ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ



ΑΘΗΝΑ 21-9-2015.

Ένας γερός και υγιής οργανισμός με ισχυρά αντισώματα μπορεί να αντιμετωπίσει πάσα επιχείρηση προσβολής τής υγείας του από εξωσωματικούς παράγοντες. Φτάνει να διαθέτει στα χέρια του τούς μηχανισμούς ασφάλειας και διαχείρισης τής ακεραιότητάς του. Και φυσικά να απομακρύνει από τον οργανισμό του τα ξένα μα και τα εντόπια πλην άρρωστα στοιχεία που τού στερούν την ανάπτυξη και την επικράτηση στον χώρο που τού ανήκει.

Ένας οργανισμός που χρειάζεται εξυγίανση και ανανέωση σε όλα τα κύτταρα και τις εκφάνσεις τής ζωής του είναι όχι μόνον ο άνθρωπος μα και το Εθνικό μας Κράτος. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ελευθερία τής Μεγάλης μας Πατρίδος Ελλάδος όταν διακατεχόμαστε από το σύνδρομο τής ραγιάδικης συγκατάβασης και όταν έχουμε προσβληθεί από το μικρόβιο τής ασημαντότητας. Χρειαζόμαστε νέα και ζωντανά κύτταρα που θα υψώσουν καταγγελτήριο λόγο, θα ξεριζώσουν τούς σάπιους και θα πολεμήσουν για να αρθεί νικητής στο πεδίο τής τιμής ο ενωμένος ελληνισμός.

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι λέει πολύ σωστά ο θυμόσοφος λαός μας. Δεν αρκεί ωστόσο η κοπή τής χαλασμένης κεφαλής. Στο κάτω – κάτω τής γραφής δεν μάς κάθισαν έτσι ξαφνικά και από μόνοι τους στον σβέρκο οι τύραννοι τής Πατρίδος μας, ελληνόφωνοι και βάρβαροι. Είναι ζήτημα νοοτροπίας η κατάσταση τού Ελληνικού Έθνους. Και ακόμη είναι ζήτημα εθνικής αυτογνωσίας και φιλοδοξίας.

Δεν γεννηθήκαμε σκλάβοι ούτε εκ παρθενογένεσης. Είμαστε το Έθνος τού Θεού και τού Πολιτισμού. Αλλά η καταγωγή δεν θεμελιώνεται άπαξ. Κατοχυρώνεται διά βίου με τις πράξεις μας μέσα στο αέναο διάβα τού ιστορικού χρόνου. Η ελληνικότητα υπάρχει παντού διάχυτη. Στα μνημεία τής ωραιότητας και στα μνήματα των ματωμένων αγώνων. Στις πολιτείες και τα κάστρα που γέννησε η αναζήτηση και η πολεμική αρετή των Ελλήνων μέσα και έξω από την Παλαιά Ελλάδα. Στα πύρινα γράμματα τού ελληνικού σχολειού και στον κάματο τού λαού μας.

Να διαγράψουμε το ψευτορωμέϊκο μια και έξω από την ζωή μας. Να προβούμε σε μια ολική και σαρωτική διαδικασία μετασχηματισμού που θα μας οδηγήσει σε μια Νέα Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. Χρειαζόμαστε μια γενικευμένη επανάσταση πνευματική, κοινωνική, εθνική, πολιτική και στρατιωτική. Επανάσταση ψυχών και σωμάτων. Κάθαρση σε όλα τα επίπεδα της Πολιτείας. Να φύγει από το πεδίο δράσης και βίου τής Φυλής μας ό,τι μάς κρατάει δεμένους πισθάγκωνα. Είτε το άρρωστο στοιχείο βρίσκεται στην πολιτική είτε στην οικονομία είτε ακόμη και μέσα στην κοινωνία. Ακόμη και αν είναι δίπλα μας. Κανείς βολεμένος παρίας του παλιού κατοχικού καθεστώτος ανάμεσά μας.

Μού προκαλεί θυμό μέγιστο να ακούω ανθρώπους απλούς και καθημερινούς να λένε πως δεν έχουμε καλή μοίρα και άλλο δρόμο να διαβούμε, παρά μονάχα το σκύψιμο τού κεφαλιού στον δυνατό τής εποχής. Μού προκαλεί αηδία να ακούω να θεωρείται ακραία πολιτική συμπεριφορά ο εθνικισμός και η φυλετική συνείδηση. Μα αυτός είναι ο πνεύμονας τής ύπαρξής μας. Η εθνική μας ταυτότητα, η συνοχή τού λαού μας, η εθνοφυλετική αλληλεγγύη των Ελλήνων όπου χτυπά καρδιά ελληνική. Και ακόμη το ζωντάνεμα τής ιστορίας μέσα από νέες ανακαλύψεις, νέες νίκες, νέα και μεγαλύτερη Ελλάδα.

Αυτή η εθνική υπεροχή που στηρίζεται σε ιδρώτα και σε αίμα, σε αξιοσύνη και δικαιοσύνη ελληνική, σε στράτευμα και ξίφος ελληνικό, αυτός ακριβώς ο καθάριος και αεικίνητος Ελληνισμός είναι η μόνη οδός αναγεννήσεως της Φυλής μας. Πολιτικά ορθή συμπεριφορά είναι εκείνη η συμπεριφορά που σηκώνει από τον λήθαργο τον Αληθινό Έλληνα. Πολιτική ορθότητα συνιστούν η Πίστη στον Θεό και την Ελλάδα, το Εθνικά ωφέλιμο και δίκαιο.

Συμπεριφερόμαστε συμφώνως με την φύση μας. Διαδίδουμε την Αλήθεια. Δικαιώνουμε τα αίματα που μάς ανέστησαν. Βαστούμε γη και ουρανό που μάς ανήκει στα χέρια μας. Η ιδιοκτησία που περνάει σαν σκυτάλη διαχρονική από γενιά σε γενιά, το σπίτι μας, ο ναός μας, η Πατρίδα μας ολάκερη θα μεγαλώσει. Στις σωστές διαστάσεις, από τούς σωστούς ανθρώπους, στον σωστό παρόντα χρόνο. Οι καιροί αλλάζουν. Η αναμέτρηση με τον αιώνιο άνομο σιωνιστή σταυρωτή είναι εδώ. Αλλά ο νέος καιρός που θα επικρατήσει θα είναι καιρός Ελληνοποίησης κι όχι Παγκοσμιοποίησης.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι συνυφασμένο με την Ελληνική Φυλή. Ο Εθνικοκοινωνισμός μας είναι τρόπος και πυξίδα ζωής. Ξέρουμε από πού έρχεται ο Ελληνισμός μας και έχουμε ζυμωθεί με τούς πόθους τού λαού μας, με την περηφάνια του, με τα όνειρα του. Όλοι μαζί οι Έλληνες αποτελούμε μια τεράστια φυλετική αλυσίδα που έχουμε χρέος να την βαστήξουμε άσπαστη. Κυρίως αυτό. Οφείλουμε τα πάντα στον Θεό, στους Ήρωες και στα παιδιά μας. Επάνω από το μικρό εγώ υπάρχει το τεράστιο εμείς τού Ανίκητου Ελληνισμού.

Όσοι φέρονται ενάντια στην φύση τού Ελληνισμού, όσοι σέρνονται από τύραννο σε τύραννο, όσοι σέρνονται από την εφήμερη ύλη και ξεπουλιούνται στους μισέλληνες ανατολής και δύσης, όσοι ανέχονται το κλείδωμα των παιδιών μας στις κάλπες τής αστικής ψευτοδημοκρατίας, όσοι είναι αχαμνές και φτηνές εταίρες των νεοταξικών καιρών, στην άκρη.

Χρειαζόμαστε ολάκερο το Σώμα τής Φυλής μας σε μια εγερτήρια και ορμητική παράταξη μάχης. Από τα νύχια έως την κεφαλή. Ουδείς περισσεύει. Όσοι Ζωντανοί και πάλι μπροστά. Σαν πρώτα και ακόμη πιότερο. Είμαστε ευλογημένος λαός. Είμαστε οι Μαχητές Θείου Φωτός. Στην Ηγεσία τής Πατρίδος και στις Επάλξεις τού Έθνους να σηκωθεί εκ νέου από την τέφρα ο Έλλην Αετός. Εργάτης, Νεολαία, Στρατός για μια Μεγάλη και Ένδοξη Πατρίδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

Irineossamothraki Blog είπε...

Συγκλονιστικό άρθρο, συγκινήθηκα και ανατρίχιασα ολόκληρος, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Εγώ έχω υιοθετήσει το σύνθημα ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,

karachalios-spiros είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.