ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ

ΑΘΗΝΑ 18-8-2020. 


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Στο ελλαδικό προτεκτοράτο που διοικεί το νεοταξικό ψευτορωμέϊκο τα πάντα έχουν σαπίσει. Η διαρκής κηδεμονία των παγκοσμιοποιητών εντολέων των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας έχει δεσμεύσει τα κλειδιά όλων των πολιτικών αποφάσεων και αυτό αποδεικνύεται πλέον σήμερα ακόμη και στον πιο δύσπιστο πολίτη τής χώρας. Η διαδικασία τής διεθνοποίησης τού Αιγαίου μας μέσα από την συγκυριαρχία μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας προχωράει πλέον με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

 

Μάθαμε λοιπόν ότι με το πέρας των ερευνών τού τουρκικού ωκεανογραφικού σκάφους Oruc Reis στις 23 Αυγούστου, ξεκινάνε οι συνομιλίες μεταξύ των διπλωματικών εκπροσώπων Ελλάδος και Τουρκίας για την ειρηνική δήθεν επίλυση των διμερών διαφορών, συνομιλίες που θα έχουν ως κατάληξη τη συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν στο Βερολίνο παρουσία τής Μέρκελ. Η περαίωση των τουρκικών ερευνών και η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων από μηδενική βάση σηματοδοτούν την προώθηση των θέσεων αυτού που διεκδικεί. Κι αυτή που διεκδικεί είναι η Τουρκία στο επίπεδο τής συνεκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων σε νησιά, νησίδες και βραχονησίδες. Οι διεκδικήσεις των Τούρκων φτάνουν μάλιστα έως την επιβολή μουφτήδων στους Έλληνες μουσουλμάνους τής Ελεύθερης Θράκης μας που αποκαλούν ψευδώς ως τουρκική μειονότητα.

 

Απέναντι στον ενδοτισμό και τον ορισμό τής προδοσίας, υπάρχει το ξυπνητήρι των συνειδήσεων που αποτελούν η αποτρεπτική δράση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στις επάλξεις τού Ελληνικού Έθνους και η πατριωτική συνείδηση τής εθνικής αυτοκυριαρχίας, τής ελευθερίας και τής ισχύος τής Ιερής Πατρίδος μας που εκφράζεται με τον Λαϊκό Εθνικισμό των Ελλήνων. Δεν παραχωρούμε ούτε μια πέτρα ελληνική. Απαιτούμε πίσω την εθνική μας κυριαρχία. Επιδιώκουμε τον σχηματισμό εθνικής και λαϊκής κυβερνήσεως που θα εφαρμόσει όλα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην γεωπολιτική μας αυλή. Χάραξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης στο Αιγαίο και σε όλο τον υδάτινο όγκο τής Ελλάδος, επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, αξιοποίηση τού γεωφυσικού μας πλούτου υπέρ των Ελλήνων, διεκδίκηση των προσωρινά αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων. Διεκδικούμε την ανάπτυξη τής χρυσής αυγής των Ελλήνων ενάντια στο νεοταξικό σκοτάδι και την τουρκική βαρβαρότητα. Και μην μάς πουν κάποιοι συστημικοί για την ανάγκη συμμαχιών, διότι τις συμμαχίες τις αναπτύσσει η Ελλάς που θέλει να ζήσει ατόφια και όχι συρρικνωμένη. Η θεληματική Ελλάς δεν ικετεύει, επιβάλλει τα εθνικά της δίκαια και συμφέροντα. Αυτή η θεληματική Πατρίδα τής καρδιάς μας είναι η Ορθόδοξη, Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς με Βασιλέα τον Θεό και Υπέρμαχο Στρατηγό την Παναγιά μας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: