ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ



ΑΘΗΝΑ 12-5-2013.

Κοπιάζουν τάχα για το καλό μας οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής μνημονιακής κατοχής. Μοχθούν λένε προκειμένου να κάνουν πιο ελαφριά τα δεσμά τού κατεχόμενου και πολλαπλώς χειμαζόμενου ελληνικού λαού. Επιζητούν στην πραγματικότητα με βάση τις εντολές των παγκόσμιων τοκογλύφων να κάνουν τα κουπιά τής νεοταξικής γαλέρας προέκταση των χεριών μας και να κατανείμουν τους κεφαλικούς φόρους στους ραγιάδες με δόσεις.

Πέρασε λοιπόν το περίφημο πολυνομοσχέδιο με τις μέριμνες υλοποίησης των μνημονίων όπως αναμενόταν άλλωστε αφού πολύ απλά η αποκατάσταση τής εθνικής μας κυριαρχίας δεν θα έρθει από συστημικές βουλές και εκλογές. Το σπάσιμο των δεσμών θα έρθει από την καθαρή και πατριωτική βούληση τού ελληνικού λαού και θα επιβληθεί με επαναστατική ορμή.

Χρειάζεται ξεκάθαρα πράξη εθνικής αντίστασης και συντάξεως στο πλευρό τού λαού για την πραγμάτωση τού εθνικού συμφέροντος. Αλλά αυτό φυσικά δεν θα το πράξουν οι δήθεν ανεξάρτητοι βουλευτές που κάνουν «αντίσταση» ψηφίζοντας νόμους φτωχοποίησης και υπερψηφίζοντας πολυνομοσχέδια σαν το έσχατο ούτε οι δήθεν λαϊκοί προστάτες που σηκώνουν φωνή διατεταγμένη από «αντίπαλα» μα εξίσου νεοταξικά «συμμαχικά» μαγαζιά. Η εθνική αντίσταση είναι υπόθεση εκείνων που θα ανατρέψουν το σάπιο φέρνοντας Εθνικιστική και Λαϊκή Πολιτεία.

Ψηφίσαν μας είπαν το πολυνομοσχέδιο και μαζί μ’ αυτό βάλανε μια υπουργική απόφαση μειώσεως ή απαλλαγής από το χαράτσι για την κύρια κατοικία όσων αδυνατούν να το πληρώσουν λόγω φτώχιας. Μιλάμε δηλαδή για καραμπινάτη επίδειξη διπλού θράσους. Από την μια πλευρά εξακολουθούν να παριστάνουν στον λαό τούς καλούς και συμπονετικούς που κάνουν ευκολίες ώστε να τους ανοίξουμε την πόρτα και να μας πάρουν ένα – ένα και λίγο – λίγο περιουσία και πατρίδα μέσα από τα χέρια και από την άλλη επικαλούνται τους φτωχούς που το ίδιο το άθλιο ψευτορωμέϊκο εξαθλίωσε.

Τα ασπόνδυλα φερέφωνα τού σιωνιστικού νεοταξισμού εξακολουθούν να νέμονται τη χλιδή τής εξουσίας την ώρα που οι δικαστικές αρχές μιλάνε για τον εντοπισμό δημόσιου χρήματος που εισέρρευσε σε κομματικά ταμεία. Πρωταθλητές οι σοσιαλιστές και συνυπεύθυνοι όσοι τους καλύπτουν και δεν ανατρέπουν την κατοχική πολιτική διοίκηση. Οι αποδοχές και οι συντάξεις όμως συνεχίζουν να πετσοκόβονται και οι ελληνικές επιχειρήσεις να κλείνουν αυξάνοντας την ανεργία των Ελλήνων.

Από την άλλη πλευρά η δημόσια ασφάλεια και η εθνική συνοχή οδηγούνται στο χάος. Οι λαθρομετανάστες σε ολάκερη την Ελλάδα, είτε με το παραεμπόριο είτε στα κέντρα κράτησης είτε με άλλες μορφές εγκληματικότητας, δημιουργούν κοινωνικές αναταράξεις που απειλούν το λαό μας με την πρόκληση μιας ιδιότυπης «ισλαμικής ανοίξεως» από εκείνες που στήνει ο νεοταξισμός. Ανταρσίες, επιθέσεις σε αστυνομικούς, διεκδίκηση νομιμοποίησης και ψευτοανθρώπινων δικαιωμάτων, αναρτήσεις ισλαμικών πανιών δίπλα στα αναρχικά και άλλα τινά.

Όλα αυτά τα βρίσκουμε μπροστά μας όταν η Εσπερία στήνει σεμινάρια ανοχής και πολυπολιτισμικότητας στη Θράκη μας. Σοσιαλφιλελεύθεροι και Αριστεροί συναγελάζονται με τουρκοπράκτορες και εκπροσώπους των τοκογλύφων ενώ οι πρεσβείες όλων των εφήμερων μεγάλων δυνάμεων μιλάνε για τον κίνδυνο κοινωνικής εκρήξεως στην πατρίδα μας ψάχνοντας σταθερά πολιτικά ανδρείκελα. Εκφράζουν δε το φόβο τους για την άνοδο τού ελληνικού εθνικισμού.

Ποιος είδε ποτέ λαό να του προσφέρουν με το σταγονόμετρο το θάνατο μέσα σε μια πατρίδα που την έχουν μετατρέψει οι κατακτητές σε φυλακή και εκείνος να μην αντιδρά παρά με γκρίνιες; Ποιος αντίκρισε ποτέ κόμμα που συναλλάσσεται με τους δεσμοφύλακες να επιχειρεί την απελευθέρωση τού λαού με τους κανόνες που το κατοχικό καθεστώς υπαγορεύει; Τις εκλογές τις κάνουνε μονάχα όταν έχουν σημαδέψει την τράπουλα και τις καταργούν σε δύο περιπτώσεις. Όταν δεν τους βγαίνουν οι αριθμοί και όταν η «αντίσταση» που μεθοδεύεται εξυπηρετεί τον παγκόσμιο τύραννο.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει χρέος να ανακόψει την έλευση ενός οικουμενικού ανδρείκελου και τού στημένου χάους. Να σηκώσει τον άνεμο τής εθνικής επαναστάσεως μ’ έναν λαό αποφασισμένο να απαιτήσει τη λήψη τής εξουσίας στα δικά του καθαρά ελληνικά χέρια. Να εξοντώσει ολοσχερώς τους Εφιάλτες, να αποδιώξει τους εισβολείς των τόκων και τής λαθρομετανάστευσης και να κηρύξει την απαρχή ενός Εθνικού Λαϊκού Καθεστώτος με τη συνδρομή τού Ελληνικού Στρατού. Να κλείσει τα σύνορα και να αναδιοργανώσει την Πολιτεία. Τώρα πριν μας πιάσουν εξ απήνης οι Τούρκοι που μας τους στέλνει η ιστορική δικαιοσύνη και οι ψευτοσύμμαχοι.

Ο εθνικός μας πλούτος που προκαλεί το χαλασμό δεν είναι για τα δόντια κανενός ξένου και ξενοκίνητου. Είναι βαθιά συνδεδεμένος με την Φυλή μας. Ριζωμένος πρώτα μέσα στη ψυχή μας που είναι σμιλευμένη με τη Γη και τις Παραδόσεις μας. Η Γη μας είναι η Ψυχή μας. Είναι οι μνήμες των προγόνων μας και των θυσιών τους. Είναι η προίκα των παιδιών μας. Στην Πατρίδα τού Φωτός και των Ηρώων σκλαβιά δεν ευδοκιμεί και σκλαβωτές μέλλον δεν έχουν. Τους ξερνάει το πάθος των Ελλήνων για λευτεριά και μεγαλοσύνη.

Το σπαθί τής ζωής νικάει πάντα το μελάνι τού θανάτου και έτσι πάντα πρέπει να είναι. Καμία συναλλαγή με τον εχθρό. Ας σιγήσουν οι πραματευτάδες και οι βουλές που θέλουν τους Έλληνες άβουλους. Καιρός για Ελλάδα πολεμίστρια, εθνικιστική και μεγάλη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ