ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 28-7-2009.

Ο ευτελισμός της πολιτικής λειτουργίας και η σήψη του κομματικού κράτους είναι τα αβίαστα συμπεράσματα που προκύπτουν από την ποδηγέτηση των θεσμών και την απουσία συγκροτημένης δράσης για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων του Έθνους και του λαού μας. Το κομματικό κράτος δεν απηχεί την αποτυχία μιας και μόνο παράταξης, αλλά του συνόλου των πολιτικών φορέων της Καθεστηκυίας Τάξεως που στην ουσία αποτελούν την ενιαία έκφραση του Διεθνιστικού Νεοταξισμού στην Πατρίδα μας.

Οι θεσμοί του Εθνικού Κράτους θα έπρεπε να υφίστανται, με βάση την πρωταρχική τους σύσταση και συνταγματική κατοχύρωση, ως μηχανισμοί προστασίας και αποτελεσματικότητας της Πολιτείας από τις ενέργειες ατόμων ή ομάδων που κινούνται στα όρια της παρανομίας ή της δολιοφθοράς σε βάρος των πολιτών και του Κράτους. Η βραδυπορία στην πάταξη της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών είναι ένα σύγχρονο σύμπτωμα καθεστωτικής παθογένειας που συχνά επιχειρείται να καλυφθεί παραπλανητικά από τις συμμαχικές ευθύνες, παραβλέποντας τις άμεσες ευθύνες των Αρχών του Κράτους.

Βροντερό παράδειγμα αποτελεί η ολοκλήρωση της εκκένωσης του παλαιού Εφετείου στην οδό Σωκράτους από τους καταληψίες λαθρομετανάστες που περατώθηκε μόνο μετά από τις οργανωμένες διαμαρτυρίες των Ελλήνων κατοίκων. Αποτέλεσμα ήταν μετά την εκκένωση να αποκαλυφθούν στο εσωτερικό του κτηρίου, εκτός από τις εστίες μόλυνσης, ακόμα και εγκαταστάσεις παραγωγής σκληρών ναρκωτικών. Συλλήψεις για λόγους ανθρωπιστικού μαζοχισμού δεν πραγματοποιήθηκαν.

Οι κρατικοί λειτουργοί που τιμούν την αποστολή τους με σθένος και προσήλωση προς την Πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο υπάρχουν, αλλά δραστηριοποιούνται απροστάτευτοι και στοχοποιημένοι από τους κύκλους της παρανομίας και του ανθελληνισμού που λυμαίνονται το Κράτος μας. Λίγες ημέρες μετά το ξήλωμα του παράνομου καταυλισμού λαθρομεταναστών στην Πάτρα, ο προϊστάμενος του Γραφείου αλλοδαπών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δέχτηκε δολοφονική επίθεση έξω από το γραφείο του επί της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Ο δράστης, σύμφωνα με κάποιες πηγές, φέρεται να έχει νοσηλευθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ενώ οι πινακίδες της μηχανής που επέβαινε είχαν δηλωθεί από τον ίδιο ως χαμένες λόγω κλοπής.

Αλλά και στην περίπτωση της συλλήψεως των μελών της συμμορίας του συνδικάτου εγκλήματος που καθοδηγούταν από έγκλειστους των φυλακών, αίσθηση προκάλεσε η άνεση ενεργειών των παρανόμων, αλλά και η αποκάλυψη του Διευθυντή των φυλακών των Τρικάλων για την δολιοφθορά που είχε στηθεί στις τοπικές φυλακές με σκοπό την διενέργεια δολοφονίας. Ο Διευθυντής των φυλακών Τρικάλων αποκάλυψε την εύρεση ενός stick με φορτωμένο πρόγραμμα ανατίναξης που βρέθηκε στον προαύλιο χώρο των φυλακών Τρικάλων. Ο κ. Ντάφος άφησε να εννοηθεί σχέση της πράξης αυτής με την συμπερίληψη τού ονόματός του σε συμβόλαιο θανάτου.

Το Σύστημα Εξουσίας που έχει δομήσει η Καθεστηκυία Τάξη αυτοκαταργείται δίκαια, εξαιτίας των ξένων εξαρτήσεων και της αποξένωσης από την λαϊκή βάση του Έθνους. Η Εθνική Εργατική Τάξη στριμώχνεται καθημερινά και οι προβοκατόρικες ενέργειες περισσεύουν. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για την αποτυχία του κυρίαρχου μοντέλου οικονομίας άνευ προσφερομένων εναλλακτικών λύσεων και για την υπαρκτή κρίση αξιών. Η δε βόμβα που εξουδετερώθηκε έξω από το Προξενείο της Χιλής στη Θεσσαλονίκη ενέχει τα χαρακτηριστικά του αποπροσανατολιστικού σαμποτάζ.

Δεν χρειαζόμαστε μια απλή εναλλαγή προσώπων και ευκαιριακών πολιτικών επιλογών κάμψης της Πατρίδος. Χρειαζόμαστε μια επαναστατική και ρηξικέλευθη Εθνική και Λαϊκή Διακυβέρνηση η οποία θα τιμωρήσει τους ριψάσπιδες και θα δημιουργήσει τις συνθήκες επανάκαμψης της Πατρίδος. Μια Διακυβέρνηση που θα επιβάλλει την Κοινωνική Δικαιοσύνη και Συνοχή των Ελλήνων, την Αναγέννηση ενός Νέου Ελληνισμού και την κραταίωση μέσα από την λαϊκή συνοδοιπορία και δικαίωση. Με την έντιμη σύμπραξη ελληνικού λαού, ΛΑ. Ο. Σ και του Προέδρου Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: