ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 14-1-2016.

Η Ελλάς πρέπει να γίνει ξανά ένας καθάριος και επομένως ζωντανός οργανισμός. Να βγάλει δια παντός από πάνω της το ξένο πολιτικό σύστημα που τής φόρεσαν ως ζυγό αιχμαλωσίας κι όχι ως διοίκηση. Να αποκτήσει ξεκάθαρα εθνική και λαϊκή διοίκηση, διοίκηση βγαλμένη από τα σπλάχνα τής Ελληνικής Φυλής. Να εργαστεί με τα δικά της τίμια χέρια για να ζήσει. Να πολεμήσει για να ζήσει ειρηνικά. Να γίνει ολοκληρωτικά εθνικό κράτος που πορεύεται με γνώμονα τις δικές του αξίες και σκοπό την επίτευξη τής ηγετικής φυσιογνωμίας τού Ελληνισμού.

Κρίνεται λοιπόν απολύτως αναγκαίο να χαλαστεί η πολιτική ορθότητα και να εγερθεί στις στάχτες της η εθνική ορθότητα. Σύγκλιση των δυνάμεων που πιστεύουν σε Χριστό και Ελλάδα. Εξάλειψη των φωνών και των υπάρξεων που αντιμάχονται τον πατριωτισμό, τον εθνικισμό και την εθνική καθαρότητα τής καινούργιας Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος. Να προβούμε σε μια καθημερινή και αγωνιστική πορεία προς τον ελληνικό λαό για να τού δώσουμε αυτοπεποίθηση και να τον κάνουμε κοινωνό της Ελληνικής Ιδέας, συμμαχητή μας και χτίστη μιας Ελλάδος γερής, μιας Ελλάδος κάστρο απόρθητο.

Εμείς οι Εθνικοκοινωνιστές, Έλληνες που προμαχούμε μονάχα για την ασφάλεια τού λαού μας και την κυριαρχία τού Έθνους μας, δεν αναγνωρίζουμε μήτε ανοικτά σύνορα μήτε ομόσπονδα υπερκράτη μήτε ψευτοανθρωπισμούς μήτε παγκοσμιοποιήσεις και πανθρησκείες. Τα σύνορα τής Ελλάδος είναι εθνικά, τα διαχειρίζεται αποκλειστικά το συμφέρον και το δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής. Το κράτος μας είναι απολύτως λαϊκό και φυλετικό, επανδρώνεται με γνώμονα το ελληνικό αίμα και την ελληνική ψυχή. Πίστη μας είναι η Ορθοδοξία. Πολιτισμός ο Αρχέγονος Ελληνικός που γυρεύει την συνέχειά του.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ευρωπαϊκός θεσμός μήτε κατά την πολιτική μήτε κατά την κοινωνική της δομή. Είναι ένα επίπλαστο μόρφωμα που στήθηκε από τραπεζιτικά συμφέροντα υπό την κεφαλή τού διεθνούς σιωνισμού. Αυτός ο αιώνιος άνομος Σταυρωτής επινόησε την δημιουργία υπερεθνικών οργανισμών με πρόσχημα την ειρήνευση μετά τούς παλαιούς πολέμους. Στην πραγματικότητα σκοπός του υπήρξε η αντικατάσταση τού εθνικού κράτους. Ο ίδιος ευνόησε και στήριξε πολέμους για να απορροφήσει η Ευρώπη τούς έκτοτε μετακινούμενους από τα πέρατα τού κόσμου πληθυσμούς. Πληθυσμούς αλλογενείς, αλλοφύλους και αλλοδόξους για να αντικαταστήσει τούς Ευρωπαίους.

Η Ελλάς έχει παγιδευτεί εντελώς σκόπιμα ανάμεσα σε δύο ανθελληνικούς πόλους που θέλουν την σκύλευση τής εθνικής της περιουσίας και υπάρξεως ώστε να την διαμελίσουν. Από την μία πλευρά είναι η σιωνιστοδιοίκητη Δύση και από την άλλη η διάδοχος τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας πλην όμως υπό κατάρρευση Τουρκία και τα λοιπά γειτονικά μας κρατικά μορφώματα που τελούν υπό την σφαίρα επιρροής αυτών των πόλων. Η δημιουργία τού οικονομικού χρέους που βαραίνει την αστική δημοκρατία κι όχι το Ελληνικό Έθνος και η σπορά των τεχνητών μειονοτήτων στα σπλάχνα μας μαζί με την συγκυριαρχία που θέλουν κάποιοι στο Αιγαίο με την Τουρκία είναι απειλές που πρέπει να εκλείψουν.

Ο βιασμός τής Ελλάδος ανακόπτεται μονάχα από μια αντίρροπη δύναμη απέναντι από το νεοταξικό κτήνος. Η δύναμη αυτή είναι μονάχα μια καθαρή, μια διεκδικητική, μια πιστή και επομένως Εθνικιστική Ελλάδα. Με άλλα λόγια, έχουμε απέναντί μας έναν πολιτικό πόλεμο που μέλλει να εξελιχθεί σε στρατιωτικό από εκείνους που θέλουν έναν μοναδικό παγκόσμιο πόλο διοίκησης. Επομένως, σ’ αυτήν την περίπτωση αποδεχόμαστε τον πόλεμο, κλείνουμε την οδό στον ανθελληνισμό, διοικούμαστε από την μονοκρατορία τού Εθνικού Φρονήματος, προβαίνουμε σε μια ευρεία σύζευξη με τον Οικουμενικό Ελληνισμό, απαντούμε με τον Πανελληνισμό, με έναν βαθιά ελληνικό πόλο διοίκησης.

Απορρίπτουμε την διαχείριση τού χρήματος επάνω στο Ελληνικό Αίμα. Απορρίπτουμε τις συνθήκες τύπου Σέγγεν. Απορρίπτουμε τις ανιστόρητες και αντιφυσικές συγκυριαρχίες τόσο με τούς παλιούς όσο και με τούς καινούργιους κατακτητές. Η Ρωσία έχει διαμορφώσει εθνική διοίκηση. Η Γαλλία επιχειρεί το ίδιο. Η Ελλάς απαιτεί να διοικηθεί ομοίως από τις δικές της Εθνικές και Φυλετικές Δυνάμεις. Και η Ελλάς είμαστε εμείς που πιστεύουμε στις Αξίες τού Ανίκητου Ελληνισμού. Είμαστε εμείς που γαλουχούμαστε από τα προγονικά νάματα, που δίδουμε στην γη μας το εύφορο και δημιουργικό σχήμα που θα θρέψει τα παιδιά μας, εμείς που ζωντανεύουμε την Ιστορία γράφοντας νέα Ιστορία για περισσότερη και καλύτερη Ελλάδα.

Η Ελληνική Αναγέννηση είναι ο σκοπός και η πυξίδα υπάρξεως τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος. Η διατήρηση τής φυλετικής μας ταυτότητας που είναι και αίμα και πολιτισμός και θρησκεία σε μια αδιαίρετη και αδιάσπαστη ενότητα. Η κυριαρχία μας στην εξουσία, στην οικονομία, στην κοινωνία, στην γεωπολιτική επιρροή. Εθνική και εδαφική κυριαρχία πλήρης το λοιπόν. Ο συγχρονισμός των συμμαχικών μας σχέσεων από θέση ισχύος με τα εθνικά μας συμφέροντα. Ο σεβασμός τής αυτοτέλειας και των δικαιωμάτων τού Ελληνισμού ως ηγετική προσωπικότητα σε μια κοινωνία ελεύθερων και αδέσμευτων λαών.

Εκείνοι πάλι που ονειρεύονται τον διαμελισμό τής Ελλάδος θα λάβουν μια οδυνηρή απάντηση. Διότι η ιστορία έχει ελληνικές απαντήσεις και δεν ξεχνάει ποτέ τα χρέη της. Είναι κι αυτή ακόμη Ελληνίδα. Η δε Μεγάλη Ιδέα για την Εθνική Ολοκλήρωση τού Ελληνισμού είναι πάντα ζωντανή και νέα. Στην θέση τής Αλβανίας είναι η Ήπειρος, η Γη τού Ιλλυριού και τού Πύρου. Στην θέση των Σκοπίων είναι πάντα η Βόρεια Μακεδονία Μας. Συνεχίζοντας ανατολικότερα βλέπουμε την Ανατολική Ρωμυλία μας, τούς Ιππομάχους τού Μεγαλέξανδρου, τούς γνωστούς μας Πομάκους και Θρακιώτες. Και δίπλα την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη, την Ιωνία, τον Πόντο.

Καμία ψευτοευρώπη δεν μπορεί να μάς κουνάει το δάκτυλο, διότι και η Ευρώπη δημιούργημα τής Ελλάδος είναι. Κανένα ψευτορωμέϊκο και καμία σκοτεινή στοά δεν μπορούν να σταθούν μέσα στην αληθινή, στην ορθόδοξη, στην αυτοκρατόρισσα Ελλάδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: