ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

ΑΘΗΝΑ 26-8-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το πολιτικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας αποδεικνύει διαρκώς τον χαρακτήρα τού πολιτικού υπαλλήλου και εκτελεστικού οργάνου τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης που το διέπει. Στα εθνικά μας ζητήματα το ψευτορωμέικο εφαρμόζει την πλήρη αποδοχή και σιωπηρή συμφωνία του στην άθλια συγκυριαρχία, προδοτική εκχώρηση επί τής ουσίας κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο και την Θράκη στα χέρια των Τούρκων.

 

Η λεηλάτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από τούς Τούρκους γίνεται με όλα τα μέσα, από τα πολεμικά πλοία και τα πλοιάρια γεωφυσικών ερευνών έως και τις παραβιάσεις των χωρικών μας υδάτων από τουρκικά αλιευτικά. Οι Τούρκοι ψαράδες, ενεργούμενα ξεκάθαρα τού τουρκικού κράτους, έχουν αυξήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα τις εισβολές τους στο Θρακικό Πέλαγος και το Ανατολικό Αιγαίο άνευ ουδεμίας ελληνικής αντίδρασης. Την ίδια στιγμή, όπως μαθαίνουμε, στη Θράκη μας αλωνίζει ο πρόεδρος τού συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Χασάν Κιουτσούκ, ενώ είχε τάχα διωχθεί από το ψευτορωμέικο έως το 2026.

 

Αλλά και το έτερο ψευτορωμέικο που λυμαίνεται την μαρτυρική κατεχόμενη Ελληνίδα Κύπρο μας ακολουθεί κι αυτό τον δρόμο τού Εφιάλτη. Κι έτσι μαθαίνουμε ότι με την πλήρη συναίνεση τής Λευκωσίας ο Αττίλας των κατεχομένων κυπριακών εδαφών θα εκπροσωπηθεί στην σύνοδο των υπουργών εξωτερικών τής ΕΕ των ψευτοευρωπαίων την 29η Αυγούστου στις Βρυξέλλες. Οι δε λεγόμενοι ψευδεπιγράφως Τουρκοκύπριοι μέσω τού κατοχικού υπουργού μεταφορών ζητούν με θράσος και επιθετικό τρόπο σύλληψη Ελληνοκυπρίων που κατέχουν τάχα τουρκικές περιουσίες στον ελεύθερο κυπριακό νότο.

 

Είναι σαφές. Οι Τούρκοι θέλουν πλήρη έλεγχο τής Κύπρου Μας και ενσωμάτωση της με τα υπόλοιπα προσωρινά αλύτρωτα ελληνικά εδάφη μας στο εκτρωματικό και ληστρικό τουρκικό τάχα κράτος. Όμως από τα Αδριατικά Νερά τής Μεγάλης Ελλάδος και την Βόρειο Ήπειρο ίσαμε την Κύπρο και τον Πόντο μας υπάρχει και θα αναστηθεί ξανά και για πάντα η Αγία Ρωμανία μας. Από την άλλη πλευρά έχουμε νέα έξαρση τής λαθρομετανάστευσης για την αντικατάσταση τού θνησιγενούς δημογραφικά Ελληνισμού μας με την απόλυτη ευθύνη τής κατοχικής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας όταν ακόμη και στη Γερμανία καλπάζει η λαθραία εγκληματικότητα.

 

Την ίδια στιγμή μεθοδεύεται σύμφωνα με καταγγελίες η διασπορά εμβολιαστικών κατασκευασμάτων και τεχνητών πανδημιών στο ζωικό βασίλειο και στο περιβάλλον σε βάρος τής πανίδας και τής ανθρώπινης ζωής με σκοπό των νεοταξιτών ολετήρων τις βλαπτικές τεχνητές τροφές. Σκοπός των νεοταξιτών είναι η φτώχια, η πείνα και η μείωση ανθρωπίνων ψυχών. Από κοντά ακολουθούν ο προσωπικός αριθμός τού ραγιά, η ηλεκτρονική ταυτότητα, η ψηφιοποίηση των συναλλαγών και το ψηφιακό χάραγμα τού ανθρώπου.

 

Ως εδώ. Όχι στους θιασώτες των ψεύτικων αντιδράσεων και τις κρυφές και φανερές συναλλαγές με το κατοχικό πολιτικό καθεστώς και τούς παγκοσμιοποιητές εντολείς του. Καμία συνομιλία με τούς εχθρούς τού Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός μας πιστεύει στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια, τον Ελληνικό Πολιτισμό, τον Έλληνα Άνθρωπο οπωσδήποτε. Ο Πιστός Ελληνισμός μας είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής.

 

Με τον εχθρό και τον προδότη δεν συνομιλείς ποτέ. Τούς συντρίβεις ως Ανίκητος Ενωμένος Ελληνισμός. Το Ελληνικό Κράτος ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στο Ελληνικό Έθνος. Λευτεριά σε πάσα Ελληνική Γη και Ψυχή. Πιστός Ελληνισμός, Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Εθνικός Στρατός. Ένας Θεός, ένα Έθνος, μία Φυλή, μία Λαϊκή Εθνοκρατία απόλυτα Ελληνική. Καλή Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: