ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 26-3-2017.

Κάποτε υπήρχαν υπεύθυνες και φανερές ηγεσίες, με σαφή και διακριτή εξουσία των θεσμών. Πολιτική ηγεσία και ελεγκτικοί μηχανισμοί πηγάζανε από τον λαό και εξασφάλιζαν νομιμότητα και εθνική κυριαρχία. Έτσι όπως οφείλουν να πράττουν όσοι λαοί είναι ελεύθεροι και υπηρετούν δίκαιο και αλήθεια. Στις ημέρες τής αστικής δημοκρατίας και τής παγκοσμιοποίησης, το χρήμα εξαγόρασε την επικοινωνία κάνοντάς την προπαγάνδα ψεύδους και συγκέντρωσε όλες τις εξουσίες, νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική, σχηματίζοντας παγκόσμια σιωνιστική δικτατορία.

Γνωρίζαμε ανέκαθεν ότι στην σύγχρονη πολιτική ιστορία υπήρχαν δύο ειδών εξουσίες, μια κρυφή και παρασκηνιακή στον ρόλο τού παγκόσμιου εντολοδότη και μία φανερή μα και δοτή στον ρόλο τού εντολοδόχου πολιτικού υπόκοσμου, υπό την επιρροή τού ψεύδους στις ζωές των πολιτών. Στον καιρό όμως των μνημονίων, στον καιρό δηλαδή τής οικονομικής υποθηκεύσεως των εθνικών κρατών και τής εθνοφυλετικής νοθεύσεως των λαών, τα προσχήματα εξέλειπαν και οι ρόλοι αποκαλύφτηκαν, αφού οι λαοί επιστρέφουν στις ρίζες τους και οι τύραννοι επιμένουν στην υφαρπαγή αρμοδιοτήτων υπό την καθοδήγηση τού δήθεν ειρηνοποιού Αντίχριστου Θηρίου.

Έπρεπε να διαλυθούν κράτη, να απολεσθεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, να θεσμοθετηθεί η ανηθικότητα και η διαστροφή τής ανθρώπινης φύσης, ώστε να αισθανθούν οι λαοί την αντιφυσική συμπεριφορά των ταγών τους. Στην Πατρίδα μας προηγήθηκαν η καταστροφή τού ελληνικού πολιτισμού, οι αυτοκτονίες χιλιάδων αδερφών μας, η διάλυση τής παιδείας με την έξοδο ορθοδοξίας και πίστης, δίχως να προκληθεί η αυτοκριτική τού λαού μας. Αλλά όταν το μαχαίρι έφτασε στο λαιμό τού Έθνους μας, όταν αφαιρέθηκαν όλα τα δικαιώματα και η γη κάτω από τα πόδια μας, όταν ενεργοποιήθηκε η αντικατάσταση ημών και των παιδιών μας από τούς λαθροεισβολείς των συνόρων, τότε ο Ελληνισμός διαπίστωσε ότι πρέπει να υπερασπιστεί την γη του που είναι ό,τι οι ρίζες για το δέντρο.

Οι σταυρωτήδες έμποροι των εθνών είναι αδίστακτοι. Μπρος τον έλεγχο τής παγκόσμιας εξουσίας, τον τωρινό τους πόθο μετά την ενθυλάκωση τού παγκόσμιου χρήματος, δεν γνωρίζουν ηθική και ανθρώπινο όριο. Αυτή η ανίερη δίψα σταύρωσε τον Χριστό. Η ίδια δίψα σκότωσε τον βασιλιά Λεωνίδα. Από τον ίδιο προαιώνιο σατανά προήλθαν δύο παγκόσμιοι πόλεμοι και τώρα μεθοδεύεται ο έσχατος τής ιστορίας ανθρώπων και εθνών. Και θα είναι ο έσχατος ο επόμενος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος για δύο λόγους. Πρώτον, διότι θα γίνει με την χρήση των πιο τέλειων και αιμοβόρων όπλων. Και δεύτερον, διότι θα αναμετρηθούν οι Πιστοί σε Χριστό και Πατρίδα με εκείνους που θέλουν τις πατρίδες διαλυμένες στα πόδια τού Άνομου Θηρίου.

Συμμαζεύτηκαν τις προάλλες στο Νταβός τής Ελβετίας οι εβραιοσιωνιστές κλειδοκράτορες τής οικονομικής ζωής τού πλανήτη για να συζητήσουν τις παθογένειες που δημιούργησαν οι ίδιοι και τις λύσεις που τούς βολεύουν. Και εκεί μάθαμε ότι βγήκε ο επενδυτής – τζογαδόρος τής ανθρώπινης ζωής Σόρος και είπε ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ θα αποτύχει διότι δεν συζητάει με τούς έχοντες αντίθετη μ’ αυτόν άποψη. Τα διεθνή ΜΜΕ μίλησαν δήθεν τυχαία για δικτατορική αντίληψη τού Τραμπ. Και στις ΗΠΑ των οποίων την ενημέρωση, την οικονομία και το θέαμα ελέγχουν οι σιωνιστές, είδαμε την ημέρα τής ορκωμοσίας τού Τραμπ να διαμαρτύρονται έως και «φεμινίστριες» λεσβίες κατά τής Κου Κλουξ Κλαν…

Το Χόλυγουντ μαζί με την αθεΐα, την ανωμαλία και το παρακράτος των αλληλέγγυων πάσης μορφής διαστροφής, όλοι όσοι παλεύουν τάχα για την ειρήνη σπέρνοντας πολέμους σε όλο τον πλανήτη και εκείνοι που μεθοδεύουν ανατροπές εθνικών ηγετών από νεοταξικές μαριονέτες, βγήκαν στο μπαλκόνι τού κόσμου. Την γνωρίζουμε την βιομηχανία τής λέρας πολύ καλά στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα. Οι πολυφυλετιστές και πολυπολιτισμικοί έχουν μπει στα σχολεία μας ως δάσκαλοι, στην κοινωνία ως δημοκρατικά κόμματα, στα σπίτια μας ως κατασκευαστές ψευδών ειδήσεων. Έχουν φτιάξει επαγγελματικές οργανώσεις «ανθρωπισμού» για να δώσουν ναούς, σπίτια και πατρίδα στους ξένους εισβολείς, με την χορηγία κομμάτων, πλουτοκρατών και χρήματος που έχουν αφαιρέσει από τον καθημαγμένο ελληνικό λαό.

Βρισκόμαστε ενώπιον τής κρισιμότερης αποφάσεως στην ιστορία τού Γένους των Ελλήνων. Να αποκτήσουμε εθνική ηγεσία που θα ενώσει τον λαό μας στον δρόμο τής Πίστεως και τής Ελευθερίας. Να πάρουμε δύναμη από την επανασύνδεση με τις Παραδόσεις τής Φυλής μας. Να συντρίψουμε εκείνους που ενοχοποιούν την εθνική μας συνείδηση και το φυλετικό μας συναίσθημα. Να εργαστούμε για την ανάπτυξη με τα ελληνικά χέρια. Να πολεμήσουμε για το πλάτεμα τού Ελληνισμού πάλι με τα δικά μας, με τα ελληνικά χέρια. Να φτιάξουμε γεωπολιτική συμπεριφορά και κοινωνία με τούς συμμάχους εκείνους που πιστεύουν στο Θεό, την οικογένεια και την συνεργασία των λαών, με τον καθένα λαό στο δικό του εθνικό κράτος.

Στις ΗΠΑ ο Τραμπ μίλησε για την νίκη τού λαού ενάντια στα κοράκια τού ψεύδους. Στην Ρωσία ο Πούτιν επανατοποθέτησε την Ρωσία στην οδό τής μεγάλης δυνάμεως. Στην Γαλλία η Λεπέν δείχνει να επαναπροσδιορίζει την Γαλλία στην οδό τής εθνικής ταυτότητος. Η άνοδος τού Εθνικισμού στο πλευρό των λαών και τού χριστιανισμού γενικεύεται. Κάθε λαός κοιτάζει το δικό του εθνικό συμφέρον. Τώρα είναι η ώρα να κοιτάξει το δικό του συμφέρον και το Έθνος των εθνών, ο δημιουργός των πολιτισμών, ο δομήτωρ πολιτειών και πολιτειακών συστημάτων, το Αποστολικό Έθνος των Ελλήνων.   

Η βούληση των Ελλήνων, η αλήθεια τής ιστορικής μας συνέχειας και η νίκη τής δικαίας ισχύος διαμορφώνουν τον οδικό χάρτη των επιλογών και των συμμαχιών τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Η Πατρίδα μας ως γη Ελλήνων πατέρων και άξιων Ελλήνων διαδόχων. Η κοινωνική συνοχή με γνώμονα την αξιοσύνη και την αλληλεγγύη τής όμαιμης φυλετικής μας κοινότητας. Η Ορθοδοξία και η Ελληνικότητα ως προσδιοριστικός παράγοντας μιας απόλυτα ελληνικής γεωπολιτικής αυλής. Ο σεβασμός στην ιδιοπροσωπία και την αυθυπαρξία τού Ελληνισμού και πάσης ελεύθερης προσωπικότητας. Για μια Μεγάλη Ελλάδα στην κορυφή τής κοινωνίας των ελεύθερων εθνών. Ιδού η Ελλάς που φέρνει το χρυσό ξημέρωμα τής θείας και εθνικής δικαιοσύνης.   
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: