ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΪΚΗ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΕΜΜΕΝΟΥ

ΑΘΗΝΑ 21-8-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
https://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Οι εχθροί τού Ελληνισμού θέλουν την ψευδεπίγραφη εικόνα ενός ηττοπαθούς και πεισιθάνατου λαού στην θέση τής αληθινής φύσης τής Φυλής μας. Και η αληθινή φύση τής Ελληνικής Φυλής είναι ένα Έθνος κυρίαρχο και εστεμμένο. Όμως η προπαγάνδα τού ψεύδους τής αστικής δημοκρατίας έχει δεσμεύσει το λαό μας στα χέρια των παγκόσμιων επικυρίαρχων μέσα από την διασπορά ψευδών ειδήσεων και εξαρτήσεων που είναι τάχα υποχρεωμένος ο Ελληνισμός να αποδεχτεί για να ζήσει.

Οι ανθέλληνες δεν θέλουν να πιστέψουν οι Έλληνες στις δυνάμεις τους και τα χαρίσματα τα δικά τους και τής ελληνικής γης. Δεν θέλουν να γίνει ο Έλληνας απαιτητικός, θεληματικός και νικητής. Μάς θέλουν επαίτες, ηττοπαθείς και ηττημένους. Πλαστογραφούν οι νεοταξίτες σταυρωτήδες τις γραφές μας, την ιστορία μας, την εθνική μας κληρονομιά. Παρουσιάζουν δια των θεσμών και των επικοινωνιακών τους μέσων το μαύρο για άσπρο, το παράλογο για λογικό, το ανήθικο για ηθικό, το παράνομο για νόμιμο.

Ο νεοταξισμός και η αστική δημοκρατία λοιπόν κάμουν λοβοτομή στον ελληνικό λαό, χειραφετώντας τον με την προπαγάνδα τού ψεύδους. Ο Πιστός Ελληνικός Εθνικισμός μας οφείλει να απαντήσει με την παράθεση τής Προπαγάνδας τού Έθνους, με αντικειμενικό σκοπό και στόχο την Λαϊκή Διαφώτιση. Να διεισδύσουμε μέσα στις πλατιές λαϊκές μάζες, στις τοπικές κοινωνίες, στους χώρους τού μόχθου και τής σύναξης των αδερφών μας συνελλήνων και να παρουσιάσουμε στο λαό την αληθινή διάσταση των γεγονότων, τις δικές μας προτάσεις, την αληθινή μας ταυτότητα, καταρρίπτοντας την λάσπη των αντιπάλων μας που είναι εχθροί τόσο τού Εθνικισμού όσο και τού Ελληνισμού.   

Κανείς δεν θα μιλήσει με την γλώσσα τής αλήθειας, παρά μονάχα εμείς που αγαπούμε την Ελλάδα μας, που νοιαζόμαστε για την Ελλάδα μας, που ανήκουμε ολοκληρωτικά στην Ελλάδα και τον Ελληνισμό μας. Καμία κάλπη δεν μπορεί να σώσει το λαό μας, εάν ο λαός μας δεν λάβει την ώθηση τής πραγματικότητας. Και η εθνικά αναγκαία πραγματικότητα είναι επίτευξη τής βαθειάς συνειδήσεως τής αλήθειας μαζί με την βαθειά συνείδηση τής εθνικής μας ταυτότητας. Είναι η ομοψυχία, η ενότητα και η διαμόρφωση μιας ολότελα και ολοκληρωτικά ελληνικής πολιτείας, με τον ενημερωμένο πολίτη να προβαίνει στην ενδυνάμωση τής Ελλάδος.

Προπαγάνδα τού Ελληνικού Έθνους και τής Αλήθειας λοιπόν. Λαϊκή Διαφώτιση με τον Εθνικιστικό Λόγο τής Ελληνικής Φυλής να φτάνει ακέραιος και ατόφιος στις αισθήσεις και την καρδιά τού λαού. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε να κερδίσουμε πρώτα την καρδιά των Ελλήνων κι έπειτα την ψήφο τους. Θέλουμε τον Έλληνα Όρθιο κι όχι σκυφτό. Θέλουμε τον Έλληνα Ζωντανό κι όχι πεισιθάνατο. Θέλουμε τον Έλληνα Μαχητή κι όχι προσκυνημένο. Θέλουμε τον Έλληνα χαμογελαστό να δίδει την ασφάλεια και την ευτυχία στα ελληνόπουλα. Και επειδή τα δικά μας θέλουμε είναι επιθυμίες ολάκερου τού Ελληνισμού, μεταδίδουμε την πνευματική φλόγα στην ελληνική κοινωνία.

Ο Ελληνισμός, ποτισμένος με την ζωογόνα Παράδοση και άρρηκτα δεμένος με την εθνική συνοχή του, είναι ανίκητος. Είναι η Πίστη στην Ορθοδοξία τού Λόγου τής Αληθείας που μάς έδωσε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας. Είναι η καθάρια Ελληνική Οικογένεια που εμβολιάζει το τίμιο ελληνικό αίμα εξασφαλίζοντας την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Είναι η Ελληνική Πατρίδα που αναπτύσσεται με τούς δικούς της πλέριους πόρους και γίνεται Καστροπολιτεία που απλώνεται όπου υπάρχει ελληνική ψυχή και ελληνική ιστορία. Είναι η Ελληνική Παράδοση που γεμίζει την ψυχή για να μπολιάσει με την δική της δύναμη ολάκερη την Φυλή. Και σαν ξεδιπλωθεί η Προπαγάνδα τού Ελληνισμού και η Λαϊκή Διαφώτιση, η Νίκη είναι σίγουρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: