ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 31-8-2015.

Οι λαοί που ευημερούν και μακροημερεύουν έχουν την ευλογία τού Θεού και το τίμιο αίμα των πολεμιστών τους να τούς διακρίνει από τον εσμό υπόδουλων και τυράννων. Διότι άγος για την ανθρώπινη ιστορία αποτελούν τόσο οι τυχοδιώκτες δολοφόνοι και άρπαγες ψυχών και χωμάτων ξένων όσο και τα έθνη εκείνα που κρύβονται πίσω από την δειλία και την προδοσία για να δικαιολογήσουν την σκλαβιά τους. Τα δε έθνη που αξίζουν να ζουν είναι εκείνα που σηκώνουν ιερό πόλεμο για να κρατήσουν μια πέτρα δική τους, για να σώσουν μια ψυχή.

Η ιερότητα τού ανθρωπίνου προσώπου είναι η πραγματική υπόσταση τής Φυλής και ο σκοπός τής ύπαρξης αυτής. Η ευγνωμοσύνη προς τον Πατέρα Θεό, η Τιμή στους Προγόνους, η αποφασιστικότητα για την συνέχεια τού Ελληνικού Έθνους. Να γίνουμε πρόμαχοι τής φύσης μας και κατακτητές τής απόλυτης ελευθερίας. Η δε απόλυτη ελευθερία είναι το αυτεξούσιο, η υλοποίηση των πόθων τού Ελληνισμού, το ζωντάνεμα τής ιστορίας. Να κυβερνώ τα πρέπει και τα θέλω μου. Χιλιάδες πρέπει και θέλω μαζί να ανοίγουν τον δρόμο προς την Μεγάλη Ελλάδα.

Ούτε ένας Έλληνας θλιμμένος. Ούτε ένας Έλληνας σκλάβος. Ούτε ένας ναός, ούτε ένα κάστρο, ακόμη και ερειπωμένα και χορταριασμένα από την κατοχή, στα χέρια βαρβάρων. Ούτε για μια στιγμή παραπάνω παραμονή στις τύχες τής Ελλάδος για τούς λειψούς και τούς ενδοτικούς ηγετίσκους. Ούτε μισό στρέμμα γης στα νεοταξικά τρωκτικά τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Όσο υπάρχει έστω και ένας πονεμένος Έλληνας μες στην Εθνική μας Κοινότητα, για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες, για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές δεν υπάρχει αναπαμός.

Η λύπη είναι για όλους. Η χαρά είναι για όλους. Η Νίκη τού Ελληνισμού έρχεται από όλες τις δυνάμεις τής Φυλής μας. Το Σώμα τού Ελληνισμού μας είναι βαθιά πληγωμένο. Οι πληγές ανάμεσά μας και γύρω από την ελληνίδα γεωπολιτική γειτονιά τής Χερσονήσου τού Αίμου. Από την στιγμή που υπάρχουν κεφαλές οι οποίες έχουν αναγνωρίσει κρατική υπόσταση σε κατσαπλιάδες που μάς ζητούν εθνική σάρκα, εδάφη και πόρους ελληνικούς, αυτό αρκεί για να αποκοπούν αυτές οι κεφαλές από την ζωή μας. Είναι άλλωστε οι ίδιες κεφαλές που μάς οδήγησαν στην νεοταξική προκρούστεια κλίνη τού τεχνητού χρέους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι απαιτήσεις τοκογλύφων και βαρβάρων επιτείνουν την παρουσία τους γύρω από τον λαιμό τού Έθνους ταυτόχρονα. Εκείνοι που ζητούν να πάρουν και την στάχτη από το τζάκι μας, όπως ακριβώς προφήτεψε ο μαρτυρικός Εθναπόστολος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, αποδέχτηκαν την ξένη κηδεμονία και την ουσιαστική διακυβέρνηση των ψευτοευρωπαίων. Οι ίδιοι αφήνουν χώρο στον ψευτομακεδονισμό των Σκοπιανών που περιμένουν μαζί με τους φίλους τους τούς Τούρκους να μάς επιτεθούν. Και πιο εκεί, πράκτορες των ψευτοεμφυλίων επιχειρούν χαλασμό.

Καιρός για το σάλπισμα ενός άλλου πολέμου, δίκαιου και αληθινά ιερού. Καιρός να πάρουμε τα κλειδιά τής Πατρίδος στα χέρια μας. Να εξοπλίσουμε το Έθνος με το αληθινό χρέος, με την αθάνατη Μεγάλη Ιδέα. Να εκκαθαρίσουμε το τοπίο από τούς σάπιους. Να πιάσουμε κατόπιν τις θέσεις μας στις επάλξεις τού Κάστρου τής Φυλής μας. Για τις ψυχές όσων φύγανε αδικαίωτοι. Για τούς αγέννητους που δεσμά αιχμαλωσίας δεν θα δούνε. Για τον Αλύτρωτο μα και Αδούλωτο Ελληνισμό που μάς περιμένει καρτερικά στις Προαιώνιες Ελληνικές Εστίες. Για εμάς και τα παιδιά μας.

Δεν θα περιμένω να έρθει το κακό πάνω από τον πεσμένο στο χώμα Ελληνισμό μου. Γιατί αυτός ο Ελληνισμός είμαι εγώ, είναι το παραμικρό κύτταρο τού σώματός μου, το αίμα που τρέχει ζεστό στις φλέβες μου. Δεν θα κάτσω να μετράω ευρώ και μέρες σύνταξης, όταν θέλουν να με αντικαταστήσουν με ξένους και να μού πάρουν την πίστη μου. Δεν θα αρκεστώ να κλαίω την Βόρειο Ήπειρο και την Κύπρο Μου, να μού πάρουν την Θράκη μου.

Θα τρέξω να πάρω τα κλειδιά τής εξουσίας. Θα σπεύσω να βάλω φιτιλιές για να ξυπνήσει η ελληνική μου ράτσα. Θα αναστήσω το διεκδικητικό πνεύμα τού ιερού ελληνισμού. Θα φέρω τον Εθνικοκοινωνισμό μου στην πολεμίστρια ελληνική κοινωνία και ευθύς στο τρανό Ελληνικό Έθνος. Θα κάμω την γη μου εργαστήριο προκοπής και προμαχώνα αγώνα εθνικής ανεξαρτησίας και ισχύος.

Θα γεμίσω τις οδούς τής Πολιτείας με Μαχητές και θα φουντώσω το όνειρο στην πράξη, από τα στρατόπεδα τού Ελληνικού Στρατού έως τις Πύλες τής Ελλάδος, για Κραταιά Ελλάδα. Και σαν κάμουν το λάθος οι «δυνατοί» των καιρών, εγώ ευθύς θα αγκαλιάσω την Βόρειο Ήπειρο και την Κύπρο και πάσα αλύτρωτη πατρίδα μου. Και η Ελεύθερη Θράκη θα αγκαλιάσει την Αδούλωτη Ανατολική Ρωμυλία ως διαβατήριο για την Πόλη τής καρδιάς μου και τον Πόντο.

Ελλάς – Στρατός – Εθνικισμός. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Την Ελευθερία του την έχει όποιος έχει ψυχή αλύγιστη και δύναμη ατσάλινη που δεν βλέπει όρια και αριθμούς παρά μονάχα την επίτευξη τής αποστολής. Να κάνουμε την πλάση όπως τής ταιριάζει. Μια Ελληνίδα Ηγεμόνισσα. Να γενούμε Έλληνες σε όλα μας. Κι όταν ο Άνομος γυρεύει να μάς καταπιεί, ο Έλλην κάμει ό,τι και ο Μεγαλέξανδρος. Ενώνει τούς Έλληνες και συντρίβει το Θηρίο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: