ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 1-12-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Σοβαρές εξελίξεις αναμένονται στα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα τής Πατρίδος μας. Η Παγκοσμιοποίηση προκαλεί σταθερά τριγμούς στα δήθεν ελεύθερα έθνη. Εκείνο όμως που οφείλει να πράξει με υπευθυνότητα και γενναιότητα ο Ελληνισμός μας είναι να ανακόψει την πορεία του προς το βάραθρο και να επαναπροσδιορίσει την πορεία του με βάση τις Παραδόσεις του και το αληθινό του πρόσωπο. Η αναγέννηση οπωσδήποτε κι όχι βέβαια η συρρίκνωση τής Ιερής Ελλάδος μας είναι η αποστολή τού Ελληνισμού.

 

 Όταν μιλάμε για αναγέννηση τής Πατρίδος μας, αναφερόμαστε στην υλοποίηση αυτής σε εθνικό, πολιτικό και εν τέλει οπωσδήποτε σε υλικό και πνευματικό επίπεδο. Οι εχθροί τού Ελληνισμού και τού Ελληνικού Εθνικισμού θέλουν την συρρίκνωση και την αλλοίωση τής Ελλάδος και τής Ελληνικής Φυλής. Είναι δεδομένη η εν λόγω απειλή και την ζούμε στην καθημερινότητα μας. Ο Ιερός Σκοπός τού Ελληνισμού δεν είναι η ζωή τής εθελούσιας αιχμαλωσίας και τής παραμόρφωσης τού εθνικού μας προσώπου στα δεσμά τού σατανά τής παγκοσμιοποίησης. Ιερός Σκοπός τού Ελληνισμού οφείλει να είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά η Ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας με την Πίστη μας στο Θεό και τούς Προγόνους μας.

 

Να πορευτούμε ως Γνήσιοι και Αληθινοί Έλληνες, Απόγονοι και Ιχνηλάτες Τρανών Αγίων και Ηρώων Ελλήνων. Οφείλουμε αδέρφια μου να επιστρέψουμε στις ρίζες τής Ελληνικής Φυλής. Μονάχα έτσι θα ανθίσει και θα επιβιώσει ο Ανθός τού Ελληνισμού. Να αναμορφώσουμε την Ελληνική Παιδεία, να πολλαπλασιάσουμε τις Ελληνικές Οικογένειες, να δώσουμε πνοή ανανέωσης τής Φυλής μας στο Ελληνικό Αίμα, να τρανώσουμε την Εθνική Ταυτότητα και το Εθνικό Φρόνημα. Τότε θα σταθούμε όρθιοι κάνοντας την Ιερή Ελλάδα μας οίκο, εκπαιδευτήριο, σιτοβολώνα και Κάστρο απόρθητο και ελεύθερο. Αλλά ο Ελεύθερος Έλλην είναι οπωσδήποτε εύψυχος. Δεν παραδίδει την ψυχή του στον καταπατητή βάρβαρο μήτε καν στον προδότη τής Φυλής του. Όποιος απειλεί την ύπαρξη τού Ελληνισμού αφανίζεται εκείνος από προσώπου γης. Ο δε σεβασμός αποδίδεται μονάχα σε όσους μάς σέβονται.

 

Είδαμε την ματαίωση τής συνάντησης τού ελληνόφωνου πρωθυπουργεύοντα με τον ινδοβρετανό πρωθυπουργό λόγω τής αναφοράς ως ελέχθη στα Γλυπτά τού Παρθενώνα που κατακρατούν παράτυπα και παράνομα οι Άγγλοι. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι ο Έλγιν προκειμένου να αφαιρέσει τα Μάρμαρα τού Παρθενώνα έλαβε την άδεια των τουρκικών κατοχικών αρχών τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Κι αν ακόμη εκείνος και οι απόγονοί του, το ίδιο το βρετανικό Κράτος ισχυριζόταν ότι το έκανε για να τα περισώσει τάχα, όφειλε να επιστρέψει τα Γλυπτά στην Ελλάδα ευθύς μόλις απελευθερώθηκε από τον τουρκικό ζυγό.

 

Το δε Ελληνικό κράτος από την πλευρά του με την διαβόητη πολυπολιτισμική του δημοκρατία που έτρωγε τα σωθικά όσων ενδιαφέρονταν με Εθνικό Φρόνημα για την αναγέννηση τής Ελλάδος, ουδέποτε επέμεινε έως τέλους στην επιστροφή των Γλυπτών τού Παρθενώνα. Αυτό είναι εύκολο για μια αληθινή Εθνική Ηγεσία. Στον καιρό όμως τής αντίχριστης και αντεθνικής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης τα καίρια ζητήματα χτυπούν ολομέτωπα το Εθνικό Κράτος.

 

Κι έτσι πληροφορηθήκαμε ότι οι Τούρκοι ικανοποιήθηκαν από την ματαίωση τής συνάντησης Μητσοτάκη και Σούνακ στη Βρετανία διότι προσδοκούν την παραλαβή στρατιωτικού εξοπλισμού από τούς Βρετανούς. Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν έχει εκφράσει ανοικτά τις βλέψεις των Τούρκων κατακτητών των προσωρινά αλύτρωτων πατρίδων μας σε βάρος τού Αιγαίου και τής Ελεύθερης Θράκης μας μαζί με την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών τού Αιγαίου μας. Τούς κινδύνους αυτούς τούς γνωρίζει πάρα πολύ καλά το πολιτικό ψευτορωμέϊκο με τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου που δίδουν γη και ύδωρ χωρίς να πράξουν τίποτα απολύτως για την υπεράσπιση τής Πατρίδος μας.

 

Τουναντίον, οι Τούρκοι πράκτορες τού προξενείου Κομοτηνής αλωνίζουν, ελληνικός στρατιωτικός εξοπλισμός έχει φύγει από το Αιγαίο προς την Ουκρανία και οι λαθρομετανάστες που μάς έρχονται από την Τουρκία ενσωματώνονται σε βάρος τού Ελληνισμού που φθίνει δημογραφικά. Στις 7 Δεκεμβρίου ο Ερντογάν έρχεται στην Αθήνα. Όπως μαθαίνουμε, υπάρχει έντονο ζήτημα συντήρησης τής Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη καθώς καταρρέει τμηματικά ο τρούλος της. Θα το θέσει άραγε αυτό το ζήτημα ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν; Διότι ο Ερντογάν έρχεται ως υποψήφιος νέος σουλτάνος για να αυξήσει τα βαρβαρικά κεκτημένα των Τούρκων σε γη, θάλασσα και αέρα.

 

Ο δε Αμερικανός πρέσβης στην Πατρίδα μας Τσούνης σε εκδήλωση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για θέματα ασφάλειας αναφέρθηκε στον ρόλο και την παρουσία τής Ελλάδος στις υποθέσεις τής Ειρήνης και τής Ενέργειας στην ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή. Κι έχει γίνει πολύς και θρασύς λόγος για την συγκυριαρχία στο Αιγαίο και την νομή των τεραστίων ποσοτήτων γεωφυσικού πλούτου, πετρελαίου, φυσικού αερίου, ακόμη και ορυκτών στον ελληνικό βορά που επιδιώκουν Τούρκοι, ψευτοσύμμαχοι και ψευτορωμιοί. Ο ίδιος ο Ερντογάν μίλησε για κοινούς ορίζοντες. Οι δε ελληνόφωνοι πολιτικοί ούτε τα δώδεκα ναυτικά μίλια που μάς δίνει το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας δεν χαράζουν στο ανατολικό Αιγαίο.

 

Οι γεωπολιτικές αναταράξεις και οι πολεμικές εστίες που στήνονται διεθνώς συνάδουν με την πτώχευση σε παγκόσμιο επίπεδο και την εθνολογική κρίση μέσα από την φούντωση τής λαθρομετανάστευσης. Στην Πατρίδα μας η εκμηδένιση τής εθνικής παραγωγής και η αύξηση τής ανεργίας έχουν προκαλέσει τεράστια κενά στην ύπαιθρο χώρα και την Ελληνική οικονομία. Ακόμη και οι αμυντικές δομές έχουν αδυνατίσει. Η παγκοσμιοποίηση προχωράει. Αν νικήσει αυτή, θα σβήσει το Ελληνικό Έθνος. Επομένως πρέπει να σβήσει ο διεθνισμός τής παγκοσμιοποίησης για να ζήσει το Ελληνικό Έθνος.

 

Ο σιωνιστικός νεοταξισμός οδηγεί τα διεθνή πολιτικά ζητήματα ακόμη και σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο προκειμένου να επιβάλει την τυραννία τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τίποτα δεν φοβίζει τον Αληθινό και Ενωμένο Ελληνισμό μας. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ σε καλούμε να πούμε όχι στην προδοσία και τον νεοταξικό βαρβαρισμό. Ήρθε η ώρα να ορθώσουμε το Εθνικό μας Ανάστημα. Να συντρίψουμε τούς φορείς τής παρακμής και να ενώσουμε τις Δυνάμεις τού Ελληνικού Έθνους προκειμένου να επιτύχουμε την Αναγέννηση τής Ιερής Ελλάδος μας.

 

Να αναδείξουμε ως παράγοντες Νίκης και εθνικής επιβίωσης τις Παραδόσεις μας, την Εθνική μας Ταυτότητα, την Εθνική μας Ενότητα. Να διασφαλίσουμε την Εθνική μας ακεραιότητα και την ελευθερία τού λαού μας. Να επαναφέρουμε στην πρώτη γραμμή τής Ελληνικής Κοινωνίας την Ελληνική Οικογένεια και την Ελληνική Παιδεία τής κοινωνικής ευθύνης και τής αντρειοσύνης. Να αναπτύξουμε την Πατρίδα μας με χέρια Ελληνικά. Να κατακτήσουμε την Ελευθερία πάσης Γης και Ψυχής Ελληνικής. Να αναστήσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας στηριγμένη στον Πιστό Ελληνισμό μας, τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας και τον Εθνικό Στρατό μας. Ιδού η ολόχρυση αυγή τού Ελληνισμού μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: