗΝΑ 3-11-2011.

Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης στις μέρες μας έχουν βάλει σε εφαρμογή το τελευταίο σκέλος του σχεδίου τους πριν την ολοκληρωτική επιβολή της απάνθρωπης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Την διαδικασία διαχωρισμού των πατρίδων από τους λαούς τους. Προχωρούν δηλαδή στον βίαιο διαχωρισμό του έθνους από τη φυλή. Γιατί αυτό ακριβώς επιδιώκει ο άνομος συρφετός του διεθνιστικού νεοταξισμού όταν οδηγεί με κάθε τρόπο, εσωτερικό ή εξωτερικό, τον υπέρτατο θεσμό του εθνικού κράτους στην κατάλυση της κυριαρχίας του και τη μεθοδευμένη απόσυρση.

Στις μέρες μας διαπιστώνουμε τους πολλούς και οδυνηρούς τρόπους που καταλύεται η εθνική κυριαρχία ενός λαού. Τρόποι όπως η προβολή ψεύτικων ή υπερτονισμένων κατηγοριών σε βάρος κάποιου πολιτικού ηγέτη, ο συμψηφισμός παραφουσκωμένων ή ανύπαρκτων χρεών με την παραχώρηση εθνικής γης, η κινητοποίηση υποτιθέμενων μειονοτήτων από μυστικές υπηρεσίες και άλλοι παρόμοιοι. Κανείς όμως δεν μπορεί να καταλύσει τον λαό εκείνο που έχει αναπτύξει τις κατάλληλες άμυνες και φυλάσσει ως κόρη οφθαλμού τον δεσμό της Εθνικής Κοινότητας με την φυλετική καθαρότητα των πολιτών που την απαρτίζουν.

Υπάρχουν σήμερα στον κόσμο μας πολλά κράτη αλλά πολύ λιγότερα έθνη. Διότι ο σχηματισμός ενός κράτους από μόνος του μπορεί να είναι το αποτέλεσμα γεωπολιτικών μεταβολών όπως πληθυσμιακών μετακινήσεων, πολέμων κλπ. Η ύπαρξη όμως ενός έθνους είναι μια ανώτερη και πρωταρχική διεργασία που έχει προηγηθεί της ίδιας της ιστορίας.

Το έθνος είναι πάνω από όλα η φυσιολογική ροπή των ανθρώπων να ενεργούν ενωτικά και μαζικά με την ανάπτυξη του κοινοτικού τρόπου ζωής και γνώμονα την ύπαρξη του γνωρίσματος της ομοιογένειας. Έθνος είναι δηλαδή η σύζευξη ανθρώπων που έχουν κοινή γλώσσα, κοινό πολιτισμό, κοινή Πίστη και κοινό Αίμα καταλαμβάνοντας συγκεκριμένο χώρο, το δικό τους Εθνικό Έδαφος.

Σε αντίθεση με το τεχνητό πολυεθνικό κράτος, το εθνικό κράτος διαθέτει μεγαλύτερο βαθμό λαϊκής συνεννόησης και συμπαγή τρόπο επίτευξης των κοινών στόχων της κοινότητος. Η φυλετική αυτοσυντήρηση και η εθνική ακεραιότητα μαζί με την προάσπιση κοινών Παραδόσεων και Αξιών είναι ο ασφαλέστερος οδηγός.

Κατά συνέπεια έχει περισσότερες πιθανότητες βιωσιμότητας που μπορούν να ανατραπούν μονάχα με την εισβολή ή τη νόθευση της πληθυσμιακής του σύνθεσης και των θεσμικών του δομών. Αν δηλαδή εισέλθουν ξένα σώματα με αποσυνθετικούς στόχους στο λαό και την εξουσία του. Η δύναμη του Έθνους στηρίζεται στην ίδια του την φυσιολογία. Στηρίζεται στην Φυλετική Λαϊκή Κοινότητα που το απαρτίζει και προσδιορίζει την αδιαπραγμάτευτη και αναντίρρητη μοναδικότητά του στον χάρτη των οργανωμένων χωρών. Αυτή είναι η δύναμη που βαστάει όρθια μια Πολιτεία.

Έθνος σημαίνει Φυλή και Φυλή σημαίνει Έθνος. Η διαπίστωση αυτή δεν αποτελεί μια αυθαίρετη τοποθέτηση μιας τάχα αυταρχικής αντίληψης. Είναι η νομοτέλεια της Θείας Ενέργειας που στήριξε επί χρόνους πολλούς την ισορροπία της ανθρώπινης ιστορίας και την πρόοδο του πολιτισμού. Στην Ευρώπη εστιάζονται οι Λευκοί Λαοί όπως ακριβώς στην Ασία οι Κίτρινοι ή στην Αφρική οι Μαύροι.

Όποιος πραγματικά νοιάζεται για την προστασία κάθε ανθρώπινης υπάρξεως, είναι σίγουρο ότι θα προασπίσει την διαφορετικότητα των φυλών. Και όποιος νοιάζεται για την επίτευξη των στόχων του Έθνους του, αυτός σίγουρα θα πολεμήσει για να επιτύχει αυτούς τους στόχους μέσα από τις τάξεις των ανθρώπων του Έθνους, δηλαδή μέσα από την δική του Φυλή.

Η αίσθηση της υπεροχής και ο ενιαίος κώδικας επικοινωνίας υπήρξαν πάντοτε τα στοιχεία εκείνα που στήριξαν ισχυρές κοινωνίες όσο στάθηκαν αυτές πιστές στο εθνικό τους οικοδόμημα και τη φυλετική τους ταυτότητα. Πραγματικότητα που συναντιέται ισχυρή στα πλαίσια του Εθνικού Κράτους όπου το Έθνος προσδιορίζει με σαφήνεια την Λαϊκή Κοινότητα ταυτίζοντάς την πλέον με την έννοια της Φυλής ως μοναδικής ζώσας έκφρασης του Κράτους.

Όσες φορές αυτή η φυσιολογική τάξη των πραγμάτων ανατράπηκε, όχι απαραίτητα για λόγους κατάληψης αλλά και για λόγους προσάρτησης και απορρόφησης αλλογενών από διάφορα πλανηταρχικά σχήματα, η ανθρωπότητα υπέφερε, τα έθνη και οι λαοί λεηλατήθηκαν και στο τέλος οι γυάλινοι «γίγαντες» διαλύθηκαν.

Η Ελλάς αποτελεί το ισχυρότερο παράδειγμα του σεβασμού στον βιολογικό κανόνα της φροντίδας και της συντηρήσεως του μεγάλου σπιτιού που καλείται Έθνος από τους ίδιους τους κατοίκους του, τους ανθρώπους της Ελληνικής Φυλής. Έχουμε διατελέσει κοσμοκράτορες, έχουμε ξεχωρίσει πολιτισμικά, έχουμε σπείρει ελληνικές κοινότητες και τον λόγο του Θεού σε πολλά σημεία του κόσμου και έχουμε ζήσει πολλές καταστροφές. Πάντα όμως ανασηκωνόμασταν και εξακολουθούμε να υπάρχουμε γιατί κρατήσαμε γερά στα χέρια, την καρδιά και το Αίμα μας την Ελληνικότητα και την Ενότητα Έθνους και Φυλής.

Αυτή την ενότητα θα διαφυλάξουμε και τώρα που βαλλόμαστε από εχθρούς και προδότες. Και απαλλαγμένοι από δαύτους θα αναστήσουμε το δικό μας Εθνικό και Φυλετικό Κράτος. Την δική μας Μεγάλη Ελλάδα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: