ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 10-6-2008.

Κανείς δεν αμφιβάλλει για την πληθώρα προβλημάτων που καλείται να διαχειριστεί και να επιλύσει η Ελληνική Πολιτεία. Ακρίβεια, ανέχεια, εγκληματικότητα, ανεπαρκής ασφάλεια και λαθρομετανάστευση πυροδοτούν επικίνδυνα το κλίμα της υφιστάμενης χαλαρής κοινωνικής συνοχής. Στο πεδίο των εθνικών μας ζητημάτων, με πρώτο εκείνο της Μακεδονίας Μας, οι δυνατές διακρατικές φιλίες, μέσα στο πλαίσιο πολιτικών και οικονομικών κατανοήσεων και αλληλοπαροχών, είναι αναμφίβολα πολύτιμες, όπως κατέδειξε ο λόγος του Γάλλου Προέδρου Νικολά Σαρκοζί κατά την πρόσφατη επίσκεψη και ομιλία στην χώρα μας και το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ωστόσο η ισότιμη εταιρικότητα απαιτεί την ύπαρξη ενός στιβαρού Κράτους με την καθοδήγηση μιας σοβαρής πολιτικής ηγεσίας με σαφή εθνικό προσανατολισμό και διάθεση για διακρίσεις. Διακρίσεις τόσο στον στίβο της καθημερινότητας όσο και σ’ αυτόν της διεθνούς παρουσίας.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στην σημερινή Ελλάδα απουσιάζει η πολιτική βούληση και περισσεύει η επικίνδυνη ανευθυνότητα. Η Αριστερά έχει μετατρέψει σε κεντρική επιλογή κρούσης ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και τη σαλαμοποίηση των λαών τον…φθοροποιό Διεθνισμό. Απαντά στις έκνομες και παράλογες εισβολές εναντίον κρατικών υποδομών με την πτώση των συνόρων και του πατριωτικού ιδεώδους! Καλύπτει την παρανομία της λαθρομετανάστευσης με την προσχηματική επίκληση της συμφιλίωσης των λαών και της εργατικής αλληλοκατανόησης. Επιτίθεται στην ακρίβεια, ανεχόμενη πρακτικές και καθεστωτικές νοοτροπίες που την γιγαντώνουν. Συμβάλλει καίρια στην εμπέδωση της πνευματικής πανούκλας και θέτει σε κίνδυνο την εθνική μας κυριαρχία.

Η Ελληνική Αριστερά έχει πραγματικά μετατρέψει την εθνική της ταυτότητα σε μεγαλόστομο ανέκδοτο και πανούργο ρητορικό κενό. Η αλίευση λαϊκών ψήφων και η παραπλάνηση των μαζών διαφαίνεται όταν κατ’ ουσίαν βάλλονται η εθνική αναφορά των πολιτών και οι ατομικές τους ελευθερίες. Η απροσχημάτιστα έκνομη διακίνηση ανθρώπων που ενισχύει κατά κύριο λόγο η λαθρομετανάστευση και η αντικατάσταση των εθνικών κρατών από πολυφυλετικά μορφώματα με τον παράλληλο ευτελισμό της εργασιακής αγοράς των φθηνών παγκόσμιων εργατικών χεριών είναι τμήμα των βασικών επιλογών της Σοσιαλδημοκρατίας και των παραρτημάτων της. Η έλλειψη εργασιακών θέσεων, τα φθηνά μεροκάματα και η εγκληματικότητα ελλείψει κανόνων είναι επίχειρα που δεν απασχολούν εκείνους που τα προκαλούν και τα ανέχονται.

Στα Εθνικά μας ζητήματα η Αριστερά με το εκσυγχρονιστικό προσωπείο κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να μας αποδείξει τον αντεθνικό της ρόλο. Διακηρύσσει υποκριτικά την αντίθεσή της σε κάθε είδους διεκδικήσεις και αρνείται να προβάλλει τα δίκαια των ελληνικών πληθυσμών που καταπιέζονται στις Αλησμόνητες Σκλάβες Πατρίδες του Ελληνισμού. Προωθεί τους άνομους σχεδιασμούς και τις βλέψεις των διεκδικητών εθνικού μας εδάφους με το πρόσχημα του ανθρωπισμού και του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, ενώ στην ουσία ευνοεί κάθε είδους εθνικισμό εκτός από τον ελληνικό. Όταν ο Ελληνικός Εθνικισμός προασπίζεται την εθνική γη και διακηρύσσει την διεκπεραίωση των εθνικών δικαίων και το μεγάλωμα της Πατρίδος Μας αντικρίζει απέναντί του την λυσσαλέα και μισαλλόδοξη στάση των κάθε είδους ντόπιων επαγγελματιών αντιφασιστών που παρέχουν θεσμικό άλλοθι στη μειοδοσία.

Φυσικά οι αντεθνικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές της Αριστεράς δεν θα μπορούσαν να μην συνοδεύονται από τις εκδηλώσεις του ακραίου περιθωρίου που εκπροσωπεί η λεγόμενη εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Αυτοί οι υποτιθέμενοι ανεξάρτητοι μηχανισμοί δρουν ενάντια σε κάθε θεσμό του Εθνικού Κράτους με τη χρήση βίαιων και έκνομων πρακτικών. Η σύγχρονη έκδοση της Αριστεράς αρέσκεται να διαδηλώνει την διατεταγμένη οργή της ενάντια σε πληθώρα αστυνομικών τμημάτων τον τελευταίο καιρό. Αλλά και εσχάτως εναντίον του πρυτανικού και καθηγητικού προσωπικού των ανώτατων και ανώτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Οι θεματοφύλακες της έννομης τάξης και η εκπαιδευτική κοινότητα έχουν μπει στο στόχαστρο μιας μικρής ανελεύθερης κλίκας. Οι επαγγελματίες δημοκράτες βάλλουν εναντίον της λατρεμένης αστικής δημοκρατίας τους. Μια δημοκρατία που αυτοαναιρείται όταν αδυνατεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για ευνομία και ελευθερία γνώμης και ιδεών.

Οι επιθέσεις σε βιβλιοπωλεία πατριωτικού και εθνικιστικού ενδιαφέροντος αποδεικνύουν αφενός την εντεταλμένη παρουσία και ενέργεια των δραστών και αφετέρου την έλλειψη συγκροτημένης και ελληνοπρεπούς προσωπικότητας. Τα ενεργούμενα του διεθνιστικού αριστερισμού δείχνουν έναν νοσηρό αρνητισμό απέναντι σε κάθε τι ελληνικό. Και το κυριότερο, αυτός ο ανθελληνισμός τους αδιαφορεί για την ανθρώπινη προσωπικότητα και την προάσπισή της. Επιδιώκουν την κάμψη του εθνικού φρονήματος και της Πίστης στην Ανώτερη Ιδέα του Ελληνισμού, πίστη που προωθεί ιδεολογικά και προγραμματικά ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός, με το σβήσιμο κάθε ίχνους ελληνικής παρουσίας και υπεροχής. Ακόμα και με την αποσιώπηση και την ακύρωση της γνώσης που παρέχει ένα εθνικό και πατριωτικό ανάγνωσμα. Το πρότυπο του αγωνιζόμενου Έλληνα για τα δίκαια τού λαού του και την προάσπιση της Πατρίδος αλλά και της οικογένειας ενοχλεί τους σύγχρονους διαλυτές των αξιών.

Ιδεολογία της Αριστεράς είναι ο εκφοβισμός των ιδεολογικών της αντιπάλων και ο ρόλος της είναι αυτός του εσωτερικού ολετήρα και δούρειου ίππου. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός αντιστέκεται σ’ όσους απεργάζονται τον εθνικό αποχρωματισμό του Έλληνα πολίτη διογκώνοντας τους σύγχρονους προβληματισμούς του. Η θωράκιση των θεσμικών φορέων του Ελληνισμού, η στήριξη των φρουρών του νόμου και της τάξης, ο εθνικός χαρακτήρας της εκπαιδευτικής διαδικασίας, η εθνική και κοινωνική συνοχή, η καθαρότητα της πατρίδος και η προάσπιση του Ελληνισμού όπου γης αποτελούν λαϊκή εντολή και Εθνικοκοινωνική επιταγή.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ : http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: