ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΣ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 30-11-2011.

«Η αρετή είναι ανώτερη από τον πλούτο και χρησιμότερη απ' την υψηλή καταγωγή, γιατί όσα είναι αδύνατα για τους άλλους αυτή τα καθιστά δυνατά, κι όσα προκαλούν φόβο στους πολλούς τα υπομένει με θάρρος, και γιατί νομίζει ότι ο μεν δισταγμός είναι μομφή και κατάκριση, η δε εργατικότητα έπαινος.»
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ



Είναι αληθινά θλιβερό το κατάντημα της πολιτείας σήμερα για πολλούς λόγους μα περισσότερο απ’ όλους για έναν. Γιατί αυτό το κατοχικό κατασκεύασμα εξακολουθεί να μην αποτελεί την Ελληνική Πολιτεία που ίσως κάποιοι να πίστεψαν πως είχε ποτέ αποκατασταθεί από περασμένες κατοχές. Όχι, ο ζυγός του νεοταξισμού των γνωστών εμπόρων των εθνών είναι εδώ χρόνια και έχει πιάσει μούχλα.

Όσες φορές υπήρξαν Έλληνες που επιχείρησαν να αποκαταστήσουν εθνική ακεραιότητα και ελληνική πολιτική διοίκηση αφήνοντας αίμα και έργο στις μάχες και την πολιτική, αυτοί συκοφαντήθηκαν, φυλακίστηκαν και δολοφονήθηκαν ως «ακραίοι», ως «φασίστες», ως «χουντικοί». Ποτέ όμως δεν τόλμησε κανείς να τους κατηγορήσει ως ριψάσπιδες πολιτικάντηδες.

Αλλά όπως αποδεικνύει η ίδια η ιστορία και τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων που πέρασαν από τον τόπο από της αποτινάξεως του τουρκικού ζυγού μέχρι σήμερα, αυτό που έπρεπε να αποτινάξουμε δίχως να τα καταφέρουμε είναι η μεσολάβηση των δήθεν συμμάχων και ο διωγμός της αρετής που επέβαλε ο τυχοδιώκτης και ξενόφερτος πολιτικαντισμός που γυρεύουν τον αφανισμό μας.

Όμως η Ελλάδα έχει εχθρούς πολλούς και προικιά άφθονα. Και στην οικογένεια μέσα δεν υπάρχουν μονάχα οι υγιείς οργανισμοί μα και οι σάπιοι. Έτσι μάλιστα όπως πολεμούν οι γνωστοί νεοταξίτες έμποροι να ξεχειλώσουν τα όρια μες στις πολιτείες και να ρημάξουν σαν αιμοβόροι λύκοι τις μάντρες των εθνών στο δρόμο για την παγκόσμια διακυβέρνηση, έχουν χώσει ανάμεσά μας ζιζάνια δίποδα, σωστά ανδράποδα που τρέφονται σε βάρος της αρετής.

Και έτσι όλοι μαζί αυτοί, ελληνόφωνοι και βάρβαροι, πολιτικάντηδες, πράκτορες, ρουφιάνοι και άλλα ασπόνδυλα, έχοντας πάρει θέση μες στην Πολιτεία των Ελλήνων σπέρνουν τα μικρόβια της αμφιβολίας και του φόβου στις άλλοτε γενναίες ελληνικές καρδιές της κοσμοπλάστρας ελληνικής καστροπολιτείας. Όμως ένας σπουδαίος Έλληνας Φιλόσοφος, ο Αριστοτέλης στην δική του Ιδεατή Πολιτεία των Αρίστων Ελλήνων είχε ορίσει τη λύση της αληθινά ελεύθερης Εθνικής Πολιτείας ως την Αρετή που σκορπίζει τους φόβους της ζωής και χαράσσει το δρόμο του χρέους που ξεπερνά κάθε ατομικό μικροσυμφέρον και εφήμερο σκοπό.

Είπε λοιπόν ο σοφός Αριστοτέλης: «Η αρετή είναι ανώτερη από τον πλούτο και χρησιμότερη από την υψηλή καταγωγή, γιατί όσα είναι αδύνατα για τους άλλους αυτή τα καθιστά δυνατά, κι όσα προκαλούν φόβο στους πολλούς τα υπομένει με θάρρος, και γιατί νομίζει ότι ο μεν δισταγμός είναι μομφή και κατάκριση, η δε εργατικότητα έπαινος».

Κατά τον ίδιο τρόπο και μέσα σε μια αληθινά Εθνική και Λαϊκή Πολιτεία όταν τίθεται ως σκοπός η κοινωνική συνοχή και η εθνική αυθυπαρξία η λύση δεν έρχεται από το μέγεθος του πλούτου και τη θέση των πολιτών αλλά από ψυχωμένους μαχητές της Φυλής που οπλισμένοι με πίστη και ελληνική αρετή ανυποχώρητη αδιαφορούν για την συμβατότητα των ενεργειών και την ψυχική φθορά. Βαδίζουν μονάχα εμπρός για να ξεριζώσουν την κακή σπορά και να σπείρουν γενιά ηγεμονικών Ελλήνων που αρνούνται το χαμήλωμα του βλέμματος και τα δώρα τα άκοπα. Μονάχα θεωρούν την εργατικότητα για την καθαρή και την τρανή Φυλή ως μέγιστο έπαινο.

Αυτοί που έχουν βαλθεί να γονατίσουν τον Ελληνικό Στρατό και τον Έλληνα Αξιωματικό με κατηγορίες μη συμμορφώσεως στο Σύστημα της νεοταξικής ξενοκρατίας, της δανεικής δημοκρατίας τους που αγνοεί και Πατρίδα και λαό και λευτεριά, δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αρετή. Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Ελλάδα και ελληνική ψυχή.

Το γνωρίζουν όμως καλά οι Έλληνες Στρατιωτικοί και οι άξιοι Ευέλπιδες που δεν εγκαταλείπουν την Σημαία, δεν εγκαταλείπουν τις παρελάσεις και τα Πεδία των Τιμών, δεν στρέφονται κατά του λαού, δεν παραχωρούν εθνικό έδαφος ενώπιον ψευτοσυμμάχων εργοδοτών και πολιτικών υπαλλήλων που απαιτούν τιμές στις σκευωρίες και τις ήττες τους http://www.youtube.com/watch?v=lR0DzwHl5Jo&feature=player_embedded . Γιατί όταν οι ριψάσπιδες οχυρώνονται σε κάποιο πολυτεχνείο μικραίνοντας την Ελλάδα, ο Έλληνας Στρατιώτης πολεμάει με οδηγό την αρετή που δεν φείδεται θυσιών προκειμένου να ζήσει και να τρανωθεί η Πατρίδα κι ο λαός.

Κανείς πολιτικάντης δεν μπορεί να εγκαλεί ουδένα Ενάρετο Έλληνα για λόγους τάχα δημοκρατικής νομιμοφροσύνης. Διότι στην δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάδα, όπως ακριβώς συμβαίνει στην ψυχή του Έλληνα Στρατιώτη, η εργασία υπέρ του Έθνους είναι αρετή και έπαινος μαζί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: