ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣΑΘΗΝΑ 28-8-2016.

Η εποχή που ζούμε είναι εσχατολογική. Η επιλογή για τα έθνη είναι ξεκάθαρη. Είτε μένουν σταθερά στις αξίες τους και αναδεικνύουν την φυλετική τους υπόσταση ανέγγιχτη είτε προσκυνούν τον σιωνιστικό νεοταξισμό, αρνούμενοι την ελευθερία τους.

Πίστη και αυθυπαρξία, Χριστός και Ελλάς. Ιδού η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη επιλογή τής Ελληνικής Φυλής. Γνωρίζουμε ότι ο σατανάς με τον αντίχριστο νεοταξισμό του είναι ο εισβολέας που μάς ζητάει την ψυχή. Αλλά σε τούτη εδώ την ιερή γη, τού υποσχόμαστε ότι θα τον συντρίψουμε.

Η επίπλαστη δύναμη τού σιωνιστή είναι ο φόβος που σπέρνει αυτός με τον οικονομικό εκβιασμό και τα πολυφυλετικά ανακατώματα. Η επιθετικότητά του είναι έμμεση και στηρίζεται στο αδυνάτισμα τής εσωτερικής συνοχής τού θύματος. Φτιάχνει ένα μικρό γκουβέρνο ριψάσπιδων στα σπλάχνα τού αμυνόμενου έθνους, καταργεί την αυτοπεποίθηση και τα ιδανικά του και κατόπιν περνάει στην στρατιωτική επίθεση.

Ο εχθρός τού Ελληνικού Έθνους είναι θρασύδειλος. Το Ελληνικό Έθνος όμως είναι ανδρείο και τού αρέσει να μάχεται στο φως τής ημέρας για αξιοπρέπεια και μεγαλοσύνη, για το αίμα τής καρδιάς του, για να κάνει πιο πλατύ τον κόσμο για τα παιδιά του.

Έχει γίνει τής μόδας τελευταία η αναφορά στην μορφή που πρέπει να λάβει ο κόσμος, ποια πρέπει να είναι δηλαδή η συγκρότηση των κρατών και των λαών. Οι νεοταξίτες από την μια πλευρά που επιδιώκουν την εγκαθίδρυση τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης, αρνούνται την ύπαρξη εθνών και φυλών, πιστεύουν ότι τα κράτη δεν μπορούν να υπάρξουν χώρια μεταξύ τους και προτείνουν την μονοπολικότητα, δηλαδή την ύπαρξη ενός παγκόσμιου υπερκράτους.

Από την άλλη πλευρά, οι Δυνάμεις τού Έθνους και οι λαοί που θέλουν να μείνουν απερίσπαστοι στα πατρογονικά τους χώματα ταυτίζουν απόλυτα το Κράτος με το Έθνος, την κυριαρχία με το Αίμα, την γη με την Φυλή, την Τιμή με την εθνική και φυλετική συνέχεια. Οι δε διακρατικές σχέσεις υφίστανται μονάχα μεταξύ ισότιμων εταίρων – κρατών μέσα σε έναν σαφέστατα πολυπολικό κόσμο.

Η Ελλάς θα πορευτεί σύμφωνα με την φύση και την αποστολή που παρέλαβε από τον Δομήτορα Θεό. Η αγιότητα τού ήθους και ο ηρωικός τρόπος ζωής υπαγορεύουν την ανάληψη τής πρωτοβουλίας για την συγκρότηση ενός Άξονα Ελεύθερων Εθνών ελληνοκεντρικού χαρακτήρα. Η απομάκρυνση τής επιρροής τού νεοταξικού πολιτικού κόσμου είναι εντολή τού ελληνικού λαού που θα μετουσιωθεί από το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα, προκειμένου να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας, ατόφια και ακέραιη.

Η Ελληνική Φυλή έχει ιστορικό χρέος μονάχα ένα. Να πορευτεί στα χνάρια των προγόνων της και να ανοίξει τον δρόμο τής εθνικής περηφάνιας στα παιδιά της. Να αρθεί στο πραγματικό της ύψος, αυτό τού Έθνους των Εθνών, τού Έθνους των Αγίων και των Ηρώων. Ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης είχε πει με το προορατικό χάρισμα που διέθετε εκ Θεού ότι εκείνος που θα σώσει την Ελλάδα θα έχει καθαρή ψυχή, θα είναι πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν θα είναι πολιτικός.

Αληθώς, το πολιτικό σύστημα τής χώρας δεν είναι η λύση αλλά το πρόβλημα. Οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου δεν είναι φίλοι αλλά εχθροί Θεού και Ελλάδος. Γι’ αυτόν τον λόγο μισούν και αρνιούνται την Ελληνική Φυλή. Θέλουν όμως τα σύνορα ανοικτά, όπως οι εξωμότες αφήνουν ανοικτή την πύλη τού κάστρου για να εισέλθουν οι εισβολείς. Και ακόμη δεν θέλουν τον Λόγο τού Θεού και την Ελληνική Ιστορία στα σχολεία. Θέλουν όμως τις ψευτοθρησκείες των παλαιών κατακτητών και τούς γυρολόγους μακελάρηδες ανατολής και δύσης σε μια Ελλάδα αδυνατισμένη και μικρότερη, με τα παιδιά της λιγότερα και σκορπισμένα μες την οικουμένη.

Η οδός τής Ελλάδος το δίχως άλλο δεν είναι πολιτική αλλά αξιακή. Η ταυτότητα τού Έλληνα δεν είναι από χαρτί και μελάνι αλλά από στέφανο ενδόξου Πίστης και Τιμής. Η οντολογία μας πηγάζει από τα βάθη τής ιστορίας μας με τον ακατάλυτο όρκο στα Ιερά και τα Πάτρια. Ο Ναός ασύλητος. Το Κάστρο άβατο από εχθρούς και η έκτασή του διαρκώς μεγαλύτερη. Το Κράτος στα όρια τού Έθνους. Οι Ελληνικές Κοινότητες λεύτερες κάτω από μια Στέγη. Και η Ορθοδοξία μας, ο ένσαρκος Θεός, είναι η Αλήθεια και το Στέμμα στην κώμη των Πιστών Ελλήνων.

Κανένα Τζαμί στην Πατρίδα τού Αθανάσιου Διάκου. Καμία Εσπερία που σέρνει την τιάρα με το ισλάμ, που κουβεντιάζει με τούς Τούρκους υπό σιωνιστική διοίκηση, δεν θεωρείται σύμμαχος ούτε αφεντικό τής Ιερής Ελλάδος. Διότι πολύ απλά η Ελλάς δεν έχει αφεντικό κανένα. Και η Βυζαντινή Αυτοκρατορία που συγκεντρώνει τυμβωρύχους και στρατούς ξένους έχει νόμιμους διαδόχους και στερεή έδρα. Νόμιμοι διάδοχοι τής Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας είναι αποκλειστικά οι Έλληνες. Και έδρα της είναι η αιώνια και ελληνική Κωνσταντινούπολη.

Δύναμη τής Ελληνικής Φυλής είναι η φλόγα τής ψυχής της και η αποφασιστικότητα να αναστήσει τα ζώπυρα που συνθέτουν την αληθινή της υπόσταση. Να οργώσουμε την γη μας, να την κάνουμε τροφό και όπλο μας. Να γκρεμίσουμε τα τείχη που βάλανε άπιστοι ανάμεσα στους Έλληνες. Με τον Σταυρό στην καρδιά. Με το Ξίφος στο χέρι.

Όπου υπάρχουν μνημεία και εκκλησιές ελληνικές, ξαναγυρνούμε, νικούμε και ανάβουμε την κανδήλα τού ανίκητου ελληνισμού. Και στον Άξονα τής Ορθοδοξίας και των Ελευθέρων Εθνών, η Ελλάς θέτει ως απαράγραπτη προϋπόθεση την ανόθευτη Πίστη και την Εθνική της Ολοκλήρωση. Ρωσία, Σερβία, Αρμενία και κάθε φίλος, φίλος εστί αποκλειστικώς αποδεχόμενος τον οδικό χάρτη τής Ορθόδοξης και Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

Arxaios είπε...

Ναι , συγνώμη που θα κάνω τον συνήγορο του Διαβόλου αλλά για ποίο Ελληνικό Έθνος μιλάτε ; Αυτό εδώ το ανύπαρκτο κράτος ( λέμε τώρα..) με τους καναπεδάτους εθνοσωτήρες και την φραπεδάτη νεολαία θα κάνει την διαφορά; Συγνώμη αλλά εγώ άλλο βλέπω και σίγουρα δεν είμαι εθνικιστής της Νέας Τάξης Πραγμάτων αλλά το 25ο πρωτόκολλο εφαρμόζεται κατά γράμμα στους δήθεν ανυπότακτους Νεο-Ελληνες της σημερινής Ελλάδος.Ούτε μύτη δεν άνοιξε ...όταν εφάρμοζαν τα σημερινά αντιλαϊκά μέτρα που έχουν καθαρίσει το 1/4 του πληθυσμού αυτής της δύσμοιρης και καταραμένης χώρας. Διότι για να πούμε και του στραβού το δίκιο , ψηφίζουν και θα συνεχίσουν να ψηφίζουν "αυτούς" που όλοι τους ξέρουν και κανένας δεν ασχολείται μαζί τους...ίσως γιατί δεν έχουν πλέον το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα που βοηθούσε τους προγόνους μας να παίρνουν σωστές αποφάσεις και να τολμούν να λένε το "μολών λαβέ ". Αρα λοιπόν για ποια Ελλάδα μιλάμε και για ποιους Έλληνες; Σήμερα τα παιδιά της μαμά-Ελλαδας ή τρώγονται από την ίδια τους την μάνα ή φεύγουν στην ξενιτιά. ΓΙΑΤΙ; που είναι το θάρρος , που είναι η αντρίκεια αντιμετώπιση των καταστάσεων , που είναι η λεβεντιά , που είναι η πολυμήχανη σκέψη , που είναι η φιλοσοφική ελευθερία της σκέψης; ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ Ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ , κρατήσου αδερφέ μου υπάρχει και Θεός.
Αθεοι σωτήρες και εξουσιαστές ζητούν να προδώσουμε και την Θρησκεία μας στον μύλο του εκσυγχρονισμού που προωθείται εντέχνως από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, μόνο που ποτέ δεν μας μίλησαν για την Παλιά Τάξη Πραγμάτων.!!!!!!!!!!
Οι σημερινοί Νεο-Ελληνες έχουν γεννηθεί στην σκλαβιά και αυτήν θέλουν. Είναι λυπηρό τον ρόλο των σημερινών σχολείων να το παίζει η αλλοδαπή κουβερνάντα λόγω έλλειψης κοινωνικών υποδομών με αποτέλεσμα η εκπαίδευση των ελληνόπουλων να γίνεται έρμαιο στα χέρια των ξένων οίκων παραγωγής συνειδήσεων όπως τα ονομαζόμενα Think Tanks. (δεξαμενές γνώσεων).Ετσι λοιπόν όχι μόνο δεν μας επιβάλανε τον τρόπο που ντυνόμαστε ή τρώμε ( codex alimentarius) αλλά και τον τρόπο που σκεφτόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι και πειθήνιοι την μεγάλη ημέρα της ΑΛΛΑΓΗΣ.
Τέλος , θα έλεγα ότι συμφωνώ σε αυτά που γράψατε αλλά πριν 2000 χρόνια περίπου...!!
Με τιμή
Αρχαίος.

polapopsis είπε...

Φίλτατε Αρχαίε, αυτά που μου γράφεις, αυτά τα κακώς κείμενα, αυτά τα βάρβαρα ήθη και τον μιμητισμό, αυτήν την εθελοδουλεία που έχουν επιβάλει στην κοινωνία οι εντός και εκτός συνόρων νεοταξίτες, είναι η σαπίλα που θέλω να πετσοκόψω. Ο καιρός των Άριστων Ελλήνων είναι η μόνη οδός για την αποστολή της Φυλής μας. Και αποστολή της Φυλής μας είναι η διαιώνιση και η ισχύς, ο νέος πολιτισμός, ο ηγεμονικός ελληνισμός. Όλα όσα γράφω είναι η δική μου πρόταση ενάντια στις κακοπλασίες. Ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ