ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 14-12-2015.

Η εθνική ασφάλεια ενός κράτους χτίζεται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του περιβάλλον. Η απόκρουση τής μαζικής διασάλευσης τής κοινωνικής συνοχής και τής εχθρικής εισβολής  που αποσκοπούν στην εξάλειψη τού Έθνους εμπίπτει στα ιερά καθήκοντα των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι δε Ένοπλες Δυνάμεις ανήκουν στην Φυλή και υπηρετούν την αρτιμέλεια και την ελευθερία τού Έθνους κι όχι το εκάστοτε κομματικό και διεθνιστικό κράτος.

Η φρούρηση των συνόρων έναντι των βίαιων και ξένων πληθυσμιακών μετακινήσεων και των κατακτητικών πολεμικών επεισοδίων φέρει την ίδια ακριβώς βαρύτητα για ένα αληθινά ελεύθερο και εθνικό κράτος. Ελεύθερο είναι το Κράτος που ανήκει στο λαό του και ελέγχει πλήρως τις εξουσίες και τα εδάφη του. Είναι εκείνο που καλύπτει πλήρως τα δικαιώματα τής όμαιμης φυλετικής κοινότητος και επιβάλλει κατά τρόπο απόλυτο τα εθνικά του δίκαια.

Ο Εθνικός Στρατός προασπίζει και κατακτά, αμύνεται και επιτίθεται, όταν το καλεί η εθνική ανεξαρτησία και η οφειλόμενη ισχύς. Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει τον Ελληνισμό και για κανέναν λόγο. Μήτε για πολυφυλετικούς μήτε για πολυπολιτισμικούς μήτε για οικονομικούς μήτε για λόγους ειρηνικής συνύπαρξης. Η εθνική ταυτότητα, η ιστορική δικαιοσύνη και η ανάπτυξη τής εθνικής μας κοινότητας ρυθμίζουν τις αποφάσεις τού Ελληνισμού. Και η εξασφάλιση τής οντολογικής μας ύπαρξης είναι αδιαμφισβήτητη αποστολή και χρέος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η ύπαρξη Εθνικού Στρατού λοιπόν είναι συμβατή μονάχα μέσα στα πλαίσια ενός αληθώς αυτεξούσιου, ενός Εθνικού Κράτους που υπηρετεί τούς δικούς του σκοπούς και επιδεικνύει τον ανθρωπισμό του στο αίμα τής Φυλής του. Δεν μοιράζει την Μακεδονία στους κομιτατζήδες και δεν δίδει το μισό Αιγαίο στους Τούρκους δολοφόνους των Πατέρων του. Δεν φτύνει στους τάφους των Ηρώων του, δεν ανακαλύπτει αλλού γενοκτονίες για να θάψει τις πραγματικές δικές του. Και φυσικά δεν αντικαθιστά τον λαό του με αλλογενείς και αλλοθρήσκους, γιατί έτσι θέλει το νεοταξικό κτήνος και τα κρατικά σκουπίδια που περιτριγυρίζουν την Ιερή Ελλάδα.

Αυτεξούσιο είναι το Λαϊκό και Εθνικιστικό Κράτος. Είναι η Εθνικοκοινωνική Ελλάς που αντιμετωπίζει τα εθνικά και τα κοινωνικά μας ζητήματα ως αδιαίρετη ενότητα. Είναι η Δίκαιη και Φυσική Ελλάς που ορίζει και μάχεται μαζί με τα παιδιά της σε κάθε μετερίζι. Στο μετερίζι τής δημιουργίας μα και τού πολέμου, στο μετερίζι τής πίστης και τού πολιτισμού, ολάκερο το Έθνος λογίζεται ως ένα Σώμα που μεταθέτει τα όρια του όπου ζει και αναπνέει ελληνισμός. Και μαζί του βαδίζουν μπροστά οι ιερές ελληνικές λόγχες.

Το σπίτι μας, οι ζωές μας, οι αγωνίες μας, οι θυσίες μας, οι μνήμες, τα μνημεία και τα μνήματα τα ελληνικά είναι πολύ ανώτερα από τις αφύσικες πολυεθνικές συνυπάρξεις και τις ξένες εγγυοδοσίες. Οι ανθρωποθυσίες χάριν τής τοποτηρητείας των ψευτοσυμμαχικών συμφερόντων που έχουν συμβεί στην Μικρασία και αλλού δεν πρόκειται να επαναληφθούν. Τα προσφυγικά δικαιώματα έχουν να κάνουν με την ανακατάληψη των Ελληνικών Πατρίδων που άφησαν πίσω τους τα αδέρφια μας τής Ιωνίας, τού Πόντου και πάσης σκλαβωμένης γης κι όχι με τον εποικισμό αλλότριων πληθυσμών.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και οι Δυνάμεις Ασφαλείας δεν θα αφήσουν τον κατακτητή να περάσει το Αιγαίο για να διαβεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη, εδάφη ομοίως ευρισκόμενα υπό νεοταξική κατοχή. Η Ελλάς δεν είναι η έσχατη τής Δύσης, αλλά η ηγεμονική δύναμη τής Οικουμένης. Στην δε θέση τής Κερκόπορτας τώρα βρίσκεται η Πύλη που οδηγεί στην Ελληνίδα Ανατολή. Δεν υπάρχουν πλέον εκεί οι περιούσιοι έμποροι τής Αυτοκρατορίας για να την προδώσουν, αλλά οι Σταυραετοί που έχουν δώσει όρκο να υπερασπιστούν τις πολεμικές σημαίες τής Ελληνικής Φυλής έως την τελευταία ρανίδα τού αίματός τους.

Οι επίορκοι ριψάσπιδες και ψευτορωμιοί ηγετίσκοι, οι φωνές τού κοσμοπολιτισμού και τού διεθνισμού, θα ξεριζωθούν από τα σωθικά τού Έθνους και θα βουβαθούν για πάντα. Η Ελλάς θα εξακολουθήσει να υφίσταται ως Εθνικό Κράτος κι όχι ως επαρχία τής παγκόσμιας σιωνιστοδιοίκητης κοινωνίας. Την Πίστη μας την βαστούμε Ορθόδοξη, οργανικό σύνδεσμο τού Θεού με τον Οικουμενικό Ελληνισμό κι όχι με τον αντίθεο και μισελληνικό οικουμενισμό.

Που θα ανάψουμε κεριά; Μέσα στην Αγιά Σοφιά! Μες στο αρματαγωγό οι Πολεμιστές τής Φυλής μας θα βάλουν προορισμό τους την θάλασσα τού Μαρμαρά και τις ακτές τής Ιωνίας. Πυλώνας τής Νέας Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος είναι το Στρατηγικό Δόγμα Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια. Η Ελληνική Ιστορία δεν είναι απλά χαρτιά ούτε μια κομματιασμένη από προδότες υπόθεση, είναι η Χάρτα τής Αγίας και Ελληνικής Ρωμανίας Μας. Και η μισοτελειωμένη Επανάσταση θα γίνει φωτιά και σίδερο για να ολοκληρωθεί, διαπερνώντας τις πύλες τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης που ανοίγουν μαζί με την Αγιά Σοφιά μονάχα με ελληνικά σπαθιά.

Ο νους των δυνατών τού καιρού μας έχει σαλέψει και νομίζει πως μπορεί να παραγράψει δίκαια και αλήθειες που μονάχα ο Θεός τής Ελλάδος ορίζει. Θαρρούν πως γίνεται να εξουσιάσει το χρήμα επάνω από το αίμα. Πουλάνε ανθρωπισμό, πουλάνε δανεικές λαιμαργιές, σχεδιάζουν ενεργειακούς αγωγούς, όπως τότε στην Μικρασία.

Ας ανοίξουν λοιπόν οι ενεργειακοί δρόμοι. Ας ανάψει η φωτιά που θα ανοίξει τον ελληνικό δρόμο τής επιστροφής. Ας χαθούν οι κομματικοί φορείς τού διχασμού. Να εγερθεί η ενοποιός δύναμη τού Ελληνικού Έθνους. Να γίνουν το Εθνικό Φρόνημα και η Πίστη η μοναδική εξουσία τής Μεγάλης Ελλάδος. Και στην κορυφή τού εθνικού σχεδίου αιχμή τού δόρατος οι Ένοπλες Δυνάμεις μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: