ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 22-11-2011.

Η κυβέρνηση των τραπεζιτών και του διεθνιστικού νεοταξισμού εγκαταστάθηκε στην πατρίδα μας με το ρόλο του εκκαθαριστή σ’ ένα δοτά προβληματικό κράτος. Η φωνή των Ελλήνων και οι νόμοι του προτεκτοράτου ακυρώνονται για άγνωστο χρονικό διάστημα και η γη μας θα εκπορνευτεί στα νεοταξικά αφεντικά για το καλό μας. Αναρωτιέμαι λοιπόν εύλογα ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης των πολιτικών και τι θεωρούν νίκη για την Ελλάδα και το λαό της. Ποιος είναι ο ρόλος της πολιτικής στη ζωή του Έθνους και ποιος είναι ο στόχος που καλείται αυτή να επιτύχει ώστε να παραμείνει στα πράγματα ή να καθαιρεθεί από τις εθνικές και λαϊκές δυνάμεις. Αυτό είναι το ερώτημα που χρήζει άμεσης απάντησης και ακόμη αμεσότερης δράσης.

Η πολιτική είναι η τέχνη που καλείται να δώσει λύσεις και προοπτικές στα προβλήματα και τις προτεραιότητες της εθνικής κοινότητας προσθέτοντας τοπική ευημερία, κοινωνική ασφάλεια, διεθνές κύρος και γεωπολιτική επιρροή με γνώμονα το εθνικά επωφελές κι όχι το υπαγορευόμενο πολιτικά ορθό. Σκοπός του πολιτικού δεν είναι η ανάληψη του κινδύνου σε βάρος του λαού που κυβερνά αλλά η ανάληψη του κινδύνου σε βάρος εκείνων των δυνάμεων που απειλούν την ζωή του λαού.

Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού αλλά πρωτίστως του αναγκαίου για το καλό του συνόλου. Σκοπός είναι να εμψυχώσουμε τους πολίτες της εθνικής μας κοινότητος ώστε να φτάσουμε στον στόχο που είναι μονάχα η Νίκη του Ελληνισμού σε όλους τους τομείς της πολιτικής.

Αν δεν υπάρχει ως στόχος η καταγραφή των νικηφόρων αποτελεσμάτων από το ταμείο της χώρας έως την λευτεριά και του τελευταίου Έλληνα, τότε η χρησιμότητα των αποτυχόντων πολιτικών είναι ακριβώς η ίδια με τη χρησιμότητα των προδοτών πολιτικών. Είναι απολύτως μηδενική η αξία τους και χρήζει αμέσου εξαφανίσεως από τη ζωή της Φυλής η παρουσία τους. Λάθη και οπισθοχωρήσεις των ηγητόρων δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση. Αυτές οι «αβλεψίες» σηκώνουν μόνον σπάθα αμείλικτη.

Οι αληθινοί ηγήτορες βαδίζουν μονάχα μπροστά και θέτουν διαρκώς νέους στόχους αμέσως μετά την επίτευξη του προηγούμενου. Πείθουν το λαό να τους ακολουθήσει στον ανηφορικό δρόμο της μεγαλοσύνης δίχως το αίσθημα του φόβου και δεν καλλιεργούν δόλια το φόβο και την ανασφάλεια όπως κάνουν οι σημερινοί ριψάσπιδες και εντολοδόχοι ελληνόφωνοι νεοταξίτες. Η μόνη λογική που ισχύει στην εθνικοκοινωνική πολιτική είναι η λογική η προασπίσεως της προγονικής γης και της περιουσίας των παιδιών μας, πνευματικής και υλικής.

Όποιος δεν γεννιέται με το αίσθημα της Ελληνικής Νίκης και της σκληρότητας ενάντια στους ανθέλληνες δεν αξίζει να ασχολείται με την πολιτική και να ασκεί εξουσία. Ο Έλληνας οφείλει να αντικρίζει την θετική όψη των πραγμάτων ακόμη και στις πιο δύσκολες περιστάσεις. Κανείς αγώνας δεν δίνεται για να χαθεί. Αυτό ισχύει ομοίως για το εξωτερικό και για το εσωτερικό της χώρας. Η εργασία, η παιδεία και κάθε καθημερινή ασχολία ενδιαφέρει την πατριωτική πολιτική, αφού ο σκοπός είναι να εξασφαλιστούν περισσότερα αγαθά, περισσότερη γνώση, περισσότερη Ελλάδα.

Η πολιτική και η ζωή είναι μια διαρκής μάχη όπως ακριβώς η οικογένεια και ο πόλεμος. Η οικογένεια είναι η ειρηνική επέκταση του Έθνους και ο πόλεμος είναι η ενεργητική επέκταση του Έθνους, διαλύοντας όσους μας επιβουλεύονται και επιβάλλοντας την Ελλάδα στην κορυφή της κοινότητος των ισχυρών εθνών. Αυτή είναι η σκληρότητα ενάντια στους εχθρούς της Φυλής μας. Η Αγάπη και η Πίστη στην Νίκη του Ελληνισμού μας. Η πολιτική δεν είναι για τους δειλούς και τους προσκυνημένους. Αυτός είναι ο πολιτικαντισμός του νεοταξικού καθεστώτος.

Η πολιτική του Εθνικοκοινωνισμού διαλέγεται με τους Έλληνες, κονιορτοποιεί Βάρβαρους και Εφιάλτες και επιβάλλει την Ελλάδα στο διεθνές περιβάλλον. Η Ελλάδα δεν εκκαθαρίζεται, δεν υποθηκεύεται, δεν ανταλλάσσεται με χρέη, δεν καταλαμβάνεται. Οι εχθροί της Πατρίδος, εσωτερικοί και εξωτερικοί, είναι αυτοί που «εκκαθαρίζονται». Η Εργασία όπως ακριβώς και τα Όπλα της Ελλάδος στα πλαίσια της εθνικοκοινωνικής πολιτικής έχουν ένα και μόνο σκοπό. ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: