ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 31-5-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οδεύουμε στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών εν μέσω έντονων γεωπολιτικών πιέσεων για την εθνική μας ασφάλεια και εκβιαστικών διλημμάτων για την λαϊκή κυριαρχία και επιβίωση τού Ελληνισμού μας. Όλα αυτά πάντα με τον αποκλεισμό Χρυσής Αυγής και Ελληνικού Εθνικισμού όταν σε ολάκερη την Ευρώπη και τα δήθεν ελεύθερα έθνη ασκείται από τούς διεθνείς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς μια πειθαναγκαστική διεργασία για την αποδοχή τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης ως μοναδικής λύσης στα εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που στήσανε οι παγκόσμιοι εντολείς και οι κατά τόπους πολιτικοί τους υπάλληλοι. Ο συνδυασμός τής ταυτόχρονης έξαρσης τής ενορχηστρωμένης γενικής επίθεσης σε βάρος των εθνών δεικνύει και αποδεικνύει την οδό και την σκοπιμότητα των νεοταξιτών πολιτικών τής αστικής δημοκρατίας προκειμένου να αποδεχτούν οι λαοί την ορθότητα τής αιχμαλωσίας τους στα δεσμά τής παγκοσμιοποίησης ως δική τους πολιτική επιλογή και συνενοχή.

 

Στην Ιερή Ελλάδα μας ζούμε έντονα την εφιαλτική προδοσία μέσα από την μεγάλη αύξηση τής ακρίβειας στα αγαθά πρώτης ανάγκης, την φτώχεια, την λαθροεισβολή για την εθνολογική μας αλλοίωση αλλά και τις προκλήσεις των Τούρκων και των συμμάχων τους σε βάρος τής εθνικής μας ασφάλειας και κυριαρχίας. Είναι η επιχείρηση τού φόβου και τής υποβαλλόμενης εθνικής μας τάχα αδυναμίας, η σκόπιμη εγκατάλειψη τής εθνικής μας αυτοσυνειδησίας και τού πλεονεκτήματος τής φυσικής υπεροχής τής Πατρίδος μας προκειμένου να μας οδηγήσουν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί ταγοί τής νεοταξικής κατοχής στα δεσμά τής πολιτικής δουλείας εν μέσω αφελληνισμού.

 

Εν μέσω των διενεργούμενων ελληνοτουρκικών συνομιλιών με πρόσχημα την ειρηνική τάχα επίλυση των διαφορών μας, η Τουρκία προωθεί την γνωστή συγκυριαρχία ως μέθοδο περαιτέρω επεκτάσεως τής εθνικής και εδαφικής της κυριαρχίας σε βάρος μας με την σιωπηρή ανοχή τού ψευτορωμέικου που απλώς γρυλίζει ενίοτε υποκριτικά. Ειρηνική συνύπαρξη με δολοφόνο ελληνικών ψυχών και κατακτητή ελληνικών εδαφών αδέρφια μου σαφώς και δεν νοείται μήτε επιτρέπεται. Όσοι Πιστοί σε Θεό και Ελληνική Φυλή σαφώς το γνωρίζουμε και με προδότες και βαρβάρους διάλογο δεν κάνουμε κανένα. Την συντριβή τους μονάχα θέλουμε.

 

Όμως τούτη την στιγμή δυστυχώς διοικεί την Πατρίδα μας ο ανθελληνισμός και οι εχθροί μας προελαύνουν. Έτσι είδαμε πριν λίγες ημέρες τους Τούρκους να βγάζουν από τις ακτές τής κατεχόμενης Σμύρνης μας το ερευνητικό πλοίο tubitak marmara πλέοντας στα χωρικά μας ύδατα στο Αιγαίο και ανατολικά των Ιμίων, επισφραγίζοντας τις διεκδικήσεις τους σε βάρος μας επί των αιματοβαμμένων υδάτων από το Αίμα των Ελλήνων Αξιωματικών Βλαχάκου, Γιαλοψού, Καραθανάση και πάντων εν γένει των Πεσόντων Εθνομαρτύρων μας.

 

Στο μεταξύ αυξάνεται δραματικά η εισβολή των αλλόφυλων λαθρεποίκων, ισλαμιστών στην πλειοψηφία τους, που εισέρχονται από όλα τα ακριτικά μας μέρη, από την ελεύθερη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο ίσαμε την Κρήτη και εξαπλώνονται σε όλη την εθνική μας επικράτεια. Μόνο για τις αρχές τού χρόνου αυτού η υπηρεσία και καλά φύλαξης των ευρωπαϊκών συνόρων frontex μιλάει για 18000. Είναι δήθεν μετανάστες και πρόσφυγες που το ψευτορωμέικο ενσωματώνει για να αντικαταστήσει τον Ελληνισμό που σβήνει δημογραφικά και εθνολογικά με τις σκόπιμες ευθύνες των ψευτορωμιών τού δημοκρατικού κοινοβουλευτικού τόξου. Την ίδια στιγμή η Κίνα διαπραγματεύεται με την Τουρκία, σύμφωνα με την τουρκική έκδοση τού κινεζικού καναλιού cgtn, την δημιουργία πυρηνικού σταθμού στην κατεχόμενη Ανατολική Θράκη μας.

 

Κατά τα άλλα, τα ελληνόφωνα κόμματα κόπτονται τάχα για τις ανάγκες των νέων Ελλήνων σε πρώτη κατοικία, θέσεις εργασίας, μισθούς και οικογένεια μέσα από την συμμετοχή τους στα πολιτικά πράγματα και τις εκλογές. Κι αυτή την συμμετοχή την επιδιώκουν σε μια εξαρτώμενη μη ελληνική Ελλάδα και μια μη ευρωπαϊκή Ευρώπη. Την ίδια όμως στιγμή τα παράπονα των Ελλήνων εκδηλώνονται στους τομείς για τους οποίους καμαρώνει το ψευτορωμέικο, δηλαδή την ακρίβεια των τιμών και την ανεργία των Ελλήνων που καλπάζουν, την κρίση τής οικονομίας και των θεσμών, με την ελληνική κοινωνία να βυθίζεται στη φτώχεια και την κρίση ηθών και αξιών. Κι όλα αυτά συμβαίνουν δήθεν τυχαία σε μια μακρά περίοδο κατά την οποία γνωρίσαμε τα νεοταξικά βιολογικά όπλα τής πανδημίας και τής κλιματικής κρίσης που θερίζουν παγκοσμίως ζωές, εθνική παραγωγή και εφοδιαστική αλυσίδα, με τούς νεοταξίτες να επιδιώκουν την αντίχριστη ψηφιοποίηση τού ανθρώπου μαζί με την συρρίκνωση των εθνών.

 

Το ψευτορωμέικο αναζητά τους εθελόδουλους ραγιάδες που θα το στηρίξουν παρέχοντάς του ψήφο, ανοχή, συνενοχή και παραμονή στην πολιτική διοίκηση τής Πατρίδος και τού Έθνους μας των πολιτικών του τυράννων. Όχι, οι εθελόδουλοι ραγιάδες δεν έχουν καμία σχέση με τον Πιστό στο Θεό, την Ελληνική Φυλή και την Εθνική Συνείδηση Ελληνισμό. Προδοσία και βαρβαρισμός μαζί με το προσκύνημα των εχθρών μας απορρίπτονται και συντρίβονται.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το εθνικό μας ανάστημα και το εθνικό μας φρόνημα με σκοπό απόλυτο και ολοκληρωτικό την Νίκη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Η Νίκη αυτή αντικατοπτρίζεται στην λευτεριά, την ισχύ και την μεγαλοσύνη που ποθούμε για την Ελλάδα τής καρδιάς μας, την Ελλάδα των παιδιών μας. Είμαστε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες που προσκυνούμε μονάχα την Ελληνίδα Γη των Προγόνων μας, την Πατρίδα μας, σιμά στον Πατέρα μας Θεό και τιμούμε τις θυσίες τού Ελληνικού Αίματος που μας έφερε στη ζωή και μας κράτησε όρθιους, το Ελληνικό Έθνος και την Αθάνατη Ελληνική Φυλή. Μήτε γρόσια μήτε ψήφοι μήτε ξενοκρατία με τον σατανά τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης γονατίζουν την Αθάνατη Ελληνική Ψυχή μας.

 

Η Γη τού Αιωνίου Φωτός Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς και Μαχόμενους Έλληνες και Ελληνίδες. Η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη. Θέλουμε μια Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Χαμένες πατρίδες δεν υπάρχουν. Πάσα αλύτρωτη Ελληνική Γη και Ψυχή θα απελευθερωθεί οπωσδήποτε, από τα Αδριατικά Νερά έως τον Πόντο. Η δήθεν ελεύθερη Μητροπολιτική Ελλάς είναι η πρώτη που θα λυτρωθεί για να μπορέσει να αγκαλιάσει με το στοργικό της βλέμμα όλα τα παιδιά της. Να πάρουμε στα τίμια και αληθώς ελληνικά χέρια μας το Κράτος των Ελλήνων εμείς οι Δυνάμεις τού Έθνους σπάζοντας τα δεσμά τής ατιμωτικής πολιτικής δουλείας.

 

Να κάνουμε την Ελληνική Πολιτεία δυνατή φωνή και απόρθητο Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής μέσα από μια γνήσια Λαϊκή Εθνοκρατία. Να συγκροτήσουμε ελληνική οικονομία και ελληνική κοινωνία με χέρια πλήρως ελληνικά. Να ανθοβολήσουμε τήν Αγροτική Παραγωγή και να ανασυγκροτήσουμε μαζί της την βιομηχανία και το εμπόριο τής Πατρίδος μας. Με ελληνικό νόμισμα, με ελληνική εργασία και με εθνικό εισόδημα να αναγεννήσουμε ελληνικές οικογένειες και ελληνόπουλα.

 

Οι γεωφυσικοί μας πόροι και ο πλούτος μας θα συμβάλλουν στην αναγέννηση τού Ελληνισμού μας. Και οι εθνικές μας κυριαρχικές ζώνες σε χερσαίο έδαφος, εναέριο χώρο και θαλάσσιο ύδωρ θα αποκατασταθούν και θα γίνουν η γέφυρα για την αληθινή Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάδα μας με πρωτεύουσα την Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη, την στιγμή που οι δήθεν μεγάλες δυνάμεις οδηγούνται στο χάος τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου που οι ίδιες κουβαλούν. Κανείς δεν θα μας οδηγήσει στο χαμό που μεθοδεύουν και η παγκοσμιοποίηση θα συντριφτεί. Η Ελλάς μας θα αναγεννηθεί και θα ζήσει Αιώνια με τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό, τον Πιστό Ελληνισμό και τον Εθνικό Στρατό της. Ψηλά το κεφάλι αδέρφια μου. Εθνική Επάνοδος και Νίκη για την ολόχρυση αυγή τού Ελληνισμού και τα παιδιά μας.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου