ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΗΓΕΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ 28-10-2008.

Τα περιστατικά που συνέβησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέσα στο Κοινοβούλιο εκθέτουν αρνητικά το κύρος των θεσμών πολιτικής διαχείρισης του Κράτους και δίνουν την εικόνα μιας χώρας που διαγράφει μια πορεία στον αυτόματο πιλότο. Παράλληλα η γεύση που αφήνουν τα τεκταινόμενα στους πολίτες σχετίζεται με το ουσιαστικό έλλειμμα δημοκρατικότητας και την απουσία ανταπόκρισης της πολιτικής ηγεσίας στα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες του Έθνους και του λαού.

Η μικροκομματική αισθητική των πραγμάτων αποτελεί για την πολιτική τον χειρότερο σύμβουλο, αφού σίγουρα η λαϊκή ευημερία και η κατίσχυση της Εθνικής Κοινότητας αποτελούν ζητούμενα ανώτερα της διάσωσης ορισμένων πολιτικών προσώπων και της κομματικής φερεγγυότητας. Ιδιαίτερα από την στιγμή που η Καθεστηκυία Τάξη έχει απωλέσει την εμπιστοσύνη του λαού. Η τελευταία συζήτηση για τις πολιτικές ευθύνες στο θέμα της Μονής Βατοπεδίου κατέδειξε απλώς την τυπική απώλεια της δεδηλωμένης πλειοψηφίας και της σοβαρότητας στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Περί αποκαταστάσεως βέβαια μιας ηθικής ή υλικής τάξης από καιρό τρωθείσης ουδείς λόγος.

Αλλά και η εκστρατεία διάσωσης των τραπεζών και των χρηματιστηρίων που βασίζονται στην διακίνηση του χρήματος που παράγει ο εργαζόμενος είναι ιδιαιτέρως προκλητική και πρακτικά αδικαιολόγητη. Διάσωση που επιχειρείται με το ίδιο το χρήμα της Εθνικής Εργατικής Τάξης που παραδίνεται στα χέρια των νεοταξικών γερακιών που ξάφνου βουλιάζουν και ύστερα «νεκρανασταίνονται» δίχως την παραμικρή αντιπαροχή του αφελούς καταθέτη. Αν του μένει πλέον ψιχίο εισοδήματος να καταθέσει.

Την ίδια στιγμή που βρίσκονται πόροι για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, η πολιτική ηγεσία «αδυνατεί» να εξεύρει λύση για να κρατήσει στο Κράτος την Ολυμπιακή Αεροπορία και την Εθνική Ασφαλιστική, ενώ εργοστάσια στην Μακεδονία που στηρίζουν την οικονομία της περιοχής την ώρα που δεχόμαστε εχθρικές επιβουλές σε βάρος της Εθνικής μας Κυριαρχίας οδηγούνται στο κλείσιμο. Παράλληλα η ευρύτερη γειτονιά μας στην Εγγύς Ανατολή φλέγεται για πολλοστή φορά μετά το αμερικανικό χτύπημα στο έδαφος της Συρίας και την πρόκληση θυμάτων σε μια πιθανή προσπάθεια για εξάπλωση της κρίσης. Γεγονότα που δύνανται να προκαλέσουν έκρηξη τόσο στις διεθνείς αγορές όσο και στις αντιδράσεις του ισλαμικού κόσμου από το μπαράζ των χτυπημάτων.

Η περιφρούρηση της Εθνικής Ασφάλειας και της Οικονομικής Επάρκειας έχει σαν αφετηρία δημιουργίας και άξονα ενδιαφέροντος τον πολίτη του Εθνικού Κράτους. Ξεκινά και καταλήγει από τον λαό για τον λαό. Αυτή η διαδικασία δεν μπορεί παρά να διεκπεραιωθεί από την Εθνική και Κοινωνική Παράταξη που εκπροσωπεί στην Πατρίδα μας ο Γ. Καρατζαφέρης και ο ΛΑ. Ο. Σ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: