ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ

ΑΘΗΝΑ 3-11-2014.

Θύελλα γεωπολιτική και στρατιωτική μαίνεται στα θερμά νερά μας, με την παρουσία πάντων των μνηστήρων των ενεργειακών χυμών μας. Η Ελλάς θα έλαμπε διά τής πλήρους απουσίας της αν δεν ανταποκρινόντουσαν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για να κάμουν το καθήκον τους στην κατεύθυνση τού εθνικού συμφέροντος και των εθνικών μας δικαίων. Διότι οι περιστάσεις τής πολεμικής προπαρασκευής που βιώνουμε υπαγορεύουν την παρουσία τής Ελλάδος τόσο στο γεωφυσικό παρατηρητήριο τής Κύπρου μας όσο και στο Πεδίο τής Τιμής για την άμυνα και την πρόταξη των ελληνικών διεκδικήσεων.

Η Πατρίδα μας δεν θα εμπλακεί εκτεταμένα στην μεγάλη φωτιά που θα προκύψει αναγκαστικά και μοιραία λόγω των πολλών «συμμαχικών» στρατών και τού μεγάλου γεωστρατηγικού βάθους και τής μεγάλης έκτασης τού πολεμικού θεάτρου, από το Αιγαίο μέχρι την Α. Μεσόγειο και την Εγγύς Ανατολή. Ακριβώς όπως προείπαν οι Άγιοι Πατέρες τής Πίστης μας.

Ωστόσο η ασφάλεια τής χώρας μας και η ύπαρξη ισλαμιστικών θυλάκων τού νεοταξικού τζιχαντισμού εντός των συνόρων μας, σε συνδυασμό με τις διεκδικήσεις των προσωρινών γειτονικών μας μορφωμάτων σε βάρος μας, επιβάλλουν την αλλαγή τού γεωπολιτικού μας ρόλου επειγόντως. Συγκεκριμένα αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να ενισχύσουμε τον γεωπολιτικό μας ρόλο. Να λειτουργήσουμε προστατευτικά και μαχητικά σε Θράκη, Αιγαίο, Κύπρο και προσωρινά αλύτρωτες Πατρίδες. Είναι η ώρα να ενεργοποιήσουμε το δόγμα τής Μεγάλης και Δυνατής Ελλάδος.

Ασφαλής Ελλάς είναι μονάχα η Δυνατή Ελλάς. Και Φυσική Ελλάς είναι μονάχα η Απελευθερωτική Ελλάς που απλώνει τις φτερούγες της επάνω από τις αλύτρωτες πατρίδες μας, δηλαδή η Μεγάλη Ελλάς. Από την στιγμή μάλιστα που οι φλόγες έχουν απλωθεί και έχουν γλύψει τις Πύλες τής Πατρίδος μας, από την Ήπειρο έως τη Θράκη και τα Νησιά μας, η Ελλάς οφείλει να επιταχύνει τον μηχανισμό μετατροπής της σε Περιφερειακή και Παγκόσμια Δύναμη.

Ο Εμποράκος των Εθνών έχει έρθει αναγκαστικά απέναντι τόσο στα γειτονικά μαντρόσκυλα όσο και την Ρωσία. Αυτό σημαίνει ότι οι τουρκομογγόλοι έχουν βρεθεί στη μέση και έχουν πυροδοτήσει τα εκρηκτικά που φέρουν στη μέση τους. Η τυμβωρυχία όλων των μνηστήρων επάνω στον πλούτο και τον έλεγχο τής περιοχής έχει ωθήσει την Τουρκία να βγει στο κυνήγι τού θησαυρού προκειμένου να γυρέψει μερτικό, αλλά και να προστατέψει την κρατική υπόσταση τού παράνομου και αιμοσταγούς μορφώματός της. Οι δε δυνατοί των καιρών, Αμερικανοί, Ρώσοι, Ισραηλινοί και λοιποί, γνωρίζουν πως τα παγκόσμια σκήπτρα και η ισχυρή εθνική φυσιογνωμία εδραιώνονται μονάχα για κείνον που θα στήσει τη σημαία του στις Θερμές Θάλασσες.

Η Ελλάς πρέπει να δικαιώσει τις θυσίες των προγόνων της. Η Ελλάς πρέπει να προστατεύσει την συνοχή και την εθνική της φυσιογνωμία για να ζήσει. Η Ελλάς πρέπει να προβάλλει την Παράδοση και την Εθνική της Φιλοδοξία για να σταθεί στις επάλξεις και να καλύψει την κατάλληλη στιγμή το γεωπολιτικό κενό που θα προκύψει οπωσδήποτε. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την συνέχεια τής Φυλής μας που εξαρτάται από το Τάμα τού Ελληνισμού.

Να πετάξουμε κατά συνέπεια τα ελληνόφωνα βαρίδια που λυμαίνονται τον τόπο στα σκουπίδια. Να καθαρίσουμε την Ιερή Γη από τούς λαθραίους, παρακρατικούς και πρακτορίστικους κράχτες που περιμένουν να σαλπίσουν την έλευση τού Άνομου Βάρβαρου για μια ακόμη φορά πάνω μας.

Όταν το κακό τού γενικού πολέμου απελευθερωθεί από την φιάλη τής παγκοσμιοποίησης, τότε τα δάνεια των τοκογλύφων θα τραβηχτούν μακριά μας και τα χέρια τού Εμποράκου θα ξεραθούν. Και τώρα που η Τουρκία θα γίνει στάχτη, μαζί της θα γίνουν στάχτη οι σύμμαχοί της που κρατούν ολόγυρά μας Βόρειο Ήπειρο, Βόρειο Μακεδονία, Α. Ρωμυλία, Ιωνία και Πόντο.

Γύρεψε η Κύπρο Μας την βοήθεια και την στρατιωτική θαλπωρή τής Μητέρας Ελλάδος. Για να τής το αρνηθεί το ψευτορωμέϊκο, αλλά να τής απλώσουν με φροντίδα και ζέση το χέρι οι Ένοπλες Δυνάμεις διά θαλάσσης και αέρος. Πολεμικά μας πλοία και αεροσκάφη μεταξύ τής δυνητικής ελλαδικής και τής κυπριακής ΑΟΖ. Και πάνω από την Κύπρο Μας, η Ρωσία ανατολικά, το Ισραήλ δυτικά, η Αγγλία στις Βάσεις και οι λοιποί γύρω – γύρω από το φιλέτο, άπαντες με πολεμικά και ερευνητικά σκάφη.

Για τούς προδότες η Κύπρος κείται πάλι μακράν. Για την ψυχή τού Ελληνικού Έθνους και για τον Λαϊκό Εθνικισμό της και για το ελληνικό ξίφος όμως η μεγαλύτερη μάχη πρέπει να κερδηθεί. Επομένως η Νίκη τής Φυλής μας είναι νομοτέλεια.

Λίγο πιο κάτω, στο Σινά και την Ιστορική Ελληνική Μονή τής Αγίας Αικατερίνης, οι ισλαμοδολοφόνοι κάμανε την επιδρομή τους για να τρομοκρατήσουνε την Ιερή Κοινότητα και να δώσουν μήνυμα και χέρι βοήθειας στον σιωνιστικό νεοταξισμό. Με την Ρωσία να σχηματίζει Ορθόδοξη Ένοπλη Φρουρά. Το ίδιο ακριβώς που πρέπει να πράξουμε κι εμείς.

Στον αγύριστο όσοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να βαδίσουν μπροστά στο πλευρό τής Μεγάλης Ελλάδος. Τα μάτια μας ορθάνοικτα στις γειτονιές και τα σύνορα. Λαϊκή και Εθνικιστική Εξουσία στην κορυφή. Στήριξη απόλυτη στον Στρατό μας. Με τον Θεό Μέγα Βασιλέα τής Αυτοκρατορικής μας Ελλάδος.

Η Ελλάς δεν είναι κομματικό βιλαέτι. Η Ελλάς είναι Κάστρο με Πολεμιστές Αλύγιστους, Θεοσεβείς και Ελληνόφρονες. Και η Ρωσία για να σταθεί, πρέπει να βρεθεί και θα βρεθεί στον θρόνο τής οικουμένης η Ελλάς. Κι έτσι θα συμβεί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: