ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ


ΑΘΗΝΑ 25-12-2011.

Η χώρα συνεχίζει την πορεία της δίχως πυξίδα. Ακυβέρνητο σκάφος μέσα στη θύελλα της παγκοσμιοποίησης πορεύεται η μεθυσμένη Πολιτεία των Ελλήνων που τρώει στο διάβα τα παιδιά της. Αυτή είναι η αλήθεια όταν κυνηγιούνται οι αμύντορες της Φυλής κι όταν ξεμπροστιάζονται οι γειτνιάζοντες κρατικοί δορυφόροι του νεοταξισμού που συντηρούν τις διεκδικήσεις βασισμένοι στην «ελληνική» αδράνεια. Το δε ξεμπρόστιασμα του ρόλου τους γίνεται από δικά τους παιδιά αφού αυτή είναι η μοίρα του αναλώσιμου πολιτικού εργαλείου.

Όμως η συντήρηση και του ενταύθα μειοδοτικού παράγοντα, του γνωστού μας ψευτορωμέϊκου αποδεικνύεται εξίσου ακριβή και απολύτως μοιραία για την Ελλάδα μας. Τα αντανακλαστικά του στα κρίσιμα εθνικά μας θέματα όπως και στο ζήτημα της δήθεν οικονομικής κρίσης είναι εξαιρετικά αργά και κινούνται στον ρυθμό του διεθνιστικού νεοταξισμού. Το δε μικρόβιο του ραγιαδισμού έχει υπεισέλθει ακόμα και στα όρια της δικαιοσύνης δίνοντας χαρά και άλλοθι στον εχθρό που θέλει το φρόνημα των Ένστολων Φρουρών μας χαμηλό.

Στο θέμα της Ελεύθερης Θράκης Μας η μεθόδευση των ειδικών οικονομικών ζωνών με τους φορολογικούς παραδείσους αλλά και η κατάργηση της βίζας στους Τούρκους προκειμένου να εισέρχονται στην χώρα για λόγους τουριστικούς και επενδυτικούς βρίσκουν πρόθυμη ελληνική τάχα υποστήριξη. Είδαμε την Ντόρα Μπακογιάννη να μεσολαβεί με ερώτηση στο «ελληνικό» κοινοβούλιο για την κατάργηση της τουρκικής βίζας που έχει όπως μας πληροφορεί επιτευχθεί ήδη στα νησιά μας με επιτυχή όπως λέει αποτελέσματα. Ζητείται έτσι ουσιαστικά το άνοιγμα των συνόρων μας στον αιώνιο εχθρό μας όταν εκείνος εκφράζει ανοικτές διεκδικήσεις σε βάρος μας και επιδιώκει την τουρκοποίηση της Θράκης Μας.

Στο σκοπιανό ζήτημα ο πρωθυπουργός της χώρας - μαριονέτα της παγκόσμιας εξουσίας Γκρούεφσκι ισχυρίζεται ότι μετά την εκδίκαση της ενδιάμεσης συμφωνίας στη Χάγη τα Σκόπια μπορούν να χρησιμοποιούν τον ψευτομακεδονισμό τους εισερχόμενα στις ευρωατλαντικές δομές. Και πώς να μην αποθρασυνθεί ο νεοκομιτατζής όταν η Ελλάδα δηλώνει την υποταγή της στους νόμους μια αλλοτριωμένης Εσπερίας και όταν αδυνατεί να εκμεταλλευτεί την επίθεση του αρχηγού των Βουλγάρων νεοκομιτατζήδων Καρακατσάνωφ που ονομάζει την σκοπιανή διεκδίκηση στην μακεδονική κληρονομιά ένα γιουγκοσλαβικό κομμουνιστικό παραμύθι που χρησιμοποιήθηκε φυσικά από τη βουλγαρική προπαγάνδα για την αρπαγή της Μακεδονίας Μας.

Αλλά το ψευτορωμέϊκο είναι απασχολημένο με το να καταδικάσει τους 2 από τους 39 οϋκάδες στο ναυτοδικείο Πειραιά δίνοντας επιχειρήματα στην σκοπιανή, αλβανική και τουρκική προπαγάνδα. Στο μεταξύ στο «ελληνικό» κοινοβούλιο αλγεινή εντύπωση δημιούργησε η συζήτηση περί της χρηματοδότησης των κομμάτων προκειμένου αυτά να φάνε τα παιδιά της Ελλάδος και να συρρικνώσουν την Ελλάδα. Για την εθνοκτόνα αυτή εκδούλευση ο Έλληνας πολίτης δίνει 10 ευρώ για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων όταν ο Γερμανός ψηφοφόρος δίνει μόλις 0,7 έως 0,8 ευρώ! Τα ελληνικά κόμματα λάβανε πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ από το 2000 έως το 2011.

Το δε υπουργείο εξωτερικών που βρίσκεται τώρα σε νεοδημοκρατικά χέρια αναγκάζεται να αμφισβητήσει τα δεδομένα για τους Έλληνες που προκάλεσε η απογραφή πληθυσμού από το αλβανικό κράτος. Αλλά η επίπληξη και η αντίδραση του ψευτορωμέϊκου προς τους Αλβανούς σταματάει στην αναφορά για το σεβασμό του ευρωπαϊκού κεκτημένου εκ μέρους της Αλβανίας προκειμένου αυτή να μπει στους διάφορους οργανισμούς. Με τη μονομερή οικοδόμηση σχέσεων καλής γειτονίας δεν αντιμετωπίζεται ο εχθρός που γυρεύει εδάφη των γειτόνων του ακόμη και μέσα από τα σχολικά βιβλία. Η πολιτική απομόνωση και η στρατιωτική ετοιμότητα είναι οι κινήσεις που επιβάλλονται προκειμένου να διασφαλιστεί η ελληνικότητα των αδελφών μας και της γης μας στη Β. Ήπειρο.

Αλλά οι γραικύλοι πολιτικάντηδες αποδεικνύονται πολλαπλάσια επικίνδυνοι όταν ακόμη και μέσα στην Ελεύθερη Ελλάδα το ελληνόφωνο νεοταξικό καθεστώς τρώει και πάλι τα παιδιά του. Και το πράττει αυτό η μεθυσμένη πολιτεία «μας» όταν αφήνει μες στα πόδια της νεολαίας μας τις συμμορίες των αλλοδαπών που πουλάνε ναρκωτικά, όταν οι θρασείς κλέφτες τραυματίζουν εγκύους προκειμένου να κλέψουν αθώους Έλληνες και ακόμα όταν επιτρέπει στους πεμπτοφαλαγγίτες των λαθρόβιων και των αναρχοκομμουνιστών να γίνονται κράτος εν κράτει όταν προκαλούν και επιτίθενται σε Έλληνες. Και γιατί να μην το κάνουν όταν ξέρουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι;

Και ενώ λοιπόν η ελληνική οικονομία και η ελληνική ασφάλεια αιμορραγούν, όταν βάλλεται τοιουτοτρόπως η εθνική μας κυριαρχία, στη Χαλκιδική οι καναδικές εταιρίες με τα άγνωστα βαθύτερα κεφάλαια και μετόχους συμπράττουν για να εκμεταλλευτούν τον ελληνικό χρυσό. Είναι το υποτιθέμενο χρέος που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ψευτορωμέϊκο και που τάχα βαραίνει την Πατρίδα μας. Πλούτος που υπάρχει σε ολόκληρη την Ελλάδα και που επιδιώκει να αρπάξει μαζί με την εθνική μας κυριαρχία ο νεοταξικός παράγοντας.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός εργάζεται για την ενότητα των παιδιών της Ελλάδος που θα πάρουν στα χέρια τους την προίκα που δίνει πλουσιοπάροχα η ελληνική φύση για να την μεγαλώσουν κι όχι για να τη μοιραστούν με τους βάρβαρους. Γιατί ο δικός μας αγώνας δίνεται για μια καλύτερη και μεγαλύτερη Πατρίδα που έχει στο επίκεντρο της δημιουργίας τον ελληνικό λαό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros,blogspot.com

2 σχόλια:

kall9846 είπε...

Και εσεις τι κανετε Κε Καραχαλιε? Γιατι δεν διοργανωνεστε ολοι να κτυπησετε τον εχθρο και να διεκδηκησετε πισω τον τοπο σας? Γειτονια με γειτονια μπορει να γινη η διοργανωση. Αλλα εσεις μονο να γραφετε και να τα λετε και να τα ξαναλετε. Ποσες φορες ακουμε την ιδια κουβεντα χωρις πραξη καμια? Μακαρι να ζουσε ο Γριβας Διγενης που διοργανωσε την ΕΟΚΑ στην Κυπρο και θα βλεπαμε τοτε δραση. Αλλα τωρα κανεις δεν κουναει το δακτυλακι του. Στο παρελθον οι ξενοι Φιλελληνες σας εσυμβουλεψαν τι πρεπει να κανετε αλλα τους αγνοησετε. Σε λιγο δεν θα υπαρχει πια Ελλαδα. Θα εχετε ομως παρα πολλα λεφτα στες Ελβετικες τραπεζες. Καθε χωρα αξηζει την κυβερνυσιν της. Ωστε λοιπον αξειζετε και εσεις την αναξιαν κυβερνησιν ποθ ωδηγη την χωρα στον κρημνο. Συχαρητηρια!!!

polapopsis είπε...

Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΤΑΤΕ "ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ" ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ