ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΤΡΙΤΗ 7-8-2007

Σε μια χρονική περίοδο που επικρατεί πνεύμα χαλάρωσης και ηρεμίας, ο καθένας αναζητάει την εσωτερική του αυτοαναζήτηση και την απόλαυση ξεκούραστων οικογενειακών στιγμών. Η ανάγκη αυτή επιτείνετε όταν συνυπάρχουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, η σκληροτράχηλη πολιτική ενασχόληση που συνεπάγεται ο πολιτικά «ανορθόδοξος» Εθνικοκοινωνισμός υπέρ του Έθνους, της Πατρίδος και του Λαού κόντρα στην Καθεστηκυία Τάξη και βεβαίως η ιερή και γλυκιά αφοσίωση στην οικογένεια. Τότε η αναζήτηση της επικαιρότητας λαμβάνει ήπιο χαρακτήρα και η προσμονή της είδησης αναμένεται με τους δυνατόν λιγότερους κραδασμούς. Αυτή είναι η ειδυλλιακή εικόνα όταν βρισκόμαστε στον μήνα Αύγουστο, τον κατεξοχήν μήνα των θερινών διακοπών που οι περισσότεροι εξ ημών κατευθυνόμαστε στις ιδιαίτερες πατρίδες μας προκειμένου να αφοσιωθούμε σ’ εμάς, τις οικογένειές μας και εν τέλει να ανανεώσουμε τις δυνάμεις μας.

Η λεγόμενη όμως ήπια επικαιρότητα, που αφθονεί σε διάφορες γελοίες καταστάσεις τύπου life style και εμπορευματοποιημένης ηδονής, απουσιάζει από την καταταλαιπωρημένη καθημερινότητά μας και τις πλέον ουσιαστικές μας ανάγκες. Σε μια εποχή που η τεχνολογία έχει μπει στην ζωή μας, με τις όποιες θετικές ή αρνητικές συνέπειες, η πληροφορία και η γνώση παρέχονται εν αφθονεία και η επιστήμη προοδεύει διαρκώς, το λιγότερο αναμενόμενο θα ήταν η περιφρούρηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και η εξυπηρέτηση των ανθρωπίνων αναγκών. Η προστασία και η βελτίωση της ανθρώπινης ζωής είναι τμήμα των στοιχειωδών υποχρεώσεων μιας Εθνικής Πολιτείας και χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας συνειδητοποιημένης Ανθρωπότητας. Διαφορετικά η μεν Πολιτεία παύει να είναι Εθνική, αδιαφορώντας για τους πολίτες της και επομένως η υπόστασή της είναι τυχαία, αβέβαιη και απρόσφορη. Η δε Ανθρωπότητα αδιαφορεί για τα μέλη της και θα έπρεπε μάλλον να μετονομαστεί σε Κενότητα.

Αλλά κι αν ακόμη τα υπόλοιπα Έθνη τελούν σε ένα καθεστώς πολιτικοκοινωνικής Νιρβάνας και Νεοταξικής Δουλείας, το Ελληνικό Έθνος οφείλει να αγρυπνά και να φροντίζει για την υγεία, την ασφάλεια και την κυριαρχία των πολιτών του και της υποστάσεώς του. Κι αν οι υπεύθυνοι Πολιτικοί Άρχοντες και Εκφραστές του απιστούν έναντι των υποχρεώσεών τους, κι αν ακόμη το πολιτικό σύστημα της Διακυβέρνησής τους αποτελεί κίνδυνο για την ζωή του Έθνους, τότε οι πολίτες του έχουν κάθε λόγο να αναζητήσουν μια νέα Διακυβέρνηση, ανατρέποντας την παλαιά. Την ανεπάρκεια της τωρινής Πολιτείας την ζήσαμε και την ζούμε στις περιπτώσεις των Εθνικών Ζητημάτων, της καταστροφής του οικοσυστήματος και των ανθρωπίνων απωλειών που σκόρπισε πίσω του ο πύρινος εφιάλτης. Ήττες και δάκρυα, πόνος και οδυρμός όπου κι αν στρέψουμε το βλέμμα μας.

Μια ματιά στις μέσα σελίδες των εφημερίδων όμως μας πείθει πως τα ανθρώπινα δεινά δεν έχουν τελειωμό. Και πάντως τα χειρότερα είναι ανεξάντλητα. Με απόλυτη βεβαιότητα μπορεί να ειπωθεί ότι δεν τα έχουμε ακόμη δει. Όμως η προεργασία για το τελικό στάδιο της απώτατης ανθρώπινης σκλαβιάς «προοδεύει» και το οδυνηρό προϊόν οδεύει προς τον τελικό του στόχο που είναι η κατάλυση της ελεύθερης βούλησης των Εθνικών Κρατών και η τυφλή πρόσδεση των ανθρωπίνων κοινωνιών στο άνομο άρμα του Ολοκληρωτικού Σιωνισμού. Του νεοονοματιζόμενου και ως Νεοταξισμού. Αφού λοιπόν προηγήθηκαν η οικονομική αιχμαλωσία του Τραπεζικού Συστήματος, η εφεύρεση της διόγκωσης του τρομοκρατικού κινδύνου για την εμπέδωση της υποτιθέμενης αναγκαιότητας των καμερών παρακολούθησης, η αμφισβήτηση των θρησκειών και κυρίως της Ορθοδοξίας και η διοχέτευση των εξουσιών του Έθνους-Κράτους σε συγκεντρωτικούς Νεοταξικούς Οργανισμούς, τώρα σειρά υποταγής λαμβάνει η Επιστήμη και η Ιατρική.

Σ’ αυτά λοιπόν τα πλαίσια γνωστοποιήθηκε στα ελληνικά και διεθνή Μ.Μ.Ε η εφεύρεση και η χρήση ενός βιολογικού τσιπ(βιοτσίπ) που θα εμφυτεύεται στο ανθρώπινο σώμα και θα παρέχει στους ιατρούς πολύτιμες πληροφορίες για βιολογικούς παράγοντες του ανθρώπινου οργανισμού. Το συγκεκριμένο βιοτσίπ δεν θα ξεπερνά σε μέγεθος εκείνο ενός κόκκου ρυζιού. Η εφαρμογή του θα αφορά σε πρώτο στάδιο τις ομάδες των ασθενών συνανθρώπων μας, ενώ στο μέλλον προβλέπεται η επέκτασή του σ’ όλους τους ανθρώπους. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε από δημοσίευμα της έγκυρης εφημερίδος Espresso, σε όσους δεν θα έχουν ήδη ενσωματωμένο τσιπ , θα εμφυτεύουν ένα οι νοσηλευτές που θα τους παραλαμβάνουν με τα ασθενοφόρα, ώστε να έχουν αμέσως στη διάθεσή τους ζωτικά στοιχεία, όπως η ποσότητα του οξυγόνου που υπάρχει στο αίμα τους.

Οι έρευνες που σχετίζονται με το ανωτέρω βιοτσίπ διενεργούνται από γνωστό αμερικάνικο πανεπιστήμιο και το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα καλύπτεται από την κυβέρνηση των Η.Π.Α, στοχεύοντας σε πρώτο στάδιο στην καλύτερη αντιμετώπιση των τραυμάτων των στρατιωτών που λαμβάνουν μέρος στα πεδία των… απελευθερωτικών μαχών τους! Όλα για την ανθρώπινη υγεία ή μήπως…λέμε τώρα, κάτι άλλο; Διότι σε τι αποσκοπεί η εμφύτευση του τσιπ στο ανθρώπινο σώμα; Για πόσο χρονικό διάστημα θα ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία, για ένα μήνα, δύο μήνες, ένα χρόνο ή μήπως εφόρου ζωής; Για ποιο λόγο η δυνατότητα της εμφύτευσης του βιοτσίπ θα υπάρχει μελλοντικά για όλους τους ανθρώπους; Ως γνωστό, η αλματώδης πρόοδος της Ιατρικής παρέχει τη δυνατότητα αναίμακτων χειρουργικών επεμβάσεων ακόμη και για ιδιαιτέρως σοβαρά περιστατικά. Αν πρόκειται για καθαρώς ιατρική υπόθεση και αφορά την βελτίωση της ζωής πασχόντων συμπολιτών μας κατά το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας τους και μόνο, τότε συζητείται η σκοπιμότητα του πράγματος. Είναι όμως έτσι; Η μετέπειτα αφαίρεση του βιοτσίπ από τον ανθρώπινο οργανισμό είναι δυνατή;

Προ μηνών είχα λάβει e-mail που αφορούσε την δημιουργία ενός ειδικού μικροτσίπ εμφύτευσης στον ανθρώπινο οργανισμό. Το συγκεκριμένο βιοτσίπ είναι κατά σατανική σύμπτωση τόσο μεγάλο όσο ένας κόκκος ρυζιού. Όπως ακριβώς συμβαίνει με την προηγούμενη περίπτωση. Επιπλέον περιέχει ένα αναμεταδότη και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία επαναφορτίζεται μέσα από ένα κύκλωμα θερμοηλεκτρικών ζευγών που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα από τη διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος. Το συγκεκριμένο τσιπ παρασκευάζεται από πολύ μεγάλη παγκοσμίου φήμης διεθνή εταιρία και προβλέπεται να αντικαταστήσει την ταυτότητα του κατόχου. Δεν θα είναι δυνατή η αφαίρεση του βιοτσίπ από τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς οποιαδήποτε παρόμοια απόπειρα θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία λόγω της χημικής ουσίας που εμπεριέχει. Η κάψουλα που περιλαμβάνει θα εκρύγνηται και η χημική ουσία θα απελευθερώνεται από την στιγμή που το άτομο προσπαθήσει να αφαιρέσει το μικροτσίπ με χειρουργική επέμβαση. Παράλληλα η αφαίρεση θα σηματοδοτείτε προς την αστυνομία. Έχει ακόμη διαπιστωθεί ότι το βιοτσίπ μπορεί να εμφυτευτεί στο ανθρώπινο σώμα μόνο κάτω από το κρανίο και την πίσω πλευρά του δεξιού χεριού. Όπως ακριβώς προφητεύει η Αποκάλυψη!

Η αναφορά από την εφημερίδα Espresso της εφευρέσεως του βιοτσίπ για ιατρικούς σκοπούς ίσως δυνηθεί, υπό προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν, να αντιμετωπίσει κάποιες παθήσεις. Το ενδεχόμενο όμως της χρήσεως ενός τρομοτσίπ ως μέσον ταυτότητας καταναγκασμού και ελέγχου οφείλει να τηρεί σε επαγρύπνηση τις Αρχές εξουσίας, την πνευματική και Θρησκευτική ηγεσία και κάθε υπεύθυνο πολίτη ενός ελεύθερου Εθνικού Κράτους που επιθυμεί να παραμείνει έτσι. Εθνικό, ελεύθερο και επομένως κυρίαρχο. Ειδικά όταν μιλάμε για την Ελλάδα, που οφείλει να κυριαρχεί κι όχι να κυριαρχείται. Κι άρα να διοικείται Εθνικοκοινωνικά και κυριαρχικά κι όχι Νεοταξικά και δουλικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: