ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



ΑΘΗΝΑ 24-11-2011.

Το Σύνταγμα της Ελλάδος στο άρθρο 120 αναφέρεται στον σωτήριο παρεμβατικό ρόλο του πατριωτισμού των Ελλήνων. Εμείς λέμε ότι το Ελληνικό Έθνος που βρίσκεται επάνω από κόμματα, πολιτεύματα και συντάγματα πρέπει να σωθεί με την ενεργό συμμετοχή και την επαναστατική δράση όλων των Ελλήνων Πατριωτών. Διότι η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Δεν ανήκει στη Δύση, σε καμία συμμαχία, σε καμία τρόικα, σε κανένα γραικύλο πολιτικάντη. Η Ελλάς καθορίζει την πολιτική της συμπεριφορά προασπιζόμενη τον αδέσμευτο χαρακτήρα στις εξωτερικές υποθέσεις και την κοινωνική συνοχή στο εσωτερικό πεδίο.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός αναγνωρίζει μονάχα την πραγματική Ελλάδα κι όχι το τωρινό ψευτορωμέϊκο. Αναγνωρίζουμε την Ελληνική Ελλάδα κι όχι την πολύχρωμη χωματερή που βαστούν με το ζόρι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες. Οι δε Έλληνες δεν είναι διεθνιστές και δεν έχουν αναθέσει σε κανέναν διεθνιστή μήτε εξουσιαστικές αρμοδιότητες μήτε υπερασπιστικές γραμμές για την Πατρίδα και την κοινωνία. Οι Έλληνες δεν παρέχουν υπογραφές υποταγής ούτε κομματικοποίηση της ενότητάς τους. Διότι πολύ απλά δεν υπάρχει δεξιά ούτε σοσιαλδημοκρατία ούτε αριστερά. Υπάρχουν μονάχα τα κόκαλα των Ελλήνων τα ιερά. Οι Έλληνες Πατριώτες λαμβάνουν εντολές μονάχα από το Θεό, τους Ήρωες και την Ελληνική Σημαία.

Τον καιρό της εθνικής και λαϊκής επαναστάσεως που έρχεται από μέρα σε μέρα κάνουμε τις απαραίτητες προεργασίες διαλύοντας τα διασπαστικά διλήμματα και την τρομολαγνεία που επιδιώκουν να φέρουν εμπρός μας οι οσονούπω απερχόμενοι εφιάλτες της ζωής μας. Δεν μας τρομάζει η πτώχευση και η άγρια φτώχια που φέρνουν με τις δικές τους πράξεις οι ευρωλιγούρηδες εξουσιαστές και τα γνωστά υπερεθνικά αφεντικά τους. Αυτοί δηλαδή που κραυγάζουν για την παραμονή στο θανάσιμα τραυματισμένο ευρώ της αιμορραγούσας Ευρωπαϊκής Ένωσης όταν δεν βλέπουν τάχα αυτό που μάχονται. Διότι η μόνη υπαρκτή λύση ενάντια στην παγκόσμια νεοταξική διακυβέρνηση είναι η ανασύσταση του εθνικού λαϊκού κράτους και της εθνικής οικονομίας. Θέλουμε την Ελλάδα μας υγιή αφού έτσι θα μπορέσουμε να την καταστήσουμε δυνατή.

Η μεγαλύτερη απόφαση στο δρόμο της παλινόρθωσης της δικής μας κοσμοκρατόρισσας Ελλάδος είναι η αποτίναξη πάσης φύσεως προστασίας. Είμαστε Έλληνες σημαίνει ότι είμαστε λαός με προσωπικότητα και απόφαση καμωμένη να βαστήξουμε άπαρτα τα κάστρα του Ελληνισμού και καθαρή την αυλή μας από τους ελληνόφωνους εισαγωγείς της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τις δικές μας παρέες στην διεθνή πολιτική τις κάνουμε με βάση τις δικές μας επιθυμίες. Και οι δικοί μας Έλληνες δεν διαθέτουν μονάχα λαλιά ελληνική ούτε επιλέγουν ποια νεοταξικά εργαλεία τους πάνε και ποια πετάνε. Οι δικοί μας οι Έλληνες είναι αποδεκτοί γιατί είναι αδέλφια μας. Που πάει να πει πως έχουν ελληνικό αίμα και ελληνική ψυχή.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές πυξίδα της πολιτικής μας είναι η Ελλάδα των Ελλήνων Πατριωτών όταν η σημερινή εξουσία προσκυνάει την Τριμερή Επιτροπή και τα λοιπά ανθελληνικά φόρα με τους νταβατζήδες των λαϊκών αγώνων Αριστερούς να μάχονται τάχα μαζί με τους λαθραίους και τους διεκδικητές ελληνικής γης των βορείων προσωρινών συνόρων μας. Εμείς την ώρα του σηκωμού του Ελληνικού Γένους μόλα ταύτα δεν πρόκειται να ζητήσουμε ταυτότητες και πεποιθήσεις από τους συναγωνιστές της Ελληνικής Ιδέας. Θα ζητήσουμε και θα δώσουμε ελληνική ψυχή για να νικήσουμε στον υπέρτατο αγώνα για την λευτεριά και την αναγέννηση την ελληνική. Διότι για τον Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή η Ελλάς είναι το μέγιστο προσκύνημα και το ιερό της βήμα είναι βατό μονάχα για Έλληνες προσκυνητές.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα εν μέσω κρίσεως πολιτικής και ηθικής πρώτιστα είναι η σύμπτυξη ενός λαϊκού μετώπου και η μορφοποίηση ενός ενωτικού Εθνικού Κινήματος. Σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε πλατεία, μικροί και μεγάλοι, Έλληνες πάνω από όλα, ενώνουν τον θυμό και την ελπίδα τους με ζητούμενο τον τοκετό της Νέας Ελλάδος. Ο θυμός θα δικάσει αμείλικτα και τελειωτικά τους επίδοξους δολοφόνους της Πατρίδος μας. Και η ελπίδα είναι το αίσθημα της προσμονής από την κονιορτοποίηση όσων σήμερα μας πληγώνουν.

Λένε οι ενωμένοι κομματικοί ηγετίσκοι πως θέλουν χρόνο για να μας «σώσουν» και να μας φεσώσουν με δανεικά δεσμά. Μιλάνε για Ελλάδα και Ευρώπη όταν καταδικάζουν τους Έλληνες και μας οδηγούν στα κάτεργα της παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας. Βρίσκονται δίπλα στους ξένους συμμάχους και λαθρομετανάστες αλλά μακριά από τους Έλληνες.

Αλλά εμείς είμαστε μόνον Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και βρισκόμαστε μονάχα δίπλα στον ελληνικό λαό που πάλλεται από πατριωτισμό κι όχι από διεθνισμό. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδος δίνουμε επαναστατικό αγώνα για το Έθνος και τα παιδιά μας. Προχωράμε για την εγκαθίδρυση Επαναστατικής Εθνικής και Λαϊκής Εξουσίας. Με κεντρικό μας σύνθημα Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. http://www.youtube.com/watch?v=NqHvjNW33KY&feature=feedfbc .
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: