ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΝΩΡΙΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ Η ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 29-7-2018.

Στολίδι τής υφηλίου, διαμαντόπετρα στο κέντρο τής γης και αστείρευτη πηγή τής ζωής μου είσαι πανώρια Ελλάς μου. Πανώριο κάστρο τής υφηλίου χτισμένο με αγάπη από τον Πλάστη και Πατέρα μας Θεό. Κι είναι η Ιερή Πατρίδα μας καμωμένη ως περικαλλής ναός, ως αγέρας πνοής, ως εργαστήριο ωραιότητας και κυματοθραύστης χαλαστήδων. Στράτευμα, ιεράτευμα και φάρος τής Οικουμένης ο Ελληνισμός μας, ζεστό αίμα τής Φυλής μας, μύστης, εργάτης πολιτισμού και πολεμιστής πλέριας Ελληνοσύνης.

Θέλει τάξη και σειρά, θέλει νοικοκυροσύνη ο κόσμος για να βαδίσει με ασφάλεια στο ανηφόρι τής ζωής. Σπίτι καθαρό και ζεστό, μα και ζέση στην καρδιά από γεννήτορες που δίδουν αγάπη, πρώτη γνώση και σκυτάλη στο αίμα τής καρδιάς τους, τον άνθρωπο και το έθνος του. Θέλει βαθιά και ενσυνείδητη αντίληψη τής θεϊκής δημιουργίας και κατανόηση και κοπιώδη εργασία με τα αδέρφια σου, να αισθανθείς και να ενεργείς σαν να είσαι εσύ ολάκερος η πλήρης εικόνα τής Ελληνικής Φυλής.

Φαντάσου τώρα κάθε πατρίδα επάνω στη γη σαν ένα σπίτι, σαν ένα νοικοκυριό και σαν γειτονιά ακόμη από σπίτια που χτίσανε οι προπάτορες τής πατρίδος. Κάθε ημέρα μέριμνα και αγώνας δίδεται ολούθε για τον άρτο τον επιούσιο, για την παραγωγή αγαθών, για το σχολειό που θα κάνει το παιδί χρήσιμο πολίτη στην κοινωνία. Όλες οι εργασίες με νόμους και συλλογικές αποφάσεις για να μείνει το σπίτι ασύλητο, για να γενεί λαμπρότερο. Αυτή είναι η καθημερινή εργασία λοιπόν τού εθνικού κράτους που μιλάει με τα άλλα κράτη, μα δεν δίνει τα κλειδιά σε εκείνους που το εποφθαλμιούν.

Τι θα ήταν άραγε ο κόσμος εάν έλειπε, όπως θέλουν οι αντίχριστοι κοσμοπολίτες, η Αγία Ελλάδα μας; Ένα κουφάρι πνευματικά κενό, μια αγέλη απερίσκεπτων υπάρξεων μέσα σε σπηλιές σε μια χέρσα γη, μια αρένα δίχως σεβασμό στο Θεό και τον άνθρωπο. Ακριβώς αυτό που κατάντησαν σήμερα την Οικουμένη οι σταυρωτήδες παγκοσμιοποιητές. Ελληνικές οι Γραφές και πλήθος Αγίων και Ηρώων Έλληνες. Πέντε φορές κοσμοκρατόρισσα η Ελλάς φτιάχνοντας πολιτισμούς και πολιτείες απόλυτα ελληνικές. Και σιμά στα έργα τα ειρηνικά και τα λαμπρά προσκυνήματα, η πολεμική αρετή των Ελλήνων να νικά πλήθη βαρβάρων και απίστων και σατανάδων.

Ας μού δείξει κάποιος τον πολιτισμό των επίχρυσων μεγάλων δυνάμεων που λάβανε τον κόσμο στα ματωμένα χέρια τους μετά την πτώση τής Φυλής μας. Ας μού δείξουν οι διαχρονικοί βάρβαροι τον δικό τους πολέμαρχο που να σεβάστηκαν και λάτρεψαν οι λαοί τού κόσμου ωσάν τον Μεγαλέξανδρο, δίχως ποτέ να φοβηθούν. Τουναντίον, οι εκδημοκρατίσεις των μοντέρνων καιρών σπέρνουν πάντα μίσος και πόνο. Εμείς να δαμάζουμε τη φύση κάνοντας κτήρια και λειτουργικές υποδομές και οι κατοπινοί εχθροί να σταυρώνουν το Θεάνθρωπο Χριστό και να αιχμαλωτίζουν την ανθρωπότητα στην ασύνορη σκλαβιά.

Έγινε λοιπόν ο άνθρωπος σκεύος υλιστικής ηδονής και αναλώσιμη εμπορευματική αξία. Έπαψε να πιστεύει και έγινε θύμα τής θεοποίησης των σκοτεινών δυνάμεων που θέλουν πανθρησκεία και παγκόσμια εξουσία. Οι κακοί σηκώνουν με την μετανάστευση τού εσμού τους μαύρα σύννεφα πολέμου παγκόσμιου. Η Ιερή Ελλάς όμως είναι πάντα εδώ. Δεν σβήνει ποτέ το φως της, ότι η πίστη και η ιστορία και η αλήθεια και το δίκαιο θα βασιλεύσουν πάλι και δια βίου με το θωρακοφόρο Ελληνισμό.

Τι κι αν βάλθηκαν κάποιοι να αυτοκτονήσουν. Εμείς δεν θα αφεθούμε στις σειρήνες τής εποχής. Η Αλήθεια καταυγάζει με το φως της τον τόπο, αναγεννώντας τις καθάριες ελληνικές ψυχές μας για να εξορίσουμε τους σκοταδόψυχους ψευτορωμιούς και τους εισβολείς – εντολείς τους. Ιερή Παράδοση, Ελληνικό Αίμα και Ιστορική Νομοτέλεια συνθέτουν την επιστροφή στις ρίζες τής ανθρωπότητας. Ένας αμείλικτος πόλεμος κάτω από τα λάβαρα τού Θεού, για τα παιδιά μας, για την Φυλή, για την ταυτότητά μας και την πλήρη κυριαρχία σε όλες τις εστίες τής Αγίας Ρωμανίας μας.

Πάλι με χρόνους και καιρούς πάλι δικά σου θα είναι τα μυρωμένα τούτα χώματα και τα νερά Παναγιά μου. Τής νέας δόξης οι καιροί, ελληνικοί πάλι θε να είναι. Το νιόκαστρο τής Ελλάδος Ορθόδοξο και Εθνικοκοινωνικό είναι. Ναυαρχίδα τής κοινωνίας των ελευθέρων εθνών στην κορυφή τής πυραμίδας τής ανθρωπότητας, με Βασιλέα τον Ζώντα Θεό Χριστό μας, με γνώμονα την αποκατάσταση τού Οίκου τής Ελληνοσύνης και την νέα πνοή για την σταθερότητα των λαών. Ηγέτης λοιπόν ο Έλλην.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: