ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ.

ΑΘΗΝΑ 4-6-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ελευθερία τού ελληνικού λαού είναι ανύπαρκτη και το κράτος είναι ένα ποταπό προτεκτοράτο νεοταξιτών εντολοδόχων που υπηρετούν τούς εχθρούς τού Ελληνικού Έθνους. Όμως οι ευθύνες συνεπάγονται την αντιστροφή των πράξεων και την απάντηση επιτέλους εκείνου τού λαού που θέλει να ζήσει λαμβάνοντας στα χέρια του τις τύχες τού Έθνους. Δυστυχώς οι αγώνες τού Ελληνισμού για την λευτεριά που δινόντουσαν στα εκάστοτε πολεμικά πεδία μένανε πάντα στη μέση και ανατρέπονταν στο πολιτικό πεδίο από τούς διορισμένους Εφιάλτες των ψευτοσυμμάχων τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Πολλοί αγωνιστές τού Έθνους μας έχουν χάσει τη ζωή τους, άλλοι φυλακίστηκαν και άλλοι πάλι φύγανε πικραμένοι από την ζωή χάνοντας τα παιδιά τους. Κορυφαία περίπτωση ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και όχι μόνον. Δράστες υπήρξαν πολλοί ενίοτε ελληνόφωνοι και πάντα με το πρόσχημα τής προστασίας τού δημοκρατικού πολιτεύματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών. Όμως η Ελλάς στο διάβα τής δήθεν δημοκρατικής ευημερίας έχανε και άφηνε ξωπίσω της σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες και ψυχές, με τα εθνικά μας σύνορα να κονταίνουν και τα κυριαρχικά δικαιώματα στα ελεύθερα τάχα χώματα να μειώνονται.

 

Στα νεότερα χρόνια η Εθνική μας Γη και ο πλούτος της υποθηκεύτηκαν και κατέληξαν μαζί με το εθνικό εισόδημα στη διαχείριση των τοκογλύφων τής οικουμένης. Η εργασία για τούς Έλληνες κόντυνε σε μεροκάματα, οι παρεχόμενες ώρες αυξήθηκαν, τα χρέη κάνανε τήν εμφάνιση τους και η ανεργία ματαίωσε τα όνειρα των νέων Ελλήνων. Κατόπιν οι οικογένειες μίκρυναν εντελώς σκόπιμα πάντα και το ψευτορωμέικο άνοιξε τα σύνορα σε τεχνητές μειονότητες γειτονικών βαρβάρων και λαθροεισβολείς αντικαταστάτες ημών των Ελλήνων. 

 

Έλληνες να σημάνουν εθνικό συναγερμό για την συμφορά που μας φέρνανε προδότες και βάρβαροι υπήρξαν και υπάρχουν πάντα. Είμαστε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές που μιλάμε πάντα για την Αληθινή Ελλάδα που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς στον Θεό, την Ελληνική Φυλή και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι οι αληθινοί και έντιμοι Έλληνες που έχουν Ελληνικό Αίμα και Ελληνική Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Κι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ στεκόμαστε αγέρωχοι φρουροί στο πλευρό σου.

 

Όμως οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας σε επικαλέστηκαν πολλές φορές Έλληνα και Ελληνίδα, αλλά δεν σε ρώτησαν και δεν έλαβαν ποτέ την άδεια σου για την φτώχια, τα μνημόνια, την εγκατάλειψη τής επαρχίας, τα ληστρικά δάνεια. Δεν σε ενημέρωσαν ποτέ για τις συνομιλίες τους με τούς εχθρούς τής Πατρίδος μας που γυρεύουν να αρπάξουν κι άλλα ελληνικά εδάφη και ψυχές. Όμως για το ψευτορωμέικο εχθρός τάχα τής Πατρίδος είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός. Κι έτσι μεθοδεύτηκε η δίωξη τού Εθνικιστικού Κινήματος με επικλήσεις τάχα ποινικών αιτίων που στο τέλος λάβανε τον αληθινό τους χαρακτήρα ως πολιτικές διώξεις.

 

Είδαμε λοιπόν την απελευθέρωση τού Αρχηγού τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τής Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου κατόπιν δικαστικής απόφασης. Για να ακολουθήσει νέα δικαστική απόφαση που αναίρεσε την πρώτη γιατί δεν έχει λένε αλλάξει τις ιδέες του ο Αρχηγός τής Χρυσής Αυγής. Όμως δεν υπάρχει νόμος καταδίκης ιδεών. Και ο Εθνικισμός είναι η υπέρτατη Ιδέα και Φωνή τού Ελληνικού Έθνους, είναι η Αρχέγονη Βιοθεωρία και Κοσμοθεωρία των Ελλήνων από τής γεννήσεως κιόλας τού Αυτοκρατορικού μας Γένους που οι ελληνόφωνοι πολιτικοί κατάντησαν δούλους στην ίδια τους την Ελληνίδα Γη.

 

Ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας σημαίνει την συνύπαρξη τής Πίστης στον Θεό και τις Παραδόσεις μας, τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης και τής Εθνικής Ισχύος. Ιδού ποιος είναι ο οδικός χάρτης τού Εθνικισμού μας. Οι Έλληνες άπαντες Ενωμένοι άνευ διαχωριστικών κοινωνικών και πολιτικών τάξεων κάτω από τα Λάβαρα τής Ελληνοορθοδοξίας και τής Ελληνικής Φυλής, με το Ελληνικό Έθνος αδιαίρετο Εθνικό Σώμα. Η Ελλάς λεύτερη και Μεγάλη δίχως σκλαβωμένους και σαφώς περισσότερους Έλληνες με την άνθηση πολλών και πολυμελών οικογενειών. Επιπλέον εμείς οι δήθεν κακοί Εθνικιστές ποθούμε την προστασία τής ελληνικής εστίας και τής ελληνικής εργασίας μέσα από την εθνική οικονομία σε χέρια ελληνικά, με την ζωή να εξαπλώνεται έως το πιο απομακρυσμένο χωριό και νησί που σήμερα έχουν εγκαταλειφθεί.

 

Ο Νίκος ο Μιχαλολιάκος λοιπόν είναι αμετανόητος για τις ιδέες του ως Έλλην Εθνικιστής. Διότι ο Εθνικισμός είναι η Αληθινή Φωνή τού Ελληνικού Έθνους. Αλήθεια τι έχουν να μας πούνε οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας για τήν προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που εφαρμόζουν συμφωνούντες και δήθεν διαφωνούντες όταν οι Σκοπιανοί προσβάλλουν την Μακεδονία μας και βλέπουν ακόμη και δήθεν μειονότητες δικές τους στα εδάφη μας; Δεν τολμούν να μιλήσουν για τους Έλληνες που όντως ζουν σε ελληνικά εδάφη υπό σκοπιανή κατοχή.

 

Από την άλλη πλευρά το αμερικανικό κανάλι CBS μιλάει για την συμφωνία των ΗΠΑ με την Ελλάδα και την Ιταλία να παραλάβουν δήθεν νόμιμους μετανάστες και πρόσφυγες μέσω ΗΠΑ από την Λατινική Αμερική για να μας λύσουν τα δήθεν τυχαία προβλήματα τής γήρανσης τού πληθυσμού μας και των εργασιακών αναγκών μας. Τήν ίδια στιγμή η ανεργία και η φτώχια καλπάζουν, η Εθνική παραγωγή αργοσβήνει, η λαθροεισβολή αυξάνεται, ο Ελληνισμός μας γίνεται μειοψηφία στη Γη των Πατέρων μας και η ύπαιθρος χώρα ερημώνει.

 

Παράλληλα σε Δύση και Ανατολή πλησιάζει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος όταν η παγκόσμια οικονομία βυθίζεται στο χάος και κάποιοι μιλούν δήθεν τυχαία για τον κίνδυνο παγκόσμιας πτώχευσης. Και σε όλες αυτές τις οδύνες, σιμά στη σιωνιστική παγκοσμιοποίηση, ενεργό ρόλο διαδραματίζουν οι ψηφοσυλλέκτες πολιτικοί που αγνοούν τούς λαούς. Όμως η Ιερή Ελλάς μας είναι η Γη τής Ελευθερίας, τού Φωτός και τού Πολιτισμού. Η Γη μας είναι σιτοβολώνας ευλογημένος και η μοίρα μας είναι στα χέρια μας αδέρφια μου.

 

Είναι ιερό χρέος μας και συνάμα αναφαίρετο μας δικαίωμα να αναγεννήσουμε την Πατρίδα μας, να λάβουμε τις ζωές τού Ελληνισμού στα τίμια ελληνικά μας χέρια και να σταθούμε μακριά από τον όλεθρο που φέρνει η νεοταξική αλαζονεία. Οφείλουμε να μείνουμε Ζωντανό Έθνος. Το δε Κράτος εκ τής φύσεως του είναι όντως ελεύθερο και ελληνικό όταν υπηρετεί τούς σκοπούς τού Έθνους.  Την ανάπτυξη, την αυθυπαρξία του, τις Παραδόσεις του και την μεγαλοσύνη του. Και η Ιερή Οδός τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας είναι ο Ανίκητος και Ενωμένος Πιστός Ελληνισμός μας, ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας και Φρουρός τής Εθνικής μας Κυριαρχίας ο Εθνικός Στρατός μας. Διότι ο Εθνικιστικός μας Αγών δίδεται αποκλειστικά για την Ελευθερία και Ισχύ τού Ελληνισμού μας με την υπέρτατη πραγμάτωση τού εθνικού στρατηγικού μας σκοπού.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου