ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΗΜΑΝΕΤΕ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ, ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 9-12-2016.

Σήμερα το πρωί μετέβην στο Ειρηνοδικείο προκειμένου να τελεστεί η λεγομένη εκουσία διαδικασία, η τελική εκδίκαση για το οριστικό κλείσιμο μιας παλαιάς και δανειακής υπόθεσης που βαστάει με τις γνωστές τοκογλυφικές ρυθμίσεις από το 1999. Η υπόθεσή μου αφορά ποσόν μικρό υπό περαίωση. Κι όμως, η παγκοσμίως αμίμητη τραπεζοκρατία που έχει επιβληθεί ως κατοχική αρχή στο ψευτορωμέϊκο έκανε το δικό της προκειμένου να συνεχίσει να ρουφάει ελληνικό αίμα. Αναβλήθηκαν όλες οι σχετικές υποθέσεις για τον Ιούνιο του 2017 χωρίς καμία ενημέρωση των εμπλεκομένων πλευρών, ημών και των δικηγόρων μας!

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση και σύσσωμο το προδοτικό καθεστώς πανηγυρίζουν για τον βρόγχο τον επιθανάτιο που κρεμάται στον λαιμό του Ελληνισμού. Μέσα σ’ αυτό που ονομάζουν νέα αξιολόγηση φέρνουν νέα φορολογικά μέτρα, νέες μεταρρυθμίσεις – απορρυθμίσεις και ξεχαρβάλωμα εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων, «πλεόνασμα» 3,5% επί του ΑΕΠ και επομένως μνημόνια έως το 2028 και «μείωση» του χρέους, δηλαδή χρέος έως το 2060!!! Παράλληλα το ΔΝΤ μας είπε πως δεν έχει καμία διαφορά με τους λοιπούς δανειστές – τοκογλύφους όπως λέγανε οι προδότες και πως θα συνάψει και δικό του χωριστό μνημόνιο!!!

Κατά τα λοιπά ο κατοχικός συνεργάτης και πρωθυπουργεύων τάζει δωροψίχουλα στους συνταξιούχους που λαμβάνουν σύνταξη έως 850 ευρώ. Μην τυχόν αποκοιμηθούν προφανώς οι ραγιάδες σάλιαγκες που περιμένουν σωτηρία από τις εκλογές. Αλλά την ίδια στιγμή προχωράει η προστυχιά του παγώματος του ΦΠΑ για τα νησιά που θα μετατραπούν σε ζεστές φωλιές για τους λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες. Παράλληλα οι ψευτοευρωπαίοι ανακοίνωσαν πως έως τον προσεχή Μάρτιο θα μας κουβαληθούν όλοι οι ψευτοπρόσφυγες που έχουν πάει στις χώρες τους. Και πριν λίγο έλαβα εγώ ο ίδιος πληροφορία πως την Δευτέρα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου Θήβα έχουν καλέσει οι σχολικοί σύμβουλοι τους δασκάλους και καθηγητές με θέμα σύσκεψης την έλευση των επερχόμενων προσφύγων στην πόλη…

Η Ελλάς εάλω αδέρφια. Γρηγορείτε. Εθνική συνεννόηση και συστράτευση ημών των Εθνικιστών με τον χειμαζόμενο λαό μας. Σημάνετε σάλπιγγες του αγώνα οι βροντερές. Το προσκλητήρι δίδεται ενταύθα, τώρα με όλη την δύναμη της ψυχής μου. Αν γινόταν να βρεθούμε σε μια μικρή γωνίτσα της ιερής μας γης θα ακούγατε την φωνή μου να βγαίνει με όση κραυγή μου δίδει ο Θεός την δύναμη να σηκώσω. Το Εθνικιστικό Κίνημα πρέπει να γίνει γροθιά μεγάλη. Δίνω το χέρι. Αυτοί που πρέπει; Ο Θεός να μας λυπηθεί και να μας δώσει δύναμη….
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: