ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ!!!



ΑΘΗΝΑ 7-7-2016.

Χαρά μεγάλη διατρέχει την ύπαρξη τού Μαχόμενου και Ευλογημένου Ελληνισμού. Το δίκαιο και η πίστη θα αναμετρηθούν με το άδικο και την αντίχριστη αθεΐα. Δεν θα είναι η έσχατη αναμέτρηση. Θα είναι όμως η οδός που θα φέρει την ανάσταση τής ορθόδοξης και εστεμμένης Ελλάδος που θα απαλλαγεί από τα δεσμά της και θα απαλλάξει την ελληνίδα γεωπολιτική αυλή έως και την κατά δική μας εγγύς ανατολή από τα νεοταξικά σκουπίδια.

Δεν θα πέσουμε ποτέ στα νύχια τού οικουμενισμού μήτε με ψεύτικες συνόδους μήτε με πολυφυλετικούς ανθρωπισμούς. Και δεν παζαρεύουμε την Θρησκευτική Παράδοση και την Εθνική μας Ταυτότητα με λογιστικούς αριθμούς και με τα καινούργια αργύρια τής προδοσίας. Το ξέρουν πάρα πολύ καλά αυτό οι πραματευτάδες των εθνών και οι στρατοί τους. Περίμεναν από καιρό πως οι Μύστες και οι Φρουροί τής Ιερής Ελλάδος θα κινηθούμε για την αποκατάσταση τής Πατρίδος μας. Για Λευτεριά και Ισχύ. Και έτσι προετοιμάσανε το πολεμικό πεδίο.

Την ώρα που οι επικοινωνιακές σαύρες των καθεστωτικών ΜΜΕ μιλάγανε για την αξιολόγηση των νέων οικονομικών μέτρων μεταξύ τοκογλύφων και πολιτικάντηδων, η Τουρκία έβγαζε στρατιωτικές δυνάμεις στο Αιγαίο. Το δε εν Ελλάδι τουρκικό κόμμα Ειρήνης, Ισότητας και Φιλίας ( DEP ) πραγματοποιούσε συμφωνία μέσω ενός τουρκικού επιχειρηματικού ομίλου προκειμένου να αγοράσει στην Αθήνα από μια εβραϊκή εταιρία ένα κτήριο, ώστε να το χρησιμοποιήσει ως έδρα του. Το τουρκικό κόμμα ονειρεύεται την διεργασία πανελλαδικής καθόδου σε εκλογές, με την καθοδήγηση τού Τούρκου Πρέσβη και την συνεργασία τού προέδρου τής εν Ελλάδι μουσουλμανικής ένωσης.

Παράλληλα η αμερικανοσιωνιστική φυλλάδα New York Times κυκλοφόρησε τις προάλλες έναν χάρτη με την Τουρκία διαμελισμένη. Έγινε σαφέστατη αναφορά στην δημιουργία ανεξάρτητου κουρδικού κράτους και την κάθοδο τής Αρμενίας νοτιότερα, με την προσάρτηση τουρκικών εδαφών. Η εν λόγω εφημερίδα έγραψε επίσης ότι η Σμύρνη και τα Στενά τού Βοσπόρου θα γίνουν ουδέτερη ζώνη υπό την επιβολή διεθνούς ελέγχου.

Αυτά θέλουν, έχουν σχεδιάσει και θα επιδιώξουν οι νεοταξίτες για να κοντύνουν την Τουρκία παράλληλα με την Ελλάδα. Έχουμε την πλήρη επαλήθευση τής προφητείας τού Αγίου Παϊσίου που είχε πει ότι την Τουρκία θα την διαμελίσουν οι ίδιοι οι αμερικανοί σύμμαχοί της. Διότι πολύ απλά την χτίσανε οι σιωνιστές από τον καιρό τής αλώσεως ακόμη και σε όλες τις τραγικές καταστροφές μας προκειμένου να καταστρέψουν την Ορθόδοξη Ελληνική Αυτοκρατορία. Όμως η προφητεία τού Αγίου Παϊσίου θα ολοκληρωθεί, αφού τόσο την Σμύρνη και τα Στενά τού Βοσπόρου όσο και ολάκερη την Βυζαντινή Αυτοκρατορία ίσαμε τον Πόντο Μας, όλα τα εδάφη της θα τα ξαναπάρει στα χέρια της η δική μας Εθνικιστική Ελλάς.

Ένα ακόμη σημάδι τού Θεού, άλλη μια προφητεία εκπληρώνεται με το επιχειρούμενο κλείσιμο των Στενών τού Βοσπόρου από την Τουρκία. Οι τουρκομογγόλοι λαμβάνουν αφορμή από την ρίψη όπως λέγουν ενός τουρκικού ελικοπτέρου από τούς Ρώσους. Αυτό όμως σημαίνει πως για να κατέβει η Ρωσία στα Θερμά Νερά Αιγαίου και Μεσογείου υπάρχει ένας μόνον τρόπος. Να περάσει πάνω από την Τουρκία, ισοπεδώνοντας αυτήν! Οπότε, σ’ αυτήν την περίπτωση ο διεθνής έλεγχος των σιωνιστών ψευτοσυμμάχων τής Εσπερίας στα έως τις μέρες μας αλύτρωτα ελληνικά εδάφη και νερά θα καεί μέσα στις φλόγες τού πολέμου.

Ήγγικεν λοιπόν η ευλογημένη ώρα. Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα βαδίζει εμπρός. Με τον Σταυρό στην καρδιά και με την ρομφαία στο χέρι. Στο όνομα τού Αγίου Θεού, τού Βασιλέα και Πατρός Ημών Ιησού Χριστού. Στο όνομα των Αγίων και των Ηρώων Προγόνων μας. Για την Τιμή των γεννημάτων μας. Ενωμένοι κονιορτοποιούμε την ξενοκίνητη δημοκρατία τού ψευτορωμέϊκου. Εγκαθιστούμε την ελληνόψυχη και ελληνοαίματη Αριστοκρατία τού Έθνους σε μια ενιαία μονοκρατορία ηγεσίας και κοινωνίας.

Με το τιμόνι τής εξουσίας στα χέρια μας, εφαρμόζουμε σχέδιο εθνικής ανασυγκροτήσεως και γεωπολιτικής ισχύος τής Ιερής Ελλάδος μας. Εκχερσώνουμε την αθεΐα και τον νεοταξικό κομματισμό από όλα τα πεδία τής ζωής τού Έθνους διά παντός. Μήτε θεσμικός μήτε ξένο σώμα μήτε υποστηρικτής τού παλιού καθεστώτος. Άπαντες εξοντωμένοι. Και το καινούργιο καθεστώς τής κατά δικής μας, τής Αγίας και Πολεμικής Ελλάδος θωρακίζεται, γίνεται κάστρο άπαρτο, ατσαλώνεται και ανοίγει τις Πύλες τού Κράτους στα αληθινά σύνορα τού Ελληνικού Έθνους σε Αίμο και Ανατολή.

Τα χιλιόχρονα τής ρωσικής μοναστικής παρουσίας στο Άγιο Όρος συνέπεσαν ως προπομπός με την αναγεννητική πορεία τής Ελληνικής Φυλής. Με το σχέδιο τού δικαιοκριτή Θεού και τις δικές μας ενέργειες για την ανάσταση τής χιλιόχρονης Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Διότι για να ζήσουν τα παιδιά μας, πρέπει να σβήσουν από τον χάρτη οι εχθροί μας. Και ακόμη, γιατί παραμένουμε πιστοί και στις γραφές και στις εντολές των ηρώων. Και ο Εθνάρχης Κολοκοτρώνης είχε πει ότι η γενιά που θα ξεχάσει τις αλύτρωτες πατρίδες θα είναι η τελευταία. Αλλά ο Ανέσπερος Ελληνισμός ταιριάζει απόλυτα με την απόφασή μας. Και απόφασή μας είναι να συντρίψουμε τον νεοταξισμό ως Απόστολοι και Κατακτητές τού Θρόνου τής Οικουμένης.

Η συντριβή τής βρωμερής Τουρκίας θα ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή των ελληνικών κοινοτήτων με τις οποίες συνορεύουμε κάτω από τα ελληνικά λάβαρα. Και οι Πύλες τής Αγίας Ρωμανίας Μας θα ξεκλειδωθούν ακριβώς όπως το λέει η Παράδοσή μας, με ελληνικά σπαθιά. Η κάθοδος των ρωσικών στρατευμάτων είναι το απαραίτητο αντίβαρο απέναντι στα στρατεύματα τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης. Οι δε συμμαχίες μας υπακούουν στην κραταίωση τού Ελληνισμού και τής Ελληνοορθοδοξίας. Βυζάντιο ξανά! Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: