ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΓΗ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΜΥΘΗΤΟΣ



ΑΘΗΝΑ 25-5-2015.

Το σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας είναι η ελληνική γη. Η γη που μάς έχει θρέψει στους πιο δύσκολους καιρούς με τούς καρπούς και τούς χυμούς της και έχει αναθρέψει δαμαστές και κατακτητές της τούς τρανότερους των Ελλήνων. Αυτή η φυσική πηγή τής αυτάρκειας τού Ελληνικού Έθνους σε αγαθά και ενέργεια, το γεωστρατηγικό παρατηρητήριο τού κόσμου όλου, έχει μετατραπεί από εφόδιο δυνάμεως σε δεσμά αποδυναμώσεως από πολιτικάντηδες και ψευτοσυμμάχους.

Το Ελληνικό Έθνος αν θέλει πραγματικά να σωθεί και να αναπτυχθεί συμφώνως με τα προσόντα που διαθέτει, αυτό που έχει να κάνει είναι να σκάψει το χώμα και να αντλήσει τη δύναμη τής θάλασσας που έχει τριγύρω του. Να στηριχθεί στα ελληνικά χέρια και να τα στρέψει στην πρωτογενή παραγωγή. Να θωρακίσει στρατιωτικά την ασφάλειά του πέριξ τής φυσικής του εργασίας. Και από την στιγμή που λάβει απόφαση να γίνει ισχυρή εθνική προσωπικότητα, να ανθοβολήσει στα γεννήματα και τα χώματα, τότε να στραφεί στο γεωστρατηγικό του βάθος και να πάρει πίσω εδάφη αλησμόνητα με γερές συμμαχίες, με ελληνοκίνητες συμμαχίες.

Έχουμε όμως και μια δουλειά πιο βαθιά, πιο λησμονημένη και γι’ αυτό απαραίτητη να συμβεί ώστε να μην πισωγυρίσουμε ποτέ ξανά. Να θεραπεύσουμε τα αγκάθια και τα ναρκοπέδια που έχουν βάλει στις πλάτες μας οι έμποροι των εθνών. Να ανατρέψουμε σαθρά συστήματα και νοθευμένους θεσμούς, να εξαλείψουμε τούς μηχανισμούς τής συναλλαγής που έχουν μετατρέψει το αλισβερίσι τής εξουσίας με το παζάρεμα τής γης σε ανάπτυξη, την δε προδοσία σε εξουσία. Εάν πρέπει να δώσουμε κάτι στούς εξ Εσπερίας πλιατσικολόγους, αυτό είναι οι πολιτικάντηδες, η ψευτοδημοκρατία και τα λοιπά δίποδα παράσιτα αυτής.

Η προσοδοφόρα γη μας λοιπόν είναι ο κατά δικός μας και μόνον αμύθητος πλούτος μας. Αυτός ο ίδιος πλούτος είναι επιπλέον και το καλύτερο οχυρωματικό έργο τού κράτους μας. Είναι η φυσική μας ακρόπολη που διαθέτει την πιο ικανή και αποτελεσματική φρουρά, την Ελληνική Φυλή. Σκαφτιάς και Πολεμιστής μαζί. Αυτό είναι που μάς ταιριάζει και χρειαζόμαστε, αυτό που μάς έχουν στερήσει τόσα χρόνια συνύπαρξης με ανύπαρκτες λαϊκές κυριαρχίες και ξενοκρατίες όσοι δέσμευσαν με ποδηγετημένες ψήφους την φωνή και τα όνειρά μας.

Μόνον και μόνον τις κρίσεις που μάς έχουν στήσει διαχρονικά αν πάρουμε να υπολογίσουμε, θα ανοίξουν πολλά μάτια. Τα Ίμια που κάποιοι αισχροί τύποι μετέτρεψαν σε υγρό τάφο τριών Ελλήνων Ηρώων, βρίθουν σε όσμιο, ένα εκ των υλικών που φτιάχνουν πυρηνική βόμβα και υπάρχει σε παγκοσμίως μεγάλες ποσότητες μέσα στα πόδια μας. Η Μακεδονία και η Θράκη Μας και σχεδόν ολάκερη η Βόρεια Ελλάς είναι γεμάτη με ορυκτό πλούτο. Χρυσάφι και Ασήμι κατά κύριο λόγο και όχι μόνον. Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο από το Ιόνιο και την Κρήτη έως το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο σε τεράστιες ποσότητες. Και στα ίδια ακριβώς ίχνη μαζεύονται όσοι ζητούν να μάς πάρουν εθνική και εδαφική κυριαρχία.

Η μικρή και φτωχή Ελλάς λοιπόν είναι ένα παραμύθι που λαμβάνει οριστικό τέλος. Δεν υπάρχουν ανάμεσά μας επαίτες μήτε φωνές διαμαρτυρίας. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει να κινηθεί και θα κινηθεί ως φωνή εξουσίας των Ελλήνων και ως κινητήριος μοχλός ισχυροποιήσεως τού Έθνους μας. Η Ελλάς δίδει πεδίο δράσεως στα παιδιά της για να φτιάξουν τον δικό τους πολιτισμό. Τα αγαθά και τις ψυχές δεν τα γυρεύουμε αλλού, φροντίζουμε να κάνουμε πιο πλατιά τα δικά μας αγαθά και τις δικές μας ψυχές.

Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και τον κόσμο σας ελληνικό κάντε τον και κυριεύσατε. Ιδού ποια είναι η οδός που έχουμε να ακολουθήσουμε. Με την εργασία, με το δίκαιο, με το ατσάλι. Με την επιθυμία να ζήσουμε τις οικογένειές μας, με την εντολή να ζωντανέψουμε την ύπαιθρο χώρα, με την ορμή ψυχής και σώματος να γίνουμε το κέντρο και το διοικητήριο τής οικουμένης. Απαλλαγμένοι από την σαβούρα που μάς φόρτωσαν χρόνια ξένων συστημάτων διοίκησης.

Η Ελλάς έχει το προτέρημα που αντιστοιχεί σε μια ναυτική δύναμη. Το αήττητο κράτος τής θαλάσσης. Με τούς πόρους και τις εγκαταστάσεις δεμένες στη στεριά και δεσμευμένες. Τούς κάβους αυτών των πλεονεκτημάτων να λύσουμε. Τα ναυπηγεία, τις δεξαμενές και τις επισκευές, τις θαλάσσιες μεταφορές, τις πλατφόρμες αντλήσεως τού υδάτινου πλούτου. Παλιά οι θαλάσσιες δυνάμεις κερδίζανε τούς πολέμους και τα οικονομικά παιχνίδια φτιάχνανε κρίσεις. Σήμερα η τεχνητή κρίση μπορεί να αντιστραφεί με την ανάπτυξη τής εμπορικής ισχύος και τής δυνάμεως τού πυρός στην χάραξη των οικονομικών ζωνών και την άντληση τού πλούτου.

Στον τομέα τής διατροφής που αποτελεί ένα ακόμη όπλο πίεσης στον οικονομικό πόλεμο, η Ελλάς έχει το μεγαλύτερο μέσο επιβιώσεως και αυτάρκειας. Τις ιδανικότερες κλιματολογικές συνθήκες και τον ικανότερο περιβαλλοντικό ορίζοντα. Την πλέρια ηλιοφάνεια, το γονιμότερο χώμα, την πληρέστερη αγροτική παραγωγή. Η Ελλάς έχει όλες τις προϋποθέσεις εξασφάλισης σε τροφές και σε πρώτες ύλες. Το ζωικό και το φυτικό κεφάλαιο με τα προϊόντα τους. Η δε επανεκκίνηση τού βιομηχανικού τομέα μεταποίησης, τής φαρμακοβιομηχανίας και τής πολεμικής βιομηχανίας οδηγούν στην θωράκιση και την αυτάρκεια τής Ελλάδος.

Στα χέρια μας είναι η σωτηρία τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος. Στο αυτεξούσιο τής εθνικής βουλήσεως και στην αποφασιστικότητα να γίνουμε Μεγάλη Δύναμη. Διότι ασφαλέστερη σωτηρία για το Ελληνικό Έθνος είναι η Πίστη στην φυλετική του ψυχή και το πνεύμα τής κατακτητικής δημιουργίας που το διέπει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: