ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8-7-2007
Η Ελλάς διαβιώνει, εν μέσω θέρους, σ’ ένα βαρύτατα πυροδοτούμενο κλίμα σ’ όλα τα επίπεδα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πύρινες γλώσσες, φυσικές και πολιτικές, έχουν ζώσει την ενδοχώρα και την κοινωνική ζωή του τόπου. Οι μεν πρώτες κατατρώγουν την φυσική ομορφιά και άμυνα της Πατρίδος μας, φανερώνοντας τη γυμνή αλήθεια περί της αδυναμίας της κρατικής μηχανής να θωρακίσει τον περιβαλλοντικό ορίζοντα. Οι δε δεύτερες αποπειρώνται να συσκοτίσουν το λαό μας και να αποκρύψουν την πραγματικότητα που αφορά τα παρασκηνιακά και διακομματικά συμπεφωνημένα που έχουν προγράψει εσωτερικώς και έχουν αποδεχθεί νεοταξικώς οι ομοούσιοι ταγοί μας. Το ανομολόγητο «συμβόλαιο» συμπεριλαμβάνει λίαν αντεθνικές ρήτρες και αντιλαϊκές μέριμνες ερήμην του υποτιθέμενου κυρίαρχου λαού. Η παράσταση είναι στημένη για ένα ρόλο και οι θεατές λογίζονται ως ασήμαντος όχλος και ανόητη ανθρωπομάζα που υφίστανται μόνο ως εισπρακτικοί κομιστές και βαστάζοι των πρωταγωνιστών. Η πολιτική ζωή της Ελλάδος έχει μετατραπεί σ’ ένα υπερμέγεθες πλυντήριο ανομημάτων με τη χρήση ενός καθαρτικού πολλαπλών χρήσεων και κομματικών αποχρώσεων.

Κάποτε εξυπηρετούσε η μεμονωμένη ύπαρξή τους υπό την επίφαση του ιδεολογικού μανδύα, γιατί έτσι ωφελείτο η διαιώνιση του Διαίρει τους Έλληνες και Βασίλευε επ’ αυτών, δεδομένου ότι το εθνοκτόνο Σύστημα Εξουσίας δεν κινδύνευε. Οι αποβλακωμένες λαϊκές μάζες γοητεύονταν ακόμη από «εθνάρχες», «χαρισματικούς» και κληρονομικούς, μα πάντα δοτούς, ηγέτες και ηγετίσκους.Μετά εξεδηλώθη ο Νεοταξικός έρωτας και εγεννήθησαν οι οικουμενικές κυβερνήσεις. Και σήμερα επέρχεται ο δυσώδης Νεοταξικός γάμος, η προίκα των ανόητων υπηκόων ξεπουλιέται, το σαθρό αξιακό σύστημα των σώγαμπρων νεόνυμφων κλυδωνίζεται και ο λαός αφυπνίζεται. Και ιδού το φαεινό επερχόμενο σχήμα του αποκαλουμένου Μεγάλου Συνασπισμού, η πιθανή Συγκυβέρνηση Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ.Κ και λοιπόν ιπποκόμων της Νεοταξικής Αυλής. Πρωταγωνιστές και νυμφευόμενοι είναι οι γνήσιοι εκπρόσωποί «σας» που εκ του Κοινοβουλίου βουλεύονται αλλοτρίως ,διαρρηγνύοντας τα ιμάτια του Ελληνισμού για να διασώσουν το σύστημά τους. Το άλλοτε αποχαυνωμένο κοινό και νυν αφυπνιζόμενοι υπήκοοι είναι ο υγιής πλειοψηφών Ελληνικός λαός.

Δέστε με καθάριο βλέμμα τα ιμάτια του Έθνους μας. Λαϊκές οικονομίες, χρηματιστήριο, ομόλογα. Ο συμψηφισμός και τα αλληλοκαρφώματα απέδειξαν την οικουμενική συμμετοχή κάποιων πονηρών και τη διακομματική γνώση των κακουργημάτων άνευ οιασδήποτε τιμωρίας. Πυρκαγιές και οικολογική καταστροφή αλλοιώνουν τον φυσικό πνεύμονα και ασπίδα της Πατρίδος μας ένεκα διακομματικής ανικανότητας. Υφυπουργός της σημερινής κυβέρνησης επαίρεται για την «πιλοτική» είσοδο της Τουρκικής γλώσσας στα σχολεία των Ελλήνων Μουσουλμανόπαιδων που κλήθηκε να διαπιστώσει ο Τούρκος Πρωθυπουργός! Η Παιδεία μας αφελληνίζεται και απορθοδοξοποιείται χάριν μιας ηλίθιας και μονομερούς ελληνοτουρκικής «εξομάλυνσης» και η Τουρκία «εξευρωπαΐζεται» στις πλάτες μας.

Αν ο Ελληνικός λαός έχει τάσεις αυτοχειρίας, ας επιμείνει στην στήριξη νεοταξικών κομματικών επιλογών. Είναι καιρός να δοθεί προβάδισμα στο Εθνικό και Λαϊκό αίσθημα ευθύνης. Τώρα ο λαός μας διαθέτει και γνώση και λύση. Η ισοπέδωση του ετοιμόρροπου Συστήματος Νεοταξικής Εξουσίας παρουσιάζεται ως ανάγκη άμεση και αδήριτη. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης προτείνουμε μια άλλη Διακυβέρνηση, ανεξάρτητη, αδέσμευτη, αδούλωτη, Λαϊκή, Πατριωτική και Εθνοκεντρική. Με Ιδεολογικό Άξονα Εθνικό και Κοινωνικό για τη μεγάλυνση του Ελληνικού Έθνους και Λαού. Κλείνοντας, αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω μια ευχή για τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κ.Κ Χριστόδουλο: Μακαριότατε, καλή ανάρρωση, υγεία και έτη πολλά. Σας αγαπάμε και σας χρειαζόμαστε.

Σπυρίδων Καραχάλιος
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: http://karachalios-spiros.blogspot.com/
Ηλεκτρ/κό Ταχυδρομείο:karachalios.spiros@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: