ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

ΑΘΗΝΑ 25-10-2017.

Χρόνοι πολλοί κακών επηρεασμών και λάσπης έχουν σωρευτεί επάνω από την ανθρωπότητα. Ήρθε η ώρα να γίνει το οριστικό ξεκαθάρισμα των λογαριασμών. Να επέλθει η πλήρης κάθαρση, όσο αίμα κι αν κοστίσει τούτο. Διότι η αδικία και η τυραννία σμίξανε για να φέρουνε τον Άνομο Σατανά των εβραίων σιωνιστών στον Θρόνο τής Οικουμένης. Και η απάντηση πρέπει να δοθεί από την δικαιοσύνη και την ελευθερία, από τον ένσαρκο Χριστό Ελληνισμό, υπό τις Εντολές τού Πατρός Θεού.

Την ειρήνη την κατακτά εκείνος που νικά στον πόλεμο ενάντια στο κακό. Το δίκαιο επικρατεί όταν εξαλείφονται οι εστίες και οι αιτίες που γενούν την αδικία. Η ασφάλεια εμπεδώνεται όταν κλείνουν οι πληγές τού παρελθόντος και αποκαθίσταται το Έθνος εδαφικά. Η αυτάρκεια εξασφαλίζεται όταν ο λαός ζει λιτά και ζυμώνεται με την φύση, αξιοποιώντας τα αγαθά που παρέχει η μητέρα γη. Και η Πατρίδα γαληνεύει όταν βασιλεύει ο Θεός και χτίζουν απροσπέλαστα τείχη οι Πιστοί τής Φυλής.

Ο Θεός τα πάντα εποίησε εν σοφία. Το δε αίμα των αγίων και των ηρώων κάρπισε προσκυνήματα και πολιτισμό σε καιρούς ένδοξους. Οι αρετές και το ατσάλι κραταίωσαν πολιτείες και ναούς. Το ανήσυχο και ηρωικό πνεύμα των Ελλήνων νικούσε τα πλήθη των απίστων και των βαρβάρων διότι στηριζόταν σε Αρχές. Αρχές απόλυτα παραδεκτές που χτίζανε κοσμοκρατορίες. Όταν όμως εισήλθαν στην μέσα πλευρά των τειχών άνθρωποι ανέστιοι, πραματευτάδες τού χρυσού και τού τυχοδιωκτικού κοσμοπολιτισμού, τότε εξήλθε από τα ίδια τείχη το πνεύμα  τού Θεού και τού Αληθινού Ελληνισμού.

Στην αρχή εγκαταλείψαμε τις σκλάβες πατρίδες μας. Κάμαμε υποτίθεται απελευθερωτικούς πολέμους. Κι όμως, είμαστε το μόνο Έθνος που εξακολουθεί να συνορεύει με τα αλύτρωτα αδέρφια του. Βάλαμε το κοστούμι το δυτικό, πήραμε τα φράγκα τα δυτικά και σημαδεμένα και αιματοβαμμένα, βάλαμε πολιτικούς οβριούς και οβριοπροσήλυτους και αφήσαμε τα σύνορα ανοιχτά σε ξένους και ψεύτικους αλυτρωτισμούς. Από εκεί και ύστερα, μάς πήρε πλήρως ο κατήφορος. Αφήσαμε έξω από τη ζωή μας τον Θεό, την αντρειά μας, τα κληροδοτήματά μας, την εργασία μας. Γίναμε οκνοί και χαλαροί.

Όταν σκορπάς τις θυσίες των περασμένων χρόνων στους ανέμους τής λησμονιάς, τότε το έχεις πολύ εύκολο να σκύβεις το κεφάλι. Όταν αφήνεις τις πύλες ανοικτές και παραδίδεις το ιερό βήμα τού ναού στους κήρυκες τής παγκοσμιοποίησης, τότε ο τύραννος επιστρέφει ως εξουσιαστής τού σύμπαντος. Έρχεται να σού κλέψει τον κατά δικό σου κόσμο ειρηνικά. Σού διαγράφει ευαγγέλιο και ιστορία. Σού μιλάει για ανθρωπισμό και εννοεί την παραδοχή τής σκοτεινής του βασιλείας. Σού μιλάει για ενιαία σύνορα και θρησκεία. Για να φέρει τον Αντίχριστο τού Νεοταξισμού στη θέση τού Χριστού σου Έλληνα.

Το Κάστρο τού Ελληνισμού δεν χτυπήθηκε μια φορά μονάχα. Άπειρες οι φορές από τον καιρό τού Άβελ και τού Κάιν ίσαμε τις Θερμοπύλες και τον θάνατο τού Σωκράτη και από το θάνατο τού Μεγαλέξανδρου ίσαμε το θάνατο τού Πατροκοσμά τού Αιτωλού. Από τον καιρό τού Κολοκοτρώνη ίσαμε τον θάνατο τού Παύλου Μελά και τού Ίωνα Δραγούμη και ίσαμε τις μέρες μας. Σε όλες τις εθνικές μας τραγωδίες και σε όλες τις αιρέσεις και τις κακοδοξίες και σε όλα τα αίματα των αγίων και των ηρώων τής Ελληνικής Φυλής. Και τώρα, στους χρόνους των παγκόσμιων κρίσεων, οι δημοκράτες και οι ανθρωπιστές και σταυρωτήδες με τούς πολυεθνικούς στρατούς και τα πολυεθνικά συμφέροντα καλπάζουν για να κουρσέψουν πλήρως τον Άγιο Ελληνισμό μας.

Ο εχθρός έχει διαβεί τα άγια χώματά μας και στα άγια χώματά μας θα τον τσακίσουμε, απαλλάσσοντας τα θεσμικά πόστα και τις κοινωνίες από κρατικούς, παρακρατικούς και εισβολείς. Άπιστοι, έκφυλοι, προπαγανδιστές διαλύσεως τού Έθνους μας και στρατεύματα εχθρικά. Φωτιά και τσεκούρι σε ανθέλληνες και μισέλληνες. Με τον Σταυρό και την Ρομφαία να φτιάξουμε Ελλάδα Δυνατή και Μεγάλη. Με τούς Πιστούς, με τούς Ηθικούς, με τούς Καματάρηδες, με τούς Πολεμιστές. Να καρπίσουμε και να πλατύνουμε την εθνική μας γη.

Ιερός ναός, παραγωγή και κάστρο είναι η ζωή τού Αληθινού, τού Ζωντανού ελληνισμού. Διότι ο Έλλην είναι Απόστολος Αλήθειας, Χτίστης Πολιτισμών και Ελληνικών Κοινοτήτων. Ο Έλλην μάχεται για Ελληνοορθοδοξία και Οικογένεια. Μάχεται για την τήρηση τής εθνοφυλετικής αιμάτινης αλυσίδας. Για την ζωή των γεννημάτων του που θα παραλάβουν ακέραιο το ιερό κληροδότημα τής Αγίας Ελλάδος. Δίδει τον αγώνα τον καλό για να λευτερώσει χώματα και αδερφούς, από δυσμάς έως ανατολάς. Εσωτερικά και εξωτερικά ζητήματα συντείνουν στην Δόξα τού Χριστού και την Ισχύ τής Ελληνικής Φυλής.

Εκείνοι που θέλουν να μπουν στην εθνική και την προσωπική μας ζωή για να ελέγχουν τις σκέψεις και τις πράξεις μας, εκείνοι που θέλουν το χάραγμα τού ανθρωπίνου σώματος με τον αριθμό τού Θηρίου τής Ανομίας, εκείνοι που θέλουν να κατεβάσουμε τις ιερές εικόνες τού Χριστού, τής Παναγιάς και των Αγίων, εκείνοι που θέλουν να ενθρονίσουν τον Σατανά, θα βρουν απέναντί τους το ανίκητο Ιεράτευμα τής Ορθοδοξίας και τού Ελληνισμού. Εκείνοι που θέλουν να εξανδραποδίσουν τον Ελληνισμό με τον κιναιδισμό και την υπογεννητικότητα, θα μάθουν ότι η Ελληνορθόδοξη και Εθνικοκοινωνική Ελλάδα διαθέτει ατσάλι και πύρωμα καρδιάς που γκρεμίζει εισβολείς και τυράννους.

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών λέγεται ο πόθος και το σχέδιο που έχουμε αποφασίσει να πραγματοποιήσουμε. Γκρεμίστε τα τείχη τα διαχωριστικά, αν θέλετε να ζήσετε Έλληνες. Διότι η ζωή ενός εκάστου είναι δική του υπόθεση και αν θέλει μπορεί να τη χαλάσει. Η ζωή όμως των παιδιών μας, η ζωή πάει να πει τής Ελληνικής Φυλής, είναι απαραβίαστη και όποιο χέρι σηκώνεται πάνω της, κόβεται από τη ρίζα. Η Πίστη των Πατέρων μας είναι η Ιερότητα τής Θείας Αλήθειας και τής Ορθής Δόξας που μάς καλεί να απλώσουμε την Αγάπη τού Βασιλέως Χριστού όπου υπάρχει Άγιος Ελληνισμός, τσακίζοντας σταυρωτήδες, διεθνιστές και παγκοσμιοποίηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: