ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙ, Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.

Αθήνα 29-8-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

29 Αυγούστου 1949 ολοκληρώθηκε η θριαμβευτική Νίκη τού Εθνικού Στρατού κατά των ξενοκίνητων ελληνόφωνων κομμουνιστοσυμμοριτών. Οι κομμουνιστές σύμμαχοι όλων των κατακτητών τής Πατρίδος μας είχαν επιχειρήσει τρεις φορές να καταλάβουν με ένοπλη βία την εξουσία.

 

Η αρχή έγινε με την παρουσία κιόλας των Γερμανών κατακτητών επάνω στο βουνό όπου ο εχθρός για τούς κομμουνιστές ήταν οι Εθνικιστές αγωνιστές τής Ελευθερίας και όχι οι Γερμανοί. Η δεύτερη κομμουνιστική ανταρσία έγινε με τα δεκεμβριανά τού 1944 αμέσως μόλις έφυγαν από την Ελλάδα μας οι Γερμανοί. Το ιστορικό συμπέρασμα είναι σαφές. Οι ψευτοσύμμαχοι  κάθε διεθνούς στρατοπέδου και οι κομμουνιστές σύμμαχοί τους είχαν συμφωνήσει την διαδοχή τής νεοταξικής κατοχής.

 

Ήρθε ο τρίτος γύρος τής κομμουνιστικής ανταρσίας για να αποδειχτεί εκ νέου η μία και μόνη αληθινή συμμαχία που αγαπάει διαχρονικά και άδολα την Ιερή Ελλάδα μας και μάχεται για την Ελευθερία της. Η μία και μόνη Ιερή Ελληνική Συμμαχία απαρτίζεται από το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, τον Ελληνικό Εθνικό Στρατό και τον Ενωμένο Πιστό Ελληνισμό. Οι κομμουνιστές επιχειρούν επί των Ορέων τής Μακεδονίας μας και ολοκλήρου εν γένει τής Βορείου Ελλάδος την οποία έχουν συμφωνήσει να εκχωρήσουν στους προς βορρά και ανατολάς προσωρινούς γείτονες που βαστούν έως σήμερα προσωρινά σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες.

 

Σε κίνδυνο λοιπόν τέθηκε και η αιματοβαμμένη και ελεύθερη Ελλάς επί κινδύνω νέων εδαφικών απωλειών. Η ηρωίδα Ελένη Γκατζογιάννη είχε δώσει τη ζωή της για τη λευτεριά των παιδιών της και πολλών ακόμη παιδιών από τα παιδομαζώματα των κομμουνιστών. Παιδομαζώματα που κάμανε δύο συμμορίες υπάνθρωπων, οι Τούρκοι και οι μπολσεβίκοι, ελληνόφωνοι και σλαβόφωνοι.

 

Εν τέλει ο Εθνικός Αγών για τη λευτεριά τής Πατρίδος μας θα φτάσει στον Γράμμο και το Βίτσι. Ο Εθνικός Στρατός θα νικήσει. Και τώρα πια στις μέρες μας οι διεθνιστές τής αστικής δημοκρατίας θέλουν να παραδώσουν πτωχευμένη και αφελληνισμένη από τοκογλύφους, λαθροεισβολείς και ψευτοσυμμάχους την Ιερή Ελλάδα μας στους νεοταξίτες τής αντίχριστης και μισελληνικής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Αλλά οι Εθνικές Δυνάμεις τής Πατρίδος μας είναι πάντα ζωντανές. Πιστός Ελληνισμός, Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Εθνικός Στρατός. Πίστη, Ενότητα και Νίκη. Η Νίκη θα είναι πλέον οριστική και η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας θα ανατείλει ξανά και για πάντα.

 

 


ΚΑΤΩ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ. ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 28-8-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το πολιτικό καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας το έχουμε αποκαλέσει όλοι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες ξεκάθαρα ψευτορωμέικο. Και φυσικά Αληθινοί Έλληνες είμαστε εμείς που έχουμε πλήρη Ελληνικότητα στην Ελληνοορθοδοξία μας, το Ελληνικό Αίμα, την Εθνική μας Συνείδηση και τον Ελληνικό Πολιτισμό με τον Εθνικό μας Πόθο για την Ζώσα Ελληνική Ιστορία και την Νίκη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Οι ψευτορωμιοί με την άθλια ύπαρξη τους είναι παντελώς ξένοι μα και εχθροί τού Ελληνισμού μας, υπηρέτες και τρόφιμοι τού Σταυρωτή Θεού και Ανθρώπου εβραιοσιωνιστή νεοταξισμού.

 

Αυτοί είναι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί κι αυτός είναι ο λόγος που λέω ότι ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας δεν έχουμε αντιπάλους αλλά εχθρούς. Τούτες τις ημέρες λοιπόν μάθαμε την ύπαρξη ενός ακόμη πολιτικού προσώπου, τής ΝΔ τούτη την φορά, που έχει μιλήσει ανοικτά και έχει γράψει ότι μισεί τα έθνη και τις πατρίδες, ότι σιχαίνεται την Ελλάδα, ότι θέλει να πέσουν οι ορθόδοξοι τρούλοι των εκκλησιών και άλλα τινά ανθελληνικά και αντιχριστιανικά. Λέει τα ίδια άραγε για την Τουρκία ή το Ισραήλ; Όχι βέβαια. Φιλελεύθεροι και εν γένει δημοκράτες έχουν αναφερθεί ενάντια στον νατιβισμό όπως τον ονομάζουν, δηλαδή ενάντια στην ελληνική αυτοχθονία, ενάντια στην Ελληνική Πατρίδα και την Ελληνική Φυλή.

 

Εκφραστές τού λεγόμενου δημοκρατικού τόξου έχουν ευχηθεί και έχουν στραφεί στην καταστροφή τής Ιερής Ελλάδος μας. Κάποιοι μάλιστα έχουν πει ξεκάθαρα ότι αν εξαρτιόταν η είσοδος τους στη Βουλή από τον Ελληνικό Γενετικό Κώδικα, δεν θα βρίσκονταν εκεί. Τώρα πλέον ο Ελληνισμός μας πεθαίνει δημογραφικά και η φτώχια έχει ρημάξει το βιοτικό του επίπεδο με την λαθρομετανάστευση να βρίθει και την παγκοσμιοποίηση μαζί με τούς γειτονικούς εχθρούς μας να ζητούν να αρπάξουν κι άλλα ελληνικά εδάφη, ενώ ξωπίσω έρχεται τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

 

Όχι, κανένας προδότης και βάρβαρος εχθρός Θεού και Έλληνα Ανθρώπου δεν χωράει στην Ελληνίδα Γη τού Κοσμοκράτορα Ελληνισμού μας. Ναι, ο Αληθινός Έλλην διέπεται από Πίστη, Αίμα και Εθνική Συνείδηση Ελληνική. Ναι, ο Αληθινός Έλλην θέλει την Ελευθερία, την Ελληνική Σημαία και την Ορθόδοξη Σημαία τής Αυτοκρατορικής Αγίας Ρωμανίας μας να σκεπάζουν πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική. Ναι, θέλουμε μία Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε νησί ελληνικό, έως το πιο ακριτικό σημείο τής ελληνικής επικράτειας με πολυμελείς ελληνικές οικογένειες. Ναι, ο Ελληνισμός μας είναι Εθνικιστής. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας έχει πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη. Και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που φέρνουν οι παγκοσμιοποιητές θα τούς οδηγήσει στον πάτο τής αλαζονείας. Πιστός Ελληνισμός, Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Εθνικός Στρατός. Ιδού η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας.

 



 

ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

ΑΘΗΝΑ 26-8-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το πολιτικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας αποδεικνύει διαρκώς τον χαρακτήρα τού πολιτικού υπαλλήλου και εκτελεστικού οργάνου τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης που το διέπει. Στα εθνικά μας ζητήματα το ψευτορωμέικο εφαρμόζει την πλήρη αποδοχή και σιωπηρή συμφωνία του στην άθλια συγκυριαρχία, προδοτική εκχώρηση επί τής ουσίας κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο και την Θράκη στα χέρια των Τούρκων.

 

Η λεηλάτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από τούς Τούρκους γίνεται με όλα τα μέσα, από τα πολεμικά πλοία και τα πλοιάρια γεωφυσικών ερευνών έως και τις παραβιάσεις των χωρικών μας υδάτων από τουρκικά αλιευτικά. Οι Τούρκοι ψαράδες, ενεργούμενα ξεκάθαρα τού τουρκικού κράτους, έχουν αυξήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα τις εισβολές τους στο Θρακικό Πέλαγος και το Ανατολικό Αιγαίο άνευ ουδεμίας ελληνικής αντίδρασης. Την ίδια στιγμή, όπως μαθαίνουμε, στη Θράκη μας αλωνίζει ο πρόεδρος τού συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Χασάν Κιουτσούκ, ενώ είχε τάχα διωχθεί από το ψευτορωμέικο έως το 2026.

 

Αλλά και το έτερο ψευτορωμέικο που λυμαίνεται την μαρτυρική κατεχόμενη Ελληνίδα Κύπρο μας ακολουθεί κι αυτό τον δρόμο τού Εφιάλτη. Κι έτσι μαθαίνουμε ότι με την πλήρη συναίνεση τής Λευκωσίας ο Αττίλας των κατεχομένων κυπριακών εδαφών θα εκπροσωπηθεί στην σύνοδο των υπουργών εξωτερικών τής ΕΕ των ψευτοευρωπαίων την 29η Αυγούστου στις Βρυξέλλες. Οι δε λεγόμενοι ψευδεπιγράφως Τουρκοκύπριοι μέσω τού κατοχικού υπουργού μεταφορών ζητούν με θράσος και επιθετικό τρόπο σύλληψη Ελληνοκυπρίων που κατέχουν τάχα τουρκικές περιουσίες στον ελεύθερο κυπριακό νότο.

 

Είναι σαφές. Οι Τούρκοι θέλουν πλήρη έλεγχο τής Κύπρου Μας και ενσωμάτωση της με τα υπόλοιπα προσωρινά αλύτρωτα ελληνικά εδάφη μας στο εκτρωματικό και ληστρικό τουρκικό τάχα κράτος. Όμως από τα Αδριατικά Νερά τής Μεγάλης Ελλάδος και την Βόρειο Ήπειρο ίσαμε την Κύπρο και τον Πόντο μας υπάρχει και θα αναστηθεί ξανά και για πάντα η Αγία Ρωμανία μας. Από την άλλη πλευρά έχουμε νέα έξαρση τής λαθρομετανάστευσης για την αντικατάσταση τού θνησιγενούς δημογραφικά Ελληνισμού μας με την απόλυτη ευθύνη τής κατοχικής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας όταν ακόμη και στη Γερμανία καλπάζει η λαθραία εγκληματικότητα.

 

Την ίδια στιγμή μεθοδεύεται σύμφωνα με καταγγελίες η διασπορά εμβολιαστικών κατασκευασμάτων και τεχνητών πανδημιών στο ζωικό βασίλειο και στο περιβάλλον σε βάρος τής πανίδας και τής ανθρώπινης ζωής με σκοπό των νεοταξιτών ολετήρων τις βλαπτικές τεχνητές τροφές. Σκοπός των νεοταξιτών είναι η φτώχια, η πείνα και η μείωση ανθρωπίνων ψυχών. Από κοντά ακολουθούν ο προσωπικός αριθμός τού ραγιά, η ηλεκτρονική ταυτότητα, η ψηφιοποίηση των συναλλαγών και το ψηφιακό χάραγμα τού ανθρώπου.

 

Ως εδώ. Όχι στους θιασώτες των ψεύτικων αντιδράσεων και τις κρυφές και φανερές συναλλαγές με το κατοχικό πολιτικό καθεστώς και τούς παγκοσμιοποιητές εντολείς του. Καμία συνομιλία με τούς εχθρούς τού Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός μας πιστεύει στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια, τον Ελληνικό Πολιτισμό, τον Έλληνα Άνθρωπο οπωσδήποτε. Ο Πιστός Ελληνισμός μας είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής.

 

Με τον εχθρό και τον προδότη δεν συνομιλείς ποτέ. Τούς συντρίβεις ως Ανίκητος Ενωμένος Ελληνισμός. Το Ελληνικό Κράτος ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στο Ελληνικό Έθνος. Λευτεριά σε πάσα Ελληνική Γη και Ψυχή. Πιστός Ελληνισμός, Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Εθνικός Στρατός. Ένας Θεός, ένα Έθνος, μία Φυλή, μία Λαϊκή Εθνοκρατία απόλυτα Ελληνική. Καλή Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας.

 

 

Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Αθήνα 15-8-2024.

 

Παντάνασσα Μάνα μας Παναγία, Υπέρμαχε Στρατηγέ ημών που υπήρξες ανέκαθεν το τείχος το απόρθητο από τις επιβουλές κακοδόξων και αλλοφύλων. Φύλαττε Μάνα μας Παναγία τα πιστά παιδιά σου και Μαχητές Πίστεως και Πατρίδος από τις κακόβουλες επιρροές και εισβολές των σκοτεινών και πονηρών αντίχριστων δυνάμεων. Η Αγία και Ιερή Ελλάς τού Πιστού Ελληνισμού είναι στο πλευρό Σου Μάνα μας Παναγία και εκζητά την Ευχή, την Ευλογία, την Βοήθεια, την Προστασία, την Σκέπη και την Αγάπη Σου Παναγιά μας υπέρ των παιδιών μας και πάντων ημών των πιστών Τέκνων Τού Πατρός Θεού μας και Τής Μάνας μας Παναγίας!!! Ότι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς είναι αναστημένη μέσα στις καρδιές μας, συντόμως ξανά και για πάντα ζωντανή και διαφυλάττει τα ιερά προσκυνήματα, τις εστίες αυτής και τα προαιώνια κάστρα της υπό την Σκέπη Σου Μάνα μας Παναγία. Εν τη γεννήσει την Παρθενίαν εφύλαξας, εν τη Κοιμήσει τον κόσμον ου κατέλιπες Θεοτόκε, Μετέστης προς την ζωήν, μήτηρ υπάρχουσα τής ζωής, και ταις πρεσβείαις ταις σαις λυτρουμένη, εκ θανάτου τας ψυχάς ημών. Χρόνια πολλά, καλά, ευλογημένα και ευτυχισμένα Έλληνες και Ελληνίδες αδέρφια μου!!!



Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος

 



ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ. ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 13-8-2024.

 

Χιλιάδες στρέμματα γης, τούτη την φορά στη βορειοανατολική Αττική, κάηκαν στα πλαίσια ενός ντροπιαστικού βιολογικού πολέμου που υφιστάμεθα με την πλήρη ανοχή ενός ελληνόφωνου και διόλου ελληνικού πολιτικού καθεστώτος. Θάνατος ανθρώπινης, δασικής, ζωικής και αγροτικής ζωής, άμεσα και παρατεταμένα. Μια Ελληνίδα απανθρακωμένη, ζώα ομοίως απανθρακωμένα, μεγάλη απώλεια οξυγόνου, μια ατμόσφαιρα με τοξικά μικροσωματίδια και τα μαύρα σύννεφα να εκτείνονται όπως ελέχθη έως την Λιβύη. Πλήρης απογύμνωση κοινωνική, εθνική και αγροτοπαραγωγική. Απώλεια ανθρώπινης ζωής, καταστροφή οικοσυστήματος, τεράστια μείωση χλωρίδας και πανίδας, μείωση επισιτιστικής επάρκειας, καταστροφή υποδομών δημόσιας και εθνικής ασφάλειας, κίνδυνος άμεσος από ... κλιματικές μελλοντικές πλημμύρες. Εν ολίγοις, ο εχθρός μάς οδηγεί σε εξαθλίωση και αφανισμό εντός των τειχών, ανοίγοντας νέα Κερκόπορτα. Νεοταξισμός και ψευτορωμέικο μάς θερίζουν με βιολογικό πόλεμο. Καλή μας ενότητα, καλή δύναμη, καλή μας Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική, Αληθινή Ελλάδα. Αφανισμός ή Νίκη. Όχι άλλος ραγιαδισμός. Υπεράνω Όλων Ελλάς και Ελληνική Ζωή. Ελλάς Ελλήνων Πιστών στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, τον Έλληνα Άνθρωπο, την Ελληνική Οικογένεια, τον Ελληνικό Πολιτισμό. Να βαδίσουμε με τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μπροστά. Όχι άλλα δάκρυα. Με το χαμόγελο στα χείλη, Καλή μας Νίκη. Καλή Παναγιά.                                                             

Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος

 

 

ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ.

Αθήνα 12-8-2024.

 

Ήταν 12 Αυγούστου 2010 στην κατεχόμενη από τούς αλβανούς και αιματοβαμμένη από Τίμιο Αίμα Ελληνικό Βόρειο Ήπειρο όταν ένας ακόμη σύγχρονος Εθνομάρτυρας, ο Αριστοτέλης Γκούμας έπεφτε στο βωμό τής Ελευθερίας τής Πατρογονικής Ελληνικής Γης. Ο Αριστοτέλης Γκούμας εδέχθη προπηλακισμό μέσα στο εμπορικό μαγαζί που διατηρούσε στην μαρτυρική Χιμάρα από αλβανούς που προέρχονταν από την επίσης κατεχόμενη Αυλώνα. Ο λόγος ήταν ότι οι τρεις Αλβανοί που βρέθηκαν απέναντι από τον Αριστοτέλη Γκούμα απαίτησαν από τον μαρτυρικό Βορειοηπειρώτη αδερφό μας να μην μιλάει στην ελληνική γλώσσα των Τρανών Ελλήνων Προγόνων του.

 

Ο Αριστοτέλης αρνήθηκε να υποκύψει. Οι θρασείς τύραννοι έφυγαν και επέστρεψαν μετά από αρκετές ώρες προκειμένου να εκδικηθούν τον υπερήφανο και ελεύθερο στο πνεύμα, το φρόνημα και τη συνείδηση Έλληνα. Ο Αριστοτέλης Γκούμας επέστρεφε με μηχανάκι στο σπίτι του και οι τρεις Αλβανοί, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, έπεσαν δολοφονικά επάνω στον Βορειοηπειρώτη αδερφό μας. Στη συνέχεια επέστρεψαν και πέρασαν με το αυτοκίνητο δύο φορές πάνω από το άψυχο σώμα τού Αριστοτέλη Γκούμα προκειμένου να σιγουρέψουν οι άτιμοι βάρβαροι Αλβανοί τον θάνατο τού ηρωικού Έλληνα Βορειοηπειρώτη.

 

Το δήθεν έγκλημα τού Αριστοτέλη Γκούμα ήταν η υπεράσπιση τής Θείας και Τραχειάς Ελληνικής Γλώσσας που διαλαλεί, ξεσηκώνει, απαιτεί και κατακτά την λευτεριά τής Ελληνικής Πατρίδος και εν προκειμένω στη Βορειοηπειρωτική Γη που η ιστορία περνάει με έντονους, λαμπρούς και θυσιαστικούς αγώνες από τον υιό τού Βασιλέως των Θηβών Κάδμου Ιλλυριό και τον Βασιλέα Πύρρο έως τούς βαλκανικούς πολέμους, τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στην οροσειρά τής Πίνδου, το Μέτωπο Απελευθέρωσης Βορείου Ηπείρου έως τον Αριστοτέλη Γκούμα.

 

Οι εκκλήσεις των κυβερνήσεων τής εποχής εν έτει 2010 σε Ελλάδα και Αλβανία υπήρξαν πολλές και πάντα υποκριτικές και το Δίκαιο δεν αποδόθηκε ποτέ. Η Βόρειος Ήπειρος παρά τις στρατιωτικές απελευθερωτικές μας νίκες και το ανεφάρμοστο Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας για την αυτονομία τής Βορείου Ηπείρου παρέμεινε σκλαβωμένη και το Αίμα τού Αριστοτέλη Γκούμα διατρανώνει τον μόνο ορθό τρόπο δικαίωσης. Την απελευθέρωση και την Ένωση τής Βορείου Ηπείρου με την Μητέρα Ελλάδα, την Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάδα μας. Λευτεριά σε όλες τις προσωρινά σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες και φυσικά και την Βόρειο Ήπειρο. Εθνομάρτυρας Αριστοτέλης Γκούμας, ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

 

Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος

 


 





ΜΝΗΜΗ ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ.

Αθήνα 11-8-2024.

 

Σαν σήμερα, 11 Αυγούστου 1996 ο Εθνομάρτυρας Τάσος Ισαάκ δίδει τη ζωή του στο βωμό τής Ελευθερίας τής Ελληνικής Μεγαλονήσου Κύπρου μας, τής ιδιαιτέρας Πατρίδος του. Η κυπριακή ομοσπονδία μοτοσικλετιστών οργάνωσε μια πορεία από το Βερολίνο με τελικό προορισμό την κατεχόμενη Κερύνεια. Ο τελικός προορισμός μεταβλήθηκε ύστερα από τουρκικές απειλές και πολιτικές πιέσεις. 

 

Ο γενναιόψυχος Τάσος Ισαάκ συμμετείχε μαζί με εξίσου τολμηρούς συναγωνιστές του στην συγκεκριμένη αντικατοχική εκδήλωση τηρώντας την αρχικώς προγραμματισμένη πορεία. Οι Τούρκοι επιτέθηκαν με ρόπαλα και σιδερολοστούς. Ο Τάσος Ισαάκ εγκλωβίστηκε στην Δερύνεια στην νεκρή ζώνη και έχασε την ζωή του κατά την προσπάθεια διάσωσης ετέρου μοτοσικλετιστή από την επίθεση μανιασμένων Τούρκων. 

 

Την ημέρα τής κηδείας τού Τάσου, στις 14 Αυγούστου, ο εξάδελφός του Σολωμός Σολωμού θα δώσει τη δική του ζωή ως κάλεσμα αγώνα για την λευτεριά και τη δικαίωση τού τίμιου αίματος. Θα ανέβει στον ιστό να κατεβάσει τη σημαία τού Τούρκου κατακτητή και θα πέσει από τις σφαίρες του. 

 

Το Τίμιο Αίμα τού Τάσου Ισαάκ και τού Σολωμού Σολωμού και πάντων των Ηρώων θα δικαιωθεί. Αγία και Μεγάλη Ελλάς - Κύπρος - Ένωσις!!! Ότι η Ιερή Μνήμη των Εθνομαρτύρων τηρείται δια των εθνικών μας αποφάσεων και αγώνων!!! Λευτεριά στην Κύπρο μας και σε όλες τις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες μας!!! Εθνομάρτυρες Τάσος Ισαάκ και Σολωμός Σολωμού, ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!

Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος

 

 

Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΦΛΟΓΕΣ.

ΑΘΗΝΑ 9-8-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Μήνας Αύγουστος, ο μήνας τής Παναγιάς μας που αναζητούμε ευλογία και δροσερές πνοές γαλήνης νου και σωματικής ύλης. Κι όμως, τα δεινά τού Έθνους μας , η υποδούλωση τού Ελληνισμού μας συνεχίζεται άνευ αντιστάσεως και μέσα σε πνεύμα ντροπιαστικής εθελοδουλίας. Η τυραννία και ο σταδιακός αφελληνισμός τής Πατρίδος μας, ολάκερου τού Ελληνισμού μας επεκτείνεται σε όλα τα ζωτικά μας ζητήματα, στα εθνικά, τα οικονομικά, τα κοινωνικά, τα θρησκευτικά, σε όλους τούς τομείς τής εθνικής μας και βιολογικής ταυτότητας και υπόστασης.

 

Στα Σκόπια είδαμε τον προκλητικό εορτασμό τής επανάστασης τού Ίλιντεν όπου οι Βούλγαροι επί τουρκοκρατίας θέλησαν το 1903 να ξεριζώσουν από τήν Μακεδονία τα αδέρφια μας Έλληνες κατά την διάρκεια τής διπλής εχθρικής κατοχής. Οι Σκοπιανοί ψευτομακεδονίζουν μιλώντας για κράτος Μακεδονία κάτω από την μακεδονική σημαία τής νυν και αεί Ελληνίδας Μακεδονίας με τον Ήλιο τής Βεργίνας που καπηλεύονται. Οι δε Τούρκοι μετά από την παραβίαση των χωρικών υδάτων τής Κάσου, εισήλθαν με ερευνητικό πλοίο παραβιάζοντας τα χωρικά μας ύδατα στην Λέσβο.

 

Μια τουρκοκύπρια ονόματι Ισίν Καρατσά σε συναυλία που έδωσε στην Κομοτηνή σε χώρο τού οικείου Δήμου όπου τελούνται εκδηλώσεις με χορηγία τής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και λοιπών τοπικών παραγόντων, είχε το θράσος να συμπεριλάβει στο ρεπερτόριο της το εμβατήριο τής Σμύρνης με το οποίο οι άθλιοι τύραννοι σκλαβωμένων προσωρινά αλύτρωτων Ελληνικών Πατρίδων Τούρκοι εξυμνούν την αιματηρή είσοδο τού άθλιου τουρκοεβραίου Μουσταφά Κεμάλ στην νυν και αεί Ελληνίδα Σμύρνη μας το 1922. Και φυσικά όλοι θυμόμαστε την κάθοδο τουρκικού κόμματος στις τελευταίες ευρωεκλογές στη Θράκη μας. Στην δε Βόρειο Ήπειρο, στις επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Χιμάρας ευνοήθηκε με προκλητικό τρόπο ο υποψήφιος τού αλβανού πρωθυπουργού Ράμα.

 

Στην Καρδίτσα, στη Δράμα και την Ροδόπη είχαμε νέα κρούσματα πανώλης αιγοπροβάτων. Τα βιολογικά όπλα τού σιωνιστικού νεοταξισμού, πανδημίες και κλιματικές κρίσεις, σε πλήρη εξέλιξη. Όπως με τα εμβόλια τού κορονοιού αφάνισαν ανθρώπινες ζωές, έτσι τώρα σκοτώνουν ζώα για να φέρουν θάνατο, φτώχια, πείνα και επικίνδυνες δήθεν τροφές. Ακούμε επιπλέον καταρρεύσεις τραπεζικών  συναλλαγών, επικείμενες κατασχέσεις κατοικιών στη δίνη δανείων και ακόμη ότι οι περισσότεροι Έλληνες, 7 στους 10, δεν έχουν ούτε 1000 ευρώ στους λογαριασμούς τους. Πείνα, φτώχια, φόβος και εθνικός αφανισμός ο στόχος των παγκοσμιοποιητών τυράννων και των πολιτικών τους υπαλλήλων στην Ελλάδα μας και σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη που ήδη εφαρμόζεται στις ζωές μας. Αυτή είναι η αλήθεια. Και από κοντά η αντίχριστη ψηφιοποίηση. Κι όλα αυτά όταν έρχεται με ταχύτητα ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

 

Η σωματική και ψυχική γαλήνη και προετοιμασία τούτες τις στιγμές προ τής θυέλλης είναι μέγιστη ανάγκη αδέρφια μου. Ο ψυχολογικός τομέας είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος. Το ομολογώ. Όμως την ίδια στιγμή μέσα από την πληγωμένη μου ψυχή έρχομαι να μου δώσω δύναμη. Κι έτσι σκέφτομαι ότι το κλάμα, ο πόνος και η Πίστη βαδίζουν πάντα αντάμα με την Αγάπη και την Δύναμη, δώρα πανάκριβα που μάς δίνει ο Πατέρας μας Θεός, η Μάνα μας Παναγία, οι Άγιοι και οι Ήρωες τής Ελληνικής Φυλής.

 

Όχι, προδότες και βάρβαροι δεν έχουν καμία θέση στην Ιερή Ελλάδα μας. Όραμα μου και πόθος μου είναι η Ενότητα όλων ημών των Πιστών Ελλήνων στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Να βαδίσουμε όλοι μαζί, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός με τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό για να αναστήσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας!!! Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός!!! Και τότε η Αλήθεια Τού Πατρός Θεού μας και το Δίκαιο τής Ιερής Ελλάδος μας θα επικρατήσουν συντρίβοντας τον Εφιάλτη και τον Σατανά τής παγκοσμιοποίησης. Καλή Παναγιά!!!



 

 

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΥΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 4-8-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Στις 4 Αυγούστου 1936 ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς μετασχηματίζει την κυβέρνησή του σε άμεσο Λαϊκό, Εθνικό και Επαναστατικό Καθεστώς ευρείας αποδοχής. Ο Ιωάννης Μεταξάς είχε εισέλθει στο κοινοβούλιο ως Αρχηγός τού Κόμματος των Ελευθεροφρόνων με εκλογές και ένα ποσοστό τής τάξεως τού 4%. Τα κόμματα τού κοινοβουλευτικού τόξου τής αστικής δημοκρατίας όπως πάντα εκτελούσαν τις εντολές των γνωστών ψευτοσυμμάχων που μάς είχαν στερήσει εθνικά εδάφη μέσω των γειτονικών μας βαρβάρων και είχαν μετατρέψει το Ελληνικό κράτος σε προτεκτοράτο οικονομικό και πολιτικό. Τα κόμματα τού ψευτορωμέικου μέσα στο κοινοβούλιο έριζαν μεταξύ τους και δίχαζαν το λαό προκαλώντας ακυβερνησία. Έτσι λοιπόν και μετά από διερεύνηση σχηματισμού κυβέρνησης, με τη σύμφωνη γνώμη των κομμάτων και τού βασιλιά Γεωργίου Β, το Εθνικό Κόμμα των Ελευθεροφρόνων σχηματίζει κυβέρνηση μειοψηφίας.

 

Το πολιτικό περιβάλλον παρέμενε ασταθές, οι δε ελληνόφωνοι κομουνιστές ετοίμαζαν ένοπλη επανάσταση εκμεταλλευόμενοι την φτώχεια και τη δυσαρέσκεια τού ελληνικού λαού. Ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς ζητά και λαμβάνει έγκριση από τον βασιλιά Γεώργιο να αρθούν τα άρθρα τού Συντάγματος προκειμένου να σχηματιστεί Λαϊκή και Επαναστατική Κυβέρνηση αληθινά Εθνικής Ενότητας. Ο Ιωάννης Μεταξάς λαμβάνει την σχετική έγκριση τόσο από τον βασιλιά όσο και από το κοινοβούλιο για δεύτερη φορά. Αυτό ήταν. Η Εθνική Κυβέρνηση τής 4ης Αυγούστου 1936 μόλις είχε σχηματιστεί. Η κομμουνιστική ανταρσία απετράπη. Η Ελλάς ήταν πλέον αντικοινοβουλευτική καθώς μετατράπηκε σε Έθνος Ενωμένο, απαλλαγμένο από διλήμματα και κομματικά διαχωριστικά τείχη, με διάθεση επίλυσης των προβλημάτων.

 

Η Εθνική Κυβέρνηση τής 4ης Αυγούστου τού Ιωάννη Μεταξά δημιούργησε ένα αληθινά Ελληνικό Κράτος Κοινωνικής Δικαιοσύνης και Εθνικής Ισχύος. Ο Μεταξάς σύντομα κάλεσε κοντά του έναν αριστερό αρχισυνδικαλιστή, τον Δημητράτο, και τού έδωσε εντολή να αναλάβει υπουργός εργασίας εφόσον πίστευε στην επίλυση των εργατικών ζητημάτων. Τις σχετικές πληροφορίες τις γνωρίζω προσωπικά από την εγγονή τού Δημητράτου που υπήρξε συνάδερφος μου. Ο Δημητράτος ανέλαβε υπουργικά καθήκοντα. Ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς και η 4η Αυγούστου συνέταξαν ολόκληρο το Εργατικό Δίκαιο τής Ελλάδος. Η οκτάωρη εργασία, οι αμειβόμενες υπερωριακές ώρες απασχόλησης, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, η διαιτησία επίλυσης διαφορών εργοδοσίας και εργατών, όλες οι σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις φέρουν την υπογραφή τού Εθνικού Λαϊκού Καθεστώτος τής 4ης Αυγούστου. Ο εργατικός κόσμος ενώθηκε και ο Δημητράτος έγινε συνειδητός Εθνικιστής και συνεργάτης τού Ιωάννη Μεταξά.

 

Το καθεστώς τής 4ης Αυγούστου έκτισε σύγχρονο και δυνατό στρατό, κοινωνία ενωμένη, οικονομία δυνατή και παραγωγική, μια Ελλάδα σφριγηλή, ένα γνήσιο Εθνικό και Λαϊκό Κράτος υποδειγματικό. O Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς δημιούργησε την Εθνική Οργάνωση Νεολαίας ( ΕΟΝ ) με τα αθάνατα Ιδανικά τής Εθνικής Ιδέας. Τον Δεκαπενταύγουστο τού 1940 οι Ιταλοί θέλησαν να μάς προκαλέσουν με την βύθιση τού εύδρομου καταδρομικού Έλλη. Οι πρώτοι Εθνομάρτυρες τού Ελληνικού Έθνους στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο έπεσαν στα γαλανά νερά τής Τήνου. Το Κράτος Εθνικής Ασφαλείας επαγρυπνεί και γνωρίζει τα πάντα. Ο Μεταξάς έχει αποφασίσει να τηρήσει η Ελλάς αυστηρή ουδετερότητα στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς θα δώσει την πρέπουσα Εθνική Απάντηση με το Όχι τής 28ης Οκτωβρίου και ο ελληνικός στρατός θα βαδίσει νικηφόρα έναντι των Ιταλών εισβολέων έως ότου δολοφονηθεί ασθενής και κλινήρης ο Μεταξάς από ψευτοσυμμαχικό ιατρικό δάκτυλο.

 

Στις έσχατες ημέρες τής αντίχριστης σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης το εργατικό δίκαιο και οι ελευθερίες των Ελλήνων στην έως σήμερα δήθεν ελεύθερη Πατρίδα μας καταργούνται σταδιακά και προσχεδιασμένα από το προδοτικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας. Ο ημερήσιος εργασιακός χρόνος ημών των Ελλήνων που οδηγούμαστε σε διαρκή και δραματική πληθυσμιακή μείωση παρατείνεται με αντίστοιχη προβλεπόμενη αύξηση των ετών εργασίας. Οι αντίχριστοι ελληνόφωνοι νεοταξίτες φέρνουν την ηλεκτρονική ταυτότητα τού πολίτη με το τσιπάκι, ένα βήμα πριν το ενσώματο χάραγμα τού αντίχριστου που κι αυτό ακόμη έχουν προλογίσει κοινοβουλευτικά οι ψευτορωμιοί ολετήρες τού Έθνους μας. Η ύπαρξη των υπουργείων ψηφιακής διακυβέρνησης και μετανάστευσης σηματοδοτεί την έλευση τού αντίχριστου χαράγματος και των λαθροεισβολέων που αντικαθιστούν εμάς τούς Έλληνες.

 

Οι πυρκαγιές στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα καταστρέφουν την αγροτική και κτηνοτροφική μας παραγωγή και ρημάζουν τις υποδομές τής εθνικής μας ασφάλειας. Πίσω από τις νεοταξικές κλιματικές κρίσεις και πανδημίες έρχονται η πείνα, η φτώχεια αλλά και το στρατιωτικό ξαρμάτωμα με την κατάρρευση αμυντικών υποδομών κάτω από τις τουρκικές απειλές για θερμό πολεμικό επεισόδιο. Στόχος των Τούρκων είναι η αλλαγή τής Συνθήκης τής Λοζάνης και η αρπαγή εδαφών και εθνικής κυριαρχίας από ένα ψευτορωμέικο που σκοπεύει να πάει με τα χέρια κατεβασμένα στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης.

 

Όμως η Αγία και Μεγάλη Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Αληθινούς Έλληνες, στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Η Αληθινή Ελλάς εκφράζεται από εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές με τον Λαϊκό Εθνικισμό και τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό, τον Πιστό Ελληνισμό και τον Εθνικό Στρατό μας. Ουδείς Έλλην σκλάβος. Πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική ελεύθερη. Το Εθνικό Όραμα που είχε ο Εθνάρχης Εθνικοκοινωνιστής Ιωάννης Μεταξάς έχει συνεχιστές εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές. Η Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας θα ανατείλει οπωσδήποτε Χρυσή. Εθνάρχης Εθνικοκοινωνιστής Ιωάννης Μεταξάς, Αθάνατος!

 

















ΚΑΛΟ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!

Αθήνα 1-8-2024.

 

Καλό, ευλογημένο και πανέμορφο μήνα Αύγουστο Της Μάνας μας Παναγίας!!! Ο Πατέρας μας Θεός και η Μάνα μας Παναγία με την Ευλογία και την Χάρη Τους πάντα στο πλευρό των παιδιών μας και πάντων ημών των πιστευόντων και αγαπόντων Πατέρα μας Θεό, Μάνα μας Παναγία, Ελλάδα και Οικογένεια για να έχουμε πίστη, υγεία, δύναμη, αγάπη, χαμόγελο, φως αγαλλίασης, πρόοδο και μακροημέρευση πάντα στις ζωές των οικογενειών μας αδέρφια μου!!! Καλό Πνευματικό Αγώνα!!! Καλό Ορθόδοξο και Εθνικό Αγώνα!!! Καλή Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας!!! Χρόνια πολλά!!!

Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος