ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ, ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.

ΑΘΗΝΑ 1-3-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Παρακμή, υποταγή, γκρίνια ραγιάδων και στο τέλος πεισιθάνατη σιωπή. Χρόνια τώρα αυτή είναι η τεχνητή ζωή με τις λιγοστές ανάσες που τύραννοι και δήθεν υπερασπιστές επιτρέπουν στον λαό που ανήκει στην Γη τού Φωτός, στην Πατρίδα Θεού, Αγίων και Ηρώων Ελλάδα. Ο Ελληνισμός όμως θυμάται, γνωρίζει και αναγνωρίζει πόθεν πηγάζει η ύπαρξη του και που οφείλει τα δεινά του; Όχι, δεν έχει κάτσει κάτω με ψυχραιμία να ανακρίνει τον ίδιο τον εαυτό του και δεν έχει λάβει το θάρρος να δει τις ευθύνες του για την δική του συμφορά.

 

Φοβάται ο σκυφτός Ρωμιός μήπως τον χαρακτηρίσουν άτακτο, φασίστα, ρατσιστή, πλεονέκτη και μοιρολάτρη. Φοβάται ακόμη ο πλανεμένος πρώην άρχοντας και τώρα δούλος των κακοποιών τής οικουμένης μήπως τον πούνε διχαστικό, κακό και αντιδημοκράτη. Κι έτσι λοιπόν διχάζει μοναχός του ο πλανεμένος Ελληνισμός τον εαυτό του φέρνοντας, αλίμονο, ο αυτόχειρας τον θάνατο τής Φυλής του τής Ελληνικής αν συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό να ζει. Διότι με την παράνοια του καιρού αρνείται την Εθνική Τάξη χάριν τής πλαστής νέας τάξης. Αρνείται την Αγάπη στο Έθνος το Ελληνικό που λέγεται Εθνικισμός διότι το ζητούν οι λεγόμενοι αντιφασίστες ολετήρες και σιωνιστές που πλάθουν αρρωστημένες έννοιες και δεν ξέρουν να αγαπούν.

 

Εμείς όμως οι Έλληνες πλάσαμε την Αλήθεια, χτίσαμε βιοθεωρία και κοσμοθεωρία, συμπεριφορά και εκτίμηση, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας ότι δεν αφήνουμε το ψέμα να επιβιώσει. Τώρα τι πάθαμε άραγε; Θα αφήσουμε το ψευτορωμέικο μίσος να τυραννά την Αγάπη τής Ελληνικής Φυλής; Γιατί κατά αυτόν τον τρόπο ακριβώς, μόλις ζητήσουμε πίσω με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας την Πατρίδα μας, την Εστία μας, την εργασία και τον κόπο μας για εμάς και τα παιδιά μας, την Αληθινή Οικογένεια τού Έλληνα και τής Ελληνίδας, μάς λένε οι ψευτορωμιοί ρατσιστές και πλεονέκτες.

 

Όχι, η Αλήθεια είναι ότι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες αγαπούμε πολύ τα έργα Τού Θεού και των Προγόνων μας, μάς αρέσει η Θεία και η Εθνική Νομοτέλεια και θέλουμε να την συνεχίσουμε όπως έχουμε απόλυτο δικαίωμα με τον πόθο τής καρδιάς μας και ξεκάθαρη υποχρέωση στα παιδιά τής Ελληνικής Φυλής μας, στα ελληνόπουλα παιδιά μας. Η Αλήθεια λοιπόν είναι ότι είμαστε Πιστοί στον Πατέρα μας Θεό, στην Φυλή μας και την Πατρίδα μας την Ιερή Ελλάδα. Είμαστε Ελληνορθόδοξοι, είμαστε Φυλετιστές και Εθνικά Κυρίαρχοι και Ιδιοκτήτες τής Πατρίδος μας. Είμαστε ως Αληθινοί Έλληνες οπωσδήποτε Εθνικιστές.

 

Κι αν μέχρι τώρα η υπαγορευμένη μοιρολατρία μάς κράτησε κάτω από ζυγό μισελληνικό και αβάσταχτο, τώρα αδέρφια μου Αληθινοί Έλληνες ήρθε η ώρα να πάρουμε την μοίρα στα χέρια μας τα στιβαρά και να την κάνουμε και πάλι ελληνική. Ο τρόπος είναι απλός. Να πάρουμε τις αποφάσεις πάνω μας και να κάνουμε τις ιδέες μας πράξεις. Να γίνουμε εμείς, οι Πιστοί στο Θεό, το Ελληνικό Αίμα και την Εθνική Συνείδηση, εμείς το Έθνος των Ελλήνων Ηγεσία, Εργάτες και Στράτευμα τού αληθινού Ελληνικού Κράτους.

 

Τα προβλήματα τού Ελληνισμού μας θα αντιμετωπιστούν από κοινού και τα δεσμά πάσης φύσεως, πίστεως, οικογένειας, κοινωνίας και έθνους θα λυθούν δια παντός με την επικράτηση τής Αλήθειας και τού Δικαίου, συντρίβοντας οριστικά τα ψεύδη και την αδικία. Η ανωμαλία, η διχόνοια, η στημένη φτώχια και η προδοσία, ολάκερο το νεοταξικό σκοτάδι θα φύγει διά παντός από την Ελληνίδα Γη τού Φωτός.

 

Η δική μας Αληθινή Εθνικιστική Ελλάς θα αποδώσει εργασία και κίνητρα για την δημιουργία τής απόλυτης Ελληνικής Οικογένειας στον Έλληνα και την Ελληνίδα. Το εθνικό εισόδημα τής εργασίας και ο γεωφυσικός μας πλούτος θα δημιουργήσουν περισσότερες ελληνικές οικογένειες και θα γεμίσουν με περισσότερες ελληνικές ψυχές την Πατρίδα μας Ελλάδα έως το πιο απομακρυσμένο χωριό και νησί.

 

Η Ελληνική Γνώση θα δοθεί στα ελληνόπουλα παιδιά μας κομίζοντας χαρίσματα κοινωνικής απόδοσης, φυλετικής συνέχειας και εθνικής υπεροχής. Ο πνευματικός αγώνας είναι η απαρχή κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής ισχύος. Τότε οι γνώσεις γίνονται ιδέες, οι ιδέες γίνονται αποφάσεις και οι αποφάσεις χτίζουν ελευθερία, πολιτισμό, Αγία και Μεγάλη Ελλάδα. Διότι ο Αληθινός Έλλην λευτερώνει πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική από κάθε είδους δεσμά, προδοτικά και βαρβαρικά. Ο Αληθινός Έλλην χτίζει με τούς αγώνες τής Ελληνικής Φυλής την μοίρα του με την εθνοφυλετική σύμπνοια και αλληλεγγύη.

 

Τα προβλήματα είναι κοινά και σβήνουν από κοινού Έλληνες. Τα δίκαια τού Ελληνισμού είναι ομοίως κοινά και επιβάλλονται έναντι των προκλήσεων με σύμμαχό μας τον Ανίκητο, Ενωμένο και Εθνικιστή Ελληνισμό. Ο Αληθινός Έλλην είναι στυλοβάτης, πολεμιστής φρουρός τής Πατρίδος του και Εθνοκράτης στο Πολίτευμα, πάντα στο πλευρό τής ελληνικής κοινωνίας. Ο Αληθινός Έλλην χτίζει γερή Ελλάδα με την Ελληνική Νεολαία, την Ελληνική Εργατική και Παραγωγική Τάξη, τον Έλληνα Στρατιώτη.

 

Ο Αληθινός Έλλην με την Αληθινή Ελληνίδα πάντα στο πλευρό του, στηρίζονται στην Ορθοδοξία, την Ελλάδα και την Ελληνική Οικογένεια, χτίζοντας κάθε στιγμή τής ιστορίας τους νέο δυνατό Ελληνικό Πολιτισμό σε μια Αγία και Μεγάλη Ελλάδα. Ήρθε η ώρα να συντρίψουμε τα προδοτικά και νεοταξικά σκοτάδια. Εμπρός λοιπόν Ελλάς, Ηρώων Χώρα, με τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας, με την Πίστη και τον Εθνικισμό μας θα αναστήσουμε την ψυχή σου που είναι ψυχή μας τώρα. Καλή μας Νίκη! Καλή και ολόχρυση, ξάστερα Ελληνίδα Αυγή!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: