ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΑΝΤΑ

ΑΘΗΝΑ 29-3-2009.

Όταν κάποιοι συστήνουν την άκρατη ψυχραιμία και την παράλογη σύνεση απέναντι σε πρόσωπα με αρπακτική βούληση και καταστάσεις με επιθετική διάθεση, τότε έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που διαθέτουν είτε μειωμένη αντίληψη είτε ενδοτική ακράτεια. Δεν πρέπει πάντως να ξεχνάμε ότι η ζημιά που προκαλείται και στις δύο περιπτώσεις έχει την ίδια βαρύτητα και έκταση χωρίς το παραμικρό ελαφρυντικό όταν επιφέρεται από τις πράξεις και τις παραλείψεις ανθρώπων που διαχειρίζονται τις πολιτικές ευθύνες ενός ολόκληρου Έθνους.

Σήμερα η Ελλάς ταλανίζεται από ένα ισχυρό εσωτερικό έλλειμμα εθνικής πολιτικής που είναι απείρως πιο υπαρκτό και επικίνδυνο από το πολυθρύλητο οικονομικό, ενώ και η εξωστρέφειά της ξοδεύεται σε κακές διεθνείς παρέες με εγκληματικές εξαρτήσεις. Το ζητούμενο που πρέπει να σχηματιστεί ως πολιτική απόφαση και επιλογή είναι η απάντηση στο ερώτημα αν θέλουμε μια Ελλάδα μικρή και εξαρτώμενη ή μεγάλη και ελεύθερη. Διότι η συμπεριφορά των πολιτικών μας ταγών με τα τωρινά δεδομένα οδηγεί σε μια Πατρίδα ταχέως οπισθοχωρούσα που έχοντας αποδεχθεί τις εντολές των αδηφάγων «προστατών» της εγκαταλείπει την εθνική της ταυτότητα και απειλείται με κυριαρχική συρρίκνωση και κόντεμα.

Η εξεύρεση των ενδεδειγμένων χρημάτων και επενδύσεων για την στήριξη της Εθνικής Οικονομίας μπορεί να επιτευχθεί με την σωστή διαχείριση πόρων και την εκμετάλλευση της κατάλληλης συγκυρίας. Το παζάρεμα όμως των τυχών που αφορά την Εθνική Γη και την λαϊκή ασφάλεια μπορεί να επιφέρει την θανατερή ασφυξία του Έθνους και καθίσταται απολύτως απαγορευτικό. Με λιγότερα χρήματα ασφαλώς μπορείς να ζήσεις πιο λιτά, ενώ με τον συνεχή περιορισμό της ελευθερίας παύεις οριστικά να ανήκεις στον εαυτό σου. Εκείνοι που ρυθμίζουν ατυχώς τις τύχες του τόπου, έχοντας εκχωρήσει δικαιώματα στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό, έχουν επιδοθεί σε μια μεθοδευμένη σύγχυση του λαού συνεπικουρούμενοι από τα επικοινωνιακά «παπαγαλάκια» που διαθέτουν.

Οι διάφοροι επαγγελματίες ευαίσθητοι που συγκινούνται με το δράμα κάθε αλλοεθνούς γυρολόγου και κόπτονται για τα δικαιώματα και την παραμονή του στη χώρα δίχως προαπαιτούμενα και διερεύνηση βαθύτερων σκοπών δεν έχουν μπει στον κόπο να δουν από πού μας έρχονται όλοι αυτοί και ποια συμπεριφορά μας επιφυλάσσουν. Τα κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξεως δεν βλέπουν τάχα την Τουρκία ως μόνιμη προμηθεύτρια λαθρομεταναστών, παρά μονάχα την έξωθεν επιβαλλόμενη δέσμευση που έχουν αναλάβει να εξευρωπαΐσουν τον ασιατικό λύκο που εποφθαλμιά την ελευθερία μας με σαφείς ανθελληνικές ορέξεις.

Η κυριότερη πληγή όμως είναι η δραματική αλλοίωση του δημογραφικού και η δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής Ελλάδος με λιγότερους Έλληνες. Αν τώρα συγκρίνουμε τα λόγια του μακαρίτη Προέδρου της Τουρκίας Οζάλ «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς» με την γκετοποίηση των πόλεων και των χωριών μας, αντιλαμβανόμαστε τον λόγο. Στο Αγαθονήσι που οι Τούρκοι το έχουν συμπεριλάβει στις διεκδικήσεις τους οι κάτοικοι βλέπουν με απόγνωση να διέρχονται τον τόπο τους μετανάστες περισσότεροι από τους ίδιους και ζητούν επειγόντως μέτρα προστασίας. Και δεν είναι οι μόνοι.

Όμως τα χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ δεν βλέπουν πρόβλημα. Δεν ασχολούνται ούτε με τις καταγγελλόμενες περιπτώσεις που το Κράτος «μας» δίνει σε Βορειοηπειρώτες ταυτότητες με αλβανική ιθαγένεια. Αγωνιστές Έλληνες που στην Αλβανία θεωρούντο με την πραγματική τους εθνικότητα «βαφτίζονται» ξαφνικά στην Πατρίδα τους ως Αλβανοί την στιγμή που οι ελληνοποιήσεις αλλοδαπών, ανάμεσά τους και Αλβανών, πάνε και έρχονται σύννεφο. Και οι εν λόγω καταγγελίες έχουν γίνει γνωστές στον επαρχιακό τύπο, χωρίς όμως να έχουν τύχει ανταπόκρισης για την επίλυση του ζητήματος.

Επίλυση που πρέπει να προσφέρει το Εθνικό Κράτος που σήμερα σέρνεται στην διάθεση των «συμμάχων» που βαστούν τις πλάτες των εχθρών του Ελληνικού Έθνους. Σύμμαχοι όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση που συνδιαλέγεται με την Τουρκία για την «ευρωπαϊκή» της υποψηφιότητα, παρά την παραδοχή της στέρησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας λόγου στα σκλαβωμένα εδάφη μας που προσωρινά κατέχει. Με ειδική μάλιστα μνεία στον τομέα της ενέργειας που καίει τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ διά χειλών του υποψήφιου υφυπουργού εξωτερικών Φ. Γκόρντον αρνούνται τον κατοχικό χαρακτήρα των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο Μας σε μια ακόμη ένδειξη ανθελληνισμού, ενώ ο Πρόεδρος Ομπάμα κατά την επίσκεψη στην Τουρκία και μόνο σ’ αυτήν δεν θα επισκεφτεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι, αλλά σε ουδέτερο έδαφος.

Το Ελληνικό Έθνος προκαλείται και πρέπει να δώσει τις οφειλόμενες απαντήσεις. Να πληροφορήσει την διεθνή κοινότητα ότι σ’ αυτήν εδώ την Πατρίδα δεν αναρτάται κανένα εθνικό πωλητήριο και δεν εκχωρείται σπιθαμή εθνικής γης για κανένα λόγο. Να μαθευτεί ότι ο αληθινός ηγεμών της περιοχής μας είναι η Ελλάδα που συνορεύει με σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες και τις διεκδικεί. Και φυσικά δεν σκοπεύουμε να μειώσουμε τους Έλληνες πολίτες, αλλά να τους αυξήσουμε με βάση το αμιγές εθνοφυλετικό κριτήριο. Το Εθνικό και Φυλετικό Κράτος των Ελλήνων είναι δικαίωμά μας με την αποβολή κάθε νεοταξικού μικροβίου. Ο ελληνικός λαός είναι ο μόνος φυσικός εταίρος του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού στον δρόμο της δημιουργίας της Νέας Ισχυρής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: