ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 2-11-2015.

Το οικολογικό ζήτημα, η αρμονία και η προστασία τού περιβάλλοντος, έγινε στις εσχατολογικές μέρες μας το συνηθέστερο αντικείμενο έντονης πολιτικής εκμετάλλευσης από νεοταξίτες και διεθνιστές. Έχει καταντήσει πεδίο κερδοσκοπίας και ποδηγέτησης των λαών, βιολογικό όπλο στα χέρια των σιωνιστών παγκοσμιοποιητών και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων.

Οι φυσικοί πόροι, τα διατροφικά αγαθά, η ενέργεια, η φύση ολάκερη είναι το σπίτι και ο σιτοβολώνας που έθρεψε και ανάστησε με την Θεία Πρόνοια το ανθρώπινο γένος και τα ελεύθερα έθνη. Η ανθρώπινη ζωή, η αντοχή και ο σεβασμός στα στοιχεία τής φύσης, το δάμασμα τής φύσης και τα πολιτισμικά αγαθά, οι άμυνες και η αυτάρκεια, όλα τους πηγάζουν από την περιβαλλοντική ευταξία και την ζύμωση τού ανθρώπου μέσα στην φύση.

Μέσα στην φύση εργάζεσαι, γυμνάζεσαι και πολεμάς. Η φυσιολατρία είναι στοιχείο αλληλένδετο με την ιδιοσυγκρασία τού Ελληνισμού και την κοσμοθεωρία τού Εθνικισμού. Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι ο λαός μας είχε δώσει στην αρχαιότητα θεϊκές διαστάσεις στην θάλασσα, στους ανέμους, σε κάθε έκφραση τού περιβάλλοντος. Μα και στην Ορθοδοξία μας, στην νεότερη περίοδο τού πάντοτε Ένθεου Έλληνα, στην αέναη πίστη στον Ζώντα Θεό, οι ίδιες συνθήκες είχαν πάντοτε τον προστάτη τους Άγιο. Από τον Ποσειδώνα λοιπόν στον Άγιο Νικόλαο.

Στους νεότερους ωστόσο χρόνους και ακόμη χειρότερα στα πολιτικά ήθη, το χρήμα και οι σκοπιμότητες διέστρεψαν το περιβάλλον, έπεσαν στο αμάρτημα τής ύβρεως και έθεσαν τον άνθρωπο σε ομηρία και πλάνη. Η φυσιολατρία μετατράπηκε σε οικολογικό κίνημα με κόμματα και «μη κυβερνητικές οργανώσεις». Έγινε συνιστώσα σε μαρξιστικά και αντεθνικά κινήματα. Απέκλεισε τα αγαθά τής φύσης επί ωφελεία των νεοταξικών πολυεθνικών. Κατέστη εστία οικονομικών ζημιών, κοινωνικών ανισορροπιών, ακόμη και πολεμικών επεισοδίων.

Οι οικολόγοι τής δημοκρατίας είναι ταυτόχρονα και αντιρατσιστές. Υποστηρίζουν την ομογενοποίηση των ειδών και των λαών. Έχουν δημιουργήσει απροσδιόριστες μορφές ζωής με νοσογόνες επιδράσεις στην διατροφική και ζωική αλυσίδα. Έχουν εξασθενήσει τις αντοχές και έχουν δείξει πλήρη ανοχή συμβάλλοντας στην ανθρώπινη επέμβαση επάνω στο κλίμα. Οι ίδιοι «οικολόγοι» υποστηρίζουν φανατικά την λαθρομετανάστευση, μισούν αθεράπευτα το Εθνικό Φρόνημα και την Πίστη, στηρίζουν τούς πολέμους που περνούν ακόμη και από την εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είμαστε «οικολόγοι» διότι είμαστε φυσιολάτρες. Πιστοί τοποτηρητές τής φυσικής αρμονίας που μάς έταξε να φυλάττουμε ο Άγιος Θεός. Εργάτες τής γης και των θαλασσών τής Πατρίδος μας που εξασφαλίζουμε τα αγαθά μέσα από την προστασία, την φροντίδα και την καλλιέργεια τής φύσης, σε μια ανταποδοτική σχέση. Μύστες τού Ναού τής Πλάσης, μέρος αδιάσπαστο τής οποίας αποτελούμε εμείς οι ίδιοι. Μαχητές τού κάστρου που λέγεται εθνικό έδαφος, ενάντια σε βαρβάρους. Χτίστες πολιτισμών που θωρακίζονται στις φυσικές ακροπόλεις.

Η επαφή με το περιβάλλον είναι σχέση πάθους κι όχι επάγγελμα. Είναι μορφή ελευθερίας κι όχι σχήμα εξάρτησης σε βάρος ενός λαού. Είναι ζήτημα προσήλωσης και μάθημα ζωής για την δημιουργική ευημερία και την υπέρβαση πάσης δυσκολίας. Καλλιέργεια τής ανιδιοτέλειας και τής ανδρείας. Πεδίο αποδόσεως σεβασμού προς την Θεία Δημιουργία και την Προγονική Κληρονομιά. Η φύση είναι η ζωντανή έκφραση τού Ελληνικού Έθνους που καλλιεργείται αυξητικά. Η αυτάρκεια και ο πολιτισμός μας.

Πρέπει να νοιάζεσαι για την ταυτότητα και την αυτοτέλεια τής Φυλής για να ενδιαφερθείς ειλικρινά για την φυσική νομοτέλεια και τον γεωστρατηγικό παράγοντα που συνθέτει αυτή. Πρέπει να αισθάνεσαι τον εδαφικό παράγοντα ως προέκταση τής Ελληνικής Πατρίδος και τού Ελληνικού Αίματος. Να αισθάνεσαι την Ελληνική Φύση σπίτι σου. Να αγαπάς την ζωή σου, τα παιδιά σου και την Πατρίδα σου το ίδιο δυνατά και παθιασμένα. Να χαίρεσαι την κάθε στιγμή που ζεις δίπλα στο περιβάλλον σου, να γεμίζεις δίπλα του ορμή για νέες αναζητήσεις και κατακτήσεις.

Ώστε λοιπόν πρέπει να είσαι Πατριώτης, αφού η φιλοπατρία εξάπτει την φυσιολατρία, την προσήλωση σε ένα κράτος καθαρό και ανόθευτο. Πρέπει ακόμη να είσαι Εθνικιστής, αφού εξασφαλίζεις μέσα στην φύση την λευτεριά και την ισχύ τού Έθνους σου. Βαστάς την έσχατη πέτρα τής γης δική σου. Αξιοποιείς τον εδαφικό παράγοντα ως πηγή ενέργειας και διάνοιξης νέων γεωστρατηγικών οδών. Κατανικάς την αλαζονεία και την βαρβαρότητα ως μέσον βιασμού τής Πατρίδος. Ταυτίζεσαι με την φύση σου και ταυτίζεις την φύση με την Πατρίδα σου. Ζεις αληθινά και δεν επιβιώνεις ψευδεπίγραφα.

Η φυσιολατρία είναι αναπόσπαστος παράγοντας τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Είναι τρόπος ζωής και δράσης, βιοθεωρία και κοσμοθεωρία τού ανθρώπου που έχει μάθει να πορεύεται με τα δικά του χέρια μέσα στον δικό του κόσμο. Ο Εθνικιστής αγωνίζεται για τα παιδιά του, για την διατήρηση τής αιμάτινης αλυσίδας και επομένως για την τήρηση τής τάξεως και τής αρμονίας στο πολυτιμότερο κληροδότημα, στον περιβαλλοντικό ορίζοντα, για την ανεξαρτησία και την ανθρώπινη υγεία που συνδέονται με την Ελληνίδα Φύση.

Ο Εθνικιστής μάχεται για το απαραβίαστο και την αποκατάσταση τού εδαφικού παράγοντα. Μετατρέπει το περιβάλλον σε εστία παραγωγής πολιτισμών. Ιεροπρεπεί μέσα στον υπέρτατο ναό τής δημιουργίας. Αγαπά με πάθος και απλώνει την ελληνικότητα πάνω από πάσα γη που έχει ποτιστεί με το ελληνικό αίμα. Σκέπει την τροφό τής Θείας Δημιουργίας, αναπτύσσει την πηγή τής Ελληνικής Φυλής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: