ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ


AΘΗΝΑ 12-11-2007.
Νεοταξική επίθεση ανασφάλειας και πνεύμα παγκόσμιας υποταγής είναι η σύντομη και περιεκτική φράση που αποδίδει τις τελευταίες διεθνείς διεργασίες και ερμηνεύει το νόημα των ηγετικών επαφών. Ο αποδιδόμενος χαρακτήρας των πολιτικών τεκταινόμενων αφορά και την ντόπια νεοταξική νομενκλατούρα που φροντίζει να εναρμονίσει τη ρητορική και τα έργα της στους ρυθμούς που εξυπηρετούν τον Παγκόσμιο Σιωνιστή Εντολοδότη. Είναι γνωστό τοις πάσι πλέον, και στον λιγότερο υποψιασμένο Έλληνα, ότι τα κλειδιά του πολιτικάντικου παραδείσου βρίσκονται στα αρπακτικά χέρια της Διεθνούς Άρχουσας Συμμορίας. Εκείνη και μόνο ρυθμίζει τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού. Ποιος και που θα κυβερνήσει, πως και πόσο θα διατηρηθεί εντός της «δημοκρατικής» νομιμότητας και γενικότερα ποιοι θα χριστούν εκλεκτοί για να ασκήσουν πάσης φύσεως εξουσία. Από το αυστηρό αυτό πλαίσιο του σιωνιστικού ελέγχου για την απόδοση του τίτλου της νεοταξικής νομιμοφροσύνης ουδείς ταγός ή δημόσιος παράγοντας εξαιρείται, είτε δραστηριοποιείται στο χώρο της πολιτικής είτε της οικονομίας είτε των Μ.Μ.Ε. Θα ήταν βέβαια εξαιρετικά άδικο να τους τσουβαλιάσουμε όλους μαζί. Είναι όμως εξαιρετικά δίκαιο να πούμε ότι οι έντιμοι και οι πατριώτες, στα έργα κι όχι στα εύκολα λόγια, δεν πρόκειται να ασκήσουν διοίκηση ποτέ. Όχι μέσα από τα κόμματα του Νεοταξικού Καθεστωτισμού.

Κάποτε, πριν επιβληθεί παγκοσμίως ο σύγχρονος σκοταδισμός της Νέας Εποχής, υπήρχαν ισχυροί παράγοντες του Ελληνικού Επιχειρηματικού χώρου που προσέφεραν ανιδιοτελώς κοινωφελές έργο και συνεισέφεραν στην ευόδωση των Ελληνικών συμφερόντων. Συνιστούσαν όλοι μαζί το Πατριωτικό Κεφάλαιο, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ο Πατριωτισμός και η Κοινωνική Προσφορά μπορούν να εδράζονται σ’ όλες τις κοινωνικές ομάδες, από τον πιο φτωχό έως τον πιο πλούσιο.

Αλλά και στο χώρο της δημοσιογραφίας, το ενδιαφέρον για τη σωστή ενημέρωση του λαού και την προβολή των δικαίων υποθέσεων των πολιτών και της Πατρίδος θεωρείτο κανόνας και νομοτελειακή συμπεριφορά. Ομοίως και στο χώρο της πολιτικής.

Σήμερα τα ίδια ακριβώς στοιχεία που υποδηλώνουν υπευθυνότητα και προσήλωση έναντι του κοινωνικού συνόλου και του Εθνικού Κράτους θεωρούνται σπάνια, δυσεύρετα και υποδεικνύουν την εξαίρεση του νεοταξικού κανόνα. Η δουλική συμπεριφορά βαφτίζεται πολιτική ορθότητα και η υπερήφανη στάση χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνη και ακραία. Είναι προφανές και πανθομολογούμενο ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια παθογόνα καθεστωτική νοοτροπία που έχει φωλιάσει στην Ελληνική Κοινωνία ως μεταδοτικό ιογενές σύμπτωμα άγνωστο πριν κάποια χρόνια. Σήμερα το έλλειμμα της πολιτικής μας ζωής και τα αντισώματα της Ελληνικής Κοινωνίας διολισθαίνουν τον Ελληνισμό και τον οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς. Η φτώχια έχει μετατραπεί σε αποδεκτή συνήθεια, η Εθνική ταπείνωση σε φυσικό επακόλουθο, η ασυνέπεια σε σύνεση, η παρανομία σε συμπεριφορά προβλέψιμη. Όλα αυτά κατατείνουν στη Νεοταξική διαπαιδαγώγηση των λαών ότι η ειρήνη και η συνεννόηση των χωρών ίστανται υπεράνω των πατρίδων και των ελευθεριών του πολίτη. Ελευθερίες που τις θυμούνται όποτε τους συμφέρει. Η συνεννόηση των χωρών είναι η συγκεκαλυμμένη παγκοσμιοποίηση, ενώ η ειρήνη ομοιάζει με την ένοπλη εκδημοκράτηση του Νεοταξισμού, μια ακόμη αλυσίδα στα δεσμά των εθνών και των λαών. Η πραγματική ειρήνη χρειάζεται εγρήγορση και αγώνα για να την κατακτήσεις. Και βέβαια η Εθνική και Κοινωνική δικαίωση απαιτεί νέα πρόσωπα, νέα νοοτροπία και σύγχρονη Εθνική και Λαϊκή Διακυβέρνηση.

Ότι οι πολιτικοί μας είναι καιροσκόποι και εν πολλοίς ασυντόνιστοι το γνωρίζαμε και το έχουμε εμπεδώσει. Ωστόσο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλαβάνος φροντίζει πάντα να προβαίνει σε εξόχως νεοταξικές υπερβάσεις. Άλλωστε ανήκει στη χορεία εκείνη των πολιτικών «μας» που παραχωρούν στα Σκόπια το δικαίωμα στη Μακεδονικότητα. Μήπως κάτι τέτοιο διαμήνυσε στην επίσκεψη του κατά Σκόπια μεριά;

Οι Η.Π.Α ξαφνικά εγκαταλείπουν τον πρώην αγαπημένο τους Πακιστανό δικτάτορα Μουσάραφ και αγκαλιάζουν στοργικά την Αρχηγό της Πακιστανικής Αντιπολίτευσης Μπεναζίρ Μπούτο. Για τα γλυκά της μάτια άραγε; Μήπως αίφνης ευθύνονται τα Πακιστανικά πυρηνικά; Μήπως ευθύνεται ο κατ’ οίκον αποκλεισμός της Μπούτο; Μήπως οι Η.Π.Α θίγονται από τη συμφωνία του Μουσάραφ με το Ιράν για τη διακίνηση του φυσικού αερίου που παράγει το τελευταίο; Άλλωστε Ιράν ονομάζεται ο εφιάλτης των Η.Π.Α!

Εντυπωσιακές και καθόλου τυχαίες υπήρξαν οι επισκέψεις Μέρκελ και Σαρκοζί στην Ουάσιγκτον. Οι ηγήτορες των «Μεγάλων» Ευρωπαϊκών Δυνάμεων κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους και μαζί μ’ αυτά την υποτιθέμενη ισχύ των χωρών τους και της σημερινής Ευρώπης στην αυλή της μιας και μόνης υπερδύναμης, της αυτού εξοχότητας του Αμερικανοσιωνισμού. Η Γερμανική κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθεια για απόσυρση ομοεθνών της κεφαλαίων από το Ιράν, ενώ ο Γάλλος Πρόεδρος δηλώνει ότι οι Η.Π.Α μπορούν να βασίζονται στη Γαλλία για το Ιράν. «Η φιλία και η συμμαχία μας είναι ισχυρή», διαμήνυσε ο Σαρκοζί. Και επί χειρών αδίκων;

Στο Σκοπιανό η Αθήνα εύχεται και προσεύχεται να αναβληθεί η πρόσκληση του ΝΑΤΟ προς τα Σκόπια μήπως και αποφευχθεί το Ελληνικό βέτο. Ως πότε και με τι αποτελέσματα; Πόσο τυχαία είναι η επανεμφάνιση κρουσμάτων βίας στα Σκόπια από αλβανοφώνους; Ποια θα είναι τα οφέλη, αν υπάρξουν, για την Ελλάδα; Επιτέλους, τα Ελληνικά τοπωνύμια και οι συμπαγείς Ελληνικοί πληθυσμοί, είτε σλαβόφωνοι είτε ελληνόφωνοι, στα Σκόπια «ομιλούν» και δείχνουν τις υποχρεώσεις μας. Το δικαίωμα στην Ελληνικότητα είναι ιερό, ο δε μακεδονισμός είναι αυτόχρημα δεδηλωμένος Ελληνισμός.

Αν η Ελλάς επιθυμεί να προστατεύσει τους πολίτες της και το Κράτος, αν επιθυμεί να θωρακίσει Έθνος και λαό, τότε οφείλει να αποκτήσει Εθνική και Κοινωνική Διακυβέρνηση. Τότε θα αξίζει να επικαλείται την Ελληνικότητα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://polapopsis.blogspot.com/
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: