ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 22-2-2017.

Άφθαστο ηρωικό μεγαλείο πίστεως και σθένους. Ιδού η Ελλάς.

Η ιστορία είναι το αδιάψευστο βιβλίο τής ανθρωπότητος που γράφεται πρώτα με αίμα και κατόπιν με μελάνι. Είναι επιπλέον αυτή η ίδια η ιστορία ένας αέναος κύκλος επαναλαμβανόμενος που διδάσκει τούς μελετηρούς, εναργείς και ζωντανούς λαούς να προβλέπουν και να αντιμετωπίζουν νικηφόρα τις υποθέσεις τους. Τούς δε αγνοούντες την ιστορία, τούς αδιάφορους και τούς ψοφοδεείς λαούς τούς καταδικάζει στην αιώνια σκλαβιά και τον βιολογικό τους εν τέλει θάνατο.

Η Ελλάς σήμερα, στον εικοστό πρώτο αιώνα τον απατεώνα, ολίγες στιγμές πριν την κοσμογονία τής αναμέτρησης μεταξύ ένθεης ελευθερίας και αντίχριστης παγκοσμιοποίησης, βρίσκεται μπροστά στο πλέον κομβικό σημείο τής ιστορίας της. Οφείλει να συμμαζέψει τα κομμάτια τής υπάρξεώς της που σκόρπισε στους πέντε ανέμους η διαλυτική κοινοβουλευτική δημοκρατία και να ενώσει κάτω από τα ένδοξα λάβαρα τής Φυλής τα παιδιά της που σκιρτούν για να γίνουν πύρινες και ζωντανές γραφές. Να συντρίψουν τα σκότη με το ανέσπερο φως τής αληθινής Ελλάδος.

Τι εστί λοιπόν επιτέλους η αληθής Ελλάς; Ποια είναι και εις τι συνίσταται; Μελετώντας την ελληνική διαχρονία μέσα από την έλευση ποικίλων όσων βαρβάρων και την εθνική μας συμπεριφορά, καταλήγω αβίαστα στο συμπέρασμα. Άφθαστο ηρωικό μεγαλείο πίστεως και σθένους. Ιδού η Ελλάς. Σίγουρα όταν ο γερμανός φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε εμπνεύστηκε τον τύπο τού ακατάβλητου υπεράνθρωπου, δεν μπορούσε να έχει άλλο τίποτα στο νου του παρά την περιπετειώδη φύση των Ελλήνων μαχητών τού πνεύματος και τής εκπολιτιστικής κοσμοκρατορίας. Γι’ αυτό άλλωστε είπε ότι εκείνοι που πολεμούν τον Ελληνισμό το κάμουν διότι κάθε φορά που φτάνουν σε κάποιον στόχο, βρίσκουν τον Έλληνα μπροστά στο βάθρο τής οικουμένης.

Οι μεγάλοι λαοί ορθώνονται στο ανάστημά τους και συμπεριφέρονται συμφώνως με την φύση τους όταν βαστούν στερεό το οικοδόμημα των αξιών τους, όταν βαστούν ανόθευτα το αίμα και την ψυχή τής Φυλής, όταν υπηρετούν έναν και μόνον κοινό σκοπό. Όμως κάποιοι φύτεψαν αναμεταξύ μας τις φωνές τής διαίρεσης ως νόμιμες τάχα και τις προσδιόρισαν ως πολιτεύματα και μετά ως κόμματα. Βάλανε τούς Έλληνες στον καιρό που πάλλονταν τα τείχη από στίφη βαρβάρων να διαβουλευτούν με τις πλάτες άλλων, ξένων και ισχυρότερων δυνάμεων. Αυτό συνέβη στους καιρούς τής Άλωσης τής Πόλης, τού Εικοσιένα, τής Μικρασιατικής Καταστροφής, τής Κυπριακής Τραγωδίας, τής Οικονομικής Κρίσης και τής νομής των ιματίων τής Ελληνικής Φυλής σε τοκογλύφους και βαρβάρους.

Όμως ο Έλλην έχει πλάτες να στηριχθεί. Έχει την Πίστη στο Θεό που όρισε τον Έλληνα ως μύστη τού ναού και αποστολικό διάκονο τής αληθείας. Έχει το πνεύμα τού δικαίου και το πολεμικό ατσάλι που κάνουν τα ελληνικά όπλα πύρινες ρομφαίες. Έχει την νουθεσία τής μάνας και την ηρωική προπαρασκευή τού πατέρα προς το παιδί ώστε να βαστήξει το άβατο τού Ελληνισμού ιερό και απαραβίαστο. Η νέα Ελληνίδα να δομεί και να κοσμεί οικογένεια βαπτισμένη στο ήθος το προγονικό. Και ο νέος Έλληνας να εργάζεται και να πολεμά για δημιουργικότητα, για λευτεριά, για το τράνεμα και την οικουμενική ισχύ και υπεροχή τής Ιερής Ελλάδος.

Όσοι είμαστε μαχητές τής Ελληνικής Ιδέας, δεν μάς πρέπει να αιχμαλωτιζόμαστε από τα ψεύτικα θέλγητρα τής πολιτικής. Η ζωή τού Ελληνικού Έθνους δεν είναι μήτε παζάρι μήτε ανταγωνιστική παλαίστρα. Στα παζάρια για να κερδίσεις μισή θέση κάτω από τον ήλιο, σκοτώνεις κάποιες από τις θέσεις τής νιότης σου. Και στις παλαίστρες βρίσκεσαι πολλές φορές απέναντι από τον αδερφό σου, για να δώσεις θέαμα και να πάρεις εύνοια από τον τύραννό σου. Δεν είναι όμως το διεθνιστικό απολειφάδι Έλληνας.

Ο Έλληνας είναι η φωνή, η σμίλη και η λόγχη τής Φυλής του. Ο Έλληνας είναι το δίχως άλλο Εθνικιστής, συνειδητά ή ασυνείδητα, μα οπωσδήποτε εκπεφρασμένα μέσα από τις ορμές και τις πράξεις του. Η ζωή τού Ελληνικού Έθνους είναι ένας στίβος αλτρουισμού, είναι η διαρκής άμιλλα, το χέρι τού ενός αδερφού προς τον άλλο που φτιάχνει μια άσπαστη φυλετική αλυσίδα και συνέχεια. Είναι ένα αδιάλειπτο πολιτισμικό εργαστήρι. Είναι μια παντοτινά ιεροπρεπής και θεοφώτιστη Εστία. Ένα στράτευμα από πεφωτισμένους και πολεμιστές που βρίσκονται σε κάθε σημείο όπου πάλλεται ελληνική καρδιά.

Κάποιοι βάλθηκαν να θυσιάσουν την Ελλάδα στο όνομα μιας ψεύτικης και σιωνιστοπροσήλυτης Ευρώπης που δρα ως νέος Εφιάλτης. Βάλανε το Έθνος μέσα σε κάποια λογιστικά παλιόχαρτα και αμολύσανε τούς απόβλητους τού ισλάμ ανάμεσα στο Γένος που κράτησε Θερμοπύλες μέσα στους αιώνες απέναντι στον παγκόσμιο τύραννο. Και τούς στρατούς τούς συμμαχικούς και «συμμαχικούς» να μαντρίζουνε για γεωπολιτική και πλούτο στα Θερμά Νερά και τα νησιά μας. Αλλά το γκουβέρνο συσκέπτεται, βουλεύεται και εκλογεύεται δημοκρατικά, οικουμενικά, νεοταξικά.

Ένωση των Ελλήνων που ορκίζονται στον Χριστό, στο Ελληνικό Αίμα, στην Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα. Αυτή είναι η ιερή διαταγή που στέλνει στον καιρό μας η αιώνια φωνή τής Ελληνικής Φυλής. Να κάνουμε το δίκαιο και την αποκατάσταση τού Ελληνικού Έθνους τον μόνο καταστατικό χάρτη μας. Την αυτοδιαχείριση τής γης από τα γεννήματά της την μία και μόνη οδό τής ανάπτυξης. Την Ελλάδα το ένα και μόνο πολιτικό οργανισμό, το ένα και μοναδικό κόμμα ήθους, πατριωτισμού και μεγαλείου, οδηγώντας τον νεοταξικό κομματισμό σε κώμα και θάνατο. Και τις Ένοπλες Δυνάμεις το ασυγκράτητο άρμα που οδηγεί στην Μεγάλη Ελλάδα Δύσης και Ανατολής. Οι προκλήσεις ενώνουν. Και η Εθνικοκοινωνική Ελλάς εμπνέει, φωτίζει και εξουσιάζει την οικουμένη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: