ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΗΡΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 22-7-2007

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες διοργανώνονται στον τόπο μας λαμπρές τελετές για τον εορτασμό της επετείου αποκαταστάσεως της Δημοκρατίας. Χλιδάτες τελετές και φιέστες που αποπληρώνονται από το μόχθο και το υστέρημα του Ελληνικού λαού, αφού ούτε λόγος δεν δύναται να γίνει για περίσσευμα του οικογενειακού προϋπολογισμού. Η Εργαζόμενη Τάξη της Πατρίδος μας πληρώνει πάντοτε το μάρμαρο για οτιδήποτε χτίζεται ή γκρεμίζεται, για οτιδήποτε ωφέλιμο ή άχρηστο σωρεύεται ως προϊόν πολιτικών κυρίως διεργασιών. Διεργασίες που είθισται να επικαλούνται ή να επισυμβαίνουν στο όνομα της περιλάλητης Δημοκρατίας και της συναφούς ομαλότητας. Έννοιες αναμφίβολα βαρύνουσας σημασίας που θα έπρεπε να σημαίνουν τον σεβασμό και την υλοποίηση της λαϊκής έκφρασης και απαίτησης, αλλά και τη διασφάλιση της ευρυθμίας, ασφάλειας και κυριαρχίας της Ελληνικής Κοινωνίας. Θα έπρεπε με άλλα λόγια να εξασφαλίζονταν οι προϋποθέσεις και οι κανόνες, ένα ευρύ στρατηγικό πολιτικό πλαίσιο κατά τρόπο τέτοιο ώστε και ο λαός μας να προκόβει απερίσπαστος και το Ελληνικό Έθνος να ανέρχεται κυρίαρχο. Τότε η Δημοκρατία θα εδικαιούτο να εορτάζει, αφού θα ήταν γνήσια Εθνική και Λαϊκή, ζωντανή και υπαρκτή.

Ατυχώς όμως σήμερα το Δημοκρατικό Πολίτευμα στην Πατρίδα μας είναι ημιθανές και ανύπαρκτο. Κατά συνέπεια καθίσταται γράμμα κενό και δομικό πολιτειακό στοιχείο που διαθέτει ονομαστική και καθόλου πρακτική ή πραγματική αξία. Και τούτο διότι οι αποφάσεις και οι εξουσίες έχουν κατ’ ουσία αφαιρεθεί από τα χέρια των Ελλήνων μετατοπιζόμενες σε πολιτικούς «άρχοντες» που έχουν απωλέσει το λαϊκό έρεισμα. Τα πεπραγμένα της εντόπιας Καθεστηκυίας Τάξεως βρίσκονται σε δυσαρμονία και αναντιστοιχία με τις επιθυμίες, ανάγκες και εντολές των πλατιών λαϊκών μαζών, υπηρετώντας ιδιοτελή, εξωθεσμικά και κυρίως ξένα και μισελληνικά συμφέροντα. Τότε οι τοπικοί πραίτορες της Νέας Σιωνιστικής Τάξης Πραγμάτων είναι πολλαπλάσια ακατάλληλοι και επικίνδυνοι. Ο δε Ελληνικός λαός όχι μόνο δικαιούται, αλλά και υποχρεούται να τους κατεβάσει από το εξουσιαστικό τρένο της Ελλάδος.

H ασέλγεια και η αδιαφορία απέναντι στην Ελληνική φύση και την ανθρώπινη ζωή έχουν υπερβεί κάθε όριο ανοχής, καταδεικνύοντας την κατάρρευση της κρατικής μηχανής. Ο πύρινος κλοιός που έχει ζώσει την Ελληνική γη σε κάθε γεωγραφική γωνιά, ηπειρωτική ή νησιωτική, έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που επιτρέπει την εκτίμηση για την ύπαρξη βαθύτατων και υποχθόνιων αιτίων και σχεδιασμών. Η συχνότητα και η πυκνότητα των πυρκαγιών και η διαρροή ευρέσεως αποδεικτικού υλικού καταδολιεύσεως συντείνουν σε μια σκοπιμότητα που υπερβαίνει την παρουσία επίδοξων καταπατητών. Ο εντοπισμός όπλων και μάλιστα τύπου καλάζνικοφ, σφαιρών, πυροδοτικών μηχανισμών, ύποπτων δραστών που διαφεύγουν, αλλά και οι εμπρησμοί που πραγματοποιούνται ακόμη και σε εκτάσεις μη οικοδομήσιμες «φωτογραφίζουν» χτυπήματα σε βάρος της Πατρίδος μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι μεταξύ των «οικονομικών» μεταναστών, ορθότερα λαθρομεταναστών, που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα συμπεριλαμβάνονται ευάριθμοι εγκληματίες, προερχόμενοι μάλιστα από χώρες εχθρικές που διεκδικούν την ιστορία και τα εδάφη μας(Αλβανία, Σκόπια κ.ά.). Διεκδικήσεις που προωθούνται σε διάφορα διεθνή όργανα με ευθύνη του Νεοταξισμού, πατρονάρισμα στην περιοχή μας του άρπαγος Τουρκισμού και ανοχή του ενδοτικού πολιτικαντισμού μας. Αναφέρομαι στην διεκδίκηση από τους Αλβανούς της ελεύθερης Ηπείρου Μας και την αντίστοιχη από τους Σκοπιανούς της ελεύθερης Μακεδονίας Μας, την ώρα ακριβώς που οι προστάτες τους Τούρκοι ορέγονται Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Στην Κύπρο μάλιστα ήδη μεθοδεύεται η μη επανεκλογή του Τάσσου Παπαδόπουλου στην προεδρία της Μεγαλονήσου Μας και η επαναφορά προς συζήτηση του προδοτικού σχεδίου Ανάν. Άσχετα άραγε όλα αυτά; Τότε να θυμίσω ότι παλαιότερα επί ΠΑ.ΣΟ.Κ είχε συλληφθεί εμπρηστής που αποδείχτηκε ότι ήταν Τούρκος υπήκοος, ελέχθη ότι ήταν κατάσκοπος και τελικά με άνωθεν πιέσεις αφέθηκε ελεύθερος! Ας μην ψάχνουν λοιπόν μόνον την πιθανότητα ενέργειας επίδοξων καταπατητών ή αμελών συμπολιτών μας, όταν υπάρχουν στοιχεία βαθύτερου δόλου. Και μάλιστα όταν διακυβεύεται η φυσική άμυνα της χώρας τόσο απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα όσο και σε εξωτερικούς κινδύνους.

Τα καθεστωτικά κόμματα διαπληκτίζονται μεταξύ τους πολιτικολογώντας αντί να λαμβάνουν δραστικά μέτρα πρόληψης και καταστολής του φαινόμενου της πυρκαγιάς ενάντια στους δολοφόνους του περιβάλλοντος και της υγείας μας. Όπως είναι η ενίσχυση της Δασοφυλακής σε προσωπικό, εξοπλισμό και αρμοδιότητες αποτροπής των δραστών, η συνεπικουρία στρατιωτικών φυλακίων και περιπόλων, η ύπαρξη επαρκών και κατάλληλων πυροσβεστικών μέσων στα δάση μας, η ανάπτυξη του εθελοντισμού και ο εντοπισμός και η παραδειγματική τιμωρία των δραστών, όπως η δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων και η επιβολή προσωπικής εργασίας μέσα από σώματα βαρυποινιτών προς αποκατάσταση των ζημιών άνευ αναστολής της ποινής τους.
Το Έθνος χρειάζεται ρωμαλέα, διεκδικητική και ικανή ηγεσία. Που να διεκδικεί ό,τι μας έχουν υφαρπάξει οι θρασύτατοι άρπαγες και να υπερασπίζεται την Εθνική Περιουσία. Αυτό που εκφράζει ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Γ.Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: http:karachalios-spiros.blogspot.com
ΗΛΕΚΤΡ.ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ: karachalios.spiros@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: