ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ



ΑΘΗΝΑ 16-11-2016.

Χτυπήστε τούς Έλληνες στις αξίες τους και στα ιστορικά τους αποθέματα, είπαν οι σιωνιστές προσωρινοί επικυρίαρχοι τής γης. Αυτό σημαίνει δύο τινά. Πρώτον, ότι ο Έλλην είναι ο καημός των εβραιοσιωνιστών ως ο μόνος αποτελεσματικός μηχανισμός ανασχέσεως τής αντίχριστης ακρίδας. Και δεύτερον, ότι ο συνειδητός και συνειδητοποιημένος Ελληνισμός σχηματοποιεί δια των αξιών του την μία και μόνη ορθή τάξη πραγμάτων με σεβασμό και πίστη στον Θεό και τον Άνθρωπο.

Βαθύς και πολυσχιδής λοιπόν είναι ο συμβολισμός των αξιών που έχουν σαφές σχήμα και δεν είναι σε καμία περίπτωση αφηρημένες. Αναφέρομαι στην βιολογική οντολογία τής Ελληνικής Φυλής, στην φιλοσοφία που διαμορφώνει την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία τού Ελληνισμού, στην ιστορία, στα λάβαρα και τα εμβληματικά σύμβολα που συνοδεύουν το διάβα μας. Να γνωρίζουμε από πού ερχόμαστε, ποιοι υπήρξαν και τι έπραξαν οι προπάτορές μας, ποιος ο τρόπος ζωής μας και η αποστολή μας, ποια είναι τα εκφραστικά μας μέσα.

Όταν λοιπόν φτάσουμε στο απόλυτο σημείο τής εθνικής μας αυτογνωσίας, τότε θα λάβουμε την σκυτάλη τής ζωής και θα συνεχίσουμε, έχοντας ασφαλή πυξίδα και φάρο τού οδοιπορικού μας. Θα δούμε ποιοι αληθινά είμαστε και θα φωτίσουμε τα σκοτάδια που απλώνονται εμπρός μας, στέλνοντας στα έγκατα τής γης τούς βορβορώδεις εχθρούς των νεοταξικών υπονόμων. Διότι ο Έλλην είναι ο μύστης τής πίστης, ο δημιουργός τού πολιτισμού, ο διανοητής τού ήθους και τής πολεμικής αρετής, ο πρόμαχος τού φυλετικού συναισθήματος.

Ώστε λοιπόν ο Έλλην είναι ο σοφός δομήτορας τής πολιτειακής συγκρότησης, ο δίκαιος και ρωμαλέος εκφραστής τού ωραίου και τής αλήθειας. Είναι γνήσιος γόνος τού Θεού, απόστολος τής φωνής Του, σπορά Αγίων και Ηρώων, κληρονόμος τρανών προγόνων μιας γέννας που μάς κατέλειπε υπαρκτά μνημεία τής μεγαλοσύνης της. Μα και εμείς οφείλουμε να αποδείξουμε στην πράξη την δική μας αξιοσύνη, την απτή και κατά δική μας ελληνοσύνη. Να φερθούμε ως Έλληνες, να βάλουμε στον νου μας τον νέο πολιτισμό, να διδάξουμε τα ελληνικά γράμματα και κατορθώματα στα παιδιά μας, να πάρουμε γερά στα χέρια μας λάβαρα και σύμβολα και να οπλιστούμε, κλείνοντας τον δρόμο σ’ αυτούς που τα μαγαρίζουν.

Ας δούμε λοιπόν την σχέση μας με τον Θεό. Μάς λέγουν κάποιοι ότι δήθεν υπήρξαμε κοινωνοί διαφορετικών θρησκειών. Ότι λατρέψαμε τα είδωλα. Αλλά και πως στην νέα όπως την λέγουν θρησκεία μας, οι ιερείς μας προσέτρεξαν στην αυλή των εχθρών μας. Οι εραστές των δύο πλαστών θεωριών τυγχάνουν εξόφθαλμα διεθνιστές αρνητές τού φυλετικού μας συναισθήματος, καθώς μέσα από τις γραμμές τους έχουν αφαιρέσει τα κοινά και αληθινά σημεία που καταδεικνύουν την αδιάλειπτη συνέχεια τού Ελληνισμού, αποδεχόμενοι τον εξωμότη οικουμενισμό.

Άλλη όμως είναι η πραγματική αλήθεια. Ότι οι Έλληνες έχουν Πίστη κι όχι «θρησκεία». Ότι ο Θεός στην κορυφή τού οικοδομήματος των Ελλήνων είναι πάντοτε ένας. Ότι οι πρώτοι πρόδρομοι τού Χριστού μας υπήρξαν οι Σίβυλλα και Σωκράτης. Ότι ο ελληνικός κοινοτισμός διατηρήθηκε στην αρχική εκκλησία μας, βαστώντας την αλληλεγγύη στο όμαιμο και ομόφυλο τού Ηροδότου. Ότι οι Ελληνορθόδοξοι είναι εκείνοι που ζήσανε και πεθάνανε σαν τον Διάκο, ωσάν Γραικοί. Ότι πάλι σαν χρόνους και καιρούς, θα γενεί η Αγία Ρωμανία μας Ελληνίδα ωσάν την Παναγιά μας και θα στερέψει το κλάμα. Ότι θα κοινωνήσουμε στην Αγία Σοφία με πρωτεύουσα τής Ελλάδος την Κωνσταντινούπολη.

Ας δούμε τα ιερά σύμβολα και τα εμβλήματα τής Φυλής μας. Το διπλό δελφικό έψιλον που δείχνει παράλληλα την σχέση τού Έλληνα με τον Δημιουργό των Όλων, την προέλευση και την πιστότητα τού Ελληνισμού μας, μα και την ενότητα και την παρουσία μας σε όλα τα σημεία τού ορίζοντα. Την διττή σχέση πίστης και πολιτισμού στο πρόσωπο τής Ελληνικής Φυλής. Το τετραγάμμα, αυτό που μάθαμε αλλιώς σαν αγκυλωτό σταυρό, που είναι μαζί με τον μαίανδρο σύμβολα τής τρισηλίου θεότητος και τού φωτός, σύμβολα παράλληλα τού αέναου κύκλου τής ζωής. Κάποιοι βέβαια μιλούν για «σβάστικες», τα σύμβολα όμως τής Ελλάδος και τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού ανακαλύπτονται έως σήμερα σε ανασκαφές και κοσμούν κτίρια τής δημοκρατίας τους έως και ιερούς ναούς…

Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό των πολιτικά ορθών Εφιαλτών που λιμνάζουν στον ιερό μας τόπο. Αντιλαμβάνομαι τον ίδιο εκνευρισμό κάποιων που εμπορεύονται τον πατριωτισμό τους, μα σαν τούς λες πες μου ορέ για τον εθνικισμό σου, τούς πιάνει κόμπος στον λαιμό και κρύος ιδρώτας. Διότι τόσο οι «ορθοί» όσο και οι πατριδολογούντες δεν έχουν και τόσο ελληνική ψυχή. Αδιαφορώ παντελώς. Διότι ο Έλλην είναι αυτός που σκύβει μονάχα σε δύο περιπτώσεις. Για να λάβει Θεία Ευχή και για να πραγματοποιήσει με μεγαλύτερη αντοχή την φυγή προς τα εμπρός, προς τα πεπρωμένα του.

Ο Έλλην γεφυρώνει τις αποστάσεις και λευτερώνει τούς αδερφούς του, κάμνοντας γερή και μακρύτερη την φυλετική αλυσίδα. Ο Έλλην βαστάει καθάρια και ολόφωτη λαμπάδα την Πίστη και την Φυλή, αποδιώχνοντας αποστάτες και βέβηλους. Μεταλαμπαδεύουμε το Φως, δίχως να σμίγουμε Δίκαιο και Αλήθειες με βαρβαρισμούς και κακοδοξίες. Γη, Λάβαρα και Σύμβολα Ελληνικά ανήκουν αποκλειστικά στους Έλληνες. Ο Δικέφαλος Αετός και η Γαλανόλευκη σκεπάζουν με τον δροσιστικό τους αγέρα τα χώματα που δόξασαν άγιοι και ήρωες. Η Ιερή Γη μας καθορίζεται από τον κοινοτισμό και την ιστορία μας, με τον Μαίανδρο να δείχνει την πορεία προς την Ελλάδα την Τρανή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: