ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΟΣ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ 22-3-2009.

Όλοι σήμερα παραδέχονται τον καταιγισμό και την πολυμορφία των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας. Πραγματικά, η οικονομία μας είναι καθημαγμένη ελλείψει παραγωγικότητας και επάρκειας θέσεων εργασίας, η εγκληματικότητα υπαγορεύει την κοινωνική ανασφάλεια, οι λαθρομετανάστες αλλοιώνουν τις γειτονιές μας και η εθνική μας κυριαρχία βάλλεται συνεχώς. Το Έθνος μας πλήττεται καθημερινά από πεμπτοφαλαγγίτες καταστροφείς και κατεδαφιστές κάθε ανθρώπινου πολιτισμού και αξίας.

Είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο να ερευνήσουμε τον βαθμό επικινδυνότητας ανάμεσα στις εσωτερικές παγίδες και τους εξωτερικούς κινδύνους χωρίς να διαγράψουμε κανένα προβληματισμό, αλλά επιχειρώντας να εντοπίσουμε τον κοινό παρονομαστή που οδηγεί στην εκτράχυνση της κατάστασης. Να δούμε μήπως για μια ακόμη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών. Μήπως ακόμη διαθέτει συνεργάτες που ζουν ανάμεσά μας.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή λάβαμε ένα σημαντικό ηλεκτρονικό μήνυμα από την Επιτροπή που έχουν συστήσει οι συμπολίτες μας της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα προκειμένου να αντιμετωπίσουν την γκετοποίηση της περιοχής τους από τα στίφη, όπως ορθά λένε οι ίδιοι, των λαθρομεταναστών. Ένα κείμενο που γράφτηκε με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, πηγαία λαϊκή οργή, πολύ μεγάλη αγάπη στην Πατρίδα και σεβασμό στην πραγματική αλήθεια. Όποιος θέλει να προβεί σε πράξεις πολιτικαντισμού και να κρύψει τις εγκληματικές ατέλειες ενός αήθους και ξενοκίνητου συστήματος εξουσίας, είναι σίγουρο ότι θα αγνοήσει τις επισημάνσεις της ελληνικής κοινωνίας. Όποιος όμως είναι αφοσιωμένος στην Ιδέα του Έθνους και της Κοινωνίας των Ελλήνων θα μελετήσει την καταγραφή της λαϊκής άποψης που δίνει απαντήσεις και λύσεις, δικαιώνοντας τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.

Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα διατυπώνουν ευθέως την άποψη ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ανάμεσα στα μεγάλα που έχει να αντιμετωπίσει η Πατρίδα μας είναι εκείνο της λαθρομετανάστευσης και της συσσωρευμένης αλόγιστης μετανάστευσης. Τα ερωτήματα που τίθενται κρίνονται από το αίσθημα της λογικής και της υπευθυνότητας. Επισημαίνεται η υπαιτιότητα της πολιτικής τάξης και των παρακρατικών του συστήματος για την ανάπτυξη του νοσηρού φαινομένου με την άκριτη εισαγωγή τεραστίων μαζών μεταναστών με προβληματική συμπεριφορά. Τίθεται το ερώτημα πως είναι δυνατόν να συντηρηθούν αυτές οι μάζες των αλλογενών όταν ήδη η χώρα μας αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα εγχώριας ανεργίας, ενώ προβληματισμός επικρατεί και για τον λόγο της επιδιώξεως της ενσωματώσεώς τους στην ελληνική κοινωνία χωρίς καν να ζητηθεί η έγκριση του ελληνικού λαού μέσω κάποιου δημοψηφίσματος.

Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα ζητούν όλα όσα ζητάει ο απλός ελληνικός λαός και όσα επιδιώκει ο Ελληνικός Εθνικισμός. Είναι δικαίωμα του Έλληνα η απόδοση της κοινωνικής ασφάλειας και της ελευθερίας κινήσεως στους δρόμους, τα πάρκα και τις πλατείες και φυσικά αποτελεί ιερή υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας. Αποτελεί ζήτημα Τιμής και δέσμευση σεβασμού απέναντι στους Πατέρες μας και τους θυσιαστικούς τους αγώνες υπέρ της ελευθερίας μας η υπεράσπιση του χαρακτήρα του Εθνικού Κράτους και η διαμόρφωση μιας Πατρίδος που ανήκει σ’ ένα και μόνο Έθνος. Η διατήρηση της Ελλάδος στα χέρια του Ελληνισμού και η προάσπιση του Ελληνικού Πολιτισμού μακριά από τις θανατερές επιρροές του πολυπολιτισμού και της ισοπέδωσης των λαών.

Σήμερα οι μεγάλες μάζες των μεταναστών που έχουν κατακλείσει την Πατρίδα μας χωρίς σχεδιασμό εργασιακών αναγκών και καμία πρόβλεψη αξιοποίησης έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό που μπορεί να επιφέρει απρόβλεπτους κινδύνους για την ασφάλεια της χώρας. Τα φαινόμενα προσβολής των εθνικών μας συμβόλων είναι πάρα πολλά και οι συνευρέσεις λαθρομεταναστών με τους εθνικά επιζήμιους «αντιεξουσιαστές» σε περιστατικά καταστροφών και λεηλασιών αρκετά συχνές. Σε ένα περιστατικό παρενόχλησης Ελληνίδας μαθήτριας από Πακιστανούς οι συμμαθητές της αναγκάστηκαν να επέμβουν δυναμικά προκειμένου να αποτραπούν δυσάρεστες καταστάσεις. Είναι πλέον εκπεφρασμένη απαίτηση του ελληνικού λαού να τεθεί το θέμα της μετανάστευσης σε δημοψήφισμα προκειμένου να αποφανθεί αν θέλει τους μετανάστες και με ποια κριτήρια.

Οι διεθνείς προβλέψεις για την αριθμητική ανάπτυξη των μεταναστών στην χώρα μας είναι δυσοίωνες. Αν αυτή η ανάπτυξη συνεχιστεί με τους σημερινούς ρυθμούς, τότε μέχρι το 2015 οι μετανάστες θα έχουν ξεπεράσει τα τέσσερα εκατομμύρια. Είναι αλήθεια αυτό. Είναι επίσης αλήθεια ότι ανάμεσα στους μετανάστες έχουν εισβάλει ανθέλληνες που εξυπηρετούν ολέθριους σκοπούς σε βάρος μας. Και επιτέλους, ας δούμε τι συμβαίνει στην πατρίδα του πολυφυλετισμού, την Βρετανία, όπου οι πολίτες ζητάνε την απομάκρυνση των μεταναστών που προσφέρουν ανεργία στους Βρετανούς. Το ζητούμενο δεν είναι μόνο η απόλυτη πάταξη της λαθρομετανάστευσης, αλλά και η σκοπιμότητα ή μη της συνολικής μετανάστευσης. Είναι η χάραξη μεταναστευτικής πολιτικής που καταγράφει τις εργασιακές ανάγκες κατά επάγγελμα και αριθμό εργασιακών θέσεων, πρόνοια μισθού και ασφάλισης, υγειονομικό και ποινικό έλεγχο των υποψήφιων μεταναστών, υποδομές υποδοχής και διαμονής, διακρατικές συνθήκες μεταναστευτικής πολιτικής για την ασφάλεια του Έθνους. Και πάνω απ’ όλα η μεταναστευτική διαδικασία θα κινείται μόνον αν και εφόσον δεν προκαλείται έστω και ένας Έλληνας άνεργος. Η δε παραμικρή παρανομία του μετανάστη θα ακολουθείται από την απέλασή του, ενώ οι λαθρομετανάστες θα απομακρυνθούν κατά εφαρμογή του νόμου που δεν εφαρμόζει η Καθεστηκυία Τάξη. Γιατί για τον Εθνικοκοινωνισμό πάνω απ’ όλα υπάρχει το Έθνος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios.spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: