ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 22-2-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο κόσμος όλος είναι ανάστατος από τις διαστάσεις τού περιορισμού των ελευθεριών για λόγους τάχα μου υγειονομικούς αλλά και για λόγους γεωπολιτικών συγκρούσεων αρχόμενων από το ουκρανικό μέτωπο. Μέσα σε αυτό ακριβώς το εκρηκτικό πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον η Ελλάς αντιμετωπίζει επιπλέον σοβαρό πρόβλημα μειώσεως και αλλοιώσεως τού εθνικού της πληθυσμού και τής εθνοφυλετικής ταυτότητας τού Ελληνισμού μας. Οι Έλληνες μειωνόμαστε μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα με την δημογραφική αιμορραγία και αλλοίωση να προκύπτουν μέσα από την πολιτική συμπεριφορά τού ελληνόφωνου πολιτικού καθεστώτος που αρνείται την έννοια τού Ελληνικού Έθνους και τής Ελληνικής Φυλής, αντικαθιστώντας τις ελληνικές ψυχές με λαθροεισβολείς των οποίων οι υποστηρικτές επιδιώκουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

 

Η υπογεννητικότητα τού Ελληνισμού μας ακυρώνει πλέον στην πράξη το ιερό χρέος στην διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Ο πληθυσμός μας γηράσκει και οι νέες ελληνικές οικογένειες είναι εξαιρετικά ολιγομελείς, με ένα έως δύο παιδιά στην καλύτερη περίπτωση. Αιτίες για τον περιορισμό των τεκνοποιήσεων είναι η μεγάλη μείωση τού εθνικού εισοδήματος και η αύξηση τής ανεργίας που κορυφώθηκαν από την εποχή των μνημονίων έως τις μέρες μας, αλλά και η επιδίωξη αλλοιώσεως των σύγχρονων ηθών και προτεραιοτήτων. Τα δανειακά χρέη των πολιτικών ενεργούμενων τού νεοταξισμού λάβανε ανύπαρκτο εθνικό χαρακτήρα και ο λαός μας κλήθηκε μέσα από αιματηρή φορολογία να πληρώσει τα σπασμένα. Πολλοί νέοι Έλληνες με σημαντικά προσόντα κατέφυγαν στο εξωτερικό προκειμένου να αναζητήσουν εργασία. Και την ίδια στιγμή οι λαθροεισβολείς των εθνικών μας συνόρων, δήθεν μετανάστες και πρόσφυγες, κατέκλεισαν βαθμιαία την Πατρίδα μας σε μια διαδικασία ενσωμάτωσης και αντικατάστασης των Ελλήνων που έχει ξεκινήσει την βρώμικη πορεία της χρόνια τώρα.

 

Οι πολιτικοί των κομμάτων τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας, σε μια ευθεία γραμμή άπαντες συντονισμένοι, έχουν αποδεχτεί την πολυφυλετική λαίλαπα που ενορχηστρώνουν οι ψευτοσύμμαχοι τής παγκοσμιοποίησης σε μια διαδικασία κατά την οποία ενώ τα σύνορα άλλων χωρών κλείνουν, τα ελληνικά σύνορα παραβιάζονται διαρκώς. Οι δε απελάσεις των παρανόμως εισερχομένων αλλοδαπών είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες. Την ίδια στιγμή η πολιτική σκέψη για την εφαρμογή μέτρων ενίσχυσης τής ελληνικής οικογένειας σε επίπεδο μέριμνας, δομών και ενίσχυσης στην επίβλεψη των παιδιών για τούς εργαζόμενους Έλληνες γονείς και για την γέννηση ακόμη περισσότερων ελληνόπουλων απουσιάζει πλήρως. Γιατί οι ελληνόφωνοι πολιτικοί δεν νοιάζονται για τον Έλληνα και την Ελληνίδα. Αυτοί οι εσωτερικοί εχθροί τού Ελληνισμού μας χτυπούν την Ορθοδοξία και την Ελληνικότητα κατά τις επιθυμίες των σιωνιστών εντολέων τους με την είσοδο των αλλόφυλων και αλλόθρησκων λαθροεποικιστών για τούς οποίους τώρα πλέον φτιάχνουν νόμους και υπογράφουν διεθνείς συμφωνίες για να νομιμοποιήσουν τούς γυρολόγους πεμπτοφαλαγγίτες τού νεοταξισμού που τούς πληρώνει και τής Τουρκίας που τούς προωθεί και τούς υποστηρίζει.

 

Ο υπουργός μετανάστευσης ακούστηκε προσφάτως να λέει σε τηλεοπτικό κανάλι ότι χρειαζόμαστε 144.000 αλλοδαπούς προκειμένου να καλυφτούν κενές θέσεις εργασίας στον αγροτικό τομέα, στις κατασκευές και στον τουρισμό. Την ίδια στιγμή μια νέα έρευνα φέρνει στο φως αδιαμφισβήτητα και επικίνδυνα στοιχεία για το δημογραφικό στην Ελλάδα. Την τελευταία δεκαετία μόλις 56 από τούς 325 δήμους τής χώρας μας είχαν όπως λέγουν οι ειδικοί επιστήμονες θετικά Φυσικά Ισοζύγια, δηλαδή σε απλά ελληνικά μόλις 56 δήμοι τής Πατρίδος μας είχαν περισσότερες γεννήσεις από θανάτους, το δε θανάσιμο για την Ελληνική Φυλή φαινόμενο σύμφωνα με εκτιμήσεις αλλά και με την φρικτή εικόνα που συναντούμε μέσα στην κοινωνία μας θα ενταθεί.

 

Οι κύριοι καθηγητές που πραγματοποίησαν αυτή την έρευνα μάς διαβεβαιώνουν ότι μετά από μια πρώτη μείωση μετά το τέλος τού κορονοϊού, οι θάνατοι θα συνεχίσουν να αυξάνονται λόγω τής γηράνσεως τού ελληνικού πληθυσμού. Μια γήρανση που οφείλεται στην συρρίκνωση τής ανανέωσης των γενεών. Παράλληλα θα συνεχισθεί η εξίσου εφιαλτική μείωση των γυναικών που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία, μια φθίνουσα πορεία που έχει ξεκινήσει ήδη από τα μέσα τής δεκαετίας τού 2000 και συνεχίζεται συνεισφέροντας στον αφανισμό τού Ελληνισμού μας. Οι φρικώδεις προβλέψεις που το ψευτορωμέϊκο γνωρίζει και ενισχύει στην πράξη ήδη στα πλαίσια μιας τακτικής εσωτερικής γενοκτονικής αυτοκαταστροφής, λένε ότι έως το 2040 σε εθνικό επίπεδο οι θάνατοι θα είναι 950.000 περισσότεροι από τις γεννήσεις. Οι δε αιτίες τού χαμού τής Φυλής μας μαζί με την γήρανση είναι η χαμηλή γονιμότητα όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τις στειρώσεις και τις αποβολές που καλπάζουν. Κι όλα αυτά όταν οι υγειονομικοί διώκτες τάχα μου τού κορονοϊού περιλαμβάνουν στα εμβολιαστικά πειραματικά χαράγματα τις εγκύους και τα μικρά παιδιά…

 

Από την άλλη πλευρά οι πολιτικοί και συνδικαλιστικοί παράγοντες που αδιαφορούν για τον Έλληνα εργαζόμενο και την ελληνική οικογένεια, αγκαλιάζουν στοργικά τούς λαθροεισβολείς νέους ψηφοφόρους τους και υποστηρίζουν με πάθος την πλήρη απορρόφησή τους στην ελληνική κοινωνία προκειμένου αυτή να μην είναι πλέον ελληνική. Στα πλαίσια λοιπόν τής συμφωνίας τού υπουργού μετανάστευσης Μυταράκη με τις αρχές σε Πακιστάν και Μπαγκλαντές για την νομιμοποίηση τής εποχικής εργασίας 9 μηνών, οι ενώσεις των λαθρομεταναστών που προέρχονται από τις συγκεκριμένες χώρες πραγματοποίησαν διαδήλωση με την οποία απαίτησαν την νομιμοποίηση όλων των λαθροεισβολέων. Συγκεκριμένα απαιτούν την απαγόρευση απελάσεων και επαναπροωθήσεων, το κλείσιμο των λαθραίων δομών που αποκαλούν στρατόπεδα συγκεντρώσεων, την παροχή χαρτιών σε όλους τούς δήθεν μετανάστες και πρόσφυγες, την προώθηση τής ελεύσεως των οικογενειών των λαθροεποικιστών, την ελεύθερη μετάβαση αυτών από νομό σε νομό και το δικαίωμα αλλαγής επαγγέλματος. Στο πλευρό τους στέκεται το Εργατικό Κέντρο Αθηνών, το Ινστιτούτο Εργασίας τής ΓΣΕΕ, το ΚΕΕΡΦΑ και ολόκληρο το ψευτορωμέϊκο στην πράξη, ενώ έπονται κι άλλα αντιρατσιστικά συλλαλητήρια.

 

Εκείνος που δεν αγαπά και δεν αναγνωρίζει το Έθνος και τη Φυλή του δεν ανήκει καν στο λαό στον οποίο έχει το θράσος να αναφέρεται. Έλλην και διεθνιστής δεν υπάρχει. Εκείνος που είναι διεθνιστής δεν είναι Έλλην αφού στην πράξη αφήνει τον λαό μας να αιμορραγεί και να σβήνει από τον χάρτη. Η θέση τού Εθνικιστικού μας Κινήματος είναι ξεκάθαρη. Εκείνος που ενδιαφέρεται για τη ζωή τού Ελληνισμού αγαπά την Γη των Πατέρων του και τιμά το Ελληνικό Αίμα στην πράξη ζητώντας και οικοδομώντας την αλληλεγγύη στον εθνοφυλετικό του αδερφό και την δημιουργία μιας Ισχυρής Ελλάδος με περισσότερους Έλληνες. Αυτή ακριβώς η Φωνή τού Ελληνισμού είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας. Η Ελλάς είναι Κράτος Ορθόδοξο, Εθνικό και Λαϊκό και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει παγκοσμιοποιητική αγέλη.

 

Η δική μας πολιτική πρόταση οικοδομείται μέσα από την ενίσχυση τής παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας τόσο σε επίπεδο βασικής μορφής συγκρότησης τής ελληνικής κοινωνίας όσο και σε επίπεδο ενισχυτικών υποδομών και οικονομικής υποστήριξης. Οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι τής Πατρίδος μας και το εθνικό εισόδημα θα αποδώσουν οικογενειακά βοηθήματα και επιδόματα επιβράβευσης για κάθε ένα ελληνόπουλο που θα γεννιέται. Επιπλέον ο μισθός των αδερφών μας που φτιάχνουν πολυμελείς ελληνικές οικογένειες θα αυξάνεται κάθε φορά που έρχεται στο κόσμο μια νέα ελληνική ψυχή. Η οικογενειακή κατοικία τού ελληνικού λαού και η εργασία των Ελλήνων θα διασφαλίζονται προκειμένου η Ελλάς να κρατήσει τα παιδιά της στην ασφάλεια και την αγκαλιά της. Οι δε παιδαγωγικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με κρατικούς πόρους προκειμένου το Έθνος να σταθεί στο πλευρό των εργαζόμενων Ελλήνων γονιών για την εξασφάλιση της φύλαξης των ελληνόπουλων. Και φυσικά η εθνική μας παιδεία θα ενισχύσει τον προσανατολισμό τού νεαρού ελληνόπουλου στον σχηματισμό τής ελληνικής οικογένειας από τον Έλληνα και την Ελληνίδα για την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και σε αντίθεση με τις σαθρές διακηρύξεις περί τρίτων φύλων και άλλων πολυπολιτισμικών μοντέλων.

 

Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς ανήκει στους Έλληνες απόλυτα και ολοκληρωτικά. Η Ελληνικότητα προσδιορίζεται από την Ελληνορθόδοξη Πίστη, το Ελληνικό Αίμα, την Ελληνική Γλώσσα, την Ελληνική Φυλή και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Η Εθνικιστική Ελλάς απορρίπτει ρητά την λαθραία επιβολή ξένων προτύπων ζωής και τού νεοταξισμού. Αδέρφια μας που θα καλέσουμε πίσω στην αγκάλη και την φροντίδα τής Πατρίδος μας για να εργαστούμε από κοινού για την μεγαλύτερη Ελλάδα περισσότερων Ελλήνων έχουμε τούς Έλληνες τής Ομογένειας. Είναι τα ελληνόπουλα που αναζήτησαν σπίτι, εκπαίδευση και εργασία σε άλλη γη. Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς θα διαθέσει τις υποδομές στην στέγαση, στην μόρφωση και την δημιουργία εθνικού προϊόντος, εθνικού εισοδήματος και ενός νέου ελληνικού πολιτισμού με το χάρισμα των Ελλήνων και τις εμπειρίες των ομογενών μας. Ο δε εργοδότης που θέλει να προκόψει στην Πατρίδα μας και να λάβει κρατική ενίσχυση θα προσλάβει αποκλειστικά Έλληνες εργαζόμενους.

 

Οι λαθροεισβολείς, δήθεν μετανάστες και πρόσφυγες, θα απελαθούν άπαντες από την Πατρίδα μας έως και τον τελευταίο παρανόμως ενσωματωμένο από το ψευτορωμέϊκο. Διεθνισμός και παγκοσμιοποίηση δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα στον Ελληνισμό μας. Η ελληνική εργασία και ο πλούτος τής ελληνικής γης ανήκουν στους Πιστούς σε Θεό, Ελλάδα και Ελληνική Φυλή. Και ο Εθνικιστικός μας Αγών θα αποδώσει την Ελλάδα τής καρδιάς μας που στηρίζεται στον Ελληνισμό που ζει, εργάζεται και μάχεται για τον πολιτισμό, την ανάπτυξη και την ισχύ της άνευ υποκριτικής διεθνιστικής προστασίας.

 


















 

Δεν υπάρχουν σχόλια: