ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑΑΘΗΝΑ 31-5-2017.

Ήμασταν το Έθνος των πράξεων και των ηρώων και έχουμε γίνει ένας εσμός λογάδων και δειλών. Βαστήξανε τρανοί πρόγονοι Θερμοπύλες με τον βασιλέα Λεωνίδα και τον στρατιωτικό ανθό τής Ελλάδος και βάλαμε στις μέρες μας κυβερνήτες Εφιάλτες και για συμμάχους τούς Σταυρωτήδες. Ασκούν διοίκηση στο κράτος οι τύραννοι και οι δειλοί ωθούν το λαό που ανακυκλώνει πολιτικά τη σαπίλα.

Σημασία έχει μονάχα το Ελληνικό Έθνος. Αυτό είναι ο μόνος νόμιμος ιδιοκτήτης τού κράτους. Το ψευτορωμέϊκο έχει νοθεύσει τον κοινωνικό ιστό και έχει παραχωρήσει εθνική κυριαρχία και υπάρχοντα στον λογαριασμό τού σιωνιστή παγκοσμιοποιητή δίχως καμία εξαίρεση. Γεωφυσικό πλούτο, εργασία, κοινωνία, παιδεία, υγεία και εθνική άμυνα. Επομένως το ψευτορωμέϊκο δεν είναι κράτος. Είναι σάπιο μόρφωμα που πρέπει να ανατραπεί από το Έθνος επαναστατικά.

Πάψτε λοιπόν για μια φορά ακόμη φαφλατάδες τα σάλια και πιάστε το σπαθί. Διότι το είπε πολύ σωστά ο τραγικός αυτόχειρας διανοητής τού Ελληνισμού Περικλής Γιαννόπουλος. Το σπαθί είναι η μόνη δικαιοσύνη. Ιδιαίτερα μέσα σε μια Πολιτεία που έχει σαπίσει. Με τη δικαιοσύνη να σκύβει το κεφάλι μπρος στην εκχώρηση των ελληνικών δικαιωμάτων στην ξενοκρατία. Το στράτευμα να αρχηγεύεται από ειρηνιστάδες πολέμαρχους. Και την πολιτική ορθότητα να σέρνει σαν τον σκλάβο μονομάχο την κομματική χορωδία. Γάβγισμα μονάχα ξεδοντιασμένων σκύλων και δάγκωμα κανένα.

Τα πύρινα τα λόγια θέλουν και πύρινη ρομφαία. Η Επανάσταση τού Έθνους σίγουρα δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να είναι μονάχα στρατιωτική ή μονάχα λαϊκή. Εάν συνέβαινε ένα από τα δύο αυτά ενδεχόμενα, τότε θα είχαμε μια βραχεία παρένθεση και επαναφορά στην φαυλοκρατία ή ένα αδύναμο πολιτικό σύστημα που θα εξέτρεφε διοίκηση εξαρτημένη από τον ξένο δυνατό. Η Ελλάς δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά. Η Ελλάς χρειάζεται ολοσχερή εξάλειψη τού παλαιοκομματισμού, πατριωτική πίστη, πειθαρχία και ισχύ. Καθεστώς Ολοκληρωτικό, Ελληνικό και Εθνικοκοινωνικό.

Χρειαζόμαστε συνεπώς διαφορετική δομή και λειτουργία των θεσμών. Κάθε θεσμός να μεταβληθεί σε εκφραστή τού δίκαιου και δυνατού ελληνισμού. Να υπάρξει πρότερος μετασχηματισμός που να εκφραστεί με την έγερση των συνειδητών Ελλήνων κατά όσων δίδουν γη και ύδωρ στον εχθρό. Το στράτευμα φρουρός των συνόρων τής Ελλάδος και όχι τής Ευρωπαϊκής Ένωσης των τοκογλύφων. Διώκτης των πολεμίων Ορθοδοξίας και Πατρίδος. Απελευθερωτής ελληνικών εδαφών και εκφραστής τής Μεγάλης Ελλάδος.

Επομένως η απελευθέρωση τής ιερής πατρίδος μας άρχεται από την μέσα πλευρά των συνόρων. Ο πολιτικός εσμός των ψευτορωμιών ποδηγετεί τις μάζες των ραγιάδων με την προπαγάνδα τού ψεύδους, με την τρομοκρατία τού εισαγόμενου τραπεζοχρήματος των ψευτοευρωπαίων, με το εθνομηδενιστικό παρακράτος και με τον οικουμενισμό. Στην προπαγάνδα τού ψεύδους το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα απαντάει με την Προπαγάνδα τού Έθνους, με την εκλαΐκευση τού πολιτικού του λόγου μέσα στην κοινωνία, με τον σηκωμό τού ελληνικού λαού, με την κατάργηση των συστημικών κομμάτων και θεσμών. Τα ένοπλα τμήματα τού παρακράτους πατάσσονται από τις Δυνάμεις Εθνικής Άμυνας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στραφεί ενάντια στον λαό, όταν και εάν αυτός παύσει να είναι πεισιθάνατος.

Το δανεικό χρήμα μάς είναι παντελώς αδιάφορο και αχρείαστο. Η Πατρίδα μας έχει φυσικούς πόρους άφθονους και προσωπικό με δεξιότητες, εργατικότητα και τεχνογνωσία. Ακόμη και αν δεν υπήρχε η αφθονία των συντελεστών τής οικονομικής και παραγωγικής διεργασίας, η κυριότητα τού τόπου και η ελευθερία τού λαού είναι απείρως πολυτιμότερα αγαθά από όλα τα πλούτη τής γης. Ελεύθερος είναι ο λαός εκείνος που καταναλώνει όσα χρειάζεται και παράγει μονάχα με τα δικά του χέρια και στη δική του γη. Οι δε τράπεζες θα περιοριστούν στο ρόλο τής διαφύλαξης τής εθνικής περιουσίας, υπό πλήρη έλεγχο τής Επαναστατικής Εθνικοκοινωνικής Κυβερνήσεως και άνευ ίχνους νεοταξικού χρήματος και παρουσίας.

Η κοινωνία θα απαλλαγεί από τούς διεφθαρμένους, από τούς διχαστές, από τα εγκληματικά στοιχεία, από τούς διεθνιστές, από τούς διαλόγους με τούς εχθρούς Χριστού και Ελλάδος, από τα ξένα σώματα που εισέρευσαν με την προτροπή των εχθρών τής Ελλάδος. Ο Πατριωτισμός, ο Εθνικισμός και η Ελληνοορθοδοξία θα αποκτήσουν ανώτατο θεσμικό ρόλο και προστασία από τον Καταστατικό Χάρτη τού Εθνικοκοινωνικού Καθεστώτος.

Η Ιθαγένεια συνδέεται αποκλειστικά με το Δίκαιο τού Ελληνικού Αίματος και Ήθους. Η Ελλάς είναι Έθνος Κυρίαρχο. Η δε Κυριαρχία δεν δύναται να μεταβληθεί, παρά μονάχα να αυξηθεί εδαφικά με την απελευθέρωση των σκλαβωμένων πατρίδων μας. Η Ελλάς μεγαλώνει εν όπλοις και δεν συρρικνώνεται εν χρήμασι.

Ο αστικός δημοκρατικός βίος είναι άγος που θέτει σε αμφιβολία το μέλλον των παιδιών μας, την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και την ύπαρξη τού Εθνικού μας Κράτους. Ο Έλληνας δεν έχει για Πατρίδα του καμία Συμμαχία, καμία Ευρώπη, καμία Παγκοσμιοποίηση. Συμμαχία που θέλει υπερκρατικές εξουσίες είναι Τυραννία και οι Έλληνες είναι Τυραννοκτόνοι.

Η Ευρώπη έχει Ελληνικό Πολιτισμό, έχει τον Αποστολικό Χριστιανισμό μας για θρησκεία, έχει πλέριες Ελληνικές Κοινότητες. Ο Ελληνικός Κοινοτισμός είναι η δική μας απάντηση εν γένει στην παγκοσμιοποίηση. Και ο ελληνικός έλεγχος επί τής γεωπολιτικής αυλής μας, η ελευθερία και η αυτοδιάθεση των ελληνικών πληθυσμών πέριξ των συνόρων μας είναι η δική μας εθνική πολιτική.

Τα κόμματα τού πολιτικαντισμού είναι φορείς ξενοκρατικοί και πολυέξοδοι. Λαός και Στρατός αρκούν για να εκφράσουν και να μετουσιώσουν την Αριστοκρατία τού Έθνους. Η λειτουργία τους μετά από την μνημονιακή προδοσία, την στημένη αποτυχία τους σε οικονομία και κοινωνία, παύει και τίθεται σε εθνικό δημοψήφισμα.

Να κλείσουν τα μειοδοτικά κόμματα, να δικαστούν οι πωλητές τής κυριαρχίας και οι κλέφτες τού λαού μας. Οι τοπικές κοινωνίες να εκλέγουν ακομμάτιστα και πατριωτικά τούς τοπικούς και συνάμα τούς εθνικούς εκπροσώπους. Να σχηματιστεί Ανώτατη Κυβερνητική Επιτροπή των Αρίστων από τις τοπικές κοινωνίες και τούς επικεφαλής Στρατού και Εκκλησίας. Επανάστασις Εθνική και Κοινωνική. Ελλάς Μεγάλη και Δυνατή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: