ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ, ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

ΑΘΗΝΑ 30-9-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Τα πρωτεία τής παγκόσμιας διακυβέρνησης και η αυταρχική τακτική εκφοβισμού των λαών καθοδηγούν τις πολιτικές επιλογές των διαβόητων μεγάλων δυνάμεων. Τα πολιτικά στρατόπεδα των λεγόμενων δημοκρατικών δυνάμεων είναι οι μηχανισμοί εκφοβισμού των λαών και οι περιφερειακές γεωπολιτικές δυνάμεις τηρούν την ισορροπία τού τρόμου διαβαίνοντας την απόσταση από τη φτωχοποίηση μέχρι τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

 

Οι λαοί παρατηρούν μουδιασμένοι την αντιπαράθεση των υπαλλήλων τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Ο οικογενειακός προϋπολογισμός έχει κοντύνει εφιαλτικά. Οι τιμωρητικές κυρώσεις εκατέρωθεν που ξεκίνησαν από τη Δύση προς την Ρωσία έχουν στενέψει απελπιστικά τη συνοριακή διάβαση ρευστότητας, αγαθών και ενεργειακών πόρων. Η δε διαμετακομιστική οδός μεταναστών και προσφύγων συνεχίζει με ακόμη περισσότερο μαζικό και επικίνδυνο τρόπο να δίνει κύματα ισλαμιστών κυρίως λαθροεισβολέων.

 

Ο ανθρώπινος παράγοντας συνθλίβεται και τα έθνη ποδοπατούνται προκειμένου να αλλοιωθούν και να οδηγηθούν στην πληθυσμιακή αφαίμαξη, απομείωση και υποταγή στην παγκόσμια τυραννία. Η Νίκη τού Εθνικιστικού Κινήματος Αδέρφια τής Ιταλίας και των πολιτικών τους συμμάχων έχει φέρει ένα μούδιασμα στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή που ακολουθεί το άρμα τού αμερικανοσιωνισμού. Οι βασικές διεργασίες που ακολουθούνται στην Ευρώπη θέλουν την είσοδο κρατών που συμπεριφέρονται ως νεοταξικοί χωροφύλακες σαν την Τουρκία. Οι δε ενεργειακοί κόμβοι για την κρατική ατμομηχανή των χειραγωγούμενων λαών επιχειρείται να μετατοπισθούν δυτικότερα από το ρωσικό και ουκρανικό πεδίο.

 

Οι δυτικοί σύμμαχοι τού νεοταξικού στρατοπέδου κατηγορούν την Ρωσία ως υπεύθυνη για την έλλειψη έως εκμηδενίσεως των ενεργειακών πόρων φυσικού αερίου αλλά και πετρελαίου. Αιτία είναι η δολιοφθορά που ασκήθηκε με την επίθεση στους ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου στην Ουκρανία με αποτέλεσμα την διαρροή και την εξάντληση τού φορτίου τους που δεν φτάνει πλέον διόλου στην Ευρώπη. Και σε αυτό το σημείο οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους δείχνουν ως δράστη τη Ρωσία που ανταπαντά και δείχνει ως υπαίτιους τούς κατήγορους αυτής που σαφώς έχουν περισσότερους λόγους να το κάνουν.

 

Ήδη εν τω μεταξύ έχουν σημάνει τα πολεμικά σήμαντρα εκατέρωθεν με την απειλή ακόμη και πυρηνικών όπλων. Από την άλλη πλευρά η Τουρκία ζητά συνέχιση διαλόγου με την Πατρίδα μας την ίδια ώρα που μάς απειλεί με πολεμική έφοδο σε χώμα ελληνικό. Παράλληλα ήδη μετακινείται ένα μεγάλο κύμα λαθροεισβολέων υπό την καθοδήγηση Τούρκων και αργυρώνητων λαθροδιακινητών με προορισμό την Πατρίδα μας και συγκεκριμένα τον Έβρο.

 

Ο Ελληνικός Στρατός αγρυπνά και η εμπιστοσύνη μας είναι δεδομένη. Το ψευτορωμέϊκο τής αστικής κατοχικής δημοκρατίας όμως είναι υπάλληλος των παγκοσμιοποιητών τυράννων. Το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα παρακολουθεί με ύψιστη εθνική υπευθυνότητα την εξέλιξη των γεγονότων για την υπεράσπιση τής εθνικής μας ανεξαρτησίας και την ασφάλεια τού Ελληνισμού μας. Οι πολεμικές διεργασίες δεν πρέπει να εισέλθουν στα ελληνικά εδάφη. Το δε τρομοκράτος τής Τουρκίας με τούς λαθραίους μισθοφόρους του δεν έχουν καμία θέση μήτε σε θυσιαστική Ελληνική Γη μήτε στην Ευρώπη. Μα κι αν κάποιοι θέλουν να ανοίξουν τις πύλες τής Ευρώπης, η Ελλάς δεν πρέπει να τούς ακολουθήσει και δεν πρόκειται να το πράξει. Και στο ζήτημα τής ενεργειακής και παραγωγικής επάρκειας η Ελληνική Γη είναι Κάστρο και σιτοβολώνας μαζί.

 

Ο νεοταξικός κομματικός εσμός τού δημοκρατικού τόξου εκφράζει μόνον τον εαυτό του, τούς υπαλλήλους του και τούς σταυρωτήδες εντολείς του. Ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν διώκεται. Ο Γνήσιος και Αρχέγονος Ελληνικός Εθνικισμός είναι ο Μαχόμενος και Ζωντανός Ελληνισμός αυτούσιος, Ενωμένος, Πιστός και Γεννημένος Νικητής. Η ζωή των παιδιών μας και η λευτεριά των προγονικών μας εδαφών είναι η Τιμή μας και η Ιερή μας Παρακαταθήκη. Εκείνοι που θέλουν να απλώσουν την πολεμική αντάρα και καταχνιά και οι ελληνόφωνοι υπηρέτες τους δεν έχουν καμία θέση στην Ιερή Ελλάδα μας.

 

Η Αγία, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες που αγαπούν Θεό και Ελληνική Φυλή απόλυτα και ολοκληρωτικά. Ο Εθνικισμός και ο Ελληνισμός μας είναι ο ενιαίος Φρουρός τής Αληθείας, τού Δικαίου και τής Ζωής με γνώμονα την Πίστη μας, σημείο δράσεως την ατσάλινη Θέλησή μας και αποφασιστικό παράγοντα βέβαιης Νίκης μας την Δύναμη τής κοινής βουλήσεως τού Ενωμένου Ελληνισμού για την δικαίωση και την Εθνική μας Υπεροχή. Κι έτσι μέσα από τα νεοταξικά σκοτάδια και την συντριβή τους θα αναδυθεί η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας.         

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: