ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 5-5-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Η ελληνική κοινωνία έχει γίνει ανοχύρωτο καράβι. Στην κυριολεξία ο ελληνικός λαός έχει κυβέρνηση και είναι σαν να μην έχει, όπως έλεγε ο Άγιος Γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης. Έχουμε μια κυβέρνηση που μεταβάλλει διαρκώς τη συμπεριφορά της στο ζήτημα τού κορονοϊού, σε σημείο που έρχεται πολλές φορές σε σύγκρουση με την επιστημονική κοινότητα και τη λογική. Ακόμη και στην φερόμενη επανεκκίνηση τής καθημερινότητας, κάθε κοινωνική και εργασιακή ομάδα απελευθερώνεται τάχα σε διάφορους χρόνους η μια από την άλλη, τηρώντας το αίσθημα τού φόβου.

Θέτουμε λοιπόν πολύ απλά το ζήτημα, όπως ακριβώς το εισπράττουμε με βάση την παρατήρηση και τα δεδομένα που μάς δίδονται. Το ψευτορωμέϊκο δεν ασκεί την εξουσία τής Πατρίδος μας. Ασκεί την διαχείριση κυβερνητικών εξουσιών για λογαριασμό τρίτων και ξένων εντολέων. Τα δε μέτρα χαλάρωσης σε κάποιους τομείς τής οικονομικής δραστηριότητας ελήφθησαν προκειμένου να χτιστεί ένα εικονικό άλλοθι, ώστε  η κυβέρνηση να αποσείσει τις δικές της ευθύνες πάνω στην αποσύνθεση τού ελληνικού κράτους. Και εντολέας των ενδοτικών πολιτικών είναι η διεθνής συμμορία τής σιωνιστικής νέας τάξης πραγμάτων που επιδιώκει την παγκοσμιοποίηση.

Η θέση μας ως Έλληνες Εθνικιστές είναι ότι ήρθε η ώρα να διαμορφωθεί η επαφή και η συνοδοιπορία τού ελληνικού λαού με την ιδεολογία τής Πίστεως και τής Πατρίδος. Ιδεολογία τής Πίστεως και τής Πατρίδος είναι ένας σαφής Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός. Είναι η προσήλωση στην Ορθοδοξία και το Εθνικό Φρόνημα που αποτελούν θεμελιακές και οντολογικές αξίες τής Ελληνικής Φυλής. Είναι το Ιδανικό των Ελλήνων που κατοχυρώνεται στο Αίμα και τον καταστατικό χάρτη τής Πολιτείας μας. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, σε μια Πατρίδα που η Θρησκεία και η Ελληνική Οικογένεια αποτελούν θεμέλιο βάθρο τής πορείας μας.

Ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας έχει μέσα του τόσο την εσωτερική συντήρηση όσο και την εξωστρεφή πρόοδο, ανάπλαση και υπεροχή. Συντηρούμε τις Παραδόσεις μας και την φύση τής Φυλής μας, σμιλεύουμε την κοινωνική δικαιοσύνη, επανδρώνουμε την κοινωνία με γνώμονα την εθνική ταυτότητα και την αξιοσύνη ταυτόχρονα. Διατηρούμε την ελληνική νεολαία στον τόπο που γεννήθηκε, αυξανόμενη και μαχόμενη με την αρετή και την τόλμη της ως εφαλτήριο νέας δόξης. Και παράλληλα σμιλεύουμε τον κοινοτικό τρόπο ζωής τού Ελληνικού Έθνους, με το Κράτος να επεκτείνεται σε όλες τις εστίες τού Έθνους. Κάθε Έλλην και μια Ελλάδα που εκτείνεται τόσο στις ελεύθερες αρχέγονες πατρίδες μας εδαφικά και κυριαρχικά όσο και στην Ελληνική Ομογένεια που συνδράμει στην ενίσχυση τής διεθνούς θέσης τής Πατρίδος μας με όπλο τον Πανελληνισμό μας.

Ο Έλλην γεννήθηκε για να κυβερνά την ζωή του και να εξαπλώνει το πολιτισμικό του ίχνος. Θα το πούμε απλά, όπως το θέσανε οι πρόγονοί μας και όπως ακριβώς επιθυμούμε να το εφαρμόσουμε. Άρχειν τοις βαρβάροις μηδέποτε άρχεσθαι υπ’ αυτών. Έλληνες αποφασίζουν, Έλληνες πράττουν, Έλληνες απολαμβάνουν δόξα και ισχύ. Το αίσθημα τού φόβου υπάρχει στις καρδιές μας μονάχα για τον Πατέρα μας Θεό και είναι συνώνυμο τής Αγάπης μας προς τον Κτήτορα τής Πλάσης. Η υγεία τού Έθνους μας είναι το διαβατήριο για την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Η δε Ελλάς είναι ο Φρουρός τής Ελευθερίας που υπερνικά  κάθε εισβολέα και κάθε παγκοσμιοποίηση.

Ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας είναι συνώνυμος με τον Ελληνισμό. Αφουγκραζόμαστε τον σφυγμό και τις επιθυμίες, τις αγωνίες και τα προβλήματα τού ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός πιστεύει στην Πατρίδα και το Έθνος του. Ο Έλλην δεν είναι διεθνιστής. Ο διεθνιστής λοιπόν, ο θιασώτης δηλαδή τού πολυφυλετισμού, τού οικουμενισμού και τής παγκοσμιοποίησης, δεν είναι Έλλην. Ο ελληνικός λαός επομένως είναι σύμμαχος και συναγωνιστής μας. Εργάζεται και μάχεται για το κοινό καλό τής ελληνοσύνης. Βαστάει ανοικτές τις εκκλησιές του και την αγάπη του για τον συνέλληνα. Εργάζεται για την αυτάρκεια και την ανάπτυξη τής Πατρίδος. Καταπολεμά την φτώχεια των αδυνάμων. Εργάζεται για την ευημερία όλων των Ελλήνων. Κι είναι αυτός ο λόγος που ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός έχει συναγωνιστή του τον Ελληνισμό.

Η εθνική εξουσία ασκείται από το λαό και υπέρ τού λαού. Η άσκηση των εξουσιών από τούς θεσμούς τού κράτους κρίνεται από την ελληνική κοινωνία. Κάθε αντίθετη προς το κοινό δίκαιο και συμφέρον πράξη οδηγεί στην καθαίρεση τον επίορκο τής Πατρίδος και τής Φυλής του. Επιδίωξή μας είναι η σύμπτυξη και η συνοδοιπορία των εθνικών και κοινωνικών δυνάμεων. Παράταξη τού Έθνους μια και μόνη, η Ελλάς. Απόλυτη συνεργασία των τάξεων. Τάξη επί τής ουσίας μια, ο Ελληνισμός. Όλοι μαζί θα προκόψουμε και όλοι μαζί θα αποτρέψουμε τις ανθελληνικές προκλήσεις. Παραγωγική και εργατική τάξη, νεολαία, στρατός, διανόηση και εκπαίδευση στον κοινό αγώνα τής ζωής.

Το Λαϊκό και Εθνικιστικό Κίνημα επιθυμεί την επικοινωνία με τον λαό για να λάμψει η αλήθεια των προθέσεων που το διακρίνει. Η προπαγάνδα τού ψεύδους που ασκεί το καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας δεν είναι ανίκητη. Υπάρχει η προπαγάνδα τού Έθνους και τής Αλήθειας. Την ασκεί αυτός που διαθέτει ελληνική ψυχή και δεν κρύβεται από την κοινωνία. Είναι αυτός που αγαπάει την λαϊκή επικοινωνία. Είναι η Φωνή τού Έθνους, ο Εθνικισμός. Μάς λένε οι εχθροί μας ότι μισούμε τον άνθρωπο. Τούς απαντούμε ότι αγαπάμε την Πατρίδα μας όπως πρέπει και θέλουμε κάθε λαός να αγαπά την πατρίδα του. Τούς απαντούμε ότι θέλουμε να μείνουμε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Και αφού το θέλουμε, θα το επιτύχουμε οπωσδήποτε με τον Ελληνισμό ολάκερο στο πλευρό μας.

Στα εθνικά μας ζητήματα θέλουμε το ζωντάνεμα τής ιστορίας μας στην σύγχρονη χρονική στιγμή. Για εμάς τούς Εθνικοκοινωνιστές και Εθνικιστές δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες. Υπάρχουν μονάχα προσωρινά αλύτρωτες πατρίδες που θα γυρίσουν γρήγορα στον ελληνικό εθνικό κορμό. Μάς ζητούν εδάφη κάποιοι προσωρινοί γείτονες. Μάς ζητούν παγκόσμια διακυβέρνηση οι αντίχριστοι νεοταξίτες. Απαντούμε πως θέλουμε Αγία και Μεγάλη Ελλάδα. Απαντούμε πως θέλουμε την πλήρη ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς ανήκει. Από την Αδριατική ίσαμε τον Πόντο, την καθ’ ημάς ελληνίδα ανατολή. Ας κινήσουν τις γεωπολιτικές τους ταραχές οι νεοταξίτες. Και τότε ο Θεός θα χαμογελάσει στην αγαπημένη του Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: